Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα 10 ευρώ που λες είναι για τις φορητότητες όχι για την μετατροπή

Πριν κανω την μετατροπη απο Q σε f2g στο ονλαιν τσατ στο myq αυτο μου ειχε πει η κοπελα που μιλουσα εκεινη την ωρα.Εγω ξεκαθαρα ειχα πει οτι ηθελα απο Q να παω f2g.Τωρα αν δεν καταλαβε η δεν ηξερε δεν ξερω.

Πριν κανω την μετατροπη απο Q σε f2g στο ονλαιν τσατ στο myq αυτο μου ειχε πει η κοπελα που μιλουσα εκεινη την ωρα.Εγω ξεκαθαρα ειχα πει οτι ηθελα απο Q να παω f2g.Τωρα αν δεν καταλαβε η δεν ηξερε δεν ξερω.

Δεν υπάρχει μετατροπή από Q σε wind κι εναλλάξ. Φορητότητα γίνεται.

Τελωσπαντων. Εν τέλει ο φίλος που ρώτησε επειδή το χω πρόσφατο αν τυχόν του ζητησουν χρήματα να μην δεχτεί να πληρώσει για του κάνουν την Q F2G.

Τελωσπαντων. Εν τέλει ο φίλος που ρώτησε επειδή το χω πρόσφατο αν τυχόν του ζητησουν χρήματα να μην δεχτεί να πληρώσει για του κάνουν την Q F2G.

Όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω γίνεται φορητότητα οπότε δεν θα του ζητήσει κανείς χρήματα!

ck

lyricmyth ποσο καιρο εχει που το εκανες f2g? σου ηρθε μηνυμα για την προσφορα με τα 8 ευρω?

Την έκανα το σαββατο το πρωι αλλα μου ενεργοποιηθηκε η σιμ την κυριακη το απογευμα λογω συστημικου προβληματος. Οχι δεν μου εχει ερθει κανενα μηνυμα με την προσφορα με τα 8 ευρω αλλα ουτε εκεινη που μου ερχοταν καθε μηνα δυο φορες οταν ειχα Q με τα 500 λεπτα και 50 sms προς ολους με 4,40.

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο. Οποιος ενεργοποιήσει σήμερα (τώρα μετά τις 10 που τελείωσε το lucky summer) πακέτο των 5 ή των 2 ευρώ, θα ήθελα να αναφέρει (αν θέλει βέβαια) πόσο διαρκεί το online bonus των 100'+100 SMS προς WIND&Q: 15 ή 30 ημέρες. Θέλω να δω, αν επανέφεραν το 30ήμερο, ή αν η "καλοκαιρινή προσφορά", ήταν μία ακόμη (κουτο)πονηριά, για να περάσει ανώδυνα η μείωση της διάρκειας σε 15ήμερο. Γιατί δεν το δοκιμάζω εγώ? Επειδή έχω ενεργή τη φοιτητική προσφορά από τις 20 Αυγούστου, οπότε είμαι φουλ από χρόνο ομιλίας. Ευχαριστώ.

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο. Οποιος ενεργοποιήσει σήμερα (τώρα μετά τις 10 που τελείωσε το lucky summer) πακέτο των 5 ή των 2 ευρώ, θα ήθελα να αναφέρει (αν θέλει βέβαια) πόσο διαρκεί το online bonus των 100'+100 SMS προς WIND&Q: 15 ή 30 ημέρες. Θέλω να δω, αν επανέφεραν το 30ήμερο, ή αν η "καλοκαιρινή προσφορά", ήταν μία ακόμη (κουτο)πονηριά, για να περάσει ανώδυνα η μείωση της διάρκειας σε 15ήμερο. Γιατί δεν το δοκιμάζω εγώ? Επειδή έχω ενεργή τη φοιτητική προσφορά από τις 20 Αυγούστου, οπότε είμαι φουλ από χρόνο ομιλίας. Ευχαριστώ.

Τελικά, βρήκα άκρη. Ενεργοποίησα μόλις τώρα ένα πακέτο 200 λεπτών προς όλους, στο καρτοκινητό της μητέρας μου. Το online bonus που έλαβε, ήταν 200 λεπτά και 200 SMS προς WIND και Q, με διάρκεια 15 ημέρες, οπότε το lucky summer, έχει πάρει σιωπηρή παράταση. Επιπλέον, αμέσως μετά την ενεργοποίηση του πακέτου, εμφανίστηκαν τα turbo πακέτα, διαθέσιμα προς ενεργοποίηση. Επομένως, σιωπηρή παράταση έχει πάρει και το turbo button.

Πήγα σήμερα σε κατάστημα wind και ζήτησα να μου αλλάξουν την κάρτα, που την είχα πάρει από τον δρόμο, σε 4g.

Κάνει 5€ μου λέει, δεν έχω λεφτά τους απαντώ,γιατί στην σελίδα της εταιρείας εκεί που έχει τον χάρτη κάλυψης με 4g,λέει ότι είναι δωρεάν.

Μετά από τόσους μήνες ακόμα δεν το έχουν μάθει? Για ξεκάρφωμα ρωτάει τον διπλανό του, ξέρεις αν είναι δωρεάν η αντικατάσταση? Αν το λέει ο κύριος (εγώ) τότε δεν πειράζει, περασέ την δωρεάν.

Συμπέρασμα? Όποιος ξέρει δεν πληρώνει, όποιος δεν ξέρει ας γίνει μέλος εδώ για να μάθει.

Αμα σε βρουνε μποσικο και σου παρουν το πενταευρω καλως αλλιως το γλυτωνεις. Η απολυτη ξεφτιλα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμα σε βρουνε μποσικο και σου παρουν το πενταευρω καλως αλλιως το γλυτωνεις. Η απολυτη ξεφτιλα

κάποιοι είναι πιο επίμονοι όμως.. εγώ που πήγα σε κατάστημα λέγοντας τα γνωστά, ότι στο σαιτ αναφέρει πως είναι δωρεάν και πως ρώτησα και στο online chat και μου είπαν το ίδιο.. εκείνοι επέμειναν πως δεν έχουν καμία τέτοια ενημέρωση και πως στο σύστημά τους δεν μπορούν να το περάσουν δωρεάν.. σηκώθηκα και έφυγα γιατί δεν είχα πολύ χρόνο να το συζητήσω παραπάνω ή να πάρω τηλ στην εξυπηρέτηση... την επόμενη φορά όμως θα το κάνω.. 5€ δεν τους δίνω για κάτι που δικαιούμαι δωρεάν...

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Εχει αναφερθει απο καποιον αλλο χρηστη. Πες τους να συνεχισουν την διαδικασια και καποια στιγμη το συστημα θα το γυρισει σε δωρεαν
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει αναφερθει απο καποιον αλλο χρηστη. Πες τους να συνεχισουν την διαδικασια και καποια στιγμη το συστημα θα το γυρισει σε δωρεαν

το παλικάρι από το κατάστημα έλεγε ότι στο σύστημά τους έχει επιλογή για κλοπή, για αλλαγή λόγω παλαιότητας και τέτοια.. αλλά αλλαγή για 4g δεν έχει και γι'αυτό δεν μπορούσε να την περάσει δωρεάν... ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην είναι ενημερωμένα τα καταστήματα για κάτι τέτοιο...

Cats are like Music:

Καλημερα. εκανε κανεις ανανεωση ηλεκτρονικα η μεσα απο καταστημα να μας πει αν υπαρχη το 1g με 10ε ανανεωση

ενεργοποίησα σήμερα πακέτο.. ο διπλασιασμός του online bonus σταμάτησε.. αλλά η λήξη του παρέμεινε στις 15 μέρες αντί για 30.. :mad:

Cats are like Music:

ενεργοποίησα σήμερα πακέτο.. ο διπλασιασμός του online bonus σταμάτησε.. αλλά η λήξη του παρέμεινε στις 15 μέρες αντί για 30.. :mad:

Βλέπω να σταματά ο διπλασιασμός και στο πακέτο internet....... :down:

Huawei Nova 5T

Και η πλάκα είναι, ότι χθες που ρώτησα στο CC, μου είπαν ότι έχει λήξει ο διπλασιασμός και έχει επανέλθει η διάρκεια ισχύος του μπόνους στις 30 ημέρες. Οσο για το πακέτο internet, δε νομίζω να κοπεί εκεί ο διπλασιασμός, αφού τον δίνει και η Vodafone.

Και η πλάκα είναι, ότι χθες που ρώτησα στο CC, μου είπαν ότι έχει λήξει ο διπλασιασμός και έχει επανέλθει η διάρκεια ισχύος του μπόνους στις 30 ημέρες. Οσο για το πακέτο internet, δε νομίζω να κοπεί εκεί ο διπλασιασμός, αφού τον δίνει και η Vodafone.

Καλά, από πληροφόρηση η wind, είναι άστα να πάνε.. Βέβαια, δε φταίνε και οι υπάλληλοι, με το ρυθμό που τους αλλάζουν.. Λέω ότι μπορεί να γίνει το κόψιμο, επειδή έδωσαν την προσφορά 1500 λεπτά + 1500MB σε περισσότερους..

Huawei Nova 5T

Τα πακέτα Turbo εξακολουθούν να ισχύουν?

Είμαι τώρα στο site του f2g και βλέπω; Turbo: Talk to all, Talk & text, Surf, Text to all.

Huawei Nova 5T

Είμαι τώρα στο site του f2g και βλέπω; Turbo: Talk to all, Talk & text, Surf, Text to all.

Για να τα λέμε όλα, αυτό είναι πολύ καλό. Ενεργοποιείς ένα πακέτο των 5 ευρώ και μετά ενεργοποιείς ακόμη ένα (ή και δύο αν θέλεις) πακέτο με τις ίδιες παροχές, μόνο με 2 ευρώ. Πολύ κακή η μείωση της διάρκειας του μπόνους σε 15 ημέρες, αλλά έχει ακόμη πάρα πολύ καλές προσφορές, που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη εταιρεία.

'Οσοι έχετε σοβαρό πρόβλημα με το σήμα (είτε 3G είτε 2G), καλέστε στο τηλέφωνο βλαβών της Wind (8005000200 χωρίς χρέωση) και απαιτήστε να καταχωρήσουν βλάβη. Το έκανα πριν 3 βδομάδες περίπου, που ξαφνικά στο χωριό μου δεν δούλευε το 3G, και σε μια εργάσιμη μέρα απεκατέστησαν τη βλάβη.

Και εγω τους πηρα να μου φτιαξουν το σημα εδω στον Αλιμο- Αττικη και τωρα εχω σημα 5G:lol:. Με γειωσαν κανονικοτατα. Καλα αμα δεν ειχα το φοιτητικο θα την ειχα κανει για αλλες παραλιες.:p

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova