Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η WIND έχει καλο 3G/4G?

Αν ζεις Αθήνα κέντρο και Θεσσαλονίκη είναι μια χαρά! Θα σου λεγα φουλ 4g με ταχύτητες όχι σαν της cosmote.. Σε άλλες περιοχές βολευεσε με 3g που σέρνεται. Σε επαρχία με το ζόρι σήμα αλλά μιλάς κανονικά..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Εγω παλι πιστευω οτι η απαντηση που σου δωσανε ειναι κουτοπονηρια. Δεν μπορω να το αποδειξω τωρα αλλα 1/8 θα μας λυθει η απορια

Θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι κουτοπονηρια.Σιγουρα 1-8 θα μας λυθει η απορια.Ευχομαι να υσχυει για αρκετο καιρο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι κουτοπονηρια.Σιγουρα 1-8 θα μας λυθει η απορια.Ευχομαι να υσχυει για αρκετο καιρο.

εάν ήταν να τελειώσει δεν θα έλεγε σε αυτό το μήνυμα διαθέσιμη προσφορα μέχρι της 31/7 αντίθετα δείτε κάτω κάτω λέει χωρίς δέσμευση

http://i58.tinypic.com/ou5dzp.jpg

Εγώ εύχομαι να είναι μόνιμα είναι μια καλή εναλλακτική. όταν μου τελειώνουν τα 300 που εχω με ανανεωση με 10 euro βαζω το πακέτο με τα 200 με 5 ευρώ.{ Πολλές φορες έχω χρειαστεί και αλλα λεπτά από τα παραπάνω } Εάν την αφήσουν θα βάζω αυτή την προσφορα με 3 ευρώ παραπάνω από τα 5 που έδινα θα ειναι super. διαφορα στα λεπτά είναι τεραστια :superman:

εγώ έχω να πω ένα πραγμα για το τηλεφωνικό κέντρο της wind σε κάποια στιγμή ήθελα κάτι και ενώ το εξηγούσα με καθε λεπτομέρεια αυτή κοιμόντουσαν με αποτέλεσμα να μιλήσω 3 φορες μαζί τους για να γίνει αυτό που ζητούσα .είναι κάτω του μετριου η εξυπηρέτηση. παλιότερα δεν ήταν έτσι {ειμαι 9+χρονια στην wind} μάλλον έχουν γίνει απόλυσης και έχουν παρει άτομα με τρεις και εξήντα που δεν έχουν καμια σχέση με το αντικείμενο με αποτελεσμα να μην γίνετε δουλειά η να γίνετε με δυσκολία

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Αν δεν χρειάζεσαι το Internet απλά το κλέινεις .

Αν το χρειάζεσαι φροντίζεις να μην μείνεις χωρίς internet. Μπορεις να βάζεις και το Log n Win internet ώστε να καλύψεις την λήξη οποιοδήποτε πακέτου.

Στο σπιτι με ανοικτο μονο wifi εκανα ανανεωση στις 00:05 και εφαγε το ευρω

Στην καινούρια συσκευή μου δεν το κάνει, αλλά στην προηγούμενη το έκανε αρκετές φορές, ακόμη και με κλειστό το ίντερνετ. Κάποιες εφαρμογές προφανώς φταίνε και όχι η εκάστοτε εταιρία, καθώς την έχω πατήσει με... όλες !!!

Ο μόνος τρόπος για να το γλυτώσεις είναι, λίγο πριν αλλάξει η μέρα, να αλλάζεις το APN. Στη συνέχεια ανανεώνεις μέσω wifi και μετά επαναφέρεις το σωστό APN. Αν δεν θέλεις ίντερνετ στο κινητό, άσε το APN λανθασμένο και όλα θα είναι ΟΚ. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

εχω το ήδηη ενεργοποιήσει το blender και αν βάλω 10 ευρώ θα πάρω τα 300.

Αν καλέσω καπου θα τραβήξει απο τα 300 η απο το blender?

και κάτι άλλο με ανανέωση 10άρα δίνει και κάτι άλλο εκτός από τα 300?

Στο σπιτι με ανοικτο μονο wifi εκανα ανανεωση στις 00:05 και εφαγε το ευρω

Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές το δωρεάν BONUS λήγει στις 20:00

Αν κοιτάξεις τα μηνύματα σου , θα δεις ότι έχεις λάβει μήνυμα στις 20:01 ότι το πακέτο έληξε. Παρόλα αυτά στο Application βλέπεις ότι έχεις ΜΒ αλλά αυτά δεν μειώνονται πλέον .

Λάθη του συστήματος της WIND η οποία οφείλει να τα διορθώσει .

Δηλαδη πρεπει να στειλουμε sms οταν παρουμε το μηνυμα και οχι την αλλη μερα ακομα και αν εχουμε κλειστα τα δεδομενα αλλιως θα φαει το ευρω

Δηλαδη πρεπει να στειλουμε sms οταν παρουμε το μηνυμα και οχι την αλλη μερα ακομα και αν εχουμε κλειστα τα δεδομενα αλλιως θα φαει το ευρω

Για μένα η πιο σίγουρη λύση είναι να κάνεις ανανέωση το πακέτο μια μέρα πριν την λήξη ή την ίδια μέρα μέχρι το μεσημέρι. Από τότε που το κάνω αυτό δεν με έχει χρεώσει ποτέ.

Σε ενα καρτοκινητο που εχω με καμια 150αρια ευρω υπολοιπο δεν ηρθε τιποτα. Μαλλον τα στελνουν σε οσους κανουν λιγες ανανεωσεις και εχουν μικρο υπολοιπο... Τους εστειλα μηνυμα και στο facebook μηπως μου το δωσουν το 1500/8 ευρω και μου απαντησαν οτι τα στελνουν σε επιλεγμενα νουμερα και κολοκυθια...

Σε ενα καρτοκινητο που εχω με καμια 150αρια ευρω υπολοιπο δεν ηρθε τιποτα. Μαλλον τα στελνουν σε οσους κανουν λιγες ανανεωσεις και εχουν μικρο υπολοιπο... Τους εστειλα μηνυμα και στο facebook μηπως μου το δωσουν το 1500/8 ευρω και μου απαντησαν οτι τα στελνουν σε επιλεγμενα νουμερα και κολοκυθια...

Εγώ είχα 148,76€ όταν μού ήρθε το μήνυμα από την wind. .. έχε πίστη και θα το βάλεις... :p

Εγω εχω τετραψηφιο υπολοιπο και ηρθε σχετικα νωρις το μηνυμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω εχω τετραψηφιο υπολοιπο και ηρθε σχετικα νωρις το μηνυμα

4ψηφιο? Μα πως γίνεται αυτό, δεν κρατιέμαι να μην ρωτήσω! Υπάρχουν άτομα που δίνουν τόσα χρήματα στη wind? Ποιος ο λόγος?

4ψηφιο? Μα πως γίνεται αυτό, δεν κρατιέμαι να μην ρωτήσω! Υπάρχουν άτομα που δίνουν τόσα χρήματα στη wind? Ποιος ο λόγος?

Λογικη η απορια σου. Και εγω θα ρωτουσα.

Ας πουμε οτι καποια περιοδο ειχα δωρεαν προσβαση σε καρτες ανανεωσης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εστειλα και εγώ μήνυμα για την προσφορά στην wind και η απάντηση που πήρα ήτανε

οτι η Προσφορά αφορά συγκεκριμένους συνδρομητές...

εχω το ήδηη ενεργοποιήσει το blender και αν βάλω 10 ευρώ θα πάρω τα 300.

Αν καλέσω καπου θα τραβήξει απο τα 300 η απο το blender?

και κάτι άλλο με ανανέωση 10άρα δίνει και κάτι άλλο εκτός από τα 300?

για δωστε εδώ μια απάντηση γιατι θέλω να κανω ανανέωση μπας και ξεκολλήσει το σύστημα και έρθει το sms .

μπαινω σε σκεψεις να πουλησω το ευκολο νουμερο που εχω με αυτη την προσφορα +τα 300' :lol:

εχω και εγω τετραψηφιο στην voda, και ο λογος που το απεκτησα ειναι απλος....

ειχα την καρτα vodafone citibank αυτη που σου εδινε 2% σε χρονο ομιλιας στο κινητο....

και με τα χρονια μαζευτηκε πολυ πραγμα που φτανει ως τα γεραματα ..... :lol:

στην wind εχω τριψηφιο απο διπλασιασμους....το ιδιο και στην cosmote....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

για δωστε εδώ μια απάντηση γιατι θέλω να κανω ανανέωση μπας και ξεκολλήσει το σύστημα και έρθει το sms .

1) Θα τραβάει από τα 300'

2) Θα πάρεις και 1GB ίντερνετ και 1500 λεπτά προς τα magic numbers σου (αν τα έχεις δηλώσει)

αν δεν κανω λαθος δινει 1 gb μονο σε online ανανεωση

120' προς σταθερα με ανανεωση απο καταστημα,με χρεωση 0.30 απο το υπολοιπο σου.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova