Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, hercoulis said:

Cu2group εσυ που το πήρες έχουν τα ντατα το σήμα απεριόριστα η όχι;

Έχουν αυτό το σήμα ♾️

Το έχουν ναι.. απλώς δεν με αφήνει η εφαρμογή (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας) να βγάλω screenshot.

1 hour ago, HEO said:

εκανα και φορητοτητα και νεο νουμερο, και στα δθο ηθελε selfie

δυετερα εκανα την φορητοτητα, τεταρτη ημουν στην nova

Ταυτοποιηση εκανες στο σαιτ της Νοβα;

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Είναι το επίσημο του free2go..

Screenshot_2025-02-06-15-28-36-979_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Εαν θέλεις δώσε το λινκ.

54 minutes ago, VIPdriver said:

Ταυτοποιηση εκανες στο σαιτ της Νοβα;

Εαν θέλεις δώσε το λινκ.

https://www.f2g.gr/gr/sim-activation/f2g/

Ξεκίνα τη διαδικασία και θα το δεις στο 2ο βήμα.

9 minutes ago, cu2goup said:

Ξεκίνα τη διαδικασία και θα το δεις στο 2ο βήμα.

Άρα γιατί να στείλει κάποιος την ταυτότητα του στο gmail του μαγαζιού; Όλη η διαδικασία γίνεται από το σαιτ. 

1 minute ago, VIPdriver said:

Άρα γιατί να στείλει κάποιος την ταυτότητα του στο gmail του μαγαζιού; Όλη η διαδικασία γίνεται από το σαιτ. 

Μάλλον για να τον εξυπηρετήσουν με άλλο τρόπο έγινε όλο αυτό. Ίσως δεν την πάλευε να το κάνει μόνος του από το site.

Και μένα μου ζήτησαν ταυτότητα μάλιστα να την στείλω πριν έρθει η σιμ. Σίγουρα γίνεται η ενεργοποίηση χωρίς να τη στείλουμε; Το έκανε κάποιος; Αν ναι στείλτε κάνα αποτέλεσμα από speed test και δείτε αν έχει κόφτη στα 300gb

εμενα δεν μου ζητησαν καμμια ταυτοτητα ΠΡΙΝ μου στειλουν την SIM (τρεις σιμ, δυο για φορητοτητα και μια κανονικη δωρο)

speed test δεν μπορω να δωσω επειδη ΔΕΝ εβαλα καρτα, τα εχω μονο για εισερχομενες

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Για τον κόφτη το έχει δοκιμάσει κάποιος; 

Nova only Edge SA For Ever.. 

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Το έχουν ναι.. απλώς δεν με αφήνει η εφαρμογή (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας) να βγάλω screenshot.

Να μπεις από το site φίλε μου! Ο λαός θέλει να μάθει

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Όλη η διαδικασία γίνεται από το σαιτ. 

Το είχε γράψει και κάποιος άλλος κάποιες σελίδες πιο πριν και το επιβεβαιώνω κι εγώ, πως το σύστημα ταυτοποίησης μέσω του site είναι άθλιο. 3 φορές το έκανα πριν 2 εβδομάδες για έναν αριθμό μου και τελικά κάλεσα στην εξυπηρέτηση για να βγάλω άκρη.

Στην δεύτερη περίπτωση με την προσφορά του lidl, έστειλα ταυτότητα κακ αφού παρέλαβαν, μετά από 2 ημέρες κόπηκε το σήμα και έβαλα την κάρτα. Η ενεργοποίηση έγινε όπως γινόταν πριν χρόνια (old school)

Edited by sou_d

23 minutes ago, sou_d said:

Να μπεις από το site φίλε μου! Ο λαός θέλει να μάθει

Θα σου απαντούσα αλλά είναι και το ΕΣΡ.. 😉😂

13 minutes ago, cu2goup said:

Θα σου απαντούσα αλλά είναι και το ΕΣΡ.. 😉😂

Πιπέρι!

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Μάλλον για να τον εξυπηρετήσουν με άλλο τρόπο έγινε όλο αυτό. Ίσως δεν την πάλευε να το κάνει μόνος του από το site.

Από το site πρέπει να πληρώσεις 13 η 15€.

1 minute ago, VIPdriver said:

Η ταυτοποιηση δεν κοστιζει

Για την αίτηση δεν συζητάμε?

Κάνεις φορητότητα χωρίς να πληρώσεις €

13 minutes ago, VIPdriver said:

Εγω παντως ταυτότητα σε domain εκτός της εταιρίας δεν πρόκειται να στείλω. 

Εσύ ακόμα δεν έχεις καταλάβει αλλά δεν πειράζει. Κάποιοι δεν θα καταλάβουν όσο και να συζητήσουμε.

6 minutes ago, GREGORYMO said:

Για την αίτηση δεν συζητάμε?

Κάνεις φορητότητα χωρίς να πληρώσεις €

Η φορητότητα μέσω site ναι κοστίζει 15€. Όταν έχεις ήδη την κάρτα από αυτούς που σου την στέλνουν δωρεάν, δεν κοστίζει τίποτα η ενεργοποίηση.

3 minutes ago, cu2goup said:

Η φορητότητα μέσω site ναι κοστίζει 15€. Όταν έχεις ήδη την κάρτα από αυτούς που σου την στέλνουν δωρεάν, δεν κοστίζει τίποτα η ενεργοποίηση.

Πώς να την κάνω δηλαδή?

Που να στείλω την ταυτότητα?

4 minutes ago, cu2goup said:

Να πάω σε κατάστημα?

Γίνεται?

3 minutes ago, GREGORYMO said:

Πώς να την κάνω δηλαδή?

Που να στείλω την ταυτότητα?

Να πάω σε κατάστημα?

Γίνεται?

Τα βήματα αναλυτικά:

Παίρνουμε στο τηλ και ζητάμε να μας στείλουν τις κάρτες που επιθυμούμε είτε για νέο νούμερο είτε για φορητότητα.

Έρχονται οι κάρτες με κούριερ και μέσα από το site 

κάνουμε την ενεργοποίηση ή την φορητότητα συμπληρώνοντας τα στοιχεία και τις φωτογραφίες που ζηταει.

Μετά περιμένουμε. Αυτά.

4 minutes ago, cu2goup said:

Τα βήματα αναλυτικά:

Παίρνουμε στο τηλ και ζητάμε να μας στείλουν τις κάρτες που επιθυμούμε είτε για νέο νούμερο είτε για φορητότητα.

κάνουμε την ενεργοποίηση ή την φορητότητα συμπληρώνοντας τα στοιχεία και τις φωτογραφίες που ζηταει.

Μετά περιμένουμε. Αυτά.

Είναι καλή ΛΥΣΗ 

42 minutes ago, cu2goup said:

Τα βήματα αναλυτικά:

Μετά περιμένουμε. Αυτά.

Αφου ο φιλος λεει οτι του ζητησαν ταυτοτητα να στειλει στο gmail.

39 minutes ago, cu2goup said:

Τα βήματα αναλυτικά:

Μετά περιμένουμε. Αυτά.

Επιβεβαιώνω και εγω έτσι το έκανα. Μπήκα στο επισημο site, συμπλήρωσα τα στοιχεία μου, εβγαλα φωτο ταυτότητα μπρος-πισω και selfie μέσω της κάμερας του laptop (εντάξει μου είπε είναι καλύτερα να το κάνω από κινητό αλλα βαριόμουν να σηκωθω να το πιάσω :classic_smile:). Αυτά φάνηκε να παιρνούν όλα, αλλά τελικά στο τέλος έγραψε ότι προέκυψε σφάλμα και να επικοινωνήσω με το γνωστό νούμερο. Πήρα αμέσως και σε ένα λεπτό βγήκε κάποιος που του εξήγησα τι έγινε και με τα στοιχεία που του έδωσα έψαξε και βρήκε τα στοιχεία ΚΑΙ τις φώτο που είχα βάλει στην ίστοσελίδα. Μου είπε ότι σε 10 λεπτά θα με ενεργοποιούσε (καινούργιο νούμερο όχι φορητότητα) και έτσι έγινε. Δεν έχω βάλει ακόμη χρήματα καθόλου προς το παρόν. Ατελώς μου έστειλαν την sim. Επειδή κινούμαι πολύ ήθελα κάρτοκινητό από όλες τις εταιρείες και ετσι τώρα έχω και f2g. Κάποια στιγμή ίσως βάλω χρήματα να πάρω δεδομένα κάπου που ξέρω ότι έχει καλό σήμα.

Σε όλα τα μηνύματα που έλαβα δεν ανέφερε πουθενα κάτι για διάρκεια προσφοράς 12 μήνες. Βέβαια ούτε και ότι έιναι για πάντα ανέφερε. :classic_wink:

8 minutes ago, opmgls said:

Επιβεβαιώνω και εγω έτσι το έκανα. Μπήκα στο επισημο site, συμπλήρωσα τα στοιχεία μου, εβγαλα φωτο ταυτότητα μπρος-πισω και selfie μέσω της κάμερας του laptop (εντάξει μου είπε είναι καλύτερα να το κάνω από κινητό αλλα βαριόμουν να σηκωθω να το πιάσω :classic_smile:). Αυτά φάνηκε να παιρνούν όλα, αλλά τελικά στο τέλος έγραψε ότι προέκυψε σφάλμα και να επικοινωνήσω με το γνωστό νούμερο. Πήρα αμέσως και σε ένα λεπτό βγήκε κάποιος που του εξήγησα τι έγινε και με τα στοιχεία που του έδωσα έψαξε και βρήκε τα στοιχεία ΚΑΙ τις φώτο που είχα βάλει στην ίστοσελίδα. Μου είπε ότι σε 10 λεπτά θα με ενεργοποιούσε (καινούργιο νούμερο όχι φορητότητα) και έτσι έγινε. Δεν έχω βάλει ακόμη χρήματα καθόλου προς το παρόν. Ατελώς μου έστειλαν την sim. Επειδή κινούμαι πολύ ήθελα κάρτοκινητό από όλες τις εταιρείες και ετσι τώρα έχω και f2g. Κάποια στιγμή ίσως βάλω χρήματα να πάρω δεδομένα κάπου που ξέρω ότι έχει καλό σήμα.

Σε όλα τα μηνύματα που έλαβα δεν ανέφερε πουθενα κάτι για διάρκεια προσφοράς 12 μήνες. Βέβαια ούτε και ότι έιναι για πάντα ανέφερε. :classic_wink:

Το 12μηνο είναι άτυπο 

4 minutes ago, opmgls said:

Συμφωνούμε... το ίδιο και το "για πάντα"! :classic_smile:

Βέβαια άλλο να λες -όταν δεν ξέρεις- ότι θα κρατήσει για πάντα, και άλλο έναν χρόνο και βλέπουμε.. 

Θα μου πείτε αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Τι να λέγανε; Να πουλήσουν θέλουν.

Edited by cu2goup

Μπορουσαν να πουν οτι είναι για 1 χρονο. Και η κοσμοτέ για 1 χρονο ηταν. Ο κόκκινος τιτανικός για 9 μηνες.