HEO Δημ. Τρίτη στις 12:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:40 μμ 4 minutes ago, opmgls said: Σε αυτές τις sim που πήρες τρέχει σε όλες η προσφορά απεριόριστα δεδομένα με 13€; Είπες κάτι συγκεκριμένο στον εκπρόσωπο στο τηλέφωνο; 15 ευρω λεει για απεριριστη ομιλια + απεριοστο ιντενετ + 300 sms προς ολους οχι δεν ειπα τιποτα 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τρίτη στις 12:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:54 μμ Για ποσό χρονικό διάστημα να δίνουν άραγε το απεριόριστο Ίντερνετ.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 01:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:55 μμ 59 minutes ago, hercoulis said: Για ποσό χρονικό διάστημα να δίνουν άραγε το απεριόριστο Ίντερνετ.. Για έναν χρόνο. Να ρωτήσω κάτι εγώ.. το volte αν δεν δουλεύει κατευθείαν.. υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης; 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 02:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:10 μμ @opmglsνα προσθεσω κατι που παρελειψα σορρυ, ναι η προσφορα τρεχει ακι στις τρεις, εχουν αυτοκολλητο πανω τους 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τρίτη στις 02:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:22 μμ 24 minutes ago, cu2goup said: Για έναν χρόνο. Να ρωτήσω κάτι εγώ.. το volte αν δεν δουλεύει κατευθείαν.. υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης; Μάλιστα. Γιατί σκέφτομαι να φύγω με φορητότητα και να ξανά έρθω να πάρω απεριόριστα. Νομίζω δε συμφέρει όμως, του χρόνου θα έχει γίνει καβάτζα από τα περισσευούμενα γίγα. Volte Σε iPhone δεν έκανα κάτι. 5G και αυτό άνοιξαν μετά από κάνα 2/3 ώρες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 02:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:43 μμ 47 minutes ago, cu2goup said: Για έναν χρόνο. Να ρωτήσω κάτι εγώ.. το volte αν δεν δουλεύει κατευθείαν.. υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης; Πρέπει να έχει στο site οδηγίες, να στέλνεις sms με κάποιο κείμενο που θέλουν, στο τάδε νούμερο. Στην Cosmote ας πούμε έτσι δουλεύει, αντίστοιχα φαντάζομαι και δω ή στο ανοίγουν από την εξυπηρέτηση, ένα από τα δύο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τρίτη στις 03:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:24 μμ Έχω βάλει λινκ με τις οδηγείς πατάς στο volte. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 04:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:48 μμ 1 hour ago, hercoulis said: Έχω βάλει λινκ με τις οδηγείς πατάς στο volte. Οι οδηγίες λένε απλώς πως να ανοίξεις το volte στη συσκευή. Το θέμα είναι ότι δεν έχω volte από το δίκτυο. Με βλέπω να φεύγω όπως ήρθα αν δεν λυθεί μέσα στον μήνα. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 04:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:50 μμ Τι εννοούν; https://techmaniacs.gr/nova-simantiki-proeidopoiisi-gia-oloys-gia-prosfores-aperioriston-data/ 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 04:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:50 μμ Μόλις παράγγειλα κι εγώ sim f2g από το γνωστό τηλέφωνο. Νέο νούμερο θα μου έλθει στο σπίτι αλλά΄μου είπε η κυρία όταν λάβω την sim να την πάρω τηλέφωνο για να κάνουμε μαζί την διαδικασία ταυτοποίήσης. Μου είπε ότι η προσφορα αυτή, δηλαδή με 15€/μήνα απεριόριστα λεπτά και δεδομένα είναι για "πάντα"! Ωραια ξένοιασα για τα επόμενα 30 χρόνια! 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 04:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:51 μμ 1 minute ago, cu2goup said: Οι οδηγίες λένε απλώς πως να ανοίξεις το volte στη συσκευή. Το θέμα είναι ότι δεν έχω volte από το δίκτυο. Με βλέπω να φεύγω όπως ήρθα αν δεν λυθεί μέσα στον μήνα. τους πηρες τηλεφωνο να τους πεις το προβλημα;; 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 04:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:55 μμ Just now, HEO said: τους πηρες τηλεφωνο να τους πεις το προβλημα;; Μα δεν έχω καν 0,25€ να τους πάρω.. Τεσπα θα δω τι θα κάνω.. Με το chat δεν γίνεται; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 05:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:00 μμ 4 minutes ago, cu2goup said: Μα δεν έχω καν 0,25€ να τους πάρω.. Τεσπα θα δω τι θα κάνω.. Με το chat δεν γίνεται; Στείλε από το τσατ, σχεδόν πάντα ό,τι συνεννόηση κάνω με εταιρεία, μιλάω από το τσατ. Και γλυτώνεις και αναμονή στο ακουστικό κιόλας 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 05:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:50 μμ 7 ώρες πριν, HEO said: Νεοτερα συντομα. πριν απο λιγο εκανα την ταυτοποιηση για το προσθετο νουμερο που μπυ εστειλαν η διαδικασια κολλησε στο τελος 😞 αν και ηταν αργα πηρα τηλεφωνο στο 2109995100 που εχουν για βοηθεια με την ελπιδα να βρω καποιον αλλα δυστυχως δεν το σηκωνε κανεις ομως μετα απο μερικα δευτερολεπτα με πηρε τγλεφωνο μια κοπελα απο την υποστηριξη της ειπα το προβλημα και μετα απο λιγο ολα δουλεψαν 🙂 τωρα εχει μεσα 0.07 λεπτα, το εβαλα και στην εφαρμογη ολα μια χαρα με σα στην εβδομαδα θα δοκιμασω και τις φορητοτητες, πρεπει να περασω απο την voda να αλλαξω τον αριθμο ταυτοτητας στο συστημα τους γιατι εχουν την παλια 57 minutes ago, cu2goup said: Μα δεν έχω καν 0,25€ να τους πάρω.. Τεσπα θα δω τι θα κάνω.. Με το chat δεν γίνεται; μπορεις να παρεις μεσω telz και το +30 6935613800 (κλησεις απο εξωτερικο) στοιχειζει φθηνοτερα απο το 0.25 ευρω 🙂 [αν δεν σε βαλουν μιση ωρα στην αναμονη] 6 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 06:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:08 μμ Παιδιά όλα εντάξει μου το ενεργοποίησε ένα παλικάρι στο τσατ. Είχα ξενερώσει που λέγατε ότι σε εσάς είναι έτοιμο από την αρχή και θεωρούσα ότι δεν θα υποστηρίζεται το κινητό. Όλα καλά. 25 minutes ago, HEO said: με σα στην εβδομαδα θα δοκιμασω και τις φορητοτητες, πρεπει να περασω απο την voda να αλλαξω τον αριθμο ταυτοτητας στο συστημα τους γιατι εχουν την παλια Σήμερα έγινε η δική μου φορητότητα. Στο μεταξύ ήμουν εν αναμονή και το περίμενα και σκάει μειλ που έλεγε ότι η διαδικασία σταματάει επειδή δεν ταιριάζει το αφμ!! Μετά από λίγο σκάει άλλο μέιλ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! 😂😂😂 Novaρα και τα μυαλά στα κάγκελα!! Στο μεταξύ αυτό που γράφει στο διάλογο κάτω από τη διαφήμιση λέτε να ισχύει ή όχι;; Κανένας κόφτης;; 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. Τρίτη στις 07:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:08 μμ Για πόσο καιρό ισχύουν τα απεριόριστα; Τι ανανέωση πρέπει να κάνουμε; Και πρέπει να ενεργοποιούμε κάποιο πακέτο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 07:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:12 μμ 2 minutes ago, akis8607 said: Για πόσο καιρό ισχύουν τα απεριόριστα; Τι ανανέωση πρέπει να κάνουμε; Και πρέπει να ενεργοποιούμε κάποιο πακέτο; Για έναν χρόνο.. μπορείς και με 13€ απλώς είναι μόνο 1000 τα λεπτά προς όλους και όχι απεριόριστα. Αν το αφήσεις στο αυτόματο, με το που κάνεις ανανέωση 13€ και πάνω, θα ενεργοποιούνται μόνες τους οι παροχές. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. Τρίτη στις 07:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:13 μμ 1 minute ago, cu2goup said: Για έναν χρόνο.. μπορείς και με 13€ απλώς είναι μόνο 1000 τα λεπτά προς όλους και όχι απεριόριστα. Αν το αφήσεις στο αυτόματο, με το που κάνεις ανανέωση 13€ και πάνω, θα ενεργοποιούνται μόνες τους οι παροχές. Για ένα χρόνο; Γτ έλεγαν πριν για αορίστου 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 07:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:20 μμ (edited) 8 minutes ago, cu2goup said: Για έναν χρόνο.. μπορείς και με 13€ απλώς είναι μόνο 1000 τα λεπτά προς όλους και όχι απεριόριστα. Αν το αφήσεις στο αυτόματο, με το που κάνεις ανανέωση 13€ και πάνω, θα ενεργοποιούνται μόνες τους οι παροχές. Εμένα μου είπε ξεκάθαρα ότι δεν λήγει στον χρόνο το 15€/μηνα απεριοριστα. Φυσικά ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο νούμερο. Edited Τρίτη στις 07:21 μμ by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τρίτη στις 07:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:24 μμ 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Τι εννοούν; https://techmaniacs.gr/nova-simantiki-proeidopoiisi-gia-oloys-gia-prosfores-aperioriston-data/ Προσπαθούν να σε προστατέψουν από το να αποκτήσεις απεριόριστα γίγα από την εν λόγο εταιρία. ) 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 07:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:27 μμ 12 minutes ago, akis8607 said: Για ένα χρόνο; Γτ έλεγαν πριν για αορίστου 5 minutes ago, opmgls said: Εμένα μου είπε ξεκάθαρα ότι δεν λήγει στον χρόνο το 15€/μηνα απεριοριστα. Φυσικά ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο νούμερο. Παιδιά μακάρι.. εμένα όπως και σε έναν ακόμα στο σμσ που ήρθε για το καλωσόρισμα έλεγε για έναν χρόνο. Δεν σας τα λέω από το μυαλό μου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 07:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:33 μμ 2 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά μακάρι.. εμένα όπως και σε έναν ακόμα στο σμσ που ήρθε για το καλωσόρισμα έλεγε για έναν χρόνο. Δεν σας τα λέω από το μυαλό μου. το SMS λεει για ανανεωση απο 13 ευρω και ενεργοποιηση πακετου επιλογης για απεριοστιστο ιντερνετ οχι για τα 15 ευρω με απεριοριστο ιντερνετ + ομιλια + 600 μηνυματα που λεει το αυτοκολητο οποιος ενφιαφερεται καλο ειναι να παρει τηλεφωνο 2109995100 και να τους ρωτησει 2 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 07:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:33 μμ 5 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά μακάρι.. εμένα όπως και σε έναν ακόμα στο σμσ που ήρθε για το καλωσόρισμα έλεγε για έναν χρόνο. Δεν σας τα λέω από το μυαλό μου. Εντάξει σε πιστευω φίλε. Θα δούμε, Και εμένα μόνο από το ητλέφωνο μου το είπε. Δεν υπογράψαμε. Just now, HEO said: το SMS λεει για ανανεωση απο 13 ευρω και ενεργοποιηση πακετου επιλογης για απεριοστιστο ιντερνετ οχι για τα 15 ευρω με απεριοριστο ιντερνετ + ομιλια + 600 μηνυματα που λεει το αυτοκολητο οποιος ενφιαφερεται καλο ειναι να παρει τηλεφωνο 2109995100 και να τους ρωτησει Εμένα εκεί μου το είπαν πριν 2 ωρες.. Τωρα άμα λένε αλλα αντί άλλων... δεν ξέρω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 07:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:36 μμ 2 minutes ago, HEO said: το SMS λεει για ανανεωση απο 13 ευρω και ενεργοποιηση πακετου επιλογης για απεριοστιστο ιντερνετ οχι για τα 15 ευρω με απεριοριστο ιντερνετ + ομιλια + 600 μηνυματα που λεει το αυτοκολητο οποιος ενφιαφερεται καλο ειναι να παρει τηλεφωνο 2109995100 και να τους ρωτησει Οκ θα δείξει σε έναν χρόνο.. μακάρι να είναι όπως μας τα λένε τα αυτοκόλλητα και η κυρία που μας έστειλε τα πακέτα. 🙂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 07:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:38 μμ 1 minute ago, cu2goup said: Οκ θα δείξει σε έναν χρόνο.. μακάρι να είναι όπως μας τα λένε τα αυτοκόλλητα και η κυρία που μας έστειλε τα πακέτα. 🙂 Εάν τα αυτοκόλλητα λένε για πάντα, δεν έχουν επιλογή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts