elkons Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 1 minute ago, opmgls said: Πολύ καφρικό αν εννοούσε αυτό, αλλά δεν βγάζει νόημα να του λέει ότι για να του ανοίξει το 5G θέλει τον κάτοχο ενώ για συμβόλαιο δεν τον θέλει. Και για 5G και για VoLTE εμένα μου έβγαλαν το λάδι ακόμα και με τα δικά μου στοιχεία ήταν αργόστροφοι 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 1 minute ago, opmgls said: Πολύ καφρικό αν εννοούσε αυτό, αλλά δεν βγάζει νόημα να του λέει ότι για να του ανοίξει το 5G θέλει τον κάτοχο ενώ για συμβόλαιο δεν τον θέλει. Απο την απελπισία να βάλει ένα συμβόλαιο στον μηνιαίο του στόχο ανετα θα το έκανε. Οι υπάλληλοι της νόβα στην πλειοψηφία ειναι απλα αθλιοι. 6 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 1 minute ago, Jimakos43 said: Αυτό έχω πάθει και εγώ 😂 Νόβα ονλυ Εμένα ούτε VoLTE δεν άναβε στη κάρτα με το Roaming έλεγε στο sms η συσκευή δεν είναι συμβατή (Sms VOWΝΑΙ) 10 minutes ago, Jimakos43 said: Μπορεί πάντως δεν το διευκρίνισε Έτσι πίστευα και εγώ. Xiaomi έχω Οπα κάτσε συ Ούτε 4G+ Μήπως είσαι σε μη αναβαθμισμένη κεραία; βλέπω έχεις Netmonster για δώσε screenshot. Όλες οι συσκευές 5G σίγουρα έχουν και 4G+ και όχι απλό 4G 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) 6 minutes ago, elkons said: Νόβα ονλυ Εμένα ούτε VoLTE δεν άναβε στη κάρτα με το Roaming έλεγε στο sms η συσκευή δεν είναι συμβατή (Sms VOWΝΑΙ) Οπα κάτσε συ Ούτε 4G+ Μήπως είσαι σε μη αναβαθμισμένη κεραία; βλέπω έχεις Netmonster για δώσε screenshot. Όλες οι συσκευές 5G σίγουρα έχουν και 4G+ και όχι απλό 4G Τώρα κιμουμε στην εθνική πριν ήμουν κέντρο Πάτρα αποκλείεται να μην είχε. Έχω 4g plus Έχω και το άλλο νούμερο στην πράσινη ως δεύτερο. Όταν κάνω ανανέωση μάλλον με τα 6€ του buypoint θα δοκιμάσω και εκεί το 5g Edited 8 Νοέμβριος by Jimakos43 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Αφου θέλεις 5G κ VOLTE, γιατί δεν πας κοσμοτέ που δουλεύουν ολα ομαλά και σε 2πλασιες ταχυτητες; 4 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 2 minutes ago, Jimakos43 said: Τώρα κιμουμε στην εθνική πριν ήμουν κέντρο Πάτρα αποκλείεται να μην είχε. Έχω 4g plus Άδειο δίκτυο Η Cosmote είχε 2G ή εσύ το έβαλες; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 1 minute ago, VIPdriver said: Αφου θέλεις 5G κ VOLTE, γιατί δεν πας κοσμοτέ που δουλεύουν ολα ομαλά και σε 2πλασιες ταχυτητες; Λόγο του ΠΑΚΈΤΟΥ Just now, elkons said: Άδειο δίκτυο Η Cosmote είχε 2G ή εσύ το έβαλες; Φραγή 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Just now, VIPdriver said: Αφου θέλεις 5G κ VOLTE, γιατί δεν πας κοσμοτέ που δουλεύουν ολα ομαλά και σε 2πλασιες ταχυτητες; Και η Cosmote και η Vodafone έχουν καλύτερη υλοποίηση στο VoLTE, WiFi calling. Και οι 2 sms ενεργοποίησης στην άλλη ολόκληρη διαδικασία. Και γενικά έχουν καλύτερο δίκτυο Just now, Jimakos43 said: Φραγή Αοκ, καρτοκινητό σωστά; Η Cosmote έχει καλή κάλυψη; 5G έχεις μαζί της ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Just now, Jimakos43 said: Λόγο του ΠΑΚΈΤΟΥ Το "πακέτο" ειναι κάτι μη σταθερό και όσο πάει χειροτερεύει. 4 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) 4 minutes ago, VIPdriver said: Το "πακέτο" ειναι κάτι μη σταθερό και όσο πάει χειροτερεύει. Το ξέρω αλλά όσο υπάρχει το εκμεταλλεύομαι για αυτό δεν έχω κάνει ανανέωση στην κοσμοτε. Προς το παρών αυτή έχω ως δεύτερο νούμερο 6 minutes ago, elkons said: Αοκ, καρτοκινητό σωστά; Η Cosmote έχει καλή κάλυψη; 5G έχεις μαζί της ; Ναι καρτοκινητο. Έχει. Απλά η q θέλει ενεργοποίηση το βολτε και το 5g ή ίσως είναι και παλιά η κάρτα. Δεν ασχολούμαι απλά όταν λήξουν αυτά που έχω θα πάρω ένα άλλο στη νόβα στο όνομα μου. Ευχαριστώ όλους παιδιά για την βοήθεια Edited 8 Νοέμβριος by Jimakos43 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Δεν έχει αναμενο VoLTE απλά νομίζω πρέπει εσύ πάλι να το ανοίξεις. Τώρα το κουλό η μία συσκευή θέλει Roaming η άλλη όχι δεν ξέρω γιατί .. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) 1 minute ago, elkons said: Δεν έχει αναμενο VoLTE απλά νομίζω πρέπει εσύ πάλι να το ανοίξεις. Τώρα το κουλό η μία συσκευή θέλει Roaming η άλλη όχι δεν ξέρω γιατί .. Στις ρυθμίσεις το έχω ενεργό. Οπότε είναι δικό τους θέμα ή της σιμ. Και αφού δεν είναι στα στοιχεία μου δεν γίνεται τίποτα Edited 8 Νοέμβριος by Jimakos43 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Α και εμένα έτσι ήταν με το VoLTE Νόβα ονλυ δε φιουτσερ νετγουορκ 1 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Πωπω μακάρι να την πάρει κανένας σοβαρός ιδιοκτήτης και να τους αλλάξει τα μπρίκια! Η αθλιότητα αυτής της εταιρίας έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ! Να μην θέλεις να πατήσεις σε κατάστημα την έχουν καταντήσει! 7 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) Οκ πωλείται και πάει σε καλά χέρια.. Με αυτούς τους συνεργάτες τους στα καταστήματα όμως; πολλοί είναι ακατάλληλοι εάν μείνουν ζήτω που καήκαμε . Edited 8 Νοέμβριος by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Περιμένω τον Φεβρουάριο να βάλω 2ο μου νούμερο τη νόβα στη θέση της βονταφον και διαβάζω τέτοια και με βλέπω να μένω βονταφον, ακούς @sou_d ;;; 4 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Χαρά στο κουράγιο του φίλου. Εγώ δεν θα είχα την υπομονή να ασχοληθώ περισσοτερο. Εσύ δεν έχεις υπομονή να πατήσεις ένα κλικ 32 minutes ago, VIPdriver said: Περιμένω τον Φεβρουάριο να βάλω 2ο μου νούμερο τη νόβα στη θέση της βονταφον και διαβάζω τέτοια και με βλέπω να μένω βονταφον, ακούς @sou_d ;;; Δεν μπορείς μακριά της λέμε! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Χαρά στο κουράγιο του φίλου. Εγώ δεν θα είχα την υπομονή να ασχοληθώ περισσοτερο. Τυχαίνει να έχω αρκετο ελεύθερο χρόνο και να μην έχω και μεγάλη ανάγκη τα 15 giga αλλά παρόλα αυτά τους κυνηγάω. Φαντάσου σήμερα με πήρανε τηλέφωνο για να κάνω ανανέωση του σταθερού και τους είπα για το παράπονο που έχω και δεν ξέρανε κάν την υπηρεσία buy more πρώτη φορά την ακούγανε και τους λέω αν δεν μου βάλετε τα 15 giga δεν κάνω ανανέωση.Μα υπάρχει μου λέει κάτι τέτοιο πρώτη φορά το ακούω😁 Απ την άλλη μεριά πάλι το buy more δεν υπάρχει κάπου σαν όρος συμβολαίου ή επίσημη υπηρεσία για να τους πατήσεις κάτω και να τους πεις αυτοι είναι οι όροι δηλαδή αν είσαι πιο πριν η πιο παλιά από μία ημερομηνία ή αν έρθεις από φορητότητα είναι στο φλου τουλάχιστον εγώ δεν έχω κάποιο λινκ για να τους το στρίψω τη μούρη οπότε αυτοί το ερμηνεύουν όπως θέλουν. 2 ώρες πριν, gpapas640 said: Καλή υπομονή εύχομαι. Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα, κράτα μας ενήμερους σε παρακαλώ. Πρόταση: ζήτα τους να σου δώσουν γραπτά την ημερομηνία που ενεργοποιήθηκε ο αριθμος σου. Αν το σύστημα αναφέρει την ημερομηνία που επέστρεψες στη Nova, τότε έχεις ένα πολύ καλό επιχείρημα. Edited 8 Νοέμβριος by Fns1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 1 hour ago, Jimakos43 said: Τώρα κιμουμε στην εθνική πριν ήμουν κέντρο Πάτρα αποκλείεται να μην είχε. Έχω 4g plus Έχω και το άλλο νούμερο στην πράσινη ως δεύτερο. Όταν κάνω ανανέωση μάλλον με τα 6€ του buypoint θα δοκιμάσω και εκεί το 5g Στην εθνική πώς πάει από κάλυψη και απόκριση δικτύου;; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 9 minutes ago, Fns1 said: Τυχαίνει να έχω αρκετο ελεύθερο χρόνο και να μην έχω και μεγάλη ανάγκη τα 15 giga αλλά παρόλα αυτά τους κυνηγάω. Φαντάσου σήμερα με πήρανε τηλέφωνο για να κάνω ανανέωση του σταθερού και τους είπα για το παράπονο που έχω και δεν ξέρανε κάν την υπηρεσία buy more πρώτη φορά την ακούγανε και τους λέω αν δεν μου βάλετε τα 15 giga δεν κάνω ανανέωση.Μα υπάρχει μου λέει κάτι τέτοιο πρώτη φορά το ακούω😁 Απ την άλλη μεριά πάλι το buy more δεν υπάρχει κάπου σαν όρος συμβολαίου ή επίσημη υπηρεσία για να τους πατήσεις κάτω και να τους πεις αυτοι είναι οι όροι δηλαδή αν είσαι πιο πριν η πιο παλιά από μία ημερομηνία ή αν έρθεις από φορητότητα είναι στο φλου τουλάχιστον εγώ δεν έχω κάποιο λινκ για να τους το στρίψω τη μούρη οπότε αυτοί το ερμηνεύουν όπως θέλουν. Δεν ξέρουν πολλά αφού δεν ενδιαφέρονται οι ιδιοκτητες για τον απλούστατο λόγο οτι αυτη η εταιρια αγοραζεται για να πουληθει, να ξεπλύνει χρήμα και γενικά οτιδήποτε άλλο απο αυτό για το οποίο δουλεύουν οι άλλες 2 εταιρίες. 7 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 11 ώρες πριν, Fns1 said: Επιστρέφω λοιπόν με νεότερα μίλησα με το chat του free to go και μου είπαν ότι θα μπουνε τα 1.000 λεπτά αλλά την πρώτη του μήνα, τα 15 giga σε καμία περίπτωση δεν μου τα δίνουν επειδή είμαι παλιός συνδρομητής τους είπα για τη φορητότητα που έκανα δεν το δέχονται σε καμία περίπτωση επειδή ή σταθερή μου είναι πολύ καιρό πριν, ανέφερα καταγγελία στην ΕΕΤΤ το αυτί τους δεν ιδρώνει αποφάσισα να περιμένω μέχρι την πρώτη του μήνα να δω τι θα μπει τελικά γιατί δεν έχω ούτε τα 1000 λεπτά τώρα, επίσης λήγει η σταθερή μου οπότε σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω σαν επιχείρημα ανανεώνοντας τις σταθερή μου μήπως μου τα δώσουνε.Αφηνω και την εκκρεμότητα να δοκιμάσω και σε κατάστημα ξανά αλλά μετά την 1η Δεκεμβρίου.Θα ξαναεπανελθω τότε. ΔΕΝ θέλω να σε στεναχωρώ αλλά τα ίδια ξεφτιλικια ΜΟΥ έλεγαν και εμένα.... Μια πρώτη του μήνα, μια την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού του σταθερού τηλεφώνου και κάτι άσχετα μεταξύ τούς για το Buy More 15gb ΑΦΟΥ με την ενεργοποίηση αποδίδεται άμεσα τα 1000 λεπτά ομιλίας προς ΌΛΟΥΣ και τα 15 γίγας ίντερνετ.... Πολύ φοβάμαι ότι ΔΕΝ θα γίνει τίποτα την πρώτη του μήνα...🤨 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) 1 hour ago, Chrischal1908 said: Στην εθνική πώς πάει από κάλυψη και απόκριση δικτύου;; Πάτρα ξεκίνησα μέχρι Βραχάτι σχεδόν Κόρινθο δηλαδή. Μια χαρά παντού 4g+ ήμουν τουλάχιστον την ώρα που έβλεπα το κινητό. Νομίζω σε ένα σημείο έπεσε edge για ένα δευτερόλεπτο και μετά με ξανά γύρισε 4g κάπου στην μέση δεν πρόσεξα σε ποιο σημείο ακριβώς απλά έτυχε να δω το τηλ. Τώρα για 5g δεν ξέρω ακόμα Edited 8 Νοέμβριος by Jimakos43 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 14 minutes ago, damianos said: ΔΕΝ θέλω να σε στεναχωρώ αλλά τα ίδια ξεφτιλικια ΜΟΥ έλεγαν και εμένα.... Μια πρώτη του μήνα, μια την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού του σταθερού τηλεφώνου και κάτι άσχετα μεταξύ τούς για το Buy More 15gb ΑΦΟΥ με την ενεργοποίηση αποδίδεται άμεσα τα 1000 λεπτά ομιλίας προς ΌΛΟΥΣ και τα 15 γίγας ίντερνετ.... Πολύ φοβάμαι ότι ΔΕΝ θα γίνει τίποτα την πρώτη του μήνα...🤨 Θεωρώ πως τα 1000 θα μπούνε γιατί μπήκε στο λογαριασμό μου και τα είδε ενεργοποιημένα αλλά μόνο τα 1000 οχι τα 15.Οπως προείπα δεν καίγομαι και πολύ αλλά το κυνηγάω και θα ενημερώσω 1η Δεκεμβρίου. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 38 minutes ago, Fns1 said: Θεωρώ πως τα 1000 θα μπούνε γιατί μπήκε στο λογαριασμό μου και τα είδε ενεργοποιημένα αλλά μόνο τα 1000 οχι τα 15.Οπως προείπα δεν καίγομαι και πολύ αλλά το κυνηγάω και θα ενημερώσω 1η Δεκεμβρίου. Πώς γίνεται ΜΕΤΑ από φορητότητα να βλέπει της παλιές παροχές????🤔 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Γιατι "απειλει" για μη ανανεωση και στο τελος απολυτως τιποτα δε θα κανει: Οπως η συντριπτικη πλειοψηφια των γηγενων. Και επιπλεον το κατεουν αριστοτατα οι εταιρειες. Αλιμονο στους ελαχιστους μας που υλοποιουμε απολυτως λεξη προς λεξη ο,τι λεμε και μας περναν για ιδιους και ομοιους με το >95% σας. Οσπου να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ιδιοι κι ομοιοι καθυστερουμε οσπου να το συνειδητοποιησουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts