elkons Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 16 minutes ago, Bas said: 21 ώρες πριν, Antonio21 said: Μόνο αγάπη.. Τελικά ο κόφτης είναι 384kbps ή 8mbps; 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Τελικά το Lidl Plus Free2Go πήγε απατο????😆 Έκανε κάνεις μας???🙃 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 19 minutes ago, damianos said: Τελικά το Lidl Plus Free2Go πήγε απατο????😆 Έκανε κάνεις μας???🙃 Είναι που είναι η νοβα εταιρία απο τα λιντλ, τώρα που το επισημοποιεί κιόλας υπάρχει περίπτωση να την επιλέξουμε; 3 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, elkons said: Τελικά ο κόφτης είναι 384kbps ή 8mbps; 384 γράφει στο app 3 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου On 26/10/2024 at 6:55 ΠΜ, ParafronGR said: έρχονται προσωπικές προσφορές & στο νέο για να γυρίσεις στο παλιό, στέλνεις "OLD" sto 1264 στη δική μου περίπτωση με το ατάϊστο F2G από το Γενάρη, αφού ξεκίνησαν από το Μάιο οι προσωπικές προσφορές, μου έδωσαν 600+600 και κάποια cent κτλ, μου έδωσαν την "ανανεωμένη" προσφορά όταν την έδωσαν και σε σάς, αλλά 2-3 μέρες μετά μου την αφαίρεσαν και τώρα δεν έχω τίποτα χωρίς να έχω κάνει κάποια κίνηση για ανανεωση από μεριάς μου καλησπερα εστειλα το OLD στο 1264 και δεν μπορει να γινει μεταφορα στο παλιο f2g. Τελικα εβαλα καρτα και μεχρι 31/12/2024 που ληγει το υπολοιπο θα περιμενω μπας και λαβω καμια προσφορα με απεριοριστα data . 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 3 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said: καλησπερα εστειλα το OLD στο 1264 και δεν μπορει να γινει μεταφορα στο παλιο f2g. Τελικα εβαλα καρτα και μεχρι 31/12/2024 που ληγει το υπολοιπο θα περιμενω μπας και λαβω καμια προσφορα με απεριοριστα data . Δυσκολάκι με τόσα χρήματα στο υπόλοιπο να λάβεις καλή προσφορά πάντως.. αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Έχει καταργήσει η nova τα απεριόριστα Data στη καρτοκινητή . Στο πακέτο που είναι από προσωπικές προσφορές το μέγιστο που θα δώσει σε gb είναι πλέον 250GB. Εκτός κ αν σ δώσει για ΣΚ κάτι για νύχτες και τέτοια Εάν έχεις υπόλοιπο δεν είναι εύκολο να πάρεις καλή προσφορά συνήθως. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Οπότε προλαβαίνει το National Offer και 2η φορά οποίον βολεύει 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Προσπαθω να κανω ανανεωση απο την εφαρμογη αλλα τιποτα , ληγουν τα πακετα και θα χασω τα υπολοιπα, με ποιον αλλον τροπο μπορω να το κανω; Οτι να ναι πραγματικα 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 1 hour ago, dimtz said: Προσπαθω να κανω ανανεωση απο την εφαρμογη αλλα τιποτα , ληγουν τα πακετα και θα χασω τα υπολοιπα, με ποιον αλλον τροπο μπορω να το κανω; Οτι να ναι πραγματικα https://www.f2g.gr/gr/f2g/ananeosi-ipoloipou/ 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος Είμαι στο f2go με τα 1000 λεπτά χωρίς τα 15gb λόγω παλαιότητας.Κανω αίτηση φορητότητας στο whats up γίνεται σε μια μέρα.Την επόμενη (Τετάρτη προχθές)πάω σε κατάστημα για να ξαναγυρίσω πήρα σμς ότι θα ενημερωθω και σήμερα Παρασκευή δεν έχει γίνει η αλλαγή ακόμα ούτε ενημέρωση.Σε 2 μέρες δεν είναι υποχρεωμένοι να την προχωρήσουν το αργότερο; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος (edited) 3 https://www.foritotita.gr/?page_id=95 Edited 1 Νοέμβριος by Bas 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος On 1/11/2024 at 9:16 ΠΜ, Fns1 said: Είμαι στο f2go με τα 1000 λεπτά χωρίς τα 15gb λόγω παλαιότητας.Κανω αίτηση φορητότητας στο whats up γίνεται σε μια μέρα.Την επόμενη (Τετάρτη προχθές)πάω σε κατάστημα για να ξαναγυρίσω πήρα σμς ότι θα ενημερωθω και σήμερα Παρασκευή δεν έχει γίνει η αλλαγή ακόμα ούτε ενημέρωση.Σε 2 μέρες δεν είναι υποχρεωμένοι να την προχωρήσουν το αργότερο; Σήμερα έγινε ενεργοποίηση τελικά αλλά πηγαίνοντας η υπάλληλος να κάνει ενεργοποίηση του buy more βλέπει ότι είναι ενεργοποιημένο ήδη και δεν την αφήνει να κάνει κάποια ενέργεια.Στο τηλέφωνο δεν έχει μπει τίποτα ούτε 1000 ούτε 15gb Έβαλα και 13 άρα κάρτα μήπως βοηθήσει κάπου.(Δεν αγόρασα ακόμη πακέτο παίζει μήπως ρόλο αυτό;)Πολυ φοβάμαι ότι στα συστήματα τους φαίνεται ενεργοποιημένο από πριν την φορητότητα.Οποτε τι κάνουμε τώρα?Σκεφτομουνα για το chat αλλά τους θεωρώ αφερέγγυους.Μηπως μπούνε μόνα τους την 1η του μήνα?Να στείλω στην φόρμα επικοινωνίας που είναι πιο σοβαροί;Να περιμένω κάνα δύο μέρες μήπως αλλάξει κάτι;Να αγοράσω κάποιο πακέτο μπας και? Κάθε βοήθεια δεκτή. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 8 minutes ago, Fns1 said: Σήμερα έγινε ενεργοποίηση τελικά αλλά πηγαίνοντας η υπάλληλος να κάνει ενεργοποίηση του buy more βλέπει ότι είναι ενεργοποιημένο ήδη και δεν την αφήνει να κάνει κάποια ενέργεια.Στο τηλέφωνο δεν έχει μπει τίποτα ούτε 1000 ούτε 15gb Έβαλα και 13 άρα κάρτα μήπως βοηθήσει κάπου.(Δεν αγόρασα ακόμη πακέτο παίζει μήπως ρόλο αυτό;)Πολυ φοβάμαι ότι στα συστήματα τους φαίνεται ενεργοποιημένο από πριν την φορητότητα.Οποτε τι κάνουμε τώρα?Σκεφτομουνα για το chat αλλά τους θεωρώ αφερέγγυους.Μηπως μπούνε μόνα τους την 1η του μήνα?Να στείλω στην φόρμα επικοινωνίας που είναι πιο σοβαροί;Να περιμένω κάνα δύο μέρες μήπως αλλάξει κάτι;Να αγοράσω κάποιο πακέτο μπας και? Κάθε βοήθεια δεκτή. Ξανά τηλ και άνοιξε μια συνομιλία μέσω τσατ και όποιος απαντήσει. Θεωρώ ότι από Δευτέρα ίσως γίνουν οι ενέργειες. Ελπίζω να μην έχουν αλλάξει κάτι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 10 minutes ago, aektzhs 1 said: Ξανά τηλ και άνοιξε μια συνομιλία μέσω τσατ και όποιος απαντήσει. Θεωρώ ότι από Δευτέρα ίσως γίνουν οι ενέργειες. Ελπίζω να μην έχουν αλλάξει κάτι Σε φίλο που πήγε πρόσφατα με σταθερό και φορητότητα του μπήκανε όλα κανονικά.Ουτε καν κάρτα δεν έβαλε.Στην δική μου περίπτωση πολύ φοβάμαι ότι είναι "κολλημένο" το σύστημα και με βλέπει ακόμα συνδρομητή πριν την φορητότητα γιατί έφυγα μόνο για δύο μέρες αυτό είναι το πρόβλημα και πως θα διορθωθεί. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 22 minutes ago, Fns1 said: Σε φίλο που πήγε πρόσφατα με σταθερό και φορητότητα του μπήκανε όλα κανονικά.Ουτε καν κάρτα δεν έβαλε.Στην δική μου περίπτωση πολύ φοβάμαι ότι είναι "κολλημένο" το σύστημα και με βλέπει ακόμα συνδρομητή πριν την φορητότητα γιατί έφυγα μόνο για δύο μέρες αυτό είναι το πρόβλημα και πως θα διορθωθεί. Κάποια κουταμαρα έχουν κάνει πάλι....🤬 Έπρεπε να τα πάρεις κανονικά με την ενεργοποίηση. Στείλε φόρμα επικοινωνίας και περίμενε από Τρίτη, έτσι έκανα στην μάνα μου και τα πήρε..... Τίποτα ΔΕΝ θα γίνει πρώτη του μήνα εάν ΔΕΝ δράσεις.... MOΛIΣ ΛABATE ΔΩPEAN 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA KAI 15GB ΓIA 30 MEPEΣ, EΠEIΔH ΣYNΔYAZETE TO KAPTOKINHTO ΣAΣ ME YΠHPEΣIEΣ ΣYMBOΛAIOY NOVA. 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 27 minutes ago, damianos said: Κάποια κουταμαρα έχουν κάνει πάλι....🤬 Έπρεπε να τα πάρεις κανονικά με την ενεργοποίηση. Στείλε φόρμα επικοινωνίας και περίμενε από Τρίτη, έτσι έκανα στην μάνα μου και τα πήρε..... Τίποτα ΔΕΝ θα γίνει πρώτη του μήνα εάν ΔΕΝ δράσεις.... MOΛIΣ ΛABATE ΔΩPEAN 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA KAI 15GB ΓIA 30 MEPEΣ, EΠEIΔH ΣYNΔYAZETE TO KAPTOKINHTO ΣAΣ ME YΠHPEΣIEΣ ΣYMBOΛAIOY NOVA. 😉 Η μητέρα σου ήταν και πριν και είχε ενεργοποιημένο το buy more?Και αν ναι έφυγε για πολύ λίγο 2,3μερες (όπως εγώ)και ξαναγύρισε πάλι γιατί εκεί εντοπίζω το πρόβλημα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 16 minutes ago, Fns1 said: Η μητέρα σου ήταν και πριν και είχε ενεργοποιημένο το buy more?Και αν ναι έφυγε για πολύ λίγο 2,3μερες (όπως εγώ)και ξαναγύρισε πάλι γιατί εκεί εντοπίζω το πρόβλημα. Ναι η μητέρα μου ήταν. Και έπαιρνα μόνο τα 1000 λεπτά... Έγινε πόλεμος με το τσατ και έπεφτα από άσχετο σε ακόμα πιο προκλητικά άσχετο... Με την φόρμα επικοινωνίας παίρνεις αριθμό πρωτοκόλλου κ εξυπηρέτηση πελατών με ευθύνη.... Και σου απαντάνε γραπτώς στο αίτημα με SMS... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος (edited) 💅 Edited 2 Νοέμβριος by Teiresias_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Λεβέντες δουλεύει σε εσάς η εφαρμογή free2go; Προσπαθώ να το ρυθμίσω να κάνει αυτόματη ανανέωση αλλά όταν επιλέγω το ποσό και την ημερομηνία μου βγάζει σφάλμα ότι και καλά το ποσό να είναι ακέραιο, κάποια λύση υπάρχει εκτός απτό να αλλάξω εταιρία; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 10 minutes ago, dimtz said: Λεβέντες δουλεύει σε εσάς η εφαρμογή free2go; Προσπαθώ να το ρυθμίσω να κάνει αυτόματη ανανέωση αλλά όταν επιλέγω το ποσό και την ημερομηνία μου βγάζει σφάλμα ότι και καλά το ποσό να είναι ακέραιο, κάποια λύση υπάρχει εκτός απτό να αλλάξω εταιρία; Στη θέση σου θα άλλαζα εταιρία. 1 1 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Λέω να τους δώσω άλλη μία ευκαιρία, θα είναι και η τελευταία 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, dimtz said: Λεβέντες δουλεύει σε εσάς η εφαρμογή free2go; Προσπαθώ να το ρυθμίσω να κάνει αυτόματη ανανέωση αλλά όταν επιλέγω το ποσό και την ημερομηνία μου βγάζει σφάλμα ότι και καλά το ποσό να είναι ακέραιο, κάποια λύση υπάρχει εκτός απτό να αλλάξω εταιρία; On 1/11/2024 at 12:38 ΠΜ, Bas said: https://www.f2g.gr/gr/f2g/ananeosi-ipoloipou/ Quote Βαλ’ το στον αυτόματο! Αυτόματη ανανέωση υπολοίπου, αυτόματη επικοινωνία! Δεν έχεις να σκέφτεσαι τίποτα! 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 7 ώρες πριν, dimtz said: Λέω να τους δώσω άλλη μία ευκαιρία, θα είναι και η τελευταία Το θεμα ειναι οτι το >95% του target group στο οποιο απευθυνονται , σε αυτη τη χωρα, τα ιδια επακριβως λεξη προς λεξη με ο,τι ειπες , λενε, και μενουν ΤΕΛΙΚΑ μονο στα λογια. Επιπλεον το θεμα ειναι οτι το αμεσως παραπανω το γνωριζουν στις εγχωριες εταιριες και επισης επιπλεον, αφου το μαθανε πια οτι "ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ" το >95% μας, κατεουν να το διαχειριζονται αριστοτατα προς οφελος τους οι εγγχωριες εταιριες. Αντε, καλα ξεμπερδεματα για το <5% μας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts