elkons Δημ. Τετάρτη στις 09:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:02 μμ 16 minutes ago, Bas said: 21 ώρες πριν, Antonio21 said: Μόνο αγάπη.. Τελικά ο κόφτης είναι 384kbps ή 8mbps; 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Τελικά το Lidl Plus Free2Go πήγε απατο????😆 Έκανε κάνεις μας???🙃 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 19 minutes ago, damianos said: Τελικά το Lidl Plus Free2Go πήγε απατο????😆 Έκανε κάνεις μας???🙃 Είναι που είναι η νοβα εταιρία απο τα λιντλ, τώρα που το επισημοποιεί κιόλας υπάρχει περίπτωση να την επιλέξουμε; 3 3 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 13 ώρες πριν, elkons said: Τελικά ο κόφτης είναι 384kbps ή 8mbps; 384 γράφει στο app 3 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν On 26/10/2024 at 6:55 ΠΜ, ParafronGR said: έρχονται προσωπικές προσφορές & στο νέο για να γυρίσεις στο παλιό, στέλνεις "OLD" sto 1264 στη δική μου περίπτωση με το ατάϊστο F2G από το Γενάρη, αφού ξεκίνησαν από το Μάιο οι προσωπικές προσφορές, μου έδωσαν 600+600 και κάποια cent κτλ, μου έδωσαν την "ανανεωμένη" προσφορά όταν την έδωσαν και σε σάς, αλλά 2-3 μέρες μετά μου την αφαίρεσαν και τώρα δεν έχω τίποτα χωρίς να έχω κάνει κάποια κίνηση για ανανεωση από μεριάς μου καλησπερα εστειλα το OLD στο 1264 και δεν μπορει να γινει μεταφορα στο παλιο f2g. Τελικα εβαλα καρτα και μεχρι 31/12/2024 που ληγει το υπολοιπο θα περιμενω μπας και λαβω καμια προσφορα με απεριοριστα data . 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 3 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said: καλησπερα εστειλα το OLD στο 1264 και δεν μπορει να γινει μεταφορα στο παλιο f2g. Τελικα εβαλα καρτα και μεχρι 31/12/2024 που ληγει το υπολοιπο θα περιμενω μπας και λαβω καμια προσφορα με απεριοριστα data . Δυσκολάκι με τόσα χρήματα στο υπόλοιπο να λάβεις καλή προσφορά πάντως.. αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Έχει καταργήσει η nova τα απεριόριστα Data στη καρτοκινητή . Στο πακέτο που είναι από προσωπικές προσφορές το μέγιστο που θα δώσει σε gb είναι πλέον 250GB. Εκτός κ αν σ δώσει για ΣΚ κάτι για νύχτες και τέτοια Εάν έχεις υπόλοιπο δεν είναι εύκολο να πάρεις καλή προσφορά συνήθως. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Οπότε προλαβαίνει το National Offer και 2η φορά οποίον βολεύει 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Προσπαθω να κανω ανανεωση απο την εφαρμογη αλλα τιποτα , ληγουν τα πακετα και θα χασω τα υπολοιπα, με ποιον αλλον τροπο μπορω να το κανω; Οτι να ναι πραγματικα 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 hour ago, dimtz said: Προσπαθω να κανω ανανεωση απο την εφαρμογη αλλα τιποτα , ληγουν τα πακετα και θα χασω τα υπολοιπα, με ποιον αλλον τροπο μπορω να το κανω; Οτι να ναι πραγματικα https://www.f2g.gr/gr/f2g/ananeosi-ipoloipou/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts