aektzhs 1 Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου @dimitroula10για την προσωπική προσφορά γνωρίζεις αν γίνεται χρήση εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου Είναι μικροί θεούληδες εκεί στη NOVA. Στο καρτοκινητό που ανέστησαν μόνοι τους βάζοντάς του 1cent & 600+600, σήμερα το πρωί τα εξαφάνισαν όλα ενώ έληγαν στο τέλους του μήνα. Μέχρι και το 1cent πήραν :P 9 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου (edited) Το υπόλοιπο ποτε έληγε? Γιατί αν σήμερα έληξε το χρηματικό σου υπόλοιπο χάνονται όλα και επανέρχονται όταν βάλεις κάρτα. Edited 21 Αυγούστου by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου 2 ώρες πριν, kmpatra said: Το υπόλοιπο ποτε έληγε? Γιατί αν σήμερα έληξε το χρηματικό σου υπόλοιπο χάνονται όλα και επανέρχονται όταν βάλεις κάρτα. 18/09 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου Υπάρχει ακόμα το νούμερο που στέλναμε τον αριθμό κινητού και μας έλεγε εάν είναι Free2Go????🤔 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου 6 ώρες πριν, damianos said: Υπάρχει ακόμα το νούμερο που στέλναμε τον αριθμό κινητού και μας έλεγε εάν είναι Free2Go????🤔 "WIND F2G ID" 1274 Δεν μου απαντάει εδώ και καιρό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. 25 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 25 Αυγούστου Γειά καί από εμένα ..είμαι σε δίλημμα θέλω να κάνα τα δύο νούμερα f2g που εχω(το ένα είναι φοιτητικό) καρτοκινητα..και έχω και νόβα στο σπίτι 100ρα με τηλεόραση που κλεινη 2 χρόνια τον Νοέμβριο..θελω να μου πείτε τι επιλογες έχω σε συνδιασμό σπίτι ..κινητά ..μου φτάνουν 10g σε κάθε γραμμή και 1000 ομιλία ευχαριστώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 25 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 25 Αυγούστου 1 ώρα πριν, kostascbr said: Γειά καί από εμένα ..είμαι σε δίλημμα θέλω να κάνα τα δύο νούμερα f2g που εχω(το ένα είναι φοιτητικό) καρτοκινητα..και έχω και νόβα στο σπίτι 100ρα με τηλεόραση που κλεινη 2 χρόνια τον Νοέμβριο..θελω να μου πείτε τι επιλογες έχω σε συνδιασμό σπίτι ..κινητά ..μου φτάνουν 10g σε κάθε γραμμή και 1000 ομιλία ευχαριστώ Υπάρχει προσφορά το νέο Buy More που σου δίνει δωρεάν 1000 λεπτά και 15gb κάθε μήνα δωρεάν εφόσον έχεις σταθερό στην nova κ να βάλεις κάρτα κάθε 2 μήνες (η κάρτα μένει)😛 Φτάνει το σταθερό να είναι στο ΊΔΙΟ αφμ με το Free2Go🤪 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου 11 ώρες πριν, damianos said: Υπάρχει προσφορά το νέο Buy More που σου δίνει δωρεάν 1000 λεπτά και 15gb κάθε μήνα δωρεάν εφόσον έχεις σταθερό στην nova κ να βάλεις κάρτα κάθε 2 μήνες (η κάρτα μένει)😛 Φτάνει το σταθερό να είναι στο ΊΔΙΟ αφμ με το Free2Go🤪 Στο ίδιο είναι. Πώς το βρίσκω;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου 22 minutes ago, kostascbr said: Στο ίδιο είναι. Πώς το βρίσκω;; Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ή πας σε ένα κατάστημα NOVA με την ταυτότητα σου και είναι έτοιμο σε ένα λεπτό ή από το chat, ζητάς την ενεργοποίηση του Buy More 15gb 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου (edited) το ερωτημα ειναι αν θα του τα δωσουν απο τωρα τα 15 γιγα ή θα παρει μονο 1000' (παλιό συμβόλαιο πριν τον 04/24). Αν κανει ανανεωση ως το Νοεμβριο, μηπως θα πρεπει να κανει την ενεργοποιηση του buy more μετά την ανανέωση του σταθερου? (τότε θα παρει σίγουρα και τα 15 γιγα) Edited 26 Αυγούστου by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου 2 ώρες πριν, kmpatra said: το ερωτημα ειναι αν θα του τα δωσουν απο τωρα τα 15 γιγα ή θα παρει μονο 1000' (παλιό συμβόλαιο πριν τον 04/24). Αν κανει ανανεωση ως το Νοεμβριο, μηπως θα πρεπει να κανει την ενεργοποιηση του buy more μετά την ανανέωση του σταθερου? (τότε θα παρει σίγουρα και τα 15 γιγα) Εγώ από αυτά που έχουν γραφτεί εδώ έχω καταλάβει ότι άμα πας με φορητότητα σε f2g τώρα (όχι δλδ αν έχεις ήδη f2g μόνο με τα 1000) και έχεις ήδη κάποιο συμβόλαιο στο ΑΦΜ ασχέτου ημερομηνίας πριν τον Απρίλιο ή μετά παίρνεις και τα 15 giga αυτό δεν έχει αναφερθεί εδώ? 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου 3 ώρες πριν, kmpatra said: το ερωτημα ειναι αν θα του τα δωσουν απο τωρα τα 15 γιγα ή θα παρει μονο 1000' (παλιό συμβόλαιο πριν τον 04/24). Αν κανει ανανεωση ως το Νοεμβριο, μηπως θα πρεπει να κανει την ενεργοποιηση του buy more μετά την ανανέωση του σταθερου? (τότε θα παρει σίγουρα και τα 15 γιγα) Λύσεις υπάρχουν... Με 3 ευρώ γίνεται what's up για μία ημέρα και ξανά γυρνάει σε Free2Go... Δοκιμασμένο είς διπλούν και καρατσεκαρισμενο, εάν πραγματικά θες τα 15 γίγας αξίζει η διαδικασία...😉 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου 4 ώρες πριν, damianos said: Λύσεις υπάρχουν... Με 3 ευρώ γίνεται what's up για μία ημέρα και ξανά γυρνάει σε Free2Go... Δοκιμασμένο είς διπλούν και καρατσεκαρισμενο, εάν πραγματικά θες τα 15 γίγας αξίζει η διαδικασία...😉 το προβλημα ειναι αν ειναι στο ονομα αλλου (π.χ. συγγενη σου σε αλλη πολη) και αντε να εξηγησεις τωρα τι πρεπει να κανει 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου 1 hour ago, HEO said: το προβλημα ειναι αν ειναι στο ονομα αλλου (π.χ. συγγενη σου σε αλλη πολη) και αντε να εξηγησεις τωρα τι πρεπει να κανει gov.gr εξουσιοδότηση και εκτύπωση... ΌΛΑ σε ένα λεπτό....😉 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου 14 ώρες πριν, damianos said: gov.gr εξουσιοδότηση και εκτύπωση... ΌΛΑ σε ένα λεπτό....😉 χμ.....θα το δω 🙂 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου 5 ώρες πριν, HEO said: χμ.....θα το δω 🙂 MOΛIΣ ΛABATE ΔΩPEAN 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA KAI 15GB ΓIA 30 MEPEΣ, EΠEIΔH ΣYNΔYAZETE TO KAPTOKINHTO ΣAΣ ME YΠHPEΣIEΣ ΣYMBOΛAIOY NOVA. ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY MΠEITE ΣTO FREE2GO APP 😉 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siberian Tiger Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου 6 minutes ago, damianos said: MOΛIΣ ΛABATE ΔΩPEAN 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA KAI 15GB ΓIA 30 MEPEΣ, EΠEIΔH ΣYNΔYAZETE TO KAPTOKINHTO ΣAΣ ME YΠHPEΣIEΣ ΣYMBOΛAIOY NOVA. ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY MΠEITE ΣTO FREE2GO APP 😉 Εκανα χθες αίτημα μέσω του chat για το buy more. Εν αναμονή των εξελίξεων. Μου έγραψαν θα ενημερωθώ μέσω sms. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου 37 minutes ago, Siberian Tiger said: Εκανα χθες αίτημα μέσω του chat για το buy more. Εν αναμονή των εξελίξεων. Μου έγραψαν θα ενημερωθώ μέσω sms. Τα 1000 λεπτά τα έχεις στο τσεπακι ΣΟΥ... Για τα 15 γίγα παίζεται και λιγάκι 😵 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siberian Tiger Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου 1 minute ago, damianos said: Τα 1000 λεπτά τα έχεις στο τσεπακι ΣΟΥ... Για τα 15 γίγα παίζεται και λιγάκι 😵 Γιατί το λες αυτό; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου (edited) Διαβασε τα πιο πανω μηνύματα,το γράφαμε χτες το γιατί... Edited 27 Αυγούστου by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siberian Tiger Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου 4 minutes ago, kmpatra said: Διαβασε τα πιο πανω μηνύματα,το γράφαμε χτες το γιατί... Αν εννοείς για το πότε είναι ενεργοποιημενος ο αριθμός, έχει ενεργοποιηθεί τον Μαΐο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου Ωραία το πιο πιθανό θα τα πάρεις και τα γιγα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 28 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 28 Αυγούστου (edited) Edited 28 Αυγούστου by Bas 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 30 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 30 Αυγούστου Καλημερααααααα σε όλους... Έχει κάνει κανείς σάς πρόσφατα αλλαγή από Q telecom σε Free2Go να μας πει αφενός εάν χρεώθηκε 5 ευρώ και αφετέρου εάν του πήρε με την αλλαγή τα 15 γίγας κ 1000 λεπτά από το Buy More 2.0??? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts