Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εννοείς ότι δεν έχει η q το τέλος ανανέωσης των 0,30 λεπτών, κάνεις λάθος. Εμένα στην q μου τα αφαιρεί τα 0,30 λεπτά μετά από κάθε ανανέωση.

Μόνο στην online ανανέωση δεν χρεώνει τα 0,30 λεπτά.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Δεν νομίζω να υπάρχει -0.30€ στην online ανανέωση

Στην online ανανέωση σε F2G, υπάρχει η κράτηση των 30 λεπτών.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

γνωριζει καποιος αν ισχυουν στην ΕΕ τα 120' κ το 1GB που δινει η σταθερη ?

Τα πακέτα Pay later, μπορώ να τα ενεργοποιήσω έχοντας υπόλοιπο μέσα στην κάρτα?

Το έχει δοκιμάσει κανείς.

Με ιντριγκάρει το 20sms προς όλους, συγκεκριμένα

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-pay-later/

I am the FireStarter

Συγνώμη για το μακρόσυρτο αλλά η wind δεν παλεύεται. Έβαλα 5€ στις 13:10 μέσω της εφαρμογής κι ενώ μου έστειλε mail ολοκλήρωσης συναλλαγής δεν μου ανανέωσε τον χρόνο ομιλίας. Πηρα στο 1269 να δω το υπόλοιπο και όντως δεν ειχαν μπει τα λεφτά. Συνομιλω στο messenger και μου λένε να παρω στο 1269.τους λεω πήρα και δεν άλλαξε κάτι. Μου ζητάνε τον αριθμό μου. Τους τον δινω κι έκτοτε τηρούν σιγή ασύρματου. Παίρνω στο 13800, μετά απο 10 λεπτά αναμονής μου λένε να περιμένω λίγες ώρες μήπως εμφανιστούν τα € αλλιως μετά απο 24 ώρες θα επιστραφούν αυτόματα. Επειδή όμως λήγει σήμερα το δίμηνο και θα χάσω τα 120 δωρεαν λεπτά και το υπόλοιπο που ειχα, με προτρεπουν να βαλω κάρτα απο περίπτερο. Οκ λέω. Με το που βάζω όμως την 10αρα μου ενεργοποιεί χωρίς να με ρωτήσει πακετο 300 λεπτων και μου τρωει 8€. Ξαναεστειλα μην. στο messenger αλλά δεν μου απάντησε κανείς.απαραδεκτη!

Εχεις την προσφορα με τα 300' στην πρωτη ανανεωση απο 10€ ? τα 8 που εφαγε πιθανον ειναι το παγιο κοστος διατηρησης της προσφορας.Αυτο με την καθυστερημενη ή καθολου ανανεωση συμβαινει καποιες φορες...θα εκανα και την 2η online με 5€ αλλα φανταζομαι οτι φοβηθηκες μηπως γινει το ιδιο...στη σελιδα μετα την ανανεωση σου εδειχνε οτι η συναλλαγη ηταν επιτυχης? Καποιες φορες τα antivirus (ειδικα αυτα με ενσωματωμενη προστασια συναλλαγων οπως το f-secure) μπορει να δημιουργησουν θεματα κατα τη συναλλαγη...

Θα εκανα επισης το εξης: Θα επαιρνα στην τραπεζα που μεσολαβει για τη συναλλαγη (πειραιως ή eurobank νομιζω),στο 10ψηφιο νουμερο τους βεβαια,με τα στοιχεια της συναλλαγης που υπαρχουν στο email να ζητησω ακυρωση και επιστροφη των χρηματων αμεσα αν γινεται.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα πακέτα Pay later, μπορώ να τα ενεργοποιήσω έχοντας υπόλοιπο μέσα στην κάρτα?

Το έχει δοκιμάσει κανείς.

Με ιντριγκάρει το 20sms προς όλους, συγκεκριμένα

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-pay-later/

αν εχεις χαμηλο υπολοιπο και προσπαθησεις να βαλεις καποιο πακετο και δεν φτανει,σου προτεινει καποιο απο αυτα...νομιζω προτεινει τα αντιστοιχα με αυτο που θες να ενεργοποιησεις.

Edited by kmpatra

Εχεις την προσφορα με τα 300' στην πρωτη ανανεωση απο 10€ ? τα 8 που εφαγε πιθανον ειναι το παγιο κοστος διατηρησης της προσφορας.Αυτο με την καθυστερημενη ή καθολου ανανεωση συμβαινει καποιες φορες...θα εκανα και την 2η online με 5€ αλλα φανταζομαι οτι φοβηθηκες μηπως γινει το ιδιο...στη σελιδα μετα την ανανεωση σου εδειχνε οτι η συναλλαγη ηταν επιτυχης? Καποιες φορες τα antivirus (ειδικα αυτα με ενσωματωμενη προστασια συναλλαγων οπως το f-secure) μπορει να δημιουργησουν θεματα κατα τη συναλλαγη...

Θα εκανα επισης το εξης: Θα επαιρνα στην τραπεζα που μεσολαβει για τη συναλλαγη (πειραιως ή eurobank νομιζω),στο 10ψηφιο νουμερο τους βεβαια,με τα στοιχεια της συναλλαγης που υπαρχουν στο email να ζητησω ακυρωση και επιστροφη των χρηματων αμεσα αν γινεται.

Έχεις δίκιο απλα δεν εχω ενεργοποιήσει ποτέ αυτή την προσφορά. Το νούμερο το εχω για δεύτερο και χρησημοποιω μόνο τα 120 λεπτά που μου δίνει λόγω του σταθερού. Η συναλλαγή ηταν επιτυχης. Μου ήρθε και μειλ απο τη γουιντ με τον αριθμο της απόδειξης. Θα το κοιτάξω αύριο. Ευχαριστώ

Edited by panosk7dl

[/color]

αν εχεις χαμηλο υπολοιπο και προσπαθησεις να βαλεις καποιο πακετο και δεν φτανει,σου προτεινει καποιο απο αυτα...νομιζω προτεινει τα αντιστοιχα με αυτο που θες να ενεργοποιησεις.

Δεν έχω χαμηλό υπόλοιπο, γιαυτό αναρωτιέμαι

I am the FireStarter

Καλημέρα,

Να ρωτήσω η αξία (Χρηματων) που έχουμε στο καρτοκινητό μας μετα τους 2 μήνες τυχών υπόλοιπο διαγράφεται.

Σαν νούμερο πόσο χρόνο έχουμε προτού σταματήσει το νούμερο ?

Εχω ενα νούμερο το οποίο δεν το χρησιμοποιώ πολύ πλέον και δεν ξέρω ποτε λήγει. (σαν νούμερο οχι αξια χρημάτων)

[sIGPIC][/sIGPIC]

13 μήνες και 5 μέρες μετά την τελευταία ανανέωση. Αν έχεις λογαριασμό στο f2g.gr φαίνεται πότε έληξε το υπόλοιπο,οπότε η τελευταία ανανέωση θα έγινε 3 μήνες πριν τη λήξη (αν έγινε πριν το Μάρτιο) ή 2 μήνες πριν (αν έγινε μετά το Μάρτιο). Αν η τελευταία ανανέωση έγινε online μπορείς να βρεις την ημερομηνία της στο ιστορικό online ανανεώσεων.

Η τελευταία ανανέωση έγινε 13/10/2018.

Αρα σαν νούμερο λήγει σε ενα χρονο περίπου σωστά ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καπου κοντα στις 17-18/11 του 19.

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με βάση τα σημερινά δεδομένα βεβαίως

Ναι με βάση τα σημερινά δεδομένα.

Εγω με τόσες ανακοινωσεις τα έχει χάσει. Θυμόμουν κάπου για 6 μήνες, αλλα οκ τελικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

13 μήνες και 5 μέρες μετά την τελευταία ανανέωση. Αν έχεις λογαριασμό στο f2g.gr φαίνεται πότε έληξε το υπόλοιπο,οπότε η τελευταία ανανέωση θα έγινε 3 μήνες πριν τη λήξη (αν έγινε πριν το Μάρτιο) ή 2 μήνες πριν (αν έγινε μετά το Μάρτιο). Αν η τελευταία ανανέωση έγινε online μπορείς να βρεις την ημερομηνία της στο ιστορικό online ανανεώσεων.

οποτε 1 χρονος και ενας μηνας συμληρωνοντας το 2 μηνο που εχει ληξει το υπολοιπο; .

Από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσής μετράει όχι από τη λήξη του υπολοίπου

Καλησπερα, σε μια καρτα που μου εδωσαν λογω σταθερης με δωρο 120 λεπτα εκανα τωρα ανανεωση ενω πιο πριν δεν ειχε καθολου χρηματα. Την πρωτη του μηνα θα μου αποδοθούν τα πρωτα 120 λεπτα ή επρεπε ηδη να μπουν; Ευχαριστω

Γειά σαςπροσφατα άλλαξα καρτοκινιτη από Vodafone σε wind στην Vodafone είχα το voice mms υπάρχει κάποια τέτοια υπηρεσία στην wind?

Καλησπερα, σε μια καρτα που μου εδωσαν λογω σταθερης με δωρο 120 λεπτα εκανα τωρα ανανεωση ενω πιο πριν δεν ειχε καθολου χρηματα. Την πρωτη του μηνα θα μου αποδοθούν τα πρωτα 120 λεπτα ή επρεπε ηδη να μπουν; Ευχαριστω

Είναι άσχετο το αν έχει ή δεν έχει χρήματα μέσα ή κάρτα. Τα 120 αποδίδονται άμεσα.

Αν την παρέλαβες ταχυδρομικώς , πρέπει να πας σε κατάστημα και να ζητήσεις να αποδίδονται σε αυτή τα 120.

Σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Η αληθεια ειναι οτι πηγα στο καταστημα καπου στον οκτωβριο για νεα αιτηση σταθερης. Εκεινη την στιγμη μου εδωσαν τις δυο τις καρτες. Αυτη με την ομιλια ειχε 0.55 που χαθηκαν μαλλον επειδη την εβαλα και ηταν ανοιχτα τα δεδομενα και ετσι ειχε 0 ευρω. Στα μεσα νοεμβριου ενεργοποιειται η συνδεση σταθερης και στην καρτα με το 1gb δεν μπηκαν τα δεδομενα. Προχθες πηγα στο καταστημα και μου εδωσαν νεα sim για το ιντερνετ. Σε αυτην με τα 120 λεπτα σημερα εβαλα 5 ευρω και προς το παρον δεν εχουν μπει τα 120. Να εχει και αυτη προβλημα οπως η αλλη με τα δεδομενα; Στην τελικη περιμενω μεχρι το Σαβββατο.

Είσαι ΛΑΘΟΣ!!!!

Αν δεν έχει 0,01' δεν μπαίνουν τα 120'.

Τώρα αν είναι ΠΡΩΤΗ φορά μπορεί να ζητήσει να πάρει τα 120' τώρα και τα άλλα 120' στις 01 Δεκεμβρίου.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε JONH ONLY, λογικά θα μπουν στις 01 Δεκεμβρίου τα 120'.

Αλλιώς ΔΕΥΤΕΡΑ κατευθείαν στο κατάστημα.

Απλά μπορείς να ζητήσεις ΤΩΡΑ και τα 120' του ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

Μικρο το κακο ενταξει δε τα χρειαζομαι αμεσα, ηδη εχει δωρακι το log and win 20 λεπτα (βεβαια ψευτικα με την 3λεπτη χρεωση). Περιμενω μεχρι το Σαββατο αλλιως θα παω στο καταστημα.

Φίλε JONH ONLY και μια άλλη συμβουλή για την κάρτα με το 1G δώρο.

Θα φροντίζεις να ΜΗΝ το ξοδεύεις ΟΛΟ για δεν θα μπαίνει ύστερα τον επόμενο μήνα!!!!!

ΥΓ. Έρχεται sms όταν φθάσει στα 100mb

Χμμ υποτιθεται νομιζω απο οτι μου ειπαν οτι θελει μια ανανεωση μια φορα τον χρονο... αλλά εχεις εμπειρια απο οτι φαινεται.

Σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Η αληθεια ειναι οτι πηγα στο καταστημα καπου στον οκτωβριο για νεα αιτηση σταθερης. Εκεινη την στιγμη μου εδωσαν τις δυο τις καρτες. Αυτη με την ομιλια ειχε 0.55 που χαθηκαν μαλλον επειδη την εβαλα και ηταν ανοιχτα τα δεδομενα και ετσι ειχε 0 ευρω. Στα μεσα νοεμβριου ενεργοποιειται η συνδεση σταθερης και στην καρτα με το 1gb δεν μπηκαν τα δεδομενα. Προχθες πηγα στο καταστημα και μου εδωσαν νεα sim για το ιντερνετ. Σε αυτην με τα 120 λεπτα σημερα εβαλα 5 ευρω και προς το παρον δεν εχουν μπει τα 120. Να εχει και αυτη προβλημα οπως η αλλη με τα δεδομενα; Στην τελικη περιμενω μεχρι το Σαβββατο.

Να πας αύριο στο κατάστημα γιατί δεν έχει καταχωρηθεί το f2go για να λαμβάνει το 120 , καθώς όταν σου έδωσαν την κάρτα δεν υπήρχε σύνδεση σταθερής για να το καταχωρήσουν . Μόλις καταχωρηθεί θα πάρεις άμεσα τα 120 . Ειμαι 99% σίγουρος οτι αν δεν πας σε κατάστημα δεν θα πάρεις ποτέ τα 120.

Edited by panosss567

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova