jimmiss Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Με 7 σιμ πρεπει να δίνεις 35 το 3μηνο για να τις συντηρείς εκτος και αν αφήνεις τα υπόλοιπα να λήγουν. Πέρα απο αυτό θες και μερικές παραπάνω συσκευές,και να παίρνεις τον καθένα απο διαφορετικά νούμερα.Μπλέξιμο το βλέπω. Ου μπλέξεις: Δε διαφωνώ.... Πάντως: Δε γεννήθηκα "αυτιστικός" (ν'ασχολούμαι με όλα αυτά τα καμώματα των εταιριών): Έγινα αναγκαστικά και δε βγαίνω ζημιωμένος που το "ξεκίνησα" πριν κάποια χρόνια όταν είχα μόνο 2 sim....... Κινητό πάνω από 80-90€ δεν αγόρασα ποτέ. ΝΑΙ: Πολύ σπάνια πάνω από 100€ το χρόνο και το να λήξει υπόλοιπο είναι part of the game....αν δεις παλιότερα post μου: Και είμαι κερδισμένος. Σίγουρα: ΔΕΝ είναι για όλους αυτό το "παιχνίδι". Ούτε εγώ το "θέλω", δε βγαίνει αλλιώς, όπως αποδεικνύεται, όμως. ΝΑΙ: Μπλέξιμο ΝΑΙ: <100€/έτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Ου μπλέξεις: Δε διαφωνώ.... Πάντως: Δε γεννήθηκα "αυτιστικός" (ν'ασχολούμαι με όλα αυτά τα καμώματα των εταιριών): Έγινα αναγκαστικά και δε βγαίνω ζημιωμένος που το "ξεκίνησα" πριν κάποια χρόνια όταν είχα μόνο 2 sim....... Κινητό πάνω από 80-90€ δεν αγόρασα ποτέ. ΝΑΙ: Πολύ σπάνια πάνω από 100€ το χρόνο και το να λήξει υπόλοιπο είναι part of the game....αν δεις παλιότερα post μου: Και είμαι κερδισμένος. Σίγουρα: ΔΕΝ είναι για όλους αυτό το "παιχνίδι". Ούτε εγώ το "θέλω", δε βγαίνει αλλιώς, όπως αποδεικνύεται, όμως. ΝΑΙ: Μπλέξιμο ΝΑΙ: <100€/έτος. Οποιος ομως εχει f2q με 300 λεπτα με την ανανεωση καιτα 1500+1500 με 8,57 και εχει και frog και το πακετο 4 γιγα με 4,44 ευρω εχω υπολογισει οτι δινει το χρονο τα εξης:Δεκα ευρω καθε 2μηνες στο f2g, επισης 10 ευρω καθε 2μηνες και στο frog + τα 12 ευρω για την προσφορα των 300 στο f2g και μας βγαινει συνολο 132 ευρω/12 μηνες =11 ευρω το μηνα.Ο πρωτος μηνας εχει 300 λεπτα προς ολους στο f2g και 160 λεπτα προς ολους απο το frog καθε μηνα για 6 μηνες στο frog + 120 προς wind,q απο το long & win+ 500 mb στο f2g+ 1 gb frog+ το πακετο 4 γιγα με 4,44 + 600 προς frog συνολο 460 ολους,120 wind,q και 600 προς frog και 5,5 γιγα..Ο δευτερος μηνας εχει τα 1500+1500 στο f2g και τα 4 γιγα με 4,44 ευρω στο frog.Συνολο 1500 ολους+ 5,5 γιγα.Ολα αυτα καθε μηνα μονο με 11 ευρω.Καμια απολυτως συνδεση η καρτοσυνδεση δεν τα δινει αυτα, ουτε αλλα καρτοκινητα με τοσα λιγα λεφτα καθε μηνα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Οποιος ομως εχει f2q με 300 λεπτα με την ανανεωση καιτα 1500+1500 με 8,57 και εχει και frog και το πακετο 4 γιγα με 4,44 ευρω εχω υπολογισει οτι δινει το χρονο τα εξης:Δεκα ευρω καθε 2μηνες στο f2g, επισης 10 ευρω καθε 2μηνες και στο frog + τα 12 ευρω για την προσφορα των 300 στο f2g και μας βγαινει συνολο 132 ευρω/12 μηνες =11 ευρω το μηνα.Ο πρωτος μηνας εχει 300 λεπτα προς ολους στο f2g και 160 λεπτα προς ολους απο το frog καθε μηνα για 6 μηνες στο frog + 120 προς wind,q απο το long & win+ 500 mb στο f2g+ 1 gb frog+ το πακετο 4 γιγα με 4,44 + 600 προς frog συνολο 460 ολους,120 wind,q και 600 προς frog και 5,5 γιγα..Ο δευτερος μηνας εχει τα 1500+1500 στο f2g και τα 4 γιγα με 4,44 ευρω στο frog.Συνολο 1500 ολους+ 5,5 γιγα.Ολα αυτα καθε μηνα μονο με 11 ευρω.Καμια απολυτως συνδεση η καρτοσυνδεση δεν τα δινει αυτα, ουτε αλλα καρτοκινητα με τοσα λιγα λεφτα καθε μηνα. Απόλυτα σωστό, ότι πιο φθηνό υπάρχει στην αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Έκανα μια αγορά απο public 35€ και μου έδωσαν μια f2g με 35€ μέσα. Η υπάλληλος έλεγε ότι τα χρήματα είναι για ένα μήνα αλλά μπορώ να ααγοράσω πακέτα. Παίζει αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Έκανα μια αγορά απο public 35€ και μου έδωσαν μια f2g με 35€ μέσα. Η υπάλληλος έλεγε ότι τα χρήματα είναι για ένα μήνα αλλά μπορώ να ααγοράσω πακέτα. Παίζει αυτό ? Ναι , έτσι ακριβώς είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Αρα μαμαει. Ενα blender τωρα και ενα τέλος του μήνα τουλάχιστον. Θα πάω όμως Ευρώπη και σκεφτόμουν να πάρω εκεί ενα τοπικό καρτοκινητό με 1GB και 100 προς όλους. Μήπως έχει βγει κάνα πακέτο roamer για f2g που να πάρω τα παραπάνω για 2 εβδομάδες με τα χρήματα από το public? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 (edited) Αρα μαμαει. Ενα blender τωρα και ενα τέλος του μήνα τουλάχιστον. Θα πάω όμως Ευρώπη και σκεφτόμουν να πάρω εκεί ενα τοπικό καρτοκινητό με 1GB και 100 προς όλους. Μήπως έχει βγει κάνα πακέτο roamer για f2g που να πάρω τα παραπάνω για 2 εβδομάδες με τα χρήματα από το public? Για data Ε.Ε. έχει αυτό: https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/data2roam/ : Πρόσεξε μη "φας" τα 0,21€ extra που έχεις πέρα από την αγορά σου € γιατί δε θα λειτουργεί.....!!! Για ομιλία έχει: https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketo-free2roam-in-out/ Edited February 18, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Μάιος 1997 με Μάιο 2017... 20 ΧΡΌΝΙΑ καρτοκινητή, 20 ΧΡΌΝΙΑ F2G... Σε 3 μήνες έχουνε γενέθλια... 20 ΧΡΌΝΙΑ καρτοκινητή, η πρώτη καρτοκινητή στην Ελλάδα... Εύχομαι να δώσουν κανένα επετειακό ΔΏΡΟ και όχι κάνενα γιγα για το Σάββατοκυριακο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Έκανα μια αγορά απο public 35€ και μου έδωσαν μια f2g με 35€ μέσα. Η υπάλληλος έλεγε ότι τα χρήματα είναι για ένα μήνα αλλά μπορώ να ααγοράσω πακέτα. Παίζει αυτό ? Την ενεργοποίησα πριν μερικές ώρες αλλά για την ώρα δεν έχει δώσει τίποτα. Την κάρτα μου την έδωσαν πέμπτη και μου είπαν Παρασκευή ότι θα μπουν τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 (edited) Καλώ το 1269 από δύο κινητα wind και λέει το σύστημα είναι προσωρινά μη διαθέσιμο ωχ ωχ τι θαύμα κάνουν πάλι... Edited February 19, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Καλημέρα. Ποιό είναι το καλύτερο πακέτο/συνδυασμός για ομιλία και data όταν κάποιος έχει χρηματικό υπόλοιπο; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) Τα πακέτα του F2G περιγράφονται στην σελίδα : https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/ Ο καλύτερος συνδυασμός εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. χοντρικά συμφέρει να ενεργοποιήσεις ένα βασικό πακέτο + ένα turbo +ένα more. Edited February 20, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Τα βλέπω απλά μπερδευομαι κάποια στιγμή! Ευχαριστώ πολύ!! Τα πακέτα του F2G περιγράφονται στην σελίδα : https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/ Ο καλύτερος συνδυασμός εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. χοντρικά συμφέρει να ενεργοποιήσεις ένα βασικό πακέτο + ένα turbo +ένα more. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Τα πακέτα του F2G περιγράφονται στην σελίδα : https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/ Ο καλύτερος συνδυασμός εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. χοντρικά συμφέρει να ενεργοποιήσεις ένα βασικό πακέτο + ένα turbo +ένα more. Γιατι οχι 2 τουρμπο? Ο καλύτερος συνδιασμός, ειναι το πακέτο APP (300 σε όλους και 200 σε wind) και ένα τουρμπο (500mb) και έτσι απο τα 8,93 που έχεις όταν βάζεις κάρτα, ξοδεύεις τα 8.5 και τέλος Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Γιατι οχι 2 τουρμπο? Ο καλύτερος συνδιασμός, ειναι το πακέτο APP (300 σε όλους και 200 σε wind) και ένα τουρμπο (500mb) και έτσι απο τα 8,93 που έχεις όταν βάζεις κάρτα, ξοδεύεις τα 8.5 και τέλος Μόνο ένα turbo Μπορείς να βάλεις , εκτός και αν αγοράσεις μετά και δευτερο κύριο πακέτο. Ό άνθρωπος ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός "όταν έχεις υπόλοιπο" και όχι όταν βάλεις κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ναι αυτό είναι το ερώτημα! Έχω μέσα υπόλοιπο και θέλω να κάνω το βέλτιστο συνδυασμό για ομιλία και data! Μόνο ένα turbo Μπορείς να βάλεις , εκτός και αν αγοράσεις μετά και δευτερο κύριο πακέτο. Ό άνθρωπος ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός "όταν έχεις υπόλοιπο" και όχι όταν βάλεις κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Η 300 σε όλους + 200 Wind + 250μβ (8,5 ευρώ) Η 300 σε όλους + 500μβ (8,5 ευρώ) Αναλογα προς τα που καλείς περισσότερο (εμενα με βολέυει ο 1ος συνδιασμός πχ) Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Η 300 σε όλους + 200 Wind + 250μβ (8,5 ευρώ) Η 300 σε όλους + 500μβ (8,5 ευρώ) Αναλογα προς τα που καλείς περισσότερο (εμενα με βολέυει ο 1ος συνδιασμός πχ) Ή 300 προς όλους +200 προς wind + 150ΜΒ log&win την εβδομάδα με 6€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geminimax Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Έκανα φορητότητα σε κατάστημα wind,*από whats up σε f2g*και την πάτησα-παραπλανήθηκα... Σου λένε για να σου κάνουν*φορητότητα αριθμού και να πάρεις sim, γίνεται *με κατάθεση 30 ευρώ στο κινητό, αλλά ''ξεχνάνε'' να σου πούνε ότι θα ισχύουν μόνο για 30 μέρες. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε κατάστημα που πήγα εγώ. Στο 1260 που πήρα τηλ. να ρωτήσω εκ των υστέρων, στο λένε από την αρχή κανονικότητα και χωρίς δισταγμό. Στα μαγαζιά ντρέπονται μάλλον και άλλοι το λένε, ενώ άλλοι όχι. Είναι τόσο επαγγελματίες στην κομπίνα αυτή, και στο λένε αμέσως αφού πλήρώσεις! Πριν πληρώσεις δεν αναφέρουν τίποτα για διάρκεια. Με χρέωσαν λοιπόν 30 ευρω τα οποία μπήκαν στην κάρτα με την υποχρέωση να τα καταναλώσω σε μόλις 30 μέρες αλλιώς χάνονται... Τι να πώ.. Δεν υπάρχει ντροπή δυστυχώς. Θα στείλω mail και θα τους πω ότι από μενα (συγγενείς κλπ) δεν πρόκειται να δουν σύνδεση ούτε με το κυάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Έκανα φορητότητα σε κατάστημα wind,*από whats up σε f2g*και την πάτησα-παραπλανήθηκα... Σου λένε για να σου κάνουν*φορητότητα αριθμού και να πάρεις sim, γίνεται *με κατάθεση 30 ευρώ στο κινητό, αλλά ''ξεχνάνε'' να σου πούνε ότι θα ισχύουν μόνο για 30 μέρες. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε κατάστημα που πήγα εγώ. Στο 1260 που πήρα τηλ. να ρωτήσω εκ των υστέρων, στο λένε από την αρχή κανονικότητα και χωρίς δισταγμό. Στα μαγαζιά ντρέπονται μάλλον και άλλοι το λένε, ενώ άλλοι όχι. Είναι τόσο επαγγελματίες στην κομπίνα αυτή, και στο λένε αμέσως αφού πλήρώσεις! Πριν πληρώσεις δεν αναφέρουν τίποτα για διάρκεια. Με χρέωσαν λοιπόν 30 ευρω τα οποία μπήκαν στην κάρτα με την υποχρέωση να τα καταναλώσω σε μόλις 30 μέρες αλλιώς χάνονται... Τι να πώ.. Δεν υπάρχει ντροπή δυστυχώς. Θα στείλω mail και θα τους πω ότι από μενα (συγγενείς κλπ) δεν πρόκειται να δουν σύνδεση ούτε με το κυάλι. Αν κάνεις ανανέωση 5€ στο τέλος των 30 ημερών, δε θα προστεθεί στο υπόλοιπο και όλο μαζί θα λήξει μετά από 3 μήνες; Αν είναι έτσι, το σώνεις κάπως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geminimax Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Αν κάνεις ανανέωση 5€ στο τέλος των 30 ημερών, δε θα προστεθεί στο υπόλοιπο και όλο μαζί θα λήξει μετά από 3 μήνες; Αν είναι έτσι, το σώνεις κάπως ;) Μπά όχι δεν γίνεται...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Τα συγκεκριμένα 30 ευρώ πως φαίνονται π.χ. στην εφαρμογή? Σαν υπόλοιπο που λήγει σε ένα μήνα? Ή σαν μπόνους? Αν βάλεις 5 ευρώ φαίνονται ξεχωριστά σε σχέση με τα 30? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geminimax Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Σαν υπόλοιπο φαίνονται τα 30 και αν βάλεις κάποιο επιπλέον ποσό πριν την λήξη τους, αυτά τα 30(ή όσα από αυτά δεν καταναλώσεις) θα λήξουν σε 1 μηνα ενώ τα πρόσθετα θα μείνουν 3 μήνες κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Έκανα μια αγορά απο public 35€ και μου έδωσαν μια f2g με 35€ μέσα. Η υπάλληλος έλεγε ότι τα χρήματα είναι για ένα μήνα αλλά μπορώ να ααγοράσω πακέτα. Παίζει αυτό ? Τα εδωσε τα χρήματα την Δευτέρα μετα της 10. Σήμερα μου ήρθε και sms ότι είμαι στην ειδική προσφορα/φοιτητικό. Το υπόλοιπο λήγει σε ενα μήνα όπως μου είπαν? Μπορώ να στείλω τίποτα στο "χαμόγελο"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Για να το έχεις παντως το ειδικό πακέτο των 8.5 ευρώ συνεχως και τους επομενους μηνες καλό θα ήταν να το ενεργοποιήσεις άμεσα. Φυσικά και μπορείς να στείλεις λεφτά από το υπόλοιπο στο χαμόγελο του παιδιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts