Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όταν λέει ότι το υπόλοιπο σε mb λήγει στις 8 του μήνα εννοεί με το που αλλάξει η μερα σε 8 ή σε 9?
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

όταν λέει ότι το υπόλοιπο σε mb λήγει στις 8 του μήνα εννοεί με το που αλλάξει η μερα σε 8 ή σε 9?

Έχεις μέχρι και τις 8, όλη τη μέρα. Με το που αλλάξει η μέρα, στις 9 00:00, μηδενίζεται.

Εμένα πάντως μετά από δύο εβδομάδες μου επεστράφη στην κάρτα το ένα ευρώ.

έγινε ευχαριστώ
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Καλά αυτό με το 1 ευρώ είναι ολόκληρη ιστορία η wind λέει ότι το δεσμεύει η τράπεζα η τράπεζα λέει για την wind και άκρη δεν βγαίνει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Using Tapatalk

Σύμφωνα με αυτό αποδίδει 3gb προς κατανάλωση για τα επόμενα τρία ΣαββατοΚύριακα του Φεβρουαρίου. Δηλαδή gb/ΣΚ μέχρι τέλος του μήνα.

ετσι οπως διαβασα τις λεπτομεριες τις προσφορας λεει οτι μπορεις να το ενεργοποιησεις οσες φορες το θελεις , αρα αμα τα καταναλωσεις μπορεις να αγορασεις και αλλο πακετο πριν ληξει η προσφορα;

Μπορεί κάποιος να μου δώσει link από το chat της Wind να επικοινωνήσω για να τους κράξω? Μου χρέωσαν 1,01 για χρήση σε ίντερνετ εχθές. Το αστείο είναι ότι χρησιμοποίησα μόνο WiFi μιας και ήμουν όλη μέρα σπίτι. Θα βγάλω άκρη?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi 9 128gb :shoot:

Μπορεί κάποιος να μου δώσει link από το chat της Wind να επικοινωνήσω για να τους κράξω? Μου χρέωσαν 1,01 για χρήση σε ίντερνετ εχθές. Το αστείο είναι ότι χρησιμοποίησα μόνο WiFi μιας και ήμουν όλη μέρα σπίτι. Θα βγάλω άκρη?

φιλε καλημερα δε χρειαζεται να κραξεις...εγω τους καλεσα τους εξηγησα και μου τα εβαλαν πισω τα χρηματα , αυτο εγινε μεσα σε 1 μηνα 2 φορες...τη δευτερη φορα τους ζητησα φραγη στα δεδομενα και τωρα τελος....μονο wifi και το κεφαλακι μου υσηχο αφου δε το χρησιμοποιω για ιντερνετ το κινητο να τρωω και χρεωσεις.... κριμα δεν ειναι;

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Δεν υπάρχει λινκ. Μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο f2g.gr και εμφανίζεται το τσατ κάτω δεξιά. Δευτέρα ως Παρασκευή 10 πρωί - 6 απόγευμα.

φιλε καλημερα δε χρειαζεται να κραξεις...εγω τους καλεσα τους εξηγησα και μου τα εβαλαν πισω τα χρηματα , αυτο εγινε μεσα σε 1 μηνα 2 φορες...τη δευτερη φορα τους ζητησα φραγη στα δεδομενα και τωρα τελος....μονο wifi και το κεφαλακι μου υσηχο αφου δε το χρησιμοποιω για ιντερνετ το κινητο να τρωω και χρεωσεις.... κριμα δεν ειναι;

Δηλαδή κάθε φορά που δεν θα έχω πακέτο και χωρίς να μπαίνω ίντερνετ αυτή η δουλειά θα γίνεται? Έχω δει πολλά παρόμοια περιστατικά εδώ μέσα.

Η λύση, όπως έχει αναφερθεί, είναι η πατέντα του να αλλάζεις το APN από τις ρυθμίσεις(π.χ. αφαιρώντας ένα χαρακτήρα) και έτσι δεν μπορεί να μπει.

Που πάμε για να το κάνουμε αυτό?

Το βρήκα. Αν στο τέλος που τελειώνει σε. gr αν σβήσω ένα γράμμα δεν θα μπαίνει?

Edited by tommy1984

Ναι μπορείς να το κάνεις έτσι.

Θυμίστε μου,απο ποιά ημερομηνία αρχίζει να χρεώνει τα 6 ευρώ για την προσφορά των 300' ?

Που πάμε για να το κάνουμε αυτό?

Το βρήκα. Αν στο τέλος που τελειώνει σε. gr αν σβήσω ένα γράμμα δεν θα μπαίνει?

Ναι. Να προσέξεις πως σε εκείνη την οθόνη πρέπει να επιλέξεις αποθήκευση, διαφορετικά αν κάνεις απλά πίσω δεν έχει σωθεί και δεν θα αλλάξει τίποτα.

Ναι μπορείς να το κάνεις έτσι.

Θυμίστε μου,απο ποιά ημερομηνία αρχίζει να χρεώνει τα 6 ευρώ για την προσφορά των 300' ?

Συγκεκριμένα, με ισχύ από 17 Φεβρουαρίου 2017, το τέλος ανανέωσης της υπηρεσίας Free2Talk τροποποιείται από 5€ σε 6€ και θα αφαιρείται* από το υπόλοιπο του συνδρομητή μια φορά ανά ημερολογιακό εξάμηνο αυτόματα όταν κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας με κάρτα αξίας 10€ και άνω. Τα ημερολογιακά εξάμηνα ορίζονται ως: 1οΕξάμηνο: Ιανουάριος* – Ιούνιος* & 2οΕξάμηνο: Ιούλιος* – Δεκέμβριος

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=450

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ενώ είχα υπόλοιπο 7,77 τώρα έχω υπόλοιπο 5,82 μου πήραν 1,95.

Έκανα κλήση στο 18198 από το κινητό και με χρεώσανε.

Edited by disappointed

Αν κάνω ανανέωση πρίν τις 17 Φεβρουαρίου δεν θα χρεωθώ τα 6€. Τα 300' θα τα πάρω;;
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Αν κάνω ανανέωση πρίν τις 17 Φεβρουαρίου δεν θα χρεωθώ τα 6€. Τα 300' θα τα πάρω;;

Εννοείται ότι θα τα πάρεις, όπως τα έπαιρνες τόσο καιρό.

Θα τα πάρεις τα 300 αν τα έχεις στο πρόγραμμα σου , αλλά θα σου κρατήσει τα 6 ευρώ ακόμα και αν κάνεις την επόμενη ανανέωση ακόμα και τον Ιούνιο.

Ενώ είχα υπόλοιπο 7,77 τώρα έχω υπόλοιπο 5,82 μου πήραν 1,95.

Έκανα κλήση στο 18198 από το κινητό και με χρεώσανε.

φυσικά και σε χρεώσανε . Δεν είναι δωρεάν η κλήση για πετρέλαιο .

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Ποση ωρα μίλησες? Είναι με χρέωση 0,0548 ανα λεπτό ,σύμφωνα με κάποιον τιμοκατάλογο που βρήκα γκουγκλάροντας.

Ποση ωρα μίλησες? Είναι με χρέωση 0,0548 ανα λεπτό ,σύμφωνα με κάποιον τιμοκατάλογο που βρήκα γκουγκλάροντας.

Αυτή η τιμή που γράφεις πρέπει να είναι για σταθερό τηλέφωνο.

Θα τα πάρεις τα 300 αν τα έχεις στο πρόγραμμα σου , αλλά θα σου κρατήσει τα 6 ευρώ ακόμα και αν κάνεις την επόμενη ανανέωση ακόμα και τον Αύγουστο.

Ναι, αλλά αυτά τα 6€ λογικά θα αφορούν το Β εξάμηνο. Θα έχει κερδίσει τα πρώτα 6€! Αν βολεύεται χωρίς ανανέωση ως 1η Ιουλίου ή με ανανεώσει των 5€ (όπου τότε όμως θα χάνει τα 500ΜΒ δώρο). Όπως βολεύεται ο καθένας...

Ναι δίκιο έχεις αλλά δεν είναι κρίμα να πληρώσει τον Ιούνιο 6 ευρώ μόνο για μια φορά ;

Λοιπόν, έχω παλιό νούμερο με το free2talk.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι:

Αν βάλω 10€ κάρτα πρίν τις 17 Φεβρουαρίου θα πάρω τα 300' χωρίς την χρέωση των 6€;

Γιατί μετά δεν έχω σκοπό (τουλάχιστον για το Α' εξάμηνο) να ξαναβάλω 10αρα κάρτα.

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Λοιπόν, έχω παλιό νούμερο με το free2talk.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι:

Αν βάλω 10€ κάρτα πρίν τις 17 Φεβρουαρίου θα πάρω τα 300' χωρίς την χρέωση των 6€;

Γιατί μετά δεν έχω σκοπό (τουλάχιστον για το Α' εξάμηνο) να ξαναβάλω 10αρα κάρτα.

Αυτό μόνο στη wind μπορούν να στο πουν σίγουρα. Εμείς, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Η δική μου εικασία είναι ότι δε θα σε χρεώσουν...

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova