loyros Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 όταν λέει ότι το υπόλοιπο σε mb λήγει στις 8 του μήνα εννοεί με το που αλλάξει η μερα σε 8 ή σε 9? Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 όταν λέει ότι το υπόλοιπο σε mb λήγει στις 8 του μήνα εννοεί με το που αλλάξει η μερα σε 8 ή σε 9? Έχεις μέχρι και τις 8, όλη τη μέρα. Με το που αλλάξει η μέρα, στις 9 00:00, μηδενίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Εμένα πάντως μετά από δύο εβδομάδες μου επεστράφη στην κάρτα το ένα ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 έγινε ευχαριστώ Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Καλά αυτό με το 1 ευρώ είναι ολόκληρη ιστορία η wind λέει ότι το δεσμεύει η τράπεζα η τράπεζα λέει για την wind και άκρη δεν βγαίνει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Σύμφωνα με αυτό αποδίδει 3gb προς κατανάλωση για τα επόμενα τρία ΣαββατοΚύριακα του Φεβρουαρίου. Δηλαδή gb/ΣΚ μέχρι τέλος του μήνα. ετσι οπως διαβασα τις λεπτομεριες τις προσφορας λεει οτι μπορεις να το ενεργοποιησεις οσες φορες το θελεις , αρα αμα τα καταναλωσεις μπορεις να αγορασεις και αλλο πακετο πριν ληξει η προσφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Μπορεί κάποιος να μου δώσει link από το chat της Wind να επικοινωνήσω για να τους κράξω? Μου χρέωσαν 1,01 για χρήση σε ίντερνετ εχθές. Το αστείο είναι ότι χρησιμοποίησα μόνο WiFi μιας και ήμουν όλη μέρα σπίτι. Θα βγάλω άκρη? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Μπορεί κάποιος να μου δώσει link από το chat της Wind να επικοινωνήσω για να τους κράξω? Μου χρέωσαν 1,01 για χρήση σε ίντερνετ εχθές. Το αστείο είναι ότι χρησιμοποίησα μόνο WiFi μιας και ήμουν όλη μέρα σπίτι. Θα βγάλω άκρη? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φιλε καλημερα δε χρειαζεται να κραξεις...εγω τους καλεσα τους εξηγησα και μου τα εβαλαν πισω τα χρηματα , αυτο εγινε μεσα σε 1 μηνα 2 φορες...τη δευτερη φορα τους ζητησα φραγη στα δεδομενα και τωρα τελος....μονο wifi και το κεφαλακι μου υσηχο αφου δε το χρησιμοποιω για ιντερνετ το κινητο να τρωω και χρεωσεις.... κριμα δεν ειναι; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Δεν υπάρχει λινκ. Μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο f2g.gr και εμφανίζεται το τσατ κάτω δεξιά. Δευτέρα ως Παρασκευή 10 πρωί - 6 απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 φιλε καλημερα δε χρειαζεται να κραξεις...εγω τους καλεσα τους εξηγησα και μου τα εβαλαν πισω τα χρηματα , αυτο εγινε μεσα σε 1 μηνα 2 φορες...τη δευτερη φορα τους ζητησα φραγη στα δεδομενα και τωρα τελος....μονο wifi και το κεφαλακι μου υσηχο αφου δε το χρησιμοποιω για ιντερνετ το κινητο να τρωω και χρεωσεις.... κριμα δεν ειναι; Δηλαδή κάθε φορά που δεν θα έχω πακέτο και χωρίς να μπαίνω ίντερνετ αυτή η δουλειά θα γίνεται? Έχω δει πολλά παρόμοια περιστατικά εδώ μέσα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Η λύση, όπως έχει αναφερθεί, είναι η πατέντα του να αλλάζεις το APN από τις ρυθμίσεις(π.χ. αφαιρώντας ένα χαρακτήρα) και έτσι δεν μπορεί να μπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 (edited) Που πάμε για να το κάνουμε αυτό? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βρήκα. Αν στο τέλος που τελειώνει σε. gr αν σβήσω ένα γράμμα δεν θα μπαίνει? Edited February 12, 2017 by tommy1984 Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Ναι μπορείς να το κάνεις έτσι. Θυμίστε μου,απο ποιά ημερομηνία αρχίζει να χρεώνει τα 6 ευρώ για την προσφορά των 300' ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Που πάμε για να το κάνουμε αυτό? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βρήκα. Αν στο τέλος που τελειώνει σε. gr αν σβήσω ένα γράμμα δεν θα μπαίνει? Ναι. Να προσέξεις πως σε εκείνη την οθόνη πρέπει να επιλέξεις αποθήκευση, διαφορετικά αν κάνεις απλά πίσω δεν έχει σωθεί και δεν θα αλλάξει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Ναι μπορείς να το κάνεις έτσι. Θυμίστε μου,απο ποιά ημερομηνία αρχίζει να χρεώνει τα 6 ευρώ για την προσφορά των 300' ? Συγκεκριμένα, με ισχύ από 17 Φεβρουαρίου 2017, το τέλος ανανέωσης της υπηρεσίας Free2Talk τροποποιείται από 5€ σε 6€ και θα αφαιρείται* από το υπόλοιπο του συνδρομητή μια φορά ανά ημερολογιακό εξάμηνο αυτόματα όταν κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας με κάρτα αξίας 10€ και άνω. Τα ημερολογιακά εξάμηνα ορίζονται ως: 1οΕξάμηνο: Ιανουάριος* – Ιούνιος* & 2οΕξάμηνο: Ιούλιος* – Δεκέμβριος https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=450 Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 (edited) Ενώ είχα υπόλοιπο 7,77 τώρα έχω υπόλοιπο 5,82 μου πήραν 1,95. Έκανα κλήση στο 18198 από το κινητό και με χρεώσανε. Edited February 12, 2017 by disappointed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Αν κάνω ανανέωση πρίν τις 17 Φεβρουαρίου δεν θα χρεωθώ τα 6€. Τα 300' θα τα πάρω;; Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Αν κάνω ανανέωση πρίν τις 17 Φεβρουαρίου δεν θα χρεωθώ τα 6€. Τα 300' θα τα πάρω;; Εννοείται ότι θα τα πάρεις, όπως τα έπαιρνες τόσο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 (edited) Αν κάνω ανανέωση πρίν τις 17 Φεβρουαρίου δεν θα χρεωθώ τα 6€. Τα 300' θα τα πάρω;; Θα τα πάρεις τα 300 αν τα έχεις στο πρόγραμμα σου , αλλά θα σου κρατήσει τα 6 ευρώ ακόμα και αν κάνεις την επόμενη ανανέωση ακόμα και τον Ιούνιο. Ενώ είχα υπόλοιπο 7,77 τώρα έχω υπόλοιπο 5,82 μου πήραν 1,95. Έκανα κλήση στο 18198 από το κινητό και με χρεώσανε. φυσικά και σε χρεώσανε . Δεν είναι δωρεάν η κλήση για πετρέλαιο . Edited February 13, 2017 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Ποση ωρα μίλησες? Είναι με χρέωση 0,0548 ανα λεπτό ,σύμφωνα με κάποιον τιμοκατάλογο που βρήκα γκουγκλάροντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Ποση ωρα μίλησες? Είναι με χρέωση 0,0548 ανα λεπτό ,σύμφωνα με κάποιον τιμοκατάλογο που βρήκα γκουγκλάροντας. Αυτή η τιμή που γράφεις πρέπει να είναι για σταθερό τηλέφωνο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Θα τα πάρεις τα 300 αν τα έχεις στο πρόγραμμα σου , αλλά θα σου κρατήσει τα 6 ευρώ ακόμα και αν κάνεις την επόμενη ανανέωση ακόμα και τον Αύγουστο. Ναι, αλλά αυτά τα 6€ λογικά θα αφορούν το Β εξάμηνο. Θα έχει κερδίσει τα πρώτα 6€! Αν βολεύεται χωρίς ανανέωση ως 1η Ιουλίου ή με ανανεώσει των 5€ (όπου τότε όμως θα χάνει τα 500ΜΒ δώρο). Όπως βολεύεται ο καθένας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Ναι δίκιο έχεις αλλά δεν είναι κρίμα να πληρώσει τον Ιούνιο 6 ευρώ μόνο για μια φορά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Λοιπόν, έχω παλιό νούμερο με το free2talk. Αυτό που θέλω να μάθω είναι: Αν βάλω 10€ κάρτα πρίν τις 17 Φεβρουαρίου θα πάρω τα 300' χωρίς την χρέωση των 6€; Γιατί μετά δεν έχω σκοπό (τουλάχιστον για το Α' εξάμηνο) να ξαναβάλω 10αρα κάρτα. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Λοιπόν, έχω παλιό νούμερο με το free2talk. Αυτό που θέλω να μάθω είναι: Αν βάλω 10€ κάρτα πρίν τις 17 Φεβρουαρίου θα πάρω τα 300' χωρίς την χρέωση των 6€; Γιατί μετά δεν έχω σκοπό (τουλάχιστον για το Α' εξάμηνο) να ξαναβάλω 10αρα κάρτα. Αυτό μόνο στη wind μπορούν να στο πουν σίγουρα. Εμείς, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Η δική μου εικασία είναι ότι δε θα σε χρεώσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts