Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά λυστε μου δύο απορίες...

1. Κάνατε ανανέωση τις τελευταίες μέρες και σας ήρθε το μήνυμα η ετσι στο ξεκουδουνο?

2. Περίπου τον Δεκέμβριο είχε ξανατρέξει αυτή η "προσφορά". Σε εσάς που την ενεργοποίησαν από μονοι τους, είχατε πάρει-απόρριψει το ίδιο πακέτο του Δεκεμβρίου?

να σου πω για εμένα! τον καιρό που έτρεχε πάλι η προσφορά, δεν είχα ανανεώσει σε αυτό το νούμερο είχα κάτω από 10€ υπόλοιπο.. οπότε δεν ενεργοποιήθηκε η προσφορά με κανέναν τρόπο!

ανανέωσα στις 30/03 και το μήνυμα της υποτιθέμενης προσφοράς ήρθε σήμερα τελείως στο άσχετο! χωρίς την συγκατάθεση μου....

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

να σου πω για εμένα! τον καιρό που έτρεχε πάλι η προσφορά, δεν είχα ανανεώσει σε αυτό το νούμερο είχα κάτω από 10€ υπόλοιπο.. οπότε δεν ενεργοποιήθηκε η προσφορά με κανέναν τρόπο!

ανανέωσα στις 30/03 και το μήνυμα της υποτιθέμενης προσφοράς ήρθε σήμερα τελείως στο άσχετο! χωρίς την συγκατάθεση μου....

Μηπως το ενεργοποιουν σε αυτους που την γλυτωσαν την πρωτη φορα???????:cry:

Καλο θα ειναι να μας πουν και τα υπολοιπα παιδια για να βγαλουμε ενα συμπεραζμα...

Στην δικιά μου περίπτωση, περίπου αρχές Δεκεμβρίου το ενεργοποίησαν από μόνοι τους σε 3 νούμερα στο κατάστημα των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Έκανα το λάθος κι έστειλα συγγενή μεγάλο σε ηλικία και όπως καταλαβαίνετε έκαναν ό,τι γούσταρανε...

Τους πήρα τότε τηλέφωνο για κράξιμο και απαιτησα να το διορθώσουνε πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

Και επειδή τελειώνει το εξάμηνο τωρα στα κοντα, ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα ίδια.

Edited by salmador

Το chat τους στο f2go λειτουργεί;

Δεν μου το εμφανίζει. :hypno:

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα δουλεύει. Μέχρι τις 8 νομίζω..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Μέχρι τις 6 είναι.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καλο θα ειναι να μας πουν και τα υπολοιπα παιδια για να βγαλουμε ενα συμπεραζμα...

Στην δικιά μου περίπτωση, περίπου αρχές Δεκεμβρίου το ενεργοποίησαν από μόνοι τους σε 3 νούμερα στο κατάστημα των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Έκανα το λάθος κι έστειλα συγγενή μεγάλο σε ηλικία και όπως καταλαβαίνετε έκαναν ό,τι γούσταρανε...

Τους πήρα τότε τηλέφωνο για κράξιμο και απαιτησα να το διορθώσουνε πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

Και επειδή τελειώνει το εξάμηνο τωρα στα κοντα, ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα ίδια.

και φαντάζομαι είναι σχεδόν υποχρεωτικό να βάζεις 10€ το μήνα.. αλλιώς χάνεις την "προσφορά"; ή είναι για 6 ανανεώσεις.. όπως και να'χει δεν με συμφέρει βέβαια... αλλά λέμε τώρα σε περίπτωση που πέσω κι εγώ σε κανέναν που δεν θα το διορθώσει...

Cats are like Music:

Με δέκα ευρώ "άυλη" ανανέωση χρόνου ομιλίας παίρνουμε το ένα γιγα δώρο;

Από το f2g.gr και από κατάστημα περνεις κανονικά το 1Gb.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Από το f2g.gr και από κατάστημα περνεις κανονικά το 1Gb.

Δηλαδή από σουπερμάρκετ που βγάζει μια σαν απόδειξη που στην ουσία είναι ανανέωση χρόνου ομιλίας δεν δίνει το ένα γιγα; Είσαι σίγουρος;

Δηλαδή από σουπερμάρκετ που βγάζει μια σαν απόδειξη που στην ουσία είναι ανανέωση χρόνου ομιλίας δεν δίνει το ένα γιγα; Είσαι σίγουρος;

Ναι δεν το δίνει.Γιατί αυτό που λες είναι κάρτα αφου το περνας εσύ.Μόνο με ανανέωση μεσω καταστήματος ή με ανανέωση με πιστωτική/χρεωστική/paypal .

και φαντάζομαι είναι σχεδόν υποχρεωτικό να βάζεις 10€ το μήνα.. αλλιώς χάνεις την "προσφορά"; ή είναι για 6 ανανεώσεις.. όπως και να'χει δεν με συμφέρει βέβαια... αλλά λέμε τώρα σε περίπτωση που πέσω κι εγώ σε κανέναν που δεν θα το διορθώσει...

Δεν το γνωρίζω αυτό, εγώ ούτως ή άλλως βάζω 10€ κάθε μήνα

Ρε παιδιά λυστε μου δύο απορίες...

1. Κάνατε ανανέωση τις τελευταίες μέρες και σας ήρθε το μήνυμα η ετσι στο ξεκουδουνο?

2. Περίπου τον Δεκέμβριο είχε ξανατρέξει αυτή η "προσφορά". Σε εσάς που την ενεργοποίησαν από μονοι τους, είχατε πάρει-απόρριψει το ίδιο πακέτο του Δεκεμβρίου?

τελευταια ανανεωση έκανα το φεβρουαριο.Δε μου ειχαν κανει τετοια παγαποντια τον Δεκεμβρη παντως.

Υπολοιπο εχω 130 ευρω(ειχα μαλλον γτ τωρα μου αφαιρεσαν σχεδον 9 ευρω) οποτε δεν τιθεται θεμα να το κανουν σε αυτους με το μικρο υπολοιπο,οπως ειπε καποιος πιο πανω ή πιο κατω...

αν καποιο μηνα δεν βαλεις, απλα δεν παιρνεις το διπλασιασμο εκεινο το μηνα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αν καποιο μηνα δεν βαλεις, απλα δεν παιρνεις το διπλασιασμο εκεινο το μηνα

αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι εάν πχ. ενεργοποιήθηκε τώρα η "προσφορά" κ βάλω κάρτα μετά από 3 μήνες... θα κερδίσω τον διπλασιασμό μόνο για τους υπόλοιπους 3; ή αφορά 6 ανανεώσεις;

Cats are like Music:

θα κερδισεις τον διπαλσιασμο μονο στον μηνα που εβαλες 10 ευρω καρτα.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι εάν πχ. ενεργοποιήθηκε τώρα η "προσφορά" κ βάλω κάρτα μετά από 3 μήνες... θα κερδίσω τον διπλασιασμό μόνο για τους υπόλοιπους 3; ή αφορά 6 ανανεώσεις;

Μονό για τους 5(ανανεώσεις) επόμενους μήνες αν αφαιρέσουμε το μηνά αυτόν που τα πήραν είδη τα λεφτά...

Το sms γράφει:

"ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ 17,86Ε( περνούν απο το υπολοιπο σου 8,69 και το διπλασιάζουν μετά...) ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ Κ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10Ε ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ! Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΚΕΤΩΝ&ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣΔΩΡΕΑΝ 1269 ΕΠΙΛΟΓΗ 1 "

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Για καρτοκινητή Wind υπάρχει η δυνατότητα online παρακολούθησης υπολοίπου/ενεργοποίησης πακέτων κλπ. μέσω web interface ή εφαρμογής για smartphone;

Παιδιά πρόσφατα έκανα αγορά προσφοράς 300 λεπτά και 20 SMS με 3€.Ειχα υπόλοιπο χρόνου ομιλίας αλλά 230 λεπτά ως 29/4.Ειδα όμως ότι όταν μιλάω ξοδευονται τα λεπτά του πακέτου που αγόρασα πρόσφατα και όχι αυτά που είχα και τελειώνουν νωρίτερα. Ξερει κάποιος αν ξοδευονται πρώτα τα λεπτά που είναι από προσφορά ή τα λεπτά του πακέτου?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

το app του F2go

Στο app του f2g μπαίνει και η Wind καρτοκινητή δηλαδή; Γιατί στο myf2g δεν μπορείς να κάνεις εγγραφή με αριθμό wind καρτοκινητής.

Salmador...εχει τυχει να το κανουν σε ενα συγγενη μου που εχει την προσφορα με 300' με ανανεωση 10€ να διπλασιασουν την καρτα και ολο το ποσο bonus.Οταν το ειδε πηγε στο καταστημα και ζητησε να μην παιρνουν το υπολοιπο της ανανεωσης και να γινεται bonus.Απο τοτε δεν το ξαναεκαναν αλλα θα δουμε τωρα τι ακριβως θα γινει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδιά η αντικατάσταση κάρτας SIM για να έχω 4G είναι δωρεάν μέχρι τέλος Απριλίου;

Ναι, αλλά άμα σε δώσουν

Δεν γραφεται πουθενα οτι η αντικατασταση της sim ειναι δωρεαν μεχρι τελος Απριλιου. Λογικα δεν πρεπει να εχει ημερομηνια ληξης εφοσον εχεις παλια καρτα.

Καλησπέρα σας

Μου ήρθε μύνημα και λέει '' ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΜΕ 10 Ε ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ .

Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ''

Αν κατάλαβα καλά η κάρτα γίνεται 20 ευρώ αλλά μετά ένα μήνα αν δεν τα μιλήσω τα χάνω και ούτε μπορώ να αγοράσω κάποιο πακέτο , σωστά ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Σαβ/ κο .

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova