Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν λήγει 20/3, προφανώς θα ανοίξει 21/3. Τότε κλείνουν οι 30 ημέρες, συνυπολογίζοντας βέβαια την τετραγωνική ρίζα του λογάριθμου του π στον κύβο...

Άρα αύριο !!! :lol:

χα χα η wind έχει δικά της μαθηματικά

[ATTACH]58403[/ATTACH]

Σήμερα το πρωί μου ήρθε στο F2G! Μάλλον με το 4G θέλουν να το δοκιμάσουμε, αν και δωρεάν για όπου υπάρχει! Για Θεσσαλονίκη όμως ποτέ θα έρθει ξέρει κανείς; Θα προλάβουμε το δωρεάν;

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ 2 ΚΑΡΤΕΣ SIM ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΟΥ

(ΕΧΩ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ F2G ΚΑΙ Q) γινεται?

Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα προς το παρόν στο F2G και στη Q. Μόνο στα συμβόλαια.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

το σκ θα ανανεώσω κι εγώ και η κοπέλα μου από πιστωτική και θα δούμε

εγώ δεν έχω τα 300' , αλλά αυτή τα έχει. εγώ πάω για magic numbers (περιμένω να μου επιτρέψει να βάλω και 2ο) και 1GB, η άλλη που έχει και τα 300' να δω τι διάολο πακέτο θα βάλει; :lol: μάλλον σε κάποια στιγμή θα πρέπει να χαλάσει τα € που της μαζεύονται σε πακέτα και να μη βάλει κάρτα

Οκ περιμένω ενημέρωση, μια και με ενδιαφέρει να μη χάσω τα 300 λεπτά προς όλους με 10€ :)

δε νομίζω ότι θα τα χάσεις, πιστεύω ότι οι προσφορές θα υπάρχουν παράλληλα και "για πάντα" (τώρα αυτό το για πάντα είναι ένα θέμα.. αλλά με τα βάση τα όσα ξέρουμε έως τώρα ας πούμε για πάντα)

δεν υπήρξε άλλωστε πουθενά αναφορά για το ότι θα πρέπει να κάνεις χρήση της μιας ή της άλλης προσφοράς, άλλο το ένα άλλο το άλλο

επίσης τα magic numbers αν θυμάμαι σωστά δουλεύουν και με 5€, δε θέλουν 10 όπως τα 300' και το GB

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα προς το παρόν στο F2G και στη Q. Μόνο στα συμβόλαια.

σε ευχαριστω φιλε μου...και στις αλλες 2 εταιρειες ειναι ετσι?

Edited by gesamfunai

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καταφερε κανενας να βαλει 2ο magic number?

εμένα το ΠΡΏΤΟ νούμερο λέει ότι μπορώ να το αλλάξω από 19 Μάρτη(άρα συμπληρώθηκε ο μήνας) αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμα το δεύτερο!

εμένα το ΠΡΏΤΟ νούμερο λέει ότι μπορώ να το αλλάξω από 19 Μάρτη(άρα συμπληρώθηκε ο μήνας) αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμα το δεύτερο!

Εμένα δε με άφηνε από την εφαρμογή του κινητού αλλά από το pc μου το έβαλα κανονικά.

Σε android λειτουργικό, μου ήθρε σήμερα πάλι αναβάθμιση για την εφαρμογή του F2G. Μήπως για να μπορούμε να ανοίγουμε έτσι και άλλο magic νούμερο; Δεν έχω ακόμη κάνει ανανέωση για να το τσεκάρω, αλλά εάν κάποιος άλλος του έχει έρθει αναβάθμιση και έβαλε δεύτερο magic ας το αναφέρει.

EDIT Λάθος, χθες 20/03 αναβαθμίστηκε η εφαρμογή.

Edited by giachtas

Λοιπόν... και εγώ είχα παρόμοιο θέμα με την ημερομηνία "ξεκλειδώματος" του δεύτερου magic number, αλλά λύθηκε. Περίμενα να συμπληρωθούν οι 30 ημέρες και μετά, την επόμενη μέρα μπόρεσα να δηλώσω και τον δεύτερο αριθμό.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Σε android λειτουργικό, μου ήθρε σήμερα πάλι αναβάθμιση για την εφαρμογή του F2G. Μήπως για να μπορούμε να ανοίγουμε έτσι και άλλο magic νούμερο; Δεν έχω ακόμη κάνει ανανέωση για να το τσεκάρω, αλλά εάν κάποιος άλλος του έχει έρθει αναβάθμιση και έβαλε δεύτερο magic ας το αναφέρει.

EDIT Λάθος, χθες 20/03 αναβαθμίστηκε η εφαρμογή.

έγινε πρόσφατα μια αναβάθμιση που πρόσθετε τη δυνατότητα για magic numbers (γιατί πιο πριν μόνο μεσω site γινόταν) και διόρθωνε bugs και μάλλον το τελευταίο update που έγινε στα καπάκια ήταν επειδή κράσαρε, τουλάχιστον εμένα μου κράσαρε κάποιες φορές

για τα επόμενα magic numbers μάλλον θέλει συμπληρωμένες 30 μέρες, δεν είναι κάτι άλλο

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Η χρέωση στο f2g2 ειναι 0,108 ανα λεπτό με ελάχιστη χρέωση ενα λεπτό.

Με 5€ παίρνεις το πακέτο 200 λεπτα προς ολους και να γινει η αγορά online δίνει και δώρο 100' και 100 SMS προς wind-Q

Δλδ με 1 ευρω μιλας περιπου 1,5 λεπτο, αρα στα 5 ευρω θα μιλαγες 7,5 λεπτα χωρις προγραμμα? Γιατι ειχα την εντυπωση οτι ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα

Παρεπιπτωντος το φοιτητικο τωρα πηγε 8 ευρω για ενεργοποιηση της προσφορας 1264?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Γνωρίζει κάποιος αν το φοιτητικό free2go παρέχει 1GB με ανανέωση 10€ απο κατάστημα;

Γενικά αν "χάνει" κάπου απέναντι στο απλό free2go (πακέτα κλπ).

Ευχαριστώ πολυ!

Edited by domi_17

Γνωρίζει κάποιος αν το φοιτητικό free2go παρέχει 1GB με ανανέωση 10€ απο κατάστημα;

Γενικά αν "χάνει" κάπου απέναντι στο απλό free2go (πακέτα κλπ).

Ευχαριστώ πολυ!

Ότι δικαιούται ένα κανονικό F2G ισχύει και για το φοιτητικό. Καμία απολύτως διαφορά στα πακέτα και τις προσφορές παρά μόνο ότι το φοιτητικό δικαιούται έξτρα τα 1000 λεπτά και 1GB με 5 ευρώ μέσω του μηνύματος στο 1264.

Edited by clio1400

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Το 1ο το είχα δηλώσει στις 16/2 και το δεύτερο στις 20/3

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

το πρωτο μου magic number λεει οτι μπορω να το αλλαξω στις 23 μαρτιου.

αυτο σημαινει ,οτι τοτε πρεπει να κανω ανανεωση 10 ευρω για να προσθεσω και το δευτερο νουμερο?

η αμα κανω ανανεωση τωρα, θα μπορω παλι να προσθεσω το δευτερο νουμερο στης 23-24 μαρτιου?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κίνηση από wind.

Σε 2ο αριθμό που έχω ξαφνικά είδα μειωμένο υπόλοιπο και ήρθε sms που διπλασιάζει την αξία της κάρτας αλλά ισχύει ΜΟΝΟ για ένα μήνα όλο το ποσό.Πήρα προχτές τηλ. στην εξυπηρέτηση και μου είπαν γίνεται σε συγκεκριμένα νούμερα τυχαίας επιλογής αυτόματα,ΧΩΡΙΣ τη συγκατάθεση του κατόχου!!

Ακόμα περιμένω να επιστρέψει το κανονικό υπόλοιπο...:mad::mad:

το πρωτο μου magic number λεει οτι μπορω να το αλλαξω στις 23 μαρτιου.

αυτο σημαινει ,οτι τοτε πρεπει να κανω ανανεωση 10 ευρω για να προσθεσω και το δευτερο νουμερο?

η αμα κανω ανανεωση τωρα, θα μπορω παλι να προσθεσω το δευτερο νουμερο στης 23-24 μαρτιου?

η δεύτερη μίνιμουμ 5 ευρώ ανανέωση για να ανοίξει το δεύτερο magic number πρέπει να γίνει το τελευταίο 60ημερο από την ενεργοποίηση του ΠΡΏΤΟΥ magic number.Και τώρα να την κάνεις δηλαδή δεν πειράζει.περίπου στις 25-26 Μαρτίου θα σου ανοίξει και το δεύτερο

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova