jonkyr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπερα συμφορουμιτες. Μια ερωτηση παρακαλω: Εχω ενα καρτοκινητο που σπανια χρησιμοποιω. Πρεπει να κανω ανανεωση σε λιγες μερες (ως το τελος της εβδομαδας) για να μην χασω τον αριθμο. Ποιο ειναι το μινιμουμ ποσο που πρεπει να βαλω για να μην υπαρχει προβλημα; Πενταευρω ή λιγοτερο; Και εχει διαφορα αν ειναι απο καταστημα ή ΡΡ/καρτα; Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Πενταευρω μονο... το λιγοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ευχαριστω Δαμιανε. Πεντε ευρω απο το ΡΡ ειναι οκ; Ή να παω αυριο σε καταστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Το ίδιο πράγμα είναι,μην το κάνουμε περίπλοκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 1 σταθερό - 1 καρτοκινητό δικαιούται την προσφορα... όλα τα άλλα δεν ισχύουν. Εκτός κι αν στα περάσουν σε σταθερά αγνώστων, τί άλλο να πω.... :worry: οταν πρωτοβγηκε αυτη η προσφορα σου διναν 120 σε αριθμο που τους δηλωνες, καρτοκινητο η συμβόλαιο, και σου εστελναν με τον 1ο λογαριασμο ακομα μια σιμ καρτοκινητου, στην οποια έμπαιναν επισης 120'. Το είχαν κάνει και σε εμένα τοτε(οπου για 2 μηνες μπαιναν κανονικα και στα 2 νουμερα, μετά σταμάτησαν το ενα) και στον πατέρα μου εξακολουθούν νομιζω να τα βαζουν και στα 2. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 οταν πρωτοβγηκε αυτη η προσφορα σου διναν 120 σε αριθμο που τους δηλωνες, καρτοκινητο η συμβόλαιο, και σου εστελναν με τον 1ο λογαριασμο ακομα μια σιμ καρτοκινητου, στην οποια έμπαιναν επισης 120'. Το είχαν κάνει και σε εμένα τοτε(οπου για 2 μηνες μπαιναν κανονικα και στα 2 νουμερα, μετά σταμάτησαν το ενα) και στον πατέρα μου εξακολουθούν νομιζω να τα βαζουν και στα 2. Για ποιο λόγο φιλε μου σταμάτησαν να τα βάζουν στο δικό σου ;; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Δεν αμφησβητώ τον @alfeios, απλώς, όπως π.χ. ρωτάει και ο φίλος από πάνω, είμαι περίεργος και εγώ να μάθω τι γίνεται σε περίπτωση που ξεπεράσουμε τα 500MB. Ακόμη χρειάζεται να κάνουμε ανανέωση στην κάρτα αυτή, ή θα μπαίνουν τα 500MB κάθε μήνα και δεν χρειάζεται κάτι άλλο από εμάς; Θα μπαίνουν κάθε μήνα και δεν χρειαζεται κάτι άλλο από μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Για ποιο λόγο φιλε μου σταμάτησαν να τα βάζουν στο δικό σου ;; 1. δεν είμαι φιλος . 2. μου ειπαν τότε πως η προσφορά μπορεί να μπαίνει μόνο σε ένα αριθμό. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 τα 500 mb internet συμβόλαιο ? που έχει αυτό τον όγκο δωρεάν και άμα το υπερβείς σε χρεώνει έξτρα ή είναι καρτοκινητο που μετά σε χρεώνει 1ευρώ για το ίντερνετ όλη μέρα? όχι συμβόλαιο φίλος!!! απεταξάμην, μακριά από εμάς αυτά!!! :lol: είναι και οι δύο sim από τα μπόνους του πακέτου double play Δωρεάν 120’ προς σταθερά και κινητά στο F2G καρτοκινητό σου και δωρεάν 500ΜΒ Mobile Broadband κάθε μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 όχι συμβόλαιο φίλος!!! απεταξάμην, μακριά από εμάς αυτά!!! :lol: είναι και οι δύο sim από τα μπόνους του πακέτου double play Δωρεάν 120’ προς σταθερά και κινητά στο F2G καρτοκινητό σου και δωρεάν 500ΜΒ Mobile Broadband κάθε μήνα Η προσφορά double play συμπεριλαμβάνει και 500 mb Ίντερνετ σε αριθμό f2g η μονο 120' λεπτά ;;Μεχρι πρότινος ίσχυαν μονο τα 120' για συνδυασμό σταθερό-f2g.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 και τα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 και τα δύο Είσαι σίγουρος; Εγώ που ρώτησα σε wind μου είπαν ένα από τα δύο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Η προσφορά double play συμπεριλαμβάνει και 500 mb Ίντερνετ σε αριθμό f2g η μονο 120' λεπτά ;;Μεχρι πρότινος ίσχυαν μονο τα 120' για συνδυασμό σταθερό-f2g.. 120' σε F2G, τα 500Mbs μπαινουν σε αλλη καρτα (μονο χρηση Internet) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 120' σε F2G, τα 500Mbs μπαινουν σε αλλη καρτα (μονο χρηση Internet) Σε ευχαριστω για την απάντηση και εγω αυτο ξέρω οτι παίρνεις έξτρα κάρτα μονο για Ίντερνετ όχι στην ίδια κάρτα. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 120' σε F2G, τα 500Mbs μπαινουν σε αλλη καρτα (μονο χρηση Internet) εγώ ήξερα ότι είτε παίρνεις τα 120 λεπτά είτε το δωρεάν ίντερνετ όχι και τα δυο. Επίσης το νούμερο που είναι για μόνο χρήση ίντερνετ μετα τα 500mb internet , σταματάει το internet και αγοράζουμε άλλο πακέτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 εγώ ήξερα ότι είτε παίρνεις τα 120 λεπτά είτε το δωρεάν ίντερνετ όχι και τα δυο. Επίσης το νούμερο που είναι για μόνο χρήση ίντερνετ μετα τα 500mb internet , σταματάει το internet και αγοράζουμε άλλο πακέτο ; αυτά είναι τα διαθέσιμα MOBILE BROADBAND ΜΕ ΚΑΡΤΑ >ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΧΡΗΣΗΣ Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 αυτά είναι τα διαθέσιμα MOBILE BROADBAND ΜΕ ΚΑΡΤΑ >ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΧΡΗΣΗΣ αρα σου δινουνε μια σημ απο το mobile broadband με καρτα; και την χρησιμοποιεις εσυ οπου θελεις; ή και το usb stick δωρο και αυτο; . Καλο αυτο! αν και τα 500mb που λετε οτι δινει δωρο σαν πακετο για αγορα δεν ειναι διαθεσιμο! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 τα MB, όπως ανέφεραν και τα παιδιά πριν, τα παίρνεις σε ξεχωριστή κάρτα SIM. Dual SIM ftw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 τι έγινε έκοψε την πρόσβαση vpn η είναι τοπικό το φαινόμενο όπως παλιότερα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 αυτο το 1 ευρω για χρηση ιντερνετ και μαλιστα ενω εχεις πακετο ιντερνετ μου εχει σπασει τα νευρα! εχω ακυρωσει ηδη 3 νουμερα, μου φαινεται θα με αναγκασουν να φυγω κοσμοτε που δεν εχουν τετοιες μπουρδες. αντε και ερχετε η μερα που η περιαγωγη θα εξαφανιστει... τοτε να δω πως θα χορευουν στο ταψι..και χωρις λαδακι... :D Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδιά πως μπορώ να κανω ανανέωση απο το τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής f2g και PayPal σε δεύτερο και τρίτο νούμερο που έχω ;; Δε βρίσκω την επιλογή να προσθέσω και αλλο νούμερο .. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Πατάς πάνω στο ανθρωπάκι και μετά στο + και προσθέτεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Πατάς πάνω στο ανθρωπάκι και μετά στο + και προσθέτεις Σε ευχαριστω πολυ ! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 αυτο το 1 ευρω για χρηση ιντερνετ και μαλιστα ενω εχεις πακετο ιντερνετ μου εχει σπασει τα νευρα! εχω ακυρωσει ηδη 3 νουμερα, μου φαινεται θα με αναγκασουν να φυγω κοσμοτε που δεν εχουν τετοιες μπουρδες. αντε και ερχετε η μερα που η περιαγωγη θα εξαφανιστει... τοτε να δω πως θα χορευουν στο ταψι..και χωρις λαδακι... :D Εχεις μιλησει με την εξ πελατων για αυτο το πραγμα?Τους ειπες οτι χρεωνεσαι 1 ευρω ενω εχεις διαθεσιμο πακετο ιντερνετ ? τι σου εχουν πει.? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 αυτο το 1 ευρω για χρηση ιντερνετ και μαλιστα ενω εχεις πακετο ιντερνετ μου εχει σπασει τα νευρα! εχω ακυρωσει ηδη 3 νουμερα, μου φαινεται θα με αναγκασουν να φυγω κοσμοτε που δεν εχουν τετοιες μπουρδες. αντε και ερχετε η μερα που η περιαγωγη θα εξαφανιστει... τοτε να δω πως θα χορευουν στο ταψι..και χωρις λαδακι... :D Το είχα και εγώ το πρόβλημα αυτό, μάλιστα για ένα διάστημα μου είχαν φάει έτσι 4 ευρώ, κάθε μέρα από 1 ευρώ. Έπειτα από γραπτά παράπονα στο facebook μου τα επέστρεψαν. Μετά από αυτή τη δεύτερη φορά, ζήτησα την απενεργοποίηση των δεδομένων. Όμως μετά την προσφορά που έβαλαν με το 1GB με ανανέωση 10 ευρώ, ζήτησα πάλι την ενεργοποίηση. Θα ακολουθούσα αυτή τη διαδικασία, αλλά όταν ζήτησα τηλεφωνικώς την ενεργοποίηση πάλι, με παίδεψαν τρεις ημέρες, με συνεχή τηλέφωνα για την ενεργοποίηση. Βρήκα τελικά ας πούμε λύση με το να ενεργοποιώ κάθε δεύτερο μήνα, όταν τελειώνει ο μήνας με το 1GB, το blender που έχει ενσωματωμένο και internet. Βέβαια δεν κάνω πολλά τηλέφωνα και με βολεύει αυτό, που όμως δεν είναι και λύση. Εχεις μιλησει με την εξ πελατων για αυτο το πραγμα?Τους ειπες οτι χρεωνεσαι 1 ευρω ενω εχεις διαθεσιμο πακετο ιντερνετ ? τι σου εχουν πει.? Δεν νομίζω να βγάλει άκρη. Θα του πούνε, υποψιάζομαι, να απενεργοποιήσει το internet στο κινητό. Βέβαια ακούνε και αυτοί διάφορα εκεί στο κέντρο εξυπηρέτησης, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν όλες αυτές τις περιπτώσεις με δυσπιστία. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts