Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδω κανεις?

Το πακέτο των 5€ έως 4 φορές τον μήνα και των 2€ έως 2 φορές τον μήνα.

TCL 40 NXTPAPER

Είναι επίσημο. Ήρθε ενημέρωση και στα καταστήματα. Από σήμερα σταματούν οι κάρτες των 5ευρώ. Θα υπάρχουν αποθέματα κωδικών έως ότου εξαντληθούν.

EDIT

Δεν ισχύει για τη wind προς το παρόν.

Edited by kostas_v

Είναι επίσημο. Ήρθε ενημέρωση και στα καταστήματα. Από σήμερα σταματούν οι κάρτες των 5ευρώ από όλες τις εταιρίες. Θα υπάρχουν αποθέματα κωδικών έως ότου εξαντληθούν.

Ουτε και τα μηχανάκια cardlink κλπ θα βγάζουν των 5€;Oι άυλες κάρτες των 5 απο τα καταστήματα και αυτές καταργούνται;

Βλακεία πάντως!!!

Είναι επίσημο. Ήρθε ενημέρωση και στα καταστήματα. Από σήμερα σταματούν οι κάρτες των 5ευρώ από όλες τις εταιρίες. Θα υπάρχουν αποθέματα κωδικών έως ότου εξαντληθούν.

δηλ απο δω και περα θα βαζουμε καρτα των 10 ευρω:!::cry: και με το υπολοιπο που θα μενει μεσα τι γινεται:!::cry: θα μενουν μεσα η θα ισχυει ανανεωση πλεον των 10 ευρω:cry::cry:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ουτε και τα μηχανάκια cardlink κλπ θα βγάζουν των 5€;Oι άυλες κάρτες των 5 απο τα καταστήματα και αυτές καταργούνται;

Βλακεία πάντως!!!

Όσοι έχουν μηχανάκια, πήραν ανακοίνωση από χθες για αυτό που σου γράφω. Οι κωδικοί 5ευρώ θα υπάρχουν ως ότου εξαντληθούν τα αποθέματα. Η παραγωγή νέων σταματά. Το ίδιο ισχύει και για τις άυλες κάρτες. Ανανέωση 5ευρώ θα γίνεται μόνο μέσω καταστημάτων από το any value top up. Επίσης και από τα viva, telesuite κλπ θα σταματήσουν οι 5ευρες με την εξάντληση των αποθεμάτων.

Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα ξαφνικά μου ήρθε ένα μήνυμα ότι χθες χρεώθηκα 1 euro για daily internet έως 20mb.

Και να ενεργοποιήσω το πακέτο internet για πιο μεγάλη οικονομία.

Βεβαια εγώ internet δεν χρησιμοποιώ με την συγκεκριμένη συσκευή και μονο wifi.(τα έχω κλειστά τα data).

Κάνοντας έναν έλεγχο βλέπω ότι πράγματι λείπει ένα euro από την κάρτα μου.

Εντάξει δεν είναι μεγάλο το ποσό αλλα μου κακοφάνηκε.

Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία?Ήρθε και σε κάποιον άλλον τέτοιο μήνυμα?

Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα ξαφνικά μου ήρθε ένα μήνυμα ότι χθες χρεώθηκα 1 euro για daily internet έως 20mb.

Και να ενεργοποιήσω το πακέτο internet για πιο μεγάλη οικονομία.

Βεβαια εγώ internet δεν χρησιμοποιώ με την συγκεκριμένη συσκευή και μονο wifi.(τα έχω κλειστά τα data).

Κάνοντας έναν έλεγχο βλέπω ότι πράγματι λείπει ένα euro από την κάρτα μου.

Εντάξει δεν είναι μεγάλο το ποσό αλλα μου κακοφάνηκε.

Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία?Ήρθε και σε κάποιον άλλον τέτοιο μήνυμα?

Πολλοί την έχουν πάθει έτσι. Μεταξύ τους και εγώ. Τρεις φορές, μεσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών περίπου μου έτρωγε κάθε μέρα από 1€ για πότε τέσσερεις, πότε πέντε συνεχείς ημέρες. Έκανα, ή μάλλον έγραψα τα σχετικά παράνομα, τόσο στη σελίδα τους στο Facebook, όσο και στη φόρμα επικοινωνίας που έχουν στη σελίδα της WIND. Το αποτέλεσμα, τις δύο από τις τρεις φορές μου επέστρεψαν μέρος (όχι όλο) του ποσού. Την τελευταία φορά που μου έφαγαν 5€ ακόμη περιμένω.

Να πω την αλήθεια με ανησύχησες τώρα λίγο.Δηλαδή παίζει άμα το προσπεράσω να γίνετε συχνά επειδή δεν θα τους ενοχλήσω?

ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Η wind προς το παρόν δεν έχει βγάλει ανακοίνωση στα σημεία πώλησης καρτών (περίπτερα) για κατάργηση των καρτών 5Ε οπότε η παραπάνω πληροφορία προς το παρόν δεν αφορά τη wind. Αφορά μονάχα κοσμοτέ και vodafone.

Να πω την αλήθεια με ανησύχησες τώρα λίγο.Δηλαδή παίζει άμα το προσπεράσω να γίνετε συχνά επειδή δεν θα τους ενοχλήσω?

Επειδή είμαι σχεδόν συνέχεια (σπίτι και εργασία) συνδεδεμένος σε WiFi, δεν χρησιμοποιώ το internet στο κινητό, παρά μόνο όταν μπορούσα να ενεργοποιήσω log n win (20MB). Μετά το πέρας των 7 ημερών (δεδομένα εννοείται κλειστά), άρχιζαν (όχι πάντα) αυτές οι χρεώσεις. Αναγκάστηκα να ζητήσω την πλήρης απενεργοποίηση των δεδομένων για να ησυχάσω. Έχω όμως διαβάσει σε διάφορα forums και στη σελίδα του f2g στο Facebook, ότι σε κάποιους ακόμη και με κλειστά δεδομένα, συνεχιζόταν η χρέωση του 1€. Πρέπει να είναι συστημικό το πρόβλημα τους. Είμαι όμως και εγώ με την ανησυχία και την καθημερινή παρακολούθηση του υπολοίπου.

ενώ έχει 6 βδομάδες που έβαλα κάρτα, σήμερα ενεργοποίησα λογκ εντ γουιν δώρο.

Τι έγινε; γνωρίζει κανείς;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

καλησπερα ας απαντησει καποιος παιδια παρασκευη μου ληγουν το μπονους των

300 λεπτα με καθε ανανεωση επειδη δεν εχω αλλο log n win βαζω αημερα το bleder

ανανεωνω την επομενη εβδομαδα με 10αρα παιρνω 300 ΕΡΩΤΗΣΗ οταν μιλαω θα τρωει απο το προγραμμα η το μπονους?

επειδη τελειωνει χρονικα νωριτερα να βαλω το bleder η απλα 100 μυν??αυτο ρωταω θελω να μπαινω και ιντερνετ λιγο αλλα μπαινω

εκει κολλαει το bleder οχι για ομιλια οποιος ξερει ας απαντησει

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ

Άρχισε τα καραγκιοζιλίκια η wind, είχα κάνει αίτηση να μεταφέρω το νούμερο από συμβόλαιο σε f2go Και σήμερα ήταν η ημέρα για την αλλαγή, το μεσημέρι τους πήρα τηλ για να δω τι γίνεται και μου είπαν ότι βλέπουν στο σύστημα ότι έχω δεχτεί να μείνω σε συμβόλαιο με άλλους όρους πιο ευνοϊκούς, όταν άρχιζα να φωνάζω εν ριπή οφθαλμού μου είπε ότι θα προωθήσουν άμεσα το αίτημα ( στο καπάκι βλέπω μήνυμα από wind στο κινητό) και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν θα επιβαρυνθω όσες κλήσεις και να κάνω, ούτε άλλο πάγιο!

Με λίγα λόγια έχουν πάρει γραμμή αν δεν τους βρίσεις να μην κάνουν μεταφορά σε καρτοκινητό, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Άρχισε τα καραγκιοζιλίκια η wind, είχα κάνει αίτηση να μεταφέρω το νούμερο από συμβόλαιο σε f2go Και σήμερα ήταν η ημέρα για την αλλαγή, το μεσημέρι τους πήρα τηλ για να δω τι γίνεται και μου είπαν ότι βλέπουν στο σύστημα ότι έχω δεχτεί να μείνω σε συμβόλαιο με άλλους όρους πιο ευνοϊκούς, όταν άρχιζα να φωνάζω εν ριπή οφθαλμού μου είπε ότι θα προωθήσουν άμεσα το αίτημα ( στο καπάκι βλέπω μήνυμα από wind στο κινητό) και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν θα επιβαρυνθω όσες κλήσεις και να κάνω, ούτε άλλο πάγιο!

Με λίγα λόγια έχουν πάρει γραμμή αν δεν τους βρίσεις να μην κάνουν μεταφορά σε καρτοκινητό, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς

το κανει δυστυχως πολυ η wind τωρα τελευταια.σε φιλο μου δεν ακυρωναν το συμβολαιο.ειχε κανει αιτηση για φορητοτητα απο συνδεση σε f2g και την ημερα της ενεργοποιησης του καρτοκινητου δεν εγινε και πηγε σε μαγαζι wind και του ειπανε οτι ακυρωθηκε.και να περιμενει δυο μηνες ακομα.τα πηρε πηγε κοσμοτε το κανε κοσμοκαρτα απ τα νευρα.με κατι τετοιες βλακειες χανει κοσμο ενω θα μπορουσε να ηταν η καλυτερη.την αγαπαω,εχω χρονια wind αλλα σε μερικα πραγματα ειναι πολυ λαθος...δυστυχως.

φαινεται οτι επεκταθηκε η περιοδος ενεργοποιησης....σε τουλαχιστον 2 μηνες αν κρινω απο δικο μου νουμερο που το ανανεωσα 10 απρ και μπορω να ενεργοποιησω το bonus

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Μια μερα χωρίς πακέτο ίντερνετ δεν μπορούμε πια να μείνουμε, αμέσως να χρεώθουμε με το μονόευρω... Φτιάξτε το επιτέλους, την τρέλα μου!

φαινεται οτι επεκταθηκε η περιοδος ενεργοποιησης....σε τουλαχιστον 2 μηνες αν κρινω απο δικο μου νουμερο που το ανανεωσα 10 απρ και μπορω να ενεργοποιησω το bonus

Εγώ έχω να κάνω ανανέωση από τις 05/04/2014, οπότε μάλλον ισχύει αυτό που έγραψα μερικά ποστ πιο πάνω:

Προφανώς ή ξεκλειδώνει για πάντα τα log n win χωρίς υποχρεωτική ανανέωση 1 φορά/μήνα είτε τα ξεκλειδώνει μόνο για 1 εβδομάδα σε όλους (ως δώρο ή λόγω "συστημικής επαναρρύθμισης" της συγκεκριμένης υπηρεσίας).

Σε κάθε περίπτωση έχουμε 1 ακόμα δώρο από την wind για όλους μας!

Μια απορία δεν ξέρω αν τη γράφω σε σωστό σημείο, να με συγχωράτε. Έβαλα ένα 10 ευρω μέσω paypal σε μια παλιά κάρτα free2go, αυτή με τα δωρεάν 1500 mb την είχε παλιά για ένα χρόνο χωρίς καμιά ανανέωση η wind.

Στο myfree2go γράφει τα εξής :

Υπόλοιπο σε € 10,71€

Ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας σου λήγει στις: 16/12/2014

Υπόλοιπο από Βonus 10,71 ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ BONUS 10,71

Tα 10,71 λήγουν στις 17/07/2014

Ξέρει κανείς τι παίζει να καταλάβω; Γιατί έχασα την μπάλα...

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

\

Προφανώς ή ξεκλειδώνει για πάντα τα log n win χωρίς υποχρεωτική ανανέωση 1 φορά/μήνα είτε τα ξεκλειδώνει μόνο για 1 εβδομάδα σε όλους (ως δώρο ή λόγω "συστημικής επαναρρύθμισης" της συγκεκριμένης υπηρεσίας).

Σε κάθε περίπτωση έχουμε 1 ακόμα δώρο από την wind για όλους μας!

για όλους λίγο δύσκολο γτ στην 2η κάρτα μου δεν έχει διαθέσιμο κάποιο λογκ εντ γουιν.εκτός αν το κάνουν εκ περιτροπής.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μια απορία δεν ξέρω αν τη γράφω σε σωστό σημείο, να με συγχωράτε. Έβαλα ένα 10 ευρω μέσω paypal σε μια παλιά κάρτα free2go, αυτή με τα δωρεάν 1500 mb την είχε παλιά για ένα χρόνο χωρίς καμιά ανανέωση η wind.

Στο myfree2go γράφει τα εξής :

Υπόλοιπο σε € 10,71€

Ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας σου λήγει στις: 16/12/2014

Υπόλοιπο από Βonus 10,71 ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ BONUS 10,71

Tα 10,71 λήγουν στις 17/07/2014

Ξέρει κανείς τι παίζει να καταλάβω; Γιατί έχασα την μπάλα...

Αν δεν κάνω λάθος, επειδή έχω πάρει και εγώ σχετικό sms, σου διπλασίασε την κάρτα. Προϋπόθεση όμως, με τα επιπλέον euro δε μπορείς να αγοράσεις κάποιο πακέτο, αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόνο σε ομιλία, ή (δεν είμαι σίγουρος) και σε μηνύματα, ή daily internet.

Αν δεν κάνω λάθος, επειδή έχω πάρει και εγώ σχετικό sms, σου διπλασίασε την κάρτα. Προϋπόθεση όμως, με τα επιπλέον euro δε μπορείς να αγοράσεις κάποιο πακέτο, αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόνο σε ομιλία, ή (δεν είμαι σίγουρος) και σε μηνύματα, ή daily internet.

Σε ευχαριστώ, και έλεγα να τρέξω να βάλω κάποιο πακέτο ιντερνετ που ήθελα. :D

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova