Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μολις μου πιστωσαν 3€ αντι για δυο:lol:

πηρα 1231 και ποσταρα και στο FB

ΜΑΛΛΟΝ ηταν παλιο το αλλο € και το ειδαν, μαζι με τα αιτηματα μου, σημερα

ολα καλα λοιπον

το 1231 ειναι δωρεαν,πες τους οτι εχεις και data counter και δεν ειδες κινηση

δεν ισχυει τιποτα απο αυτα,το ξερουν αλλα δεν κανουν τιποτα να το διορθωσουν

αυτο που λεω ειναι επισημο

Ενημερωτικά με το θέμα έστειλα χθες σε email και σε inbox στο FB μήνυμα για την χρέωση χωρίς υπερβολές και απειλές.Μου απάντησαν στο FB ότι το αίτημα μου προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα και θα μου απαντήσουν το συντομότερο.Σήμερα έλαβα μήνυμα στο κινητό ότι πιστώθηκε 1€ και ακολούθησε και τηλεφωνική επικοινωνία για διαπίστωση περισσότερο του πως έγινε η χρέωση.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

για την χρέωση χωρίς υπερβολές και απειλές.Μου απάντησαν στο FB ότι το αίτημα μου προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα και θα μου απαντήσουν το συντομότερο.Σήμερα έλαβα μήνυμα στο κινητό ότι πιστώθηκε 1€ .

ετσι!!!

σημερα ειχα μηνυμα ειδοποιησης κλησης μετα 3 ωρες περιπου,σε airplain mode το ειχα,μετα που ανοιξα το τηλ.

καποιος αλλος?

Edited by akalos

2 πραγματάκια θα ήθελα ακόμα από το F2G

1. Χρήση των data στο εξωτερικό,

2. και την δυνατότητα να βλέπω ποιοι φίλοι μου έχουν F2G, Wind, Q με το F2G Application στο smartphone κινητό μου! (όπως στο what's up)...

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Μετά από 1.5 μήνα περίπου με το F2G έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Πραγματικά το πιο οικονομικό πακέτο all-around.

Έβαλα μια 20αρα κάρτα πάλι σε Wind και από τα bonus που μ ήρθαν και τα log n win, ενεργοποίησα πάλι μόνο το πακέτο 1GB/5ευρω και έχω ακόμα 15 ευρώ μέσα, με καθημερινή επικοινωνία. :D

Bye Bye συμβόλαια, πραγματικά δεν έχουν νόημα.

--- Sony Xperia 5 II ---

Οσο αφορά τις καθυστερήσεις στις φορητότητες, ας το σκεφτούμε λίγο πιο λογικά: Εαν γινόταν χαμός στη wind με τις φορητότητες = καθυστερήσεις, πώς γίνεται να εξυπηρετηθεί σχεδόν αμέσως ο φίλος με τη λάθος χρέωση 2 ευρώ από ιντερνετ; Πιστεύω οτι θα έδιναν προτεραιότητα στις φορητοτητες, παρά στα 2 ευρώ (τους συμφέρουν περισσότερο οι φορητότητες). Μήπως η καθυστέρηση έχει να κάνει με τον δότη, για να τσεπώσει ακόμη 1 πάγιο; Εχω υπάρξει θύμα 'σαμποταζ' και απο wind, αλλά και απο vodafone: Στη wind έβαζαν αρ.τηλ με ΑΦΜ αναποδα (ετυχε και σε άλλους πιο παλιά ακριβώς το ίδιο, από άλλα καταστήματα, άρα ήταν συννενοημένοι - βλ. περίοδο που σχεδόν όλα τα καταστήματα έλεγαν να βάζεις 11ε, αλλιώς δεν έμπαινε το μπονους). Στη vodafone έχουν μονίμως το γλυφιτζούρι ''λαθος συστηματος''. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πιο πολύ λογική μου κάνει να συμφέρει τη vodafone η συγκεκριμένη καθυστέρηση (κερδίζει ένα ακόμη πάγιο), παρά τη wind.

Επίσης, να ξέρετε όλοι ότι εαν μια εταιρία σας λέει ''εμείς το δώσαμε το νούμερο σας'', δε σημαίνει ότι το έκανε κιόλας... Εδώ συγγενείς δεν εμπιστευόμαστε, θα εμπιστευτούμε έναν άγνωστο; Πάντα να βλέπετε ποιός βγάζει κέρδος από μία καθυστέρηση, συνήθως εκείνος είναι ο ένοχος...

Μου είπαν για 12/12 ... λοιπόν ακόμα τίποτα...

Με πήραν 3 τηλέφωνα τις προηγούμενες μέρες για να μου επιβεβαιώσουν για σήμερα... λέω σίγουρα και μου λένε ΣΙΓΟΥΡΑ....

Μα νομίζω ότι στους περισσότερους έχει επιβεβαιωθεί κι από την Wind ότι ο αριθμός παραδόθηκε από την Vodafone εν προκειμένω αλλά ...

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Μα νομίζω ότι στους περισσότερους έχει επιβεβαιωθεί κι από την Wind ότι ο αριθμός παραδόθηκε από την Vodafone εν προκειμένω αλλά ...

εαν ισχύει αυτό, τότε πράγματι πολύς κόσμος αφήνει τις άλλες εταιρίες και πηγαίνει προς wind...

εαν ισχύει αυτό, τότε πράγματι πολύς κόσμος αφήνει τις άλλες εταιρίες και πηγαίνει προς wind...

Τωρα που το καλοσκεφτομαι λεω μηπως να πληρωσω στην βοντα τον τελευταιο λογαριασμο που βγηκε πριν την φορητοτα να δουμε αν γίνει κάτι αν έχει να κάνει κτλ ..

Ούτως η άλλως στο τέλος θα βγει εκκαθαριστικός έτσι δεν είναι ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Τωρα που το καλοσκεφτομαι λεω μηπως να πληρωσω στην βοντα τον τελευταιο λογαριασμο που βγηκε πριν την φορητοτα να δουμε αν γίνει κάτι αν έχει να κάνει κτλ ..

ναι, απλά (με βάση μαρτυρίες φίλων/γνωστών) θέλουν λίγο κυνήγι, να τους δώσεις να καταλάβουν ότι γνωρίζεις ότι στο λογαριασμό πληρώνεις 1 πάγιο μπροστά και οτι θα πρέπει να σου το επιστρέψουν, αλλιώς αυτοί κάνουν τους 'κινέζους',,,

να μην πληρωσεις τιποτα μονο τον εκκαθαριστικο

γιατι εαν κανει να παρεις ....χαιρετα μου τον πλατανο

να μην πληρωσεις τιποτα μονο τον εκκαθαριστικο

γιατι εαν κανει να παρεις ....χαιρετα μου τον πλατανο

αυτό είναι το σωστό (και λογικό), αλλά υπάρχει περίπτωση να τον καθυστερούν για αυτόν τον λόγο (απλήρωτο λογαριασμό). Βασικά, κλασσικό ΄καψόνι΄είναι, επειδή χάνουν πελάτη (άσε που ποντάρουν στην άγνοια του έλληνα καταναλωτή και τσεπώνουν 'χαρτζιλίκι΄...)

Ούτως η άλλως 20+ μέρες (2Δεκ έκανα την αίτηση )κάνουν σύμφωνα με τα στοιχεία απο άλλα παιδιά για ενεργοποίηση της φορητοτητας οπότε 25 του μήνα που έβγαινε ο λογαριασμός μου θα τον πληρώσω αναγκαστικά ..θα δω

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Η μέρα περνάει και δεν φαίνεται να ενεργοποιούμαι. Και σε μένα είπαν σίγουρα, σίγουρα, στις 12 Δεκεμβρίου.

Σήμερα κλείνω ακριβώς ένα μήνα στην αναμονή - από 12 Νοεμβρίου - πρέπει να είμαι ο παλιότερος όλων. Διάβασα πιο πάνω ότι προχθές ενεργοποιήθηκε κάποιος που έκανε αίτηση 28/11, δηλαδή 16 μέρες μετά από μένα!

Για τον άλλο φίλο που γράφει παραπάνω ότι φταίει ο δότης, απλά θέλω να πω ότι η Vodafone ενέκρινε τη φορητότητα αμέσως. Αυτό μου το επιβεβαίωσε και η Wind.

Είναι ανεκδιήγητοι οι άνθρωποι, δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Η μέρα περνάει και δεν φαίνεται να ενεργοποιούμαι. Και σε μένα είπαν σίγουρα, σίγουρα, στις 12 Δεκεμβρίου.

Σήμερα κλείνω ακριβώς ένα μήνα στην αναμονή - από 12 Νοεμβρίου - πρέπει να είμαι ο παλιότερος όλων. Διάβασα πιο πάνω ότι προχθές ενεργοποιήθηκε κάποιος που έκανε αίτηση 28/11, δηλαδή 16 μέρες μετά από μένα!

Για τον άλλο φίλο που γράφει παραπάνω ότι φταίει ο δότης, απλά θέλω να πω ότι η Vodafone ενέκρινε τη φορητότητα αμέσως. Αυτό μου το επιβεβαίωσε και η Wind.

Είναι ανεκδιήγητοι οι άνθρωποι, δεν ξέρω τι άλλο να πω.

μια ιδέα: μήπως εαν τους πάρεις τηλ και τους πεις ''θέλω να ακυρώσω τη φορητότητα, πριν καν ερθω στην εταιρια σας, βλεπω οτι δε λειτουργειτε'' και τελικα στην κάνουν;

ναι, απλά (με βάση μαρτυρίες φίλων/γνωστών) θέλουν λίγο κυνήγι, να τους δώσεις να καταλάβουν ότι γνωρίζεις ότι στο λογαριασμό πληρώνεις 1 πάγιο μπροστά και οτι θα πρέπει να σου το επιστρέψουν, αλλιώς αυτοί κάνουν τους 'κινέζους',,,

το πληρώνεις 1 πάγιο μπροστά είναι ενα παλίος αστικός μύθος που κακώς επαναλμβάνεται σήμερα, με τόση διαθέσιμη πληροφόρηση.

Η σύνδεση συμβολαίου είναι παροχή υπηρεσιών με πίστωση και την πληρώνεις προκαταβολικά, όπως π.χ. το ενοίκιο, αν συνδεθείς σήμερα 12/12 αλλά ο πρώτος σου λογαριασμός βγεί στις 27/12, τότε στον λογαριασμό αυτό θα έχεις α) αναλογικό μηνιαίο πάγιο από 12 εως 27 και β) πληρωμή του παγίου για τον επόμενο μήνα 27/12 με 27/1.

Συνεπώς ούτε προπληρώνεις κάποιο πάγιο ούτε σου επιστρέφουν κάποιο προπληρωμένο πάγιο από την αρχή της σύνδεσης - πόσο μάλλον να κάνουν τους κινέζους.

μια ιδέα: μήπως εαν τους πάρεις τηλ και τους πεις ''θέλω να ακυρώσω τη φορητότητα, πριν καν ερθω στην εταιρια σας, βλεπω οτι δε λειτουργειτε'' και τελικα στην κάνουν;

Κουράστηκα, δεν την παλεύω άλλο. Είναι μακράν η χειρότερη εμπειρία που είχα ποτέ σαν καταναλωτής, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Εχω πάρει άπειρα τηλέφωνα (δεν ξέρουν), εχω στείλει emails (δεν απαντάνε), εχω πάει σε καταστήματα (δεν είναι αρμόδιοι), μέχρι και καταγγελία έκανα. Απλά θέλω το αυτονόητο. Σήμερα βγήκε κι άλλος λογαριασμός στη vodafone. Είναι ντροπή τους.

το πληρώνεις 1 πάγιο μπροστά είναι ενα παλίος αστικός μύθος που κακώς επαναλμβάνεται σήμερα, με τόση διαθέσιμη πληροφόρηση.

Η σύνδεση συμβολαίου είναι παροχή υπηρεσιών με πίστωση και την πληρώνεις προκαταβολικά, όπως π.χ. το ενοίκιο, αν συνδεθείς σήμερα 12/12 αλλά ο πρώτος σου λογαριασμός βγεί στις 27/12, τότε στον λογαριασμό αυτό θα έχεις α) αναλογικό μηνιαίο πάγιο από 12 εως 27 και β) πληρωμή του παγίου για τον επόμενο μήνα 27/12 με 27/1.

Συνεπώς ούτε προπληρώνεις κάποιο πάγιο ούτε σου επιστρέφουν κάποιο προπληρωμένο πάγιο από την αρχή της σύνδεσης - πόσο μάλλον να κάνουν τους κινέζους.

αυτό το ''επόμενο μήνα'' δεν είναι 1 πάγιο μπροστά; Οπως λες, ο λογαριασμός βγήκε 27/12 και μεσα σε αυτόν τον λογαριασμό έχει οτιδήποτε παραπάνω μίλησες τις προηγούμενες ημέρες ΣΥΝ πάγιο 27/12 εως 27/1, άρα ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.... Εαν ο φίλος πληρώσει τον λογαριασμό 27/12, θα πληρώσει και το πάγιο μέχρι 27/1, εαν όμως αλλάξει δίκτυο στις π.χ.28/12, τσάμπα θα πλήρωσε το πάγιο 27/12 εως 27/1.... αρα θα πρέπει να του επιστραφεί ;)

καλησπερα δλδ εγω που εκανα αιτηση φορητοτητας χθες να μη το περιμενω αυριο οπως με διαβεβαιωσαν με εκφρασεις τυπου μην ανησυχειτε αλλα σαν πρωτοχπονιατικο δωρο΄

ερωτηση για καρτοκινητο.

εχω ενα whats up ,με ενδιαφερει χρονος ομιλιας προς ολους και μικρος ογκος δεδομενων.Εχει η κοσμοτε 2 ενδιαφερον πακετα ,200 λεπτα προς ολους με 5€ και 60mb me 3€ .Επισης εχει και την ''ευκολια'' να ανανεωνει αυτοματα τα δωρεαν λεπτα,αν εχεις χρηματα στο λογαριασμο.

Υπαρχει καποιο αναλογο πακετακι στην wind ?

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

ερωτηση για καρτοκινητο.

εχω ενα whats up ,με ενδιαφερει χρονος ομιλιας προς ολους και μικρος ογκος δεδομενων.Εχει η κοσμοτε 2 ενδιαφερον πακετα ,200 λεπτα προς ολους με 5€ και 60mb me 3€ .Επισης εχει και την ''ευκολια'' να ανανεωνει αυτοματα τα δωρεαν λεπτα,αν εχεις χρηματα στο λογαριασμο.

Υπαρχει καποιο αναλογο πακετακι στην wind ?

εχει, δες εδω

https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

καλησπερα δλδ εγω που εκανα αιτηση φορητοτητας χθες να μη το περιμενω αυριο οπως με διαβεβαιωσαν με εκφρασεις τυπου μην ανησυχειτε αλλα σαν πρωτοχπονιατικο δωρο΄

Αυτή είναι η αλητεία, το ότι σου είπαν αύριο. Σε δυο-τρεις μέρες θα παραλάβεις τη SIM και μετά... ο Θεός βοηθός.

Πήγα και εγώ πριν από 3-4 ημέρες για να βάλω το f2g μαζί με το σταθερό μου (double play M) και να παίρνω τα 120 λεπτά, αλλά το σύστημα δε με άφηνε να προχωρήσω. Το καρτοκινητό το έχεις αρκετό καιρό; Ρωτάω γιατί μήπως επειδή το δικό μου f2g είναι νέο, μόλις λίγων ημερών (μετατροπή από συμβόλαιο WIND σε f2g) και θα πρέπει να περάσουν κάποιες ημέρες ή και μήνες για να μπορέσω να παίρνω τα 120.

Σήμερα το πρωί πήγα σε άλλο κατάστημα WIND για να βάλω το καρτοκινητό μου μαζί με το σταθερό και να παίρνει τα 120 λεπτά προς όλους και όλα εντάξει. Ο υπάλληλος ήταν πολύ εξυπηρετικός και καλά ενημερωμένος. Με το που ολοκληρώθηκε η διαδικασία, ήρθε αμέσως μήνυμα για τα 120 λεπτά.

Απ' ότι κατάλαβα δεν είναι απαραίτητο. Ο υπάλληλος, που όπως έγραψα ήταν πολύ εξυπηρετικός, όταν είδε στο σύστημα ότι εχω και δεύτερο f2g νούμερο, με ρώτησε εάν είχα και κάποιο άλλο σταθερό δικό μου ή κάποιου γνωστού μου για να μου βάλει και αυτό το νούμερο. Τον ρώτησα ότι δεν πρέπει να είναι κάτω από το ίδιο όνομα και μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο.

Και εγώ και η γυναίκα μου έχουμε Wind Double Play + καρτοκινητό f2g πάνω 2 χρόνια.

Επειδή όμως η σύνδεση στο σπίτι είναι στο όνομα της γυναίκας μου την έστειλα σε ένα κατάστημα wind να πάρει τα 120 λεπτά αλλά της είπαν ότι η προσφορά ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις f2g και όχι για τις ήδη υπάρχουσες.

Καμιά ιδέα για το τι θα κάνω από εδώ και πέρα;

Να πάω με τσαμπουκά να το διεκδικήσω;

Να πάρω στα κεντρικά μπας και με διαφωτίσουν στο τι ισχύει; (αν και αμφιβάλλω αν θα πάρω έγκυρη απάντηση)

σε περιπτωση που παραλαβεις την sim δεν τελειωνει η διαδικασια ειμαι ασχετος κ ρωταω ειχα μια ζωη συμβολαια κ στα 3 καρτελ κ τωρα αποφασισα να το γυρισω σε καρτα

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova