Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ είμαι φοιτητής, και θα με ενδιέφερε να προσθέσω τα φοιτητικά προνόμια στο υπάρχων f2g2, αν γίνεται...

Σίγουρο ότι έχεις ακόμα f2g2?

Στελνω μνμ στο εξωτερικο και με χρεωνει 0,04 οποτε f2g2 εχω ακομα :happy:

Σημερα αλλαξα το καρτοκινητο μου σε φοιτητικο χωρις αλλαγη νουμερου, αν και ειμαι φοιτητης δεν χρειαστηκα καν να το αποδειξω με εγγραφο

Γιατι στην Ελλαδα τα παντα ειναι δυνατα :p:p:p

Ευχαριστω αγαπημενη WIND

F2g2 φοιτητικο με Free2Talk οτι ποιο τελειο υπαρχει!

Αν θες μας λες πως, διαφορετικα θεωρω οτι το ποστ σου ειναι πυροτεχνημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω ενεργο πακετο ιντερνετ.Επειδη τελειωνει και θελω,οσο γινεται,να το καθυστερησω αν παιρνω τα 30 mb απο το log n win για συμπληρωμα καταναλωνονται πρωτα;.Ευχαριστώ.

Το φοιτητικό είναι απίστευτη ευκαιρία, ειδικά αν το συνδυάσεις με σταθερή κλπ

Τι εννοείς να το συνδυάσεις ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προφανώς εννοεί αυτό

Κατάλαβα. Εγώ έχω ήδη ένα τέτοιο αριθμό. Μπορώ να βάλω το συνδυασμό αυτό και σε δεύτερο - τρίτο πχ αριθμό που ειναι στο όνομά μου ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχώ Wind F2G, δεν το χρησιμοποιώ ποτέ, μόνο το ανανεώνω μια φορά τον χρόνο για να μην χάσω (από το 1999) τον αριθμό καθώς είναι ο πρώτος που είχα.

Ενώ ανανέωσα πρόσφατα τον χρόνο, δεν μπορώ να στείλω SMS.

Τι να φταίει;

Λέτε να παίζει ρόλο που η SIM είναι ακόμη η πρώτη που είχα;

Hello moto....!

Σημερα αλλαξα το καρτοκινητο μου σε φοιτητικο χωρις αλλαγη νουμερου, αν και ειμαι φοιτητης δεν χρειαστηκα καν να το αποδειξω με εγγραφο

Ευχαριστω αγαπημενη WIND

Πως το έκανες φίλε;

Edited by scream

Καλησπέρα,

θέλω να ρωτήσω αν υπαρχει τρόπος να κανεις μεταφορά υπολοίπου απο ένα F2G σε έναν άλλον αριθμό F2G. Ξέρω οτι κάποτε γινόταν σε αποστολή sms στο 1900 κατι. Δε τον θυμάμαι ακριβως τον αριθμό.

Ήθελα να το κάνω κι εγώ και ρώτησα πριν λίγες μέρες μια γνωστή που δουλεύει στη wind και μου πε ότι πλέον δεν γίνεται.

Ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς και εγώ από το λίγο που το έψαξα σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα, ότι πλέον δε γίνεται... απλά ήθελα μια επιβεβαίωση.

Καλησπέρα,

θέλω να ρωτήσω αν υπαρχει τρόπος να κανεις μεταφορά υπολοίπου απο ένα F2G σε έναν άλλον αριθμό F2G. Ξέρω οτι κάποτε γινόταν σε αποστολή sms στο 1900 κατι. Δε τον θυμάμαι ακριβως τον αριθμό.

Πλέον δεν είναι εφικτή η μεταφορά χρημάτων από ένα F2G σε έναν άλλον αριθμό F2G.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Στο log 'n' win 20 (με 20 λεπτά ομιλίας σε όλους) γνωρίζει κάποιος τον ελάχιστο χρόνο χρέωσης?

https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-more2/talk-to-all-more/

O δωρεάν χρόνος ομιλίας καταναλώνεται αρχικά με ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά και στη συνέχεια, ανά δευτερόλεπτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-more2/talk-to-all-more/

O δωρεάν χρόνος ομιλίας καταναλώνεται αρχικά με ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά και στη συνέχεια, ανά δευτερόλεπτο.

Aυτό ισχύει για το talk to all more.

Ισχύει το ίδιο και για το log n win?

Aυτό ισχύει για το talk to all more.

Ισχύει το ίδιο και για το log n win?

Ω...

Μπερδεύτηκα..

Ορίστε :

Παρατηρήσεις:

Τα δωρεάν λεπτά και τα δωρεάν SMS δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, αλλά και κατά τη διάρκεια περιαγωγής. Το ίδιο ισχύει και για τα δωρεάν MB.

Τα δωρεάν SMS ή λεπτά προς όλους αφορούν σε όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα εντός Ελλάδας.

Κάθε Log n Win δώρο έχει διάρκεια 7 ημέρες.

Η κατανάλωση των δωρεάν λεπτών γίνεται με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο, ενώ τα MB καταναλώνονται ανά 1ΚΒ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω ενεργο πακετο ιντερνετ.Επειδη τελειωνει και θελω,οσο γινεται,να το καθυστερησω αν παιρνω τα 30 mb απο το log n win για συμπληρωμα καταναλωνονται πρωτα;.Ευχαριστώ.

Καταναλώνεται πρώτα αυτό που ημερολογιακά τελειώνει πρώτο. Οπότε αν το ενεργό πακέτο ίντερνετ λήγει σε περισσότερες από 7 μέρες και ενεργοποιήσεις log n win, θα τραβάει από τα 30 mb πρώτα. Αν το ενεργό πακέτο ίντερνετ λήγει σε λιγότερες από 7 μέρες, θα τραβάει από το ενεργό πακέτο. Ελπίζω να μην τα έγραψα μπερδεμένα...

Ευχαριστω αγαπημενη WIND

Θα ήθελα να μάθω και εγω πως γίνεται αυτό!

Και δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί ούτε το F2GO 2 που έχω ούτε τα 300' με κάθε ανανέωση;

Έχεις όλα αυτά + τα φοιτητικά πακέτα;

Edited by domi_17

Και δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί ούτε το F2GO 2 που έχω ούτε τα 300' με κάθε ανανέωση;

Εγω οσο και αν ρωτησα για να κανω ενεργοποιηση του φοιτητικου πακετου σε υπαρχον αριθμο ηταν κατηγορηματικοι οτι δεν γινεται. Απο οτι φανταζομαι για να γινει θα θελει κανενα βυσμα μεσα στη wind...

Εγω οσο και αν ρωτησα για να κανω ενεργοποιηση του φοιτητικου πακετου σε υπαρχον αριθμο ηταν κατηγορηματικοι οτι δεν γινεται. Απο οτι φανταζομαι για να γινει θα θελει κανενα βυσμα μεσα στη wind...

Μάλλον γι'αυτό δεν μας λέει πως το έκανε, ούτε εδώ ούτε σε Pm. Πρέπει να του ξέφυγε από τη χαρά του και τώρα σφυρίζει αδιάφορα :whistle: :lol::lol: :X

Τουλάχιστον μας δίνει μια κάποια μικρή ελπίδα για το μέλλον..

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Μην ασχολειστε , τρολλαρει....

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Καταναλώνεται πρώτα αυτό που ημερολογιακά τελειώνει πρώτο. Οπότε αν το ενεργό πακέτο ίντερνετ λήγει σε περισσότερες από 7 μέρες και ενεργοποιήσεις log n win, θα τραβάει από τα 30 mb πρώτα. Αν το ενεργό πακέτο ίντερνετ λήγει σε λιγότερες από 7 μέρες, θα τραβάει από το ενεργό πακέτο. Ελπίζω να μην τα έγραψα μπερδεμένα...

Μια χαρα τα εγραψες,ευχαριστω.Απλα ειχα διαβασει(εδω)οτι αν ηδη εχεις υπολοιπο απο πακετο το log n win καταναλωνετε μετα.

Μην ασχολειστε , τρολλαρει....

Εχω απαντησει σε 5 μηνυματα πως το εκανα. Ουτε τρολαρω ουτε βυσμα ειχα και μπορεις να δεις το ιστορικο μου στο myphone οτι οτι ελεγα παντα ισχυει. Απλα οταν 20 ατομα μου εχουν στειλει πμ δεν μπορω να τους πω το πως εγινε γιατι θελουν φοιτητες και μη φοιτητες να το κανουν. Οταν το αποκτησουν και τα αλλα παιδια που απαντησα στο πμ ας το γραψουν εδω να δειτε οτι δεν ηταν ψεματα. Οσο γιατι το εγραψα στο φορουμ ηταν για να πω και τα καλα της wind και οχι να το μοιραστω με ολους.

Και το sms στο κινητο παρακατω

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εγκρίθηκε η μετατροπή σε φοιτητικό. Με 5€ έχετε 1000 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 1000 mb με ισχύ 30 ημέρες. Μπορείτε να ενεργοποιείτε το πακέτο 2 φορές / 30 ημέρες στέλνοντας sms με την λέξη 1000 στο 1264.
Edited by gm45

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova