Average_User Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 και εγω θελω τωρα ομως και ας μην ειμαι φοιτητης καλοδεχουμενο για οσουν το ζητουσαν τοσο καιρο Κατέβα metro ;) Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Κατέβα metro ;) Καλημερα. Τι εννοη ο ποιητης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλημερα. Τι εννοη ο ποιητης ? οτι προφανως στο μετρό τις μοιράζουν αβέρτα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 οτι προφανως στο μετρό τις μοιράζουν αβέρτα. Δηλαδη μπορω να παω σε καποια σταση μετρο και να παρω ενα φοιτητικο f2g χωρις να ειμαι φοιτητης? Αν ναι σε ποια σταση ειναι αυτο ρε παιδεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Θα το πω για όσους δεν το ξέρουν.....Ναι μπορείτε να πάρετε φοιτητικό όλοικαι ας μην είσαστε φοιτητές!Βρείτε τα παιδιά που πουλάνε καρτοκινητα στο κέντρο της πόλης και θα σας δώσουν!Μην ρωτάτε συνέχεια και μας πάρουν χαμπάρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 μια ερωτηση βρε παιδια,θελω να δωσω 5 δικους μου αριθμους και να γινουν μεταβιβαση του ονοματος,θα χαθουν τα προνομια των f2g(τα 300 λεπτα ή το φοιτητικο πακετο?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Average_User Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Για μεταβίβαση σε άλλο συνδρομητή, όχι, ούτε η προσφορά, ούτε το τυχόν υπόλοιπο χάνεται. Προχώρα τα και μην αγχώνεσαι :D Edited November 15, 2013 by Average_User Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Average_User Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Μην ρωτάτε συνέχεια και μας πάρουν χαμπάρι! Α γεια σου :D Edited November 15, 2013 by Average_User Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μετα δικαιολογητικα πως θα δωσουμε για το οτι (δεν) ειμαστε φοιτητες ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Σαν να είπε το παλικάρι πιο πάνω ρωτάτε συνέχεια...δοκιμάστε το ρε παιδιά..το ίδιο θα κάνω και εγώ τη Δευτέρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μετα δικαιολογητικα πως θα δωσουμε για το οτι (δεν) ειμαστε φοιτητες ?αρκει να βρεις που κανουν το promotion και θα παρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Τι να μη ρωταμε ρε παιδια νομιζετε οτι ειναι τοσο χαζοι στη wind και δε το ξερουν Επιτηδες το κανουν Αν δει καποιος που μοιραζουν ας ριξει ενα μηνυμα εδω να τρεξουμε Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Τι να μη ρωταμε ρε παιδια νομιζετε οτι ειναι τοσο χαζοι στη wind και δε το ξερουν Επιτηδες το κανουν Αν δει καποιος που μοιραζουν ας ριξει ενα μηνυμα εδω να τρεξουμε καλημερα κανεις δεν εχει δει να πουλανε σημερα το πρωι σε καμια σταση μετρο? εγω δεν ειμαι φοιτητης τι χρειαζεται να κανω για να το παρω το φοιτιτικο πακετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 καλημερα κανεις δεν εχει δει να πουλανε σημερα το πρωι σε καμια σταση μετρο? εγω δεν ειμαι φοιτητης τι χρειαζεται να κανω για να το παρω το φοιτιτικο πακετο? Φροντιστηριο, διαβασμα, πανελληνιες, εγγραφη στη σχολη και το πηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Φροντιστηριο, διαβασμα, πανελληνιες, εγγραφη στη σχολη και το πηρες. xaxaxa:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DAMOGLIS Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλημέρα έχουμε καμια ενημέρωση για το που δίνουνε φοιτητικές κάρτες σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κανένα μέρος που να δίνουν τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλημέρα έχουμε καμια ενημέρωση για το που δίνουνε φοιτητικές κάρτες σήμερα? Στην Σταση Βικτωριας παντως δινουν καθημερινες λογω της ΑΣΣΟΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Στην Σταση Βικτωριας παντως δινουν καθημερινες λογω της ΑΣΣΟΕ εγω που δεν ειμαι φοιτητης εαν παω και παρω θα μου δωσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Στην ενεργοποιηση δεν πρεπει να προσκομισουμε αυτο που λεει εδω? http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Στην ενεργοποιηση δεν πρεπει να προσκομισουμε αυτο που λεει εδω? http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/ Από όσα γράφτηκαν πιο πάνω, εγώ κατάλαβα ότι αν βρεις καμία προωθητική προσφορά στο μετρό/δρόμο, μπορείς να πάρεις το φοιτητικό χωρίς να είσαι φοιτητής. Δες λίγα μηνύματα πιο πάνω και θα το βρεις αυτό που λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 ΟΚ στο δρόμο στο δίνουν μετά δεν πρέπει να πας να δώσεις τα στοιχεία στο κατάστημα? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 ΟΚ στο δρόμο στο δίνουν μετά δεν πρέπει να πας να δώσεις τα στοιχεία στο κατάστημα? μάλλον δίνεις τα στοιχεία ταυτότητας εκείνη τη στιγμή και το ενεργοποιούν για σένα με μια δήλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 ΟΚ στο δρόμο στο δίνουν μετά δεν πρέπει να πας να δώσεις τα στοιχεία στο κατάστημα? Οτι δίνουν στο δρόμο το ενεργοποιείς επί τόπου, αλλιώς δεν στο δίνουν καθόλου .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Οτι δίνουν στο δρόμο το ενεργοποιείς επί τόπου, αλλιώς δεν στο δίνουν καθόλου .... γνωριζετε εαν σου ζητανε καποιο αποδεικτικο εγγραφο οτι εισαι φοιτητης για τις προωθητικες ενεργειες στο δρομο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts