Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειδατε την νεα εφαρμογη για iphone πο τη wind ? https://itunes.apple.com/gr/app/my-f2g/id655527223?mt=8 και για Q https://itunes.apple.com/gr/app/my-q/id655532078?mt=8
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Ειδατε την νεα εφαρμογη για iphone πο τη wind ? https://itunes.apple.com/gr/app/my-f2g/id655527223?mt=8 και για Q https://itunes.apple.com/gr/app/my-q/id655532078?mt=8

Super, νομίζω σε πολύ λίγο καιρό θα βγουν εφαρμογές και για Android

Προφανώς κατά λάθος δεν το έκλεισε κάνεις από τους δύο μας!

ομολογώ πως αυτό δεν το έχω ξανακούσει. δηλαδή οκ δέχομαι ο ένας να ξεχαστεί, αλλά και οι 2??

ομολογώ πως αυτό δεν το έχω ξανακούσει. δηλαδή οκ δέχομαι ο ένας να ξεχαστεί, αλλά και οι 2??

Ισως αν ειναι κινητο αφης να μην πατησαν καλα τον τερματισμο κλησης..

φαντάζομαι κάπου θα έχει αναφερθεί, αλλά είναι πολύ μεγάλο πλέον το άρθρο και δε μπορώ να το βρω: εάν κάνω ανανέωση πακέτου ομιλίας λίγο πριν λήξει το προηγούμενο, τα υπολοιπόμενα λεπτά του παλιού πακέτου που λήγουν αυτόματα ανανεώνονται για ένα μήνα; δηλαδή παρατείνεται η λήξη τους για ένα μήνα; (ξέρω ότι στη vodafon ισχύει)

φαντάζομαι κάπου θα έχει αναφερθεί, αλλά είναι πολύ μεγάλο πλέον το άρθρο και δε μπορώ να το βρω: εάν κάνω ανανέωση πακέτου ομιλίας λίγο πριν λήξει το προηγούμενο, τα υπολοιπόμενα λεπτά του παλιού πακέτου που λήγουν αυτόματα ανανεώνονται για ένα μήνα; δηλαδή παρατείνεται η λήξη τους για ένα μήνα; (ξέρω ότι στη vodafon ισχύει)

Δυστυχως στη wind δεν ισχυει κατι τετοιο...κακως

το bonus των 300' για τους παλιους μπορεις να το χρησιμοποιηεις 2 φορες σε ενα μηνα ?

δηλαδη να βαλω 20ε και να παρω 700+700=1400'?

το bonus των 300' για τους παλιους μπορεις να το χρησιμοποιηεις 2 φορες σε ενα μηνα ?

δηλαδη να βαλω 20ε και να παρω 700+700=1400'?

Ειναι μεχρι 2 ανανεώσεις το μήνα(σύνολο 600 λεπτά).Έπειτα μπορείς να πάρεις 2 φορές το πακέτο με τα 200' με 5€.Σύνολο δηλαδή 1.000 λεπτά προς όλους γίνεται...

Super, νομίζω σε πολύ λίγο καιρό θα βγουν εφαρμογές και για Android

Μα υπάρχουν ήδη εφαρμογές στο Google play για android τόσο για το f2g όσο και για q.

Ρε παιδιά, εχθές το βράδυ ενώ πέρασα την κάρτα ανανέωσης των 10 ευρω, ενεργοποίησα και το πακέτο των 5 ευρω

για 500mb + 500mb online bonus. Το πρόβλημα είναι οτι μου έδωσαν μόνο τα 500mb.... Έχει γίνει και σε άλλους?

Ξέχασα εγώ να κλείσω το δικό μου και η γυναίκα μου άκουγε για 1 ωρα την συζήτηση μου με ένα φίλο μου στο αυτοκίνητο. Κατάλαβες? εκτός από τα λάθη υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις.

Ξέχασα εγώ να κλείσω το δικό μου και η γυναίκα μου άκουγε για 1 ωρα την συζήτηση μου με ένα φίλο μου στο αυτοκίνητο. Κατάλαβες? εκτός από τα λάθη υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις.

χαχαχαχαχααχ :lol::lol::lol:

Eγώ θα τσαντιζόμουν μαζί της...! Σοβαρά! Δηλαδή βρήκε ευκαιρία να κρυφακούσει?!

Eγώ θα τσαντιζόμουν μαζί της...! Σοβαρά! Δηλαδή βρήκε ευκαιρία να κρυφακούσει?!

32 χρόνια παντρεμένος ΑΧ!

Λυπάμαι...τι να πω.

χαχαχαχχα τα πες όλα φίλε!! καλημέρα :lol::lol:

NAIIIIIIII!!!!! Moυ ήρθαν 2 μηνύματα: 1ο) "Συγχαρητήρια, μόλις γράφτηκες στο f2go bonus σε ανανεώσεις από 10 Ευρώ" (Στο f2g έχω γραφτεί εδώ και 10 μέρες-μετά από φορητότητα!?) Και καπάκι 2ο μήνυμα: "Στα πλαίσια εξυπηρέτησης έχει αποδοθεί ο δωρεάν χρόνος 300' προς όλους"!! Μπαίνω στο ιντερνετ στο myf2go και βλέπω κάτω από το νούμερό μου το "free 2 all bonus: free talker". Δηλαδή ενεργοποιήθηκε η παλιότερη προσφορά???!! Μπράβο ρε WIND!! Ήρθε και σε σας το μήνυμα ή είναι κάποια στοχευμένη προσφορά?

update: Στο παλιό μου νουμερο wind ισχύει η προσφορά...ΛΑΘΟΣ! Με συγχωρείτε!

Edited by camerakias

NAIIIIIIII!!!!! Moυ ήρθαν 2 μηνύματα: 1ο) "Συγχαρητήρια, μόλις γράφτηκες στο f2go bonus σε ανανεώσεις από 10 Ευρώ" (Στο f2g έχω γραφτεί εδώ και 10 μέρες-μετά από φορητότητα!?) Και καπάκι 2ο μήνυμα: "Στα πλαίσια εξυπηρέτησης έχει αποδοθεί ο δωρεάν χρόνος 300' προς όλους"!! Μπαίνω στο ιντερνετ στο myf2go και βλέπω κάτω από το νούμερό μου το "free 2 all bonus: free talker". Δηλαδή ενεργοποιήθηκε η παλιότερη προσφορά???!! Μπράβο ρε WIND!! Ήρθε και σε σας το μήνυμα ή είναι κάποια στοχευμένη προσφορά?

Έκανες κατι ?

είχαν καθυστερήσει να σού κάνουν φορητοτητα

έχω κάνει και εγώ φορητότητα εδώ και 15 μέρες αλλά είμαι χωρίς το free 2 all bonus.

Έκανες κατι ?

είχαν καθυστερήσει να σού κάνουν φορητοτητα

έχω κάνει και εγώ φορητότητα εδώ και 15 μέρες αλλά είμαι χωρίς το free 2 all bonus.

Παιδιά, λάθος συναγερμός, συγγνώμη!:X Η προσφορά αφορά το παλιό μου νουμεράκι wind το οποίο τελικά είχε την προσφορά και από λάθος όταν ρώτησα όταν έκανα αντικατάσταση της sim γιατί την είχα χάσει, μου είπαν ότι δεν ίσχυε. Πήγα έβαλα σ'αλλο νούμερο τελικά χρήματα αλλά όπως με ενημέρωσαν σήμερα ήταν ενεργοποιημένη. Τώρα όντως ήταν/δεν ήταν δεν ξέρω...Μπορεί να φταίει και το ότι την ίδια μέρα έκανα και φορητότητα το σταθερό από OTE σε wind και ήταν πιο ελαστικοί. Toυς είχα στείλει email και μου απάντησαν σήμερα...Sorry! Μπράβο στη Wind πάντως. Άργησαν λίγο να μου απαντήσουν αλλά αφού ήταν θετικό, ΟΚ. Να δω τώρα πώς θα κουμαντάρω τα 2 καρτοκινητά. Αν γινόταν 2 καρτοκινητά σε 1 κάρτα θα 'ταν τέλειο. Κι ελπίζω και στην εφαρμογή της WIND, όπως του Μίχα, να κάνουν την επιλογή να βλέπεις 2 λογαριασμούς.

Edited by camerakias

Αν γινόταν 2 καρτοκινητά σε 1 κάρτα θα 'ταν τέλειο. Κι ελπίζω και στην εφαρμογή της WIND, όπως του Μίχα, να κάνουν την επιλογή να βλέπεις 2 λογαριασμούς.

Μα γίνεται αυτό από τη wind απ’ ότι ξέρω. Δες εδώ αλλά για καλύτερα επικοινώνησε και με η wind.http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/upiresies/sim-kartes-upiresies/wind-2inone/

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova