Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηθελα να ρωτησω λοιπον αν στα καταστηματα wind προσφερουν δωρεαν τα νεα πακετα συνδεσης f2g ή τα χρεωνουν ?

οχι, κανονικα δεν πρεπει να χρεωνουν.....εμενα δεν μου το χρεωσαν

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Επειδη μου διαφευγει, εαν καποιος ξερει το mail της wind, ας το γραψει

crm@wind.com.gr

http://www.wind.com.gr/gr/wind/epikoinonia/

Ο νόμος για τις ταυτοποιήσεις κινητής τηλεφωνίας είναι σαφής

Απαιτείται Α.Φ.Μ. Εκτός αν ο πελάτης δεν έχει

Ως συνήθως κάναμε την εξαίρεση κανόνα, και τώρα μας κακοφαίνετε που κάπιος θέλησε επιτέλους να εφαρμόσει τον νόμο

Μιλαμε για φορητοτητα εδω και για να γινει η φορητοτητα απαιτουνται τα προσωπικα σου στοιχεια απο την προηγουμενη εταιρεια να συμπιπτουν με αυτα της επομενης.Και το πιο βασικο στοιχειο εναι το αφμ.Αρα υπαρχει το αφμ και το βλεπουν.Ως εκ τουτου το εκκαθαριστικο ειναι εκ του πονηρου.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Ως συνήθως κάναμε την εξαίρεση κανόνα, και τώρα μας κακοφαίνετε που κάπιος θέλησε επιτέλους να εφαρμόσει τον νόμο

Όπως είπες απαιτείται ΑΦΜ όχι εκκαθαριστικό. Το ΑΦΜ φαίνεται και στην βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, και στο δίπλωμα οδήγησης, ενώ στο εκκαθαριστικό φαίνονται και άλλα πράγματα όπως το εισόδημα που είναι αυστηρά προσωπικό στοιχείο..

Και αυτό πρέπει να μας κακοφαίνεται!

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Το πρόγραμμα συμβολαίου μου (Wind2All 55) λήγει στις 30/5 με έκδοση λογαριασμού στις 18/5. Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η κατάλληλη ημερομηνία για να κάνω φορητότητα. Θέλω F2G και επομένως σκέφτομαι φορητότητα σε κάποιο άλλο καρτοκινητό (CU, What's up) και στη συνέχεια νέα φορητότητα σε F2G. Γνωρίζετε αν υπάρχει ελάχιστος χρόνος παραμονής στις καρτοκινητές;

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Το πρόγραμμα συμβολαίου μου (Wind2All 55) λήγει στις 30/5 με έκδοση λογαριασμού στις 18/5. Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η κατάλληλη ημερομηνία για να κάνω φορητότητα. Θέλω F2G και επομένως σκέφτομαι φορητότητα σε κάποιο άλλο καρτοκινητό (CU, What's up) και στη συνέχεια νέα φορητότητα σε F2G. Γνωρίζετε αν υπάρχει ελάχιστος χρόνος παραμονής στις καρτοκινητές;

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, η Cosmote (Whats up) δεν έχει ελάχιστο χρόνο παραμονής, ενώ η Vodafone (Cu) έχει ελάχιστο χρόνο παραμονής τον ένα μήνα. Αυτό μου είχανε πει στην εξυπηρέτηση πελατών όταν προσπαθούσα να κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία μετά από 10 ημέρες που είχα πάει με φορητότητα στην κόκκινη εταιρεία.

Όπως είπες απαιτείται ΑΦΜ όχι εκκαθαριστικό. Το ΑΦΜ φαίνεται και στην βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, και στο δίπλωμα οδήγησης, ενώ στο εκκαθαριστικό φαίνονται και άλλα πράγματα όπως το εισόδημα που είναι αυστηρά προσωπικό στοιχείο..

Και αυτό πρέπει να μας κακοφαίνεται!

Δε νομιζω οτι γινεται με δολο. Απλα απο αμαθεια. Αλλωστε μονο το ΑΦΜ θα καταγραψει.

Υπαρχουν πολλες εταιριες (ΟΧΙ ΜΟΝΟ τηλεφωνιας) που αντι να πουνε οτι θελουνε τη βεβαιωση αποδοσης ΑΦΜ ή αν υπαρχει διπλωμα οδηγησης για να δουνε το ΑΦΜ,

ζητανε εκκαθαριστικο.

Αλλωστε, καποιοι δεν υποχρεουνται σε φορολογικη δηλωση.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, η Cosmote (Whats up) δεν έχει ελάχιστο χρόνο παραμονής, ενώ η Vodafone (Cu) έχει ελάχιστο χρόνο παραμονής τον ένα μήνα. Αυτό μου είχανε πει στην εξυπηρέτηση πελατών όταν προσπαθούσα να κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία μετά από 10 ημέρες που είχα πάει με φορητότητα στην κόκκινη εταιρεία.

Μα δεν υποτίθεται ότι ο πελάτης (και κάτοχος του αριθμού) πάει όπου θέλει, κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει; Τι πάει να πει ελάχιστος χρόνος παραμονής; :worry:

Αρλούμπες σου παν. Δεν υπάρχει τέτοια δέσμευση παραμονής στα καρτοκινητά

Εχεις δικιο.

Αλλα δεν ειναι ο πρωτος ουτε θα ειναι ο τελευταιος "πονηρος" νόμος που ψηφιζουν οι "εκπροσωποι"

Τώρα που μιλήσατε για εκκαθαριστικο θυμήθηκα όταν πρώτο είχε ξεκινήσει η κινητη τηλεφωνια στην Ελλάδα, με telestet και panafon, όπου χωρίς εκκαθαριστικο δεν έκανες τίποτα.

Τότε βέβαια ήταν άλλες εποχές!

Εννοείται πως δεν δίνουμε για κανένα λόγο σε καμία εταιρία τέτοια δεδομένα.

Το αφμ φαίνεται σε πάρα πολλά έγραφα. Αν είσαι επιχειρηματιας το βλέπουν και απευθείας στο ίντερνετ.

οσο αφορά το αφμ, ενας γνωστος μου που δουλευει σε καταστημα vodafone, σε ταυτοποιηση καρτοκινητου, βαζει εννέα μηδενικά (000000000) και το συστημα το δεχεται μιά χαρά ;)

οσο αφορά το αφμ, ενας γνωστος μου που δουλευει σε καταστημα vodafone, σε ταυτοποιηση καρτοκινητου, βαζει εννέα μηδενικά (000000000) και το συστημα το δεχεται μιά χαρά ;)

Καλά αυτό είναι bug του προγράμματος της Vodafone και μάλιστα απαράδεκτο. Εδώ στη δουλειά έχουμε παλιό dosικο πρόγραμμα και αν δεν βάλεις σωστό αφμ δεν σε αφήνει να προχωρήσεις!

απο τη στιγμη που παιρνεις κατι prepaid, δε βρισκω λογο να χρειαζεται το ΑΦΜ. Τα στοιχεια ταυτοτητας πιστευω ειναι αρκετά. Ο ιδιος γνωστος μου, μου ειπε επισης οτι ταυτοποιηση μπορει να κανει καποιος και με διαβατηριο, ή με νεου τυπου άδεια οδήγησης.

Χρειάζονται καθαρά βάσει νόμου το Α.Φ.Μ. Το ότι ζητάνε το εκκαθαριστικό είναι ή απο άγνοια (τύπου ότι γνωρίζουν πως εκεί επίσημα και αποδεδιγμένα υπάρχει το Α.Φ.Μ του χρήστη) ή εκ του πονηρού βλέποντας το εκκαθαριστικό να σου πασάρουνε καμιά τηλεφωνική προσφορά για καμιά σύνδεση κινητο-σταθερό. Εγώ τους έδωσα ένα απλό χαρτί από την εφορία που πιστοποιεί το ΑΦΜ μου. Τέλος μου είπε ότι θα με καλέσουν για να παραλάβω την κάρτα και να τους δώσω και 5 ευρώ. Πράγμα που δεν πρόκειτε να γίνει μιας και το τηλεφωνιτής της wind λέει πως η όλη διαδικασία είναι δωρεάν. Θα μιλήσω και με κάποιος εκπρόσωπο να το διπλοτσεκάρω.

Καλά αυτό είναι bug του προγράμματος της Vodafone και μάλιστα απαράδεκτο. Εδώ στη δουλειά έχουμε παλιό dosικο πρόγραμμα και αν δεν βάλεις σωστό αφμ δεν σε αφήνει να προχωρήσεις!

Τα 000000000 ειναι σωστο αφμ. Βρες και διαβασε τις προδιαγραφες για την εκδοση και για τον ελεγχο του αφμ.

Περα απο αυτο ομως, αυτο που κανει ο φιλος του πιο πανω, ειναι παρανομο.

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Τα 000000000 ειναι σωστο αφμ. Βρες και διαβασε τις προδιαγραφες για την εκδοση και για τον ελεγχο του αφμ.

Περα απο αυτο ομως, αυτο που κανει ο φιλος του πιο πανω, ειναι παρανομο.

εαν το ΑΦΜ το χρειαζεται το κρατος, ναι ειναι παρανομο. Εαν το ΑΦΜ το θελει η εταιρια, για καρτοκινητο, ειναι φακελωμα (αφου δε δημιουργειται καποιο postpaid συμβολαιο). Δικη μου γνωμη, πολυ καλη εξυπηρετηση σε πελατη που δε θελει να δινει περισσοτερα προσωπικά στοιχεια.

Δεν θελει πολυ σκεψη το αφμ το θελουν για να περιοριστουν οσο γινετε οι ψευδεις ταυτοποιησεις.Ποιο φακελωμα ρε παιδια;Απο την στιγμη που εχουν την ταυτοτητα σουτα υπολοιπα ειναι περιτα..

Το ΑΦΜ χρειάζεται μιας κι είναι ο μοναδικός αριθμός για τον καθένα μας. Αριθμοί ταυτότητας αλλάζουν συνέχεια. Όταν ζητείται εκκαθαριστικό δεν κοιτάνε οικονομικά στοιχεία, μα πάνω πάνω που αναγράφεται το ΑΦΜ όνομα, επίθετο κτλ

Είναι το πιο έγκυρο αποδεικτικό! Τώρα για φακέλωμα κτλ... ασχολίαστο (τί να σε φακελώσουν δηλαδή???)

αν δεν σου περάσει ο υπάλληλος τον αριθμό στους καταλόγους που θα το βρει ο αλλος??? Αν κάποια κρατική υπηρεσία το χρειαστεί, θα το βρει και με την ταυτότητά σου!

Κλείνοντας το δικό μου θέμα μίλησα και με wind τηλ. εξυπηρέτηση και δεν γνωρίζανε καν για το 5ευρω. Οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αύριο θα πάω από το κατάστημα και θα τους κάνω ρόμπα μπροστά σε όλους τους πελάτες αν ζητήσουνε το 5ευρω!

Πως θα δικαιολογήσουν το 5ευρώ; εάν η απόδειξη γράφει ' ανανέωση χρόνου 5 ευρώ' και σου βάλουν 5 ευρώ, τότε είσαι οκ. Εάν γράφει οτιδήποτε άλλο η απόδειξη, κανε τους ρόμπα. Πες τους να πάρουν τηλ και την εξυπ πελατών

Κλείνοντας το δικό μου θέμα μίλησα και με wind τηλ. εξυπηρέτηση και δεν γνωρίζανε καν για το 5ευρω. Οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αύριο θα πάω από το κατάστημα και θα τους κάνω ρόμπα μπροστά σε όλους τους πελάτες αν ζητήσουνε το 5ευρω!

το εχουμε ξαναπει... αν παρεις αποδειξη δεν μπορεις να κανεις τιποτα! οπως και με τα νεα νουμερα! καλως ή κακως ετσι δουλευει το μαγαζι.. Αν θες επελεξε καποιο άλλο!

Πάντως αν δεν σου δώσουν απόδειξη, πες τους να σου βάλουν μια κάρτα 5€ μοναδες!

Εγώ αυτό είχα κάνει σε 4 νουμερα VODAFONE που μου είχαν βγάλει 5€/νούμερο χρέωση, κι η απόδειξη ήταν μηδενική, αλλιώς μην πληρώσεις!

Μα δεν αγοράζω καινούργιο πακέτο. Κάνω φορητότητα που είναι δωρεάν. Συνεργάτες της WIND είναι ωφείλουν να συμορφοθούν με την πολιτική της εταιρίας. Εμένα δεν μου είπε καν για χρόνο ομιλίας. Μου είπε επιλέξη " θα σας καλέσουμε να παραλαβεται την νεα κάρτα με χρέωση 5 ευρώ" αλλά και χρόνο ομιλίας να έχει γιατί να δώσω 5 και να χάσω τα 300; Ας το πούνε εξ αρχής. Αύριο λογικά θα με καλέσουν. Με πήρανε και απο την cosmote. περιττώ να σας πω ότι γέλασα με τον αντίλογο του κυρίου στην απάντηση μου γιατί αλλάζω εταιρία.

@pReHiStoRik

τότε τους αναφέρεις πως θέλεις να βάλεις 10€

σε κάθε περίπτωση αν σου δώσουν απόδειξη με χρέωση της κάρτας sim δυστυχώς πρέπει να την πληρώσεις. Αν κάτι το έχουν αγοράσει θα πρέπει να το πουλήσουν! Ενημέρωσέ μας πάντως, ό,τι χρειατείς να σε βοηθήσουμε!

Ανέφερα κι αυτό για τα νέα νούμερα διότι μερικά μαγαζιά τα χρεώνουν ενώ κάποια τα δίνουν δωρεάν! Είναι επιλογή του κάθε καταστήματος αν θα αγοράσει κάτι και θα το χρεώσει ή αν θα στο δώσει σε δωρεάν διάθεση! Σε κάθε περίπτωση εσύ πρέπει να πάρεις απόδειξη, αλλιώς θα σου τσεπώσει τα 5€

Το ΑΦΜ χρειάζεται μιας κι είναι ο μοναδικός αριθμός για τον καθένα μας. Αριθμοί ταυτότητας αλλάζουν συνέχεια. Όταν ζητείται εκκαθαριστικό δεν κοιτάνε οικονομικά στοιχεία, μα πάνω πάνω που αναγράφεται το ΑΦΜ όνομα, επίθετο κτλ

Είναι το πιο έγκυρο αποδεικτικό! Τώρα για φακέλωμα κτλ... ασχολίαστο (τί να σε φακελώσουν δηλαδή???)

αν δεν σου περάσει ο υπάλληλος τον αριθμό στους καταλόγους που θα το βρει ο αλλος??? Αν κάποια κρατική υπηρεσία το χρειαστεί, θα το βρει και με την ταυτότητά σου!

Δηλαδη η βεβαιωση αποδοσης αφμ δεν ειναι αρκετα εγκυρο αποδεικτικο; :confused:

Παντως περσι εγω τοτε ειχα κανει συμβολαιο με την βεβαιωση αποδοσης αφμ απο την εφορια και την ταυτοτητα. Το εκκαθαριστικο ειναι προσωπικο αυστηρα πιστευω..

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova