Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει παρει κανεις το κινητο που εχουν δωρο με καθε ανανεωση απο καταστημα Wind ?
το samsung στη φώτο από πάνω λες?

άραγε η προσφορά με την συσκευή galaxy pocket ισχύει και για φορητοτητα σε F2G;

κάπου πήρε το μάιο μου ότι ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές

γιατί δεν κοιτας το λινκ παραπάνω? το λέει ξεκάθαρα

σωστά λέει και για νέους συνδρομητές.

μάλλον χαζή η ερώτηση μου.

επειδη το κινητάκι το θέλω για συγγενικό πρόσωπο, να σας ρωτήσω:

αφου συμπληρωθεί η αίτηση ονλαιν, δεν έρχεται κάποια επιβεβαίωση?κατι?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

επειδη το κινητάκι το θέλω για συγγενικό πρόσωπο, να σας ρωτήσω:

αφου συμπληρωθεί η αίτηση ονλαιν, δεν έρχεται κάποια επιβεβαίωση?κατι?

σου στελνει εμαιλ οτι καταχωρηθηκε. Αμα δεν σου εστειλε τοτε εχει προβλημα το συστημα γιατι μια κοπελα στο φασεβοοκ με ρωτησε το ιδιο ακριβως.

Παντως ολα καλα με τις προσφορες της wind ειναι πραγματικα φοβερες,αλλα αυτο που γινεται με τα καταστηματα τους ειναι φοβερο.Ειναι ανεπιτρεπτο καταρχην να σου ερχεται ενημερωση με email για την καινουργια προσφορα και να πηγαινεις σε καποιο καταστημα να κανεις ανανεωση ωστε να την εκμεταλευτεις και στην ουσια να μην ισχυει γιατι κανενας δεν εχει διαθεσιμες τις συσκευες.Ας τροφοδοτησουνε πρωτα τα κταστηματα τους και υστερα ας την ανακοινωσουνε.Εντωμεταξυ ειναι τοσο ασχετοι μεταξυ τους που το καθε καταστημα σου λεει και διαφορετικη ημερομηνια πως θα ισχυει η προσφορα και το ακομη χειροτερο και κωμικοτραγικο πως αν ενα καταστημα εχει μεσα 3 υπαλληλους δεν ειναι συνενοημενοι ουτε μεταξυ τους και ο καθενας θα πει τη δικη του εκδοχη.Οτι να ναι δηλαδη.

Παντως ολα καλα με τις προσφορες της wind ειναι πραγματικα φοβερες,αλλα αυτο που γινεται με τα καταστηματα τους ειναι φοβερο.Ειναι ανεπιτρεπτο καταρχην να σου ερχεται ενημερωση με email για την καινουργια προσφορα και να πηγαινεις σε καποιο καταστημα να κανεις ανανεωση ωστε να την εκμεταλευτεις και στην ουσια να μην ισχυει γιατι κανενας δεν εχει διαθεσιμες τις συσκευες.Ας τροφοδοτησουνε πρωτα τα κταστηματα τους και υστερα ας την ανακοινωσουνε.Εντωμεταξυ ειναι τοσο ασχετοι μεταξυ τους που το καθε καταστημα σου λεει και διαφορετικη ημερομηνια πως θα ισχυει η προσφορα και το ακομη χειροτερο και κωμικοτραγικο πως αν ενα καταστημα εχει μεσα 3 υπαλληλους δεν ειναι συνενοημενοι ουτε μεταξυ τους και ο καθενας θα πει τη δικη του εκδοχη.Οτι να ναι δηλαδη.

Αυτο ισχυει το ξερω απο προσωπικη εμπειρια με το carl. Κανε ανανεωση ονλινε υπαρχουν αποθεματα. Στα καταστηματα δεν υπαρχουν μονο σε λιγα καποια στοκ... γραφτηκε στο φασεβοοκ

σου στελνει εμαιλ οτι καταχωρηθηκε. Αμα δεν σου εστειλε τοτε εχει προβλημα το συστημα γιατι μια κοπελα στο φασεβοοκ με ρωτησε το ιδιο ακριβως.

δεν εχει ερθει κατι

Τελικα οντως τρωει σκαλωματα το δικτυο τους.με την 3η καταχωρηση το πηρε.

Edited by FREAK_OF_NATURE
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

για να καταλαβω δηλαδη...

κανω την παραγγελεια του συγκεκριμενου πακετου με το κινητο..μου ερχετε το κινητο με αντικαταβολη,,,δινω 59 ευρω...και μετα μου βαζουν 59 ευρω χρονο ομιλιας στον αριθμο του κινητου μου με την μια ,η,καθε μηνα για 3 μηνες το συνολικο ποσο των 59 ευρω?

αυτο το ποσο παραμενει στην καρτα κανονικα η εχει ημερομηνια ληξεις?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

για να καταλαβω δηλαδη...

κανω την παραγγελεια του συγκεκριμενου πακετου με το κινητο..μου ερχετε το κινητο με αντικαταβολη,,,δινω 59 ευρω...και μετα μου βαζουν 59 ευρω χρονο ομιλιας στον αριθμο του κινητου μου με την μια ,η,καθε μηνα για 3 μηνες το συνολικο ποσο των 59 ευρω?

αυτο το ποσο παραμενει στην καρτα κανονικα η εχει ημερομηνια ληξεις?

δεν αναφέρει αλλά λογικά θα ναι όπως την προηγούμενη φορά που τα 59€ μπήκαν σε τρείς μηνιέες δόσεις. και λήγουν ως κανονικό υπόλοιπο

Edited by gerstavros2

δεν αναφέρει αλλά λογικά θα ναι όπως την προηγούμενη φορά που τα 59€ μπήκαν σε τρείς μηνιέες δόσεις. και λήγουν ως κανονικό υπόλοιπο

Οκ φιλε σευχαριστω.

εγω καταλαβα οτι ειναι 59 ευρω με την μια. οχι σε τρεις δοσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω καταλαβα οτι ειναι 59 ευρω με την μια. οχι σε τρεις δοσεις.

Ίδιο με το προηγούμενο είναι απλώς άλλαξαν τη συσκευή. Και με τα ΜBs δώρο κάθε μήνα

Ίδιο με το προηγούμενο είναι απλώς άλλαξαν τη συσκευή. Και με τα ΜBs δώρο κάθε μήνα

γραφει πουθενα την διαδικασια? γιατι στην προηγουμενη προσφορα με συσκευη το περιεγραφε λεπτομερως

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν πατησω ανανεωση και δωσω τα στοιχεια μου θα μου κανουν ανανεωση στον αριθμο που θα καταχωρησω στα στοιχεια μου,σωστα?

δεν πιστευω να μου στειλουν κανα νεο νουμερο και εκει μεσα να μου βαζουν τα 59 ευρω χρονο ομιλιας?

αν πατησω ανανεωση και δωσω τα στοιχεια μου θα μου κανουν ανανεωση στον αριθμο που θα καταχωρησω στα στοιχεια μου,σωστα?

δεν πιστευω να μου στειλουν κανα νεο νουμερο και εκει μεσα να μου βαζουν τα 59 ευρω χρονο ομιλιας?

Οχι, ανανεωση στο νουμερο που εχεις δηλωσει θα κανουν... αλλιως δεν θα ειχε 2 κατηγοριες (ανανεωση σε f2g και ανανεωση σε νεο νουμερο)

περα απο τα 59 ευρω υπαρχουν τιποτα αλλες κρυφες χρεωσεις -υποχρεωσεις?

δηλαδη παραδοτέο στην διευθυνση σου ,59 ευρω και τελος?

το ιντερνετ που ειναι δωρεαν για 3 μηνες σταματαει μετα τον 3 μηνα η υπαρχει καμια υποχρεωση για 1 χρονο πχ...?

περα απο τα 59 ευρω υπαρχουν τιποτα αλλες κρυφες χρεωσεις -υποχρεωσεις?

δηλαδη παραδοτέο στην διευθυνση σου ,59 ευρω και τελος?

το ιντερνετ που ειναι δωρεαν για 3 μηνες σταματαει μετα τον 3 μηνα η υπαρχει καμια υποχρεωση για 1 χρονο πχ...?

δεν υπαρχουν κρυφες ουτε υποχρεωσεις για 1 χρονο ιντερνετ και αλλα τετοια. Ειπαμε ειμαστε καχυποπτοι αλλα οχι και ετσι... καρτοκινητη ειναι ουτε υπογραφεις ουτε τιποτα και στην πορτα σου αμα θελεις πληρωνεις αλλιως επιστρεφει απο εκει που ηρθε

Ειπαμε ειμαστε καχυποπτοι αλλα οχι και ετσι...

προσεχουμε για να εχουμε ....

δεν εχει ερθει κατι

Τελικα οντως τρωει σκαλωματα το δικτυο τους.με την 3η καταχωρηση το πηρε.

το εκανες δηλαδη 3 φορες μεχρι να ερθει το επιβεβαιωτικο email?

δεν υπαρχει περιπτωση να καταχωρηθει 3 φορες η παραγγελεια?

κριμα..και ειχα κανει αιτηση πρωι πρωι...αλλα δεν ελαβα ποτε το επιβεβαιωτικο email...:(

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova