Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπλα μπλα μπλα..όταν κανεις στο κατάστημα την ταυτοποίηση, δεν μπορούν να κανουν κάτι τέτοιο? αφήστε τις υποθέσεις κλπ, τα πάντα ειναι εφικτα

Ρε μαγκες τελικα η φορητοτητα απο φ2γ σε κιου γινεται σε 5 μερες η λεπτα??Μπερδευτηκα..

μπλα μπλα μπλα..όταν κανεις στο κατάστημα την ταυτοποίηση, δεν μπορούν να κανουν κάτι τέτοιο? αφήστε τις υποθέσεις κλπ, τα πάντα ειναι εφικτα

Ναι ρε συ αλλά αν γίνει από κατάστημα θα ξέρεις που να πας να τα χώσεις... Αυτούς στο δρόμο τράβα να τους βρεις!

Θυμάμαι παλαιότερα που η WIND με κάθε ανανέωση του χρόνου ομιλίας μας σε κάποιο από τα καταστήματα της, χάριζε τον φόρο καρτοκινητής (12%). Ισχύει ακόμα και σήμερα αυτό ή... μας άφησε χρόνους;

Σε περίπτωση που έχει καταργηθεί, υπάρχει τελικά κάποιο κέρδος από την ανανέωση του χρόνου ομιλίας σε κάποιο από τα καταστήματα;

Θυμάμαι παλαιότερα που η WIND με κάθε ανανέωση του χρόνου ομιλίας μας σε κάποιο από τα καταστήματα της, χάριζε τον φόρο καρτοκινητής (12%). Ισχύει ακόμα και σήμερα αυτό ή... μας άφησε χρόνους;
πάει αυτό

Σε περίπτωση που έχει καταργηθεί, υπάρχει τελικά κάποιο κέρδος από την ανανέωση του χρόνου ομιλίας σε κάποιο από τα καταστήματα;
ναι, δίνει μπόνους ομιλίας, και μηνυμάτων προς όλους και προς wind,ψάξτο πιο πάνω

Ρε μαγκες τελικα η φορητοτητα απο φ2γ σε κιου γινεται σε 5 μερες η λεπτα??Μπερδευτηκα..

Επιτοπου σε ενα καταστημα!!!

@gm45 στο έκαναν σε κάποιο κατάστημα επιτόπου;

Η φορητότητα χρειάζεται 3 εργάσιμες μέρες δεν έχει αλλάξει κάτι... Από Q σε F2G πιάνεται σαν φορητότητα οπότε 3 μέρες και χάνεις τα χρήματά σου σαν οποιοδήποτε φορητότητα! Η αλλαγή πακέτου WIND (F2G, Card to All) γίνεται επι τόπου, η αλλαγή κάρτας SIM και η νέα ταυτοποίηση!

@gm45 στο έκαναν σε κάποιο κατάστημα επιτόπου;

Η φορητότητα χρειάζεται 3 εργάσιμες μέρες δεν έχει αλλάξει κάτι... Από Q σε F2G πιάνεται σαν φορητότητα οπότε 3 μέρες και χάνεις τα χρήματά σου σαν οποιοδήποτε φορητότητα! Η αλλαγή πακέτου WIND (F2G, Card to All) γίνεται επι τόπου, η αλλαγή κάρτας SIM και η νέα ταυτοποίηση!

ειχα ρωτησει στο fb το παιδι που απανταει γιατι δεν βαζουν την δυνατοτητα αλλαγης οικονομικου πακετου. Τεσπα μου ειπε οτι τωρα πια γινεται επιτοπου σε ενα καταστημα wind και οχι σε 3 μερες

Μόλις ανανέωσα 10€ από κατάστημα wind και το μόνο που μου δώσανε ήταν 130' προς όλους.. Δεν έπρεπε να πάρω και προς wind χρόνο ομιλίας; Θυμήστε μου σας παρακαλώ κάποιος τι άλλο θα έπρεπε να πάρω, γιατί έχω αρχίσει να τα παίρνω με την ανευθυνότητά τους και θα τους πάρω τηλέφωνο τώρα να τα πούμε..... Άσε που τους έχω στείλει κι ένα μήνυμα εδώ και 1,5 μήνα για λάθος χρεώσεις που μου έχουν κάνει και ακόμα να δεήσει κάποιος να μου απαντήσει...

Επίσης σε 2ο αριθμό που έβαλα επίσης 10€ μόλις, και δεν έχει ενεργοποιημένο μάλιστα και το 1300, μου έβαλαν 100' προς wind, 80' προς όλους(αυτό δεν είναι μόνο για τους 1300?) και 40ΜΒ.. Δεν έπρεπε να πάρω και 100sms προς wind, και έξτρα 100+100 για την ανανέωση από κατάστημα;

Edited by MrVass

@MrVass

Έχει αλλάξει! Με 10€ παίρνεις 130' προς όλους...

Τώρα για το άλλο νούμερο μάλλον είχε κάποιες επιλεκτικές προσφορές!

ρίξε μια ματιά σε προηγούμενα posts και πάρτους μετά τηλέφωνο

@MrVass

Έχει αλλάξει! Με 10€ παίρνεις 130' προς όλους...

Τώρα για το άλλο νούμερο μάλλον είχε κάποιες επιλεκτικές προσφορές!

ρίξε μια ματιά σε προηγούμενα posts και πάρτους μετά τηλέφωνο

Συγγνώμη, δεν παίρνεις και 100+100 προς wind συν άλλα 100+100 για ανανέωση από κατάστημα;;; Πότε άλλαξε αυτό;;;

Συγγνώμη, δεν παίρνεις και 100+100 προς wind συν άλλα 100+100 για ανανέωση από κατάστημα;;; Πότε άλλαξε αυτό;;;

Εδώ και καμιά βδομάδα!

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/xtra-bonus-ananeosis-katastimaton-wind/

Μπορείς με 7€ να έχεις 600' και 600 sms προς Wind/Q και 100mb online

http://www.wind.com.gr/gr/f2g/

Εδώ και καμιά βδομάδα!

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/xtra-bonus-ananeosis-katastimaton-wind/

Μπορείς με 7€ να έχεις 600' και 600 sms προς Wind/Q και 100mb online

http://www.wind.com.gr/gr/f2g/

Το κακό τους το καιρό.. Χαίρω πολύ, αν το ξερα θα βαζα 20... Έλεος πια αυτή η wind...

Ουσιαστικά έχουν καταργήσει όλα τα μικρά πακέτα (και στα Μινι ΣΜΣ κρατήσαν μόνο τα 100 με 5).. Ουσιαστικά σε αναγκάζουν να βάζεις μεγάλη κάρτα και να κάνεις μεγάλη κατανάλωση αν θες τα μπόνους κλπ.. Σε μεγάλη κατανάλωση συμφέρει και βγαίνουν οικονομικά, αλλά αν θέλεις μικρά πακετάκια πλέον δεν παίζουν..

Το κακό τους το καιρό.. Χαίρω πολύ, αν το ξερα θα βαζα 20... Έλεος πια αυτή η wind...

Ουσιαστικά έχουν καταργήσει όλα τα μικρά πακέτα (και στα Μινι ΣΜΣ κρατήσαν μόνο τα 100 με 5).. Ουσιαστικά σε αναγκάζουν να βάζεις μεγάλη κάρτα και να κάνεις μεγάλη κατανάλωση αν θες τα μπόνους κλπ.. Σε μεγάλη κατανάλωση συμφέρει και βγαίνουν οικονομικά, αλλά αν θέλεις μικρά πακετάκια πλέον δεν παίζουν..

αν θες μικρή καταναλωση μόνο η Q συμφέρει

παιδια εμεις με f2g2 εχουμε κανα προνομιο η τσαμπα υπαρχει?

εκτος απο την χρεωση τι αλλο προνομιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

οι χρεωσεις και η ελαχιστη χρεωση ανα κληση ισχυουν?

απο ότι καταλαβα ολες οι αλλαγές θα γίνουν απο 2ιουλίου όποτε υπομονή μέχρι τότε. Αυτο που δεν μου αρέσει ειναι ότι στο 1269 δεν λέει τι πακέτο έχεις και αυτο κάτι μου βρωμάει εδώ . Απο όσο λέει απο 2ιουλίου θα αλλάξει η ελάχιστη χρέωση στa μην εμπορικά πακέτα αλλά δεν αναφέρει κάτι για αλλαγή τιμής πάλι συμφέρει το πακέτο αυτο. Τι να πω περισσότερες λεπτομεριες δεν ξερω θα το δουμε στην πράξη απο 2 ιουλίου εξάλλου λίγες έμειναν.

Επίσης άνοιξα σημερα το wind free το go 2 μου και μου ήρθε το εξής μυνημa AΠO 1/7 H XPEΩΣH GPRS ROAMING ENTOΣ EE MEIΩNETAI ΣE 0,86€/MB ME XPEΩΣH ANA KB KAI H ENHMEPΩΣH/ΦPAΓH ΘA IΣXYEI ΣE OΛEΣ TIΣ XΩPEΣ.ΠΛHPOΦOPIEΣ http://www.wind.com.gr . Αυτο που δεν καταλαβα ειναι για την φραγη τι ειναι αυτο ; προστέθηκε φραγη για το internet ;. Καινούργιο αυτο ;.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

AΠO 1/7 H XPEΩΣH GPRS ROAMING ENTOΣ EE MEIΩNETAI ΣE 0,86€/MB ME XPEΩΣH ANA KB KAI H ENHMEPΩΣH/ΦPAΓH ΘA IΣXYEI ΣE OΛEΣ TIΣ XΩPEΣ.ΠΛHPOΦOPIEΣ http://www.wind.com.gr . Αυτο που δεν καταλαβα ειναι για την φραγη τι ειναι αυτο ; προστέθηκε φραγη για το internet ;. Καινούργιο αυτο ;.

Η φραγη αναφερεται στη περιπτωση που εισαι εκτος ελλαδας με ροαμινγκ κ χρησιμοποιεις δεδομενα, να μην καταναλωσεις πολλα(απο εφαρμογες που τρεχουν στο μπακγκραουντ ) και σου ερθει ο κουκος αηδονι.... Για να σε προστατεψει απο μεγαλους λογαριασμους

απο ότι καταλαβα ολες οι αλλαγές θα γίνουν απο 2ιουλίου όποτε υπομονή μέχρι τότε. Αυτο που δεν μου αρέσει ειναι ότι στο 1269 δεν λέει τι πακέτο έχεις και αυτο κάτι μου βρωμάει εδώ . Απο όσο λέει απο 2ιουλίου θα αλλάξει η ελάχιστη χρέωση στa μην εμπορικά πακέτα αλλά δεν αναφέρει κάτι για αλλαγή τιμής πάλι συμφέρει το πακέτο αυτο. Τι να πω περισσότερες λεπτομεριες δεν ξερω θα το δουμε στην πράξη απο 2 ιουλίου εξάλλου λίγες έμειναν.

Επίσης άνοιξα σημερα το wind free το go 2 μου και μου ήρθε το εξής μυνημa AΠO 1/7 H XPEΩΣH GPRS ROAMING ENTOΣ EE MEIΩNETAI ΣE 0,86€/MB ME XPEΩΣH ANA KB KAI H ENHMEPΩΣH/ΦPAΓH ΘA IΣXYEI ΣE OΛEΣ TIΣ XΩPEΣ.ΠΛHPOΦOPIEΣ http://www.wind.com.gr . Αυτο που δεν καταλαβα ειναι για την φραγη τι ειναι αυτο ; προστέθηκε φραγη για το internet ;. Καινούργιο αυτο ;.

Σου κάνει φραγή όταν φτάσεις ένα συγκεκριμένο ποσό ή αυτό που ορίζεις εσύ.

Όλα αυτά προβλέπονται από οδηγίες της ΕΕ

οι χρεωσεις και η ελαχιστη χρεωση ανα κληση ισχυουν?

για χρεωσεις δεν αναφερθηκε καμια αλλαγη. για ελαχιστη διαρκεια κλησης, δυστυχως αναφερθηκε. αυξηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις ανανέωσα 10€ από κατάστημα wind και το μόνο που μου δώσανε ήταν 130' προς όλους.. Δεν έπρεπε να πάρω και προς wind χρόνο ομιλίας; Θυμήστε μου σας παρακαλώ κάποιος τι άλλο θα έπρεπε να πάρω, γιατί έχω αρχίσει να τα παίρνω με την ανευθυνότητά τους και θα τους πάρω τηλέφωνο τώρα να τα πούμε..... Άσε που τους έχω στείλει κι ένα μήνυμα εδώ και 1,5 μήνα για λάθος χρεώσεις που μου έχουν κάνει και ακόμα να δεήσει κάποιος να μου απαντήσει...

Επίσης σε 2ο αριθμό που έβαλα επίσης 10€ μόλις, και δεν έχει ενεργοποιημένο μάλιστα και το 1300, μου έβαλαν 100' προς wind, 80' προς όλους(αυτό δεν είναι μόνο για τους 1300?) και 40ΜΒ.. Δεν έπρεπε να πάρω και 100sms προς wind, και έξτρα 100+100 για την ανανέωση από κατάστημα;

Τριπλασιασμό δεν πήρες?

Εγώ έκανα χτες και μου μπήκαν 29,x€ διαθέσιμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τριπλασιασμό δεν πήρες?

Εγώ έκανα χτες και μου μπήκαν 29,x€ διαθέσιμα.

μηπως ειχες λαβει μηνυμα με προσφορα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σου κάνει φραγή όταν φτάσεις ένα συγκεκριμένο ποσό ή αυτό που ορίζεις εσύ.

Όλα αυτά προβλέπονται από οδηγίες της ΕΕ

ok Σε ευχαριστω πολύ το είδα το γράφει και εδώ http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=239

[...]Αυτο που δεν μου αρέσει ειναι ότι στο 1269 δεν λέει τι πακέτο έχεις και αυτο κάτι μου βρωμάει εδώ . [...]
το λέει στο 1268 νομίζω

Αυτό συνδυάζεται με την προσφορά του 1242 που έχω ενεργή;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova