tseapis Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Μπορεις να πάρεις όσες κάρτες θέλεις και να τις ταυτοποιήσεθς αμέσως. Από την ενεργοποίηση ξεκινά το δωρεάν internet , και όχι από την ταυτοποίηση. Α! δηλαδή, παίρνω τη Δευτέρα την sim, δίνω τα στοιχεία μου για την ταυτοποίηση, και μετά, στις 30/6 βάζω τη sim στη συσκευή και κάνω μια κλήση και τότε ενεργοποιείται το καρτοκινητό και παίρνω τα 350; Είχα μπερδευτεί με τη διαφορά της ταυτοποίησης από την ενεργοποίηση... Απλώς η προσφορά να μην λήξει... Ε, κάρτες για νέους αριθμούς πιστεύω θα έχουν παραπάνω απόθεμα στα συρτάρια τους! Ως 31/7 είναι η προσφορά! Edited June 16, 2012 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Α! δηλαδή, παίρνω τη Δευτέρα την sim, δίνω τα στοιχεία μου για την ταυτοποίηση, και μετά, στις 30/6 βάζω τη sim στη συσκευή και κάνω μια κλήση και τότε ενεργοποιείται το καρτοκινητό και παίρνω τα 350; Είχα μπερδευτεί με τη διαφορά της ταυτοποίησης από την ενεργοποίηση... Ως 31/7 είναι η προσφορά! ακριβώς έτσι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Παιδια καλημερα.Να ρωτησω κατι το 1GB στο f2g για 30 μερες που στελνουμε στο 19595 ποσο το χρεωνει ξερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Παιδια καλημερα.Να ρωτησω κατι το 1GB στο f2g για 30 μερες που στελνουμε στο 19595 ποσο το χρεωνει ξερουμε? Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτή η υπηρεσία πάντως κόστιζε 15 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Το 1Gb υπάρχει ακόμα Στέλνουμε 1GB στο 19595 . Αλλά κανείς δεν χρησιμοποιεί πλέον αυτήν την υπηρεσία Τώρα στέλνουμε 1500ΜΒ στο 1210 , και με μόνο 14 ευρώ πέρνουμε 1.5GB + 600SMS + 600 λεπτά ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μου ήρθε sms διπλασιασμού και λέω να κάνω ανανέωση 20ευρώ αύριο από κατάστημα. Το bonus 300'+300sms προς WIND δεν υπάρχει πλέον; Δεν βρίσκω κάτι στo site της WIND. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Ενεργοποίησε 2 φορές τα 500MB 2x5€ Το 1GB κοστίζει 15€ Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 να αναφερω στο φορουμ οτι εχω κατι παλια νουμερα wind card και momad και βλεπω οτι γραφονται κανονικα στο http://www.wind.com.gr/gr/f2g/my-free-2-go/ υποθετω οτι μπορουν να αγορασουν κανονικα και πακετα απο το site :lol: και θα παιρνουν κα το bonus των 300 λεπτων, τουλαχισυον βγαζει το μυνημα :D Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 συγνώμη πως μπορώ να μεταφέρω μονάδες από ένα f2g σε ένα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 συγνώμη πως μπορώ να μεταφέρω μονάδες από ένα f2g σε ένα άλλο? η υπηρεσία έχει παύσει να ισχύει εδώ και πολύ κάιρο αυτο ειναι το μείον τις wind σε σύγκριση με τα αλλά δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 η υπηρεσία έχει παύσει να ισχύει εδώ και πολύ κάιρο αυτο ειναι το μείον τις wind σε σύγκριση με τα αλλά δίκτυα. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝ σε σχεση με τον ανταγωνισμό, και ας ήταν η πρώτη που την λανσάρισε. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 να αναφερω στο φορουμ οτι εχω κατι παλια νουμερα wind card και momad και βλεπω οτι γραφονται κανονικα στο http://www.wind.com.gr/gr/f2g/my-free-2-go/ υποθετω οτι μπορουν να αγορασουν κανονικα και πακετα απο το site :lol: και θα παιρνουν κα το bonus των 300 λεπτων, τουλαχισυον βγαζει το μυνημα :D Εγώ πάλι που προσπάθησα να βάλω ένα WIND Card, δεν μπόρεσα να του κάνω εγγραφή....... Μου έβγαζε μήνυμα να το κάνω F2G.... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Εγώ πάλι που προσπάθησα να βάλω ένα WIND Card, δεν μπόρεσα να του κάνω εγγραφή....... Μου έβγαζε μήνυμα να το κάνω F2G.... προσοχη δεν μιλαω για το Wind card for All αλλα για ενα πολυ παλιο wind card που το εχω σε μια 2 σε ενα καρτα Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ενα αλλο ευχαριστο που ανακαλυψα σημερα και δεν γνωριζω αν εχει ειπωθει... ειναι οτι μπορεις πλεον να ενεργοποιεις πολλα νουμερα στο http://www.wind.com.gr/gr/f2g/my-free-2-go/ με το ιδιο e-mail....:happy: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattoo17 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 να αναφερω στο φορουμ οτι εχω κατι παλια νουμερα wind card και momad και βλεπω οτι γραφονται κανονικα στο http://www.wind.com.gr/gr/f2g/my-free-2-go/ υποθετω οτι μπορουν να αγορασουν κανονικα και πακετα απο το site :lol: και θα παιρνουν κα το bonus των 300 λεπτων, τουλαχισυον βγαζει το μυνημα :D φιλε μου καλησπερα πουλας το momad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 φιλε μου καλησπερα πουλας το momad? φιλε καταργηθηκε ο διπλασιασμος. Εγω 2 που ειχα τα γυρισα σε Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 ανεκδιήγητοι εκεί στην wind.μου στείλανε μήνυμα να στείλω κενό SMS στο 1233 για να πάρω 100 λεπτά προς όλους με 8 ευρώ κόστος. στέλνω το μήνυμα και μου έρχεται απάντηση ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για το πακέτο μου.(έχω F2G) πήρα και την υποτιθέμενη εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι ισχύει μόνο για τα card to all. ότι ναναι.... μετά αναρωτιούνται γιατί δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 φιλε καταργηθηκε ο διπλασιασμος. Εγω 2 που ειχα τα γυρισα σε Q παντως οταν περνεις το υπολοιπο (1291) εξακολουθει να λεει "το προγραμμα σου ειναι mo' double" υγ...οχι το νουμερο δεν το πουλαω Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Πάντως εμένα δε με πήρε κανένας τηλέφωνο για την καρτοσύνδεση...Μάλλον καταλάβανε ότι δεν γινόταν αυτό που μου είπαν!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα από F2G2 σε Frog εφόσον ισχύσει η επιβολή ελάχιστης χρέωσης 60'' που ανακοίνωσε η Wind. Όμως, επειδή χρησιμοποιώ μία κάρτα sim 12 σε 1, ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει αν η νέα κάρτα (Frog) θα μπορεί να κλωνοποιηθεί...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 πριν 2-3 μηνες που εκανα φορητοτητα ενα νουμερο voda σε frog μου εδωσαν καρτα κλωνοποιησιμη.... τωρα βεβαια αν σου δωσουν και εσενα παιζεται... ισως να δοκιμαζες με ενα ασχετο νουμερο... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Πάντως εμένα δε με πήρε κανένας τηλέφωνο για την καρτοσύνδεση...Μάλλον καταλάβανε ότι δεν γινόταν αυτό που μου είπαν!!!:D Ισχυουν μια χαρα αυτα που σου ειπε Με 1500’ προς Wind/Q : Μηνιαία Ενσωματωμένη Χρήση 23,01€ Χωρίς τα 1500’ προς Wind/Q έχεις Μηνιαία Ενσωματωμένη Χρήση 31,01€ Bonus χρήσης με το ποσό ενσωματωμένης χρήσης 5,17€ Επιπλέον 200 Λεπτά Ομιλίας προς όλους κάθε μήνα για 1 χρόνο αν μετατρέψεις το Καρτοκινητό σου σε ΚαρτοΣύνδεση! με 25,84 με συσκευη δωρεαν + 18μηνη συμβαση (συσκευη κατω των 60ευρω) ή 18,10 χωρις συσκευη (12μηνη συμβαση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Ισχυουν μια χαρα αυτα που σου ειπε Με 1500’ προς Wind/Q : Μηνιαία Ενσωματωμένη Χρήση 23,01€ Χωρίς τα 1500’ προς Wind/Q έχεις Μηνιαία Ενσωματωμένη Χρήση 31,01€ Bonus χρήσης με το ποσό ενσωματωμένης χρήσης 5,17€ Επιπλέον 200 Λεπτά Ομιλίας προς όλους κάθε μήνα για 1 χρόνο αν μετατρέψεις το Καρτοκινητό σου σε ΚαρτοΣύνδεση! με 25,84 με συσκευη δωρεαν + 18μηνη συμβαση (συσκευη κατω των 60ευρω) ή 18,10 χωρις συσκευη (12μηνη συμβαση) Βέβαια δεν ξέρω αν μετά, αφού το κάνω θα έχω τη δυνατότητα να παίρνω όλες τις προσφορές από το f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Ισχυουν μια χαρα αυτα που σου ειπε Με 1500’ προς Wind/Q : Μηνιαία Ενσωματωμένη Χρήση 23,01€ Χωρίς τα 1500’ προς Wind/Q έχεις Μηνιαία Ενσωματωμένη Χρήση 31,01€ Bonus χρήσης με το ποσό ενσωματωμένης χρήσης 5,17€ Επιπλέον 200 Λεπτά Ομιλίας προς όλους κάθε μήνα για 1 χρόνο αν μετατρέψεις το Καρτοκινητό σου σε ΚαρτοΣύνδεση! με 25,84 με συσκευη δωρεαν + 18μηνη συμβαση (συσκευη κατω των 60ευρω) ή 18,10 χωρις συσκευη (12μηνη συμβαση) Αν μπει πίστωση δεν παίρνει το bonus! Τπυλάχιστον έτσι ήταν πιο παλιά που είχα κι εγώ μια Καρτοσύνδεση 25... Πώς έβγαλες και το 18,10€ σαν πάγιο με έκπτωση πίστωσης... Από 25-26€ που έχει πάγιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να του βάλουν έκπτωση 8€/κάθε μήνα Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Το πάγιο θα είναι 23,87 τελικό. Η συσκευή μέχρι 60 ευρώ έχει να κάνει με το αν θα κάνω 18μηνο ή 12μηνο.Στους 18 μήνες έχει συσκευή "δώρο", στους 12 όχι. Δεν μου είπε κανένας για έκπτωση στο πάγιο χωρίς συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts