Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς αν μπορώ να καταχωρήσω και δεύτερη κάρτα F2G στον online λογαριασμό myF2G; Ή πρέπει να κάνω δεύτερο λογαριασμό;

δευτερο email κ λογαριασμο στ f2g.απλά

Ανανεωσα σε καταστημα 10 ευρω.βεβαια μου ειπαν πως δε μπορουν 10 και αν θελω 11 και εβαλα 11.

πηρα τα 300 προς γουιντ και κιου οπως ελεγε το σμς, αλλα και 100 λεπτα+100 σμς προς γουιντ.

γτ δε πιστωθηκαν τα 100' προς όλους;;;

προφανώς είσαι γραμμένος στο 1242, εξού και τα 100 λεπτα+100 σμς προς γουιντ

ε μα εχω μπερδευτει.καθε λιγο γραψου εδω γραψου εκει.

τελικα που συμφερει να γραφτω?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

τα δωρεάν sms - λεπτά προς wind/q τα έκοψαν τελείως;

με εγγραφή στο 1300 και ανανέωση σε κατάστημα παίζει τίποτα; :wacko:

άκυρο, σύμφωνα με αυτό http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/xtra-bonus-ananeosis-katastimaton-wind/

δίνουν και δωρεάν λεπτά - sms, εκτός αν το έχουν καταργήσει και έχει ξεμείνει στο site τους. lol

Ανανεωσα σε καταστημα 10 ευρω.βεβαια μου ειπαν πως δε μπορουν 10 και αν θελω 11 και εβαλα 11.

πηρα τα 300 προς γουιντ και κιου οπως ελεγε το σμς, αλλα και 100 λεπτα+100 σμς προς γουιντ.

γτ δε πιστωθηκαν τα 100' προς όλους;;;

λάθος μου πριν..τα 100 λεπτα+100 σμς προς γουιντ είναι επειδή ανανέωσες σε κατάστημα..άρα δεν είσαι γραμμένος ούτε στο 1242 ούτε στο 1300. Γράψου στο 1300.

τα δωρεάν sms - λεπτά προς wind/q τα έκοψαν τελείως;

με εγγραφή στο 1300 και ανανέωση σε κατάστημα παίζει τίποτα; :wacko:

[...]

όχι δεν τα κοψαν. με 10€ σε κατάστημα κ γραμμένος στο 1300 παίρνεις 100'+100sms προς wind και 100' προς όλους.

+20mb που ξεχασα να αναφερω

τα 20ΜΒ είναι απ το 1242. άρα είσαι γραμμένος στο 1242 αλλά ΔΕΝ πήρες το μπόνους της ανανέωσης απ το κατάστημα. με κάρτα σου έκαναν ανανέωση?

οχι.αυλη.......

δεν βγάζω άκρη, με άυλη έπρεπε να πάρεις 200',200sms προς wind και 20ΜΒ σύνολο. ενώ αν γραφτείς στο 1300 θα παίρνεις 100',200sms προς wind και 100'λεπτά προς όλους.

δε ξερω.πηρα 20mb+100 sms για γουιντ+100 λεπτα για γουιντ επειδη ανανεωσα απο καταστημα(οπως λεει στο σμς) και 300 προς γουιντ και q επειδη ανανεωσα μετα απο σμς που μο ειχαν στειλει.

τελικα επικοινωνησα με την wind γτ μου αφαιρεθηκαν απο την καρτα περιπου 4.5 ευρω ανευ λογου.

ουτε κληση εκανα,ουτε σμς εστειλα.

ρωτησα κιολας αν φαινεται αν εχω κανει εγγραφη στο 1300 επειδη δεν πηρα 100' προς ολους και μου ειπαν "δε φαινεται κατι τετοιο"

τελικα επικοινωνησα με την wind γτ μου αφαιρεθηκαν απο την καρτα περιπου 4.5 ευρω ανευ λογου.

ουτε κληση εκανα,ουτε σμς εστειλα.

ρωτησα κιολας αν φαινεται αν εχω κανει εγγραφη στο 1300 επειδη δεν πηρα 100' προς ολους και μου ειπαν "δε φαινεται κατι τετοιο"

κι εσυ? τελευταία τρώει υπόλοιπα η wind..

στο 1242 είσαι γραμμένος. αν είχες γραφτεί στο 1300 δεν θα παιρνες λεπτα,μνματα προς wind και internet,μονο 100' προς όλους.

θα ειχα τα 300 προς γουιντ απο το σμς που μου εστειλαν...

γραμμενη. Γυναικα ειναι

μην με φας, συγγνώμη:Ρ δεν μπαινω στο προφιλ του καθενος να κοιτάω το φύλο:p

Αχ ρε Wind, βαλε μέσα στα πακέτα σου και ένα για αγορά χρόνου προς όλους! Μονο αυτο λείπει!

στο τελος, και οι 3 εταιριες εκει θα φτασουν ;)

κι εσυ? τελευταία τρώει υπόλοιπα η wind..

στο 1242 είσαι γραμμένος. αν είχες γραφτεί στο 1300 δεν θα παιρνες λεπτα,μνματα προς wind και internet,μονο 100' προς όλους.

μου εστειλαν σμς πως δε διαπιστωσαν καποιο λαθος στις χρεωσεις.

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ??

τερμα το ταισμα με καρτες

SUPER Προσφορές

Παράταση για το πρόγραμμα 500 ΜΒ με 5 Ευρώ , μέχρι 31/07/12

Το πρόγραμμα 60 ΜΒ γίνεται 120

Δωρεάν Smartphone αξίας 99 ευρώ , με μία ανανέωση 59 ευρώ ( χωρίς άλλα Bonus) Ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές F2G WIND Card, Q ,

Δωρεάν 350 ΜΒ τον μήνα,για δύο μήνες, σε κάθε ενεργοποίηση νέου καρτοκινητού από 21/05 μέχρι 31/07 !!!!

Αυτά και άλλα πολλά στις SUPER προσφορές της WIND

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/super-prosfores-kartokinitis-/

Edited by Vasileios

Αχ ρε Wind, βαλε μέσα στα πακέτα σου και ένα για αγορά χρόνου προς όλους! Μονο αυτο λείπει!

το cu το εχει.. περνεις πακετακι και χρονο προς ολους.

βεβαια στο ιντερνετ ψιλοπασχει μιας και στα ιδια λεφτα συμφερει παραπανω το f2g..

SUPER Προσφορές

Παράταση για το πρόγραμμα 500 ΜΒ με 5 Ευρώ , μέχρι 31/07/12

Το πρόγραμμα 60 ΜΒ γίνεται 120

Δωρεάν Smartphone αξίας 99 ευρώ , με μία ανανέωση 59 ευρώ ( χωρίς άλλα Bonus) Ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές F2G WIND Card, Q ,

Δωρεάν 350 ΜΒ τον μήνα,για δύο μήνες, σε κάθε ενεργοποίηση νέου καρτοκινητού από 21/05 μέχρι 31/07 !!!!

Αυτά και άλλα πολλά στις SUPER προσφορές της WIND

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/super-prosfores-kartokinitis-/[/quote

oυαου !!!

τα λεφτα που θα σου μπαινουν καθε μηνα μπορεις να παρεις οπποιο πακετο θες η μονο για να τα μιλησεις χωρις προγραμμα..;

οσο για τα δωρεαν mbs αν παω και παρω f2g χωρις να κανω τιποτα θα τα εχω?

η πρεπει πρωτα να στειλω καπου μηνυμα..;

Ξεχνάμε βέβαια ότι με το να σου βάζουν αυτοί το 20άρικο κάθε μήνα, επί τρείς μήνες, χάνουμε τα 200 λεπτά προς όλους και τα 300 λεπτά προς Wind! :!:

ναι αλλα εχεις 20 ευρω που μπορεις να παρεις ενα πακετο προς wind-q και το αλλο να το μιλας.

+ το κινητακι.. :)

η προσφορα αυτην με το κινητο αν καποιος το παρει εχει και τα mb η οχι?

οσο αυτο με τα λεπτα προς αλλους οντως χαζομαρα.

ας βαλουν καια ς κανει 10 ευρω.

εστω να εχεις αυτην την επιλογη.

μαζί με το κινητό έχεις και 100 ΜΒ τον μήνα για τρείς μήνες,

Αν ενεργοποιήσεις και νέα κάρτα θα ε΄χεις 350 τον μήνα για δύο μήνες

Το κακό είναι ότι με 20 ευρώ τον μήνα χάνεις τα 300 λεπτά πρός όλους .

Το καλό είναι ότι είναι και για παλιούς πελάτες.

Πακέτο προς όλους δεν υπάρχει ( εκτός από τα 10 λεπτά online bonus από τα 600 + 600 +150 )αλλά έχει τουλάχιστον προς σταθερά....

Καλησπέρa ενδιαφέρουσα η προσφορά για τριακόσια πενήντα Mb ίντερνετ για νέες ενεργοποιήσεις και λέω να to τιμήσω αν και η wind δεν έχει τόσο καλο σήμα hsdpa όσο η vodafone αλλά και πάλι θα μπορώ να μπω στο ίντερνετ!. Τέλος πάντων θέλω να ρωτήσω to δωρεάν πακετο σύνδεσης μέσω τού site τις κιου όταν to συμπληρώνεις σε καλούν να ελενξουν τα στοιχεία σου; και μπορώ να ζητήσω να παραλαβω πακετο σύνδεσης απο to courier και να μην μού to φέρουν σπίτι μού ; όπως γίνεται και με την vodafone;.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova