eatmydust Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Για όσους διαβάζουν και τα 4 νήματα καρτοκινητών (για να μην ξαναγράφω 4 φορές το ίδιο post σε όλα τα νήματα) και για όσους είναι από Θεσσαλονίκη, ξέρετε κάποιο κατάστημα κινητής που να έχει SIM Cutter για να κόψω τις SIM των 3 εταιρειών; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Για όσους διαβάζουν και τα 4 νήματα καρτοκινητών (για να μην ξαναγράφω 4 φορές το ίδιο post σε όλα τα νήματα) και για όσους είναι από Θεσσαλονίκη, ξέρετε κάποιο κατάστημα κινητής που να έχει SIM Cutter για να κόψω τις SIM των 3 εταιρειών; Γερμανός και αρκετά καταστήματα κινητής. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 παιδια εχω μια απορια σχετικα με τη προσφορα που με 10 ευρω ανανεωση, σου δινει 100 λεπτα προς ολους. http://www.wind.com.gr/gr/f2g/neo-f2g/irthe-to-neo-f2g/10/ αυτα τα 100 λεπτα, μειωνονται ανα δευτερολεπτο? αν λεπτο? ανα 3 λεπτα? δε το γραφει πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 παιδια εχω μια απορια σχετικα με τη προσφορα που με 10 ευρω ανανεωση, σου δινει 100 λεπτα προς ολους. http://www.wind.com.gr/gr/f2g/neo-f2g/irthe-to-neo-f2g/10/ αυτα τα 100 λεπτα, μειωνονται ανα δευτερολεπτο? αν λεπτο? ανα 3 λεπτα? δε το γραφει πουθενα 3 λεπτά ελάχιστη και μετά ανά δευτερόλεπτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 3 λεπτά ελάχιστη και μετά ανά δευτερόλεπτο! α ωραια. μηπως υπαρχει καποιο νουμερο που ενημερωνει το υπολοιπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Υπάρχει το 1300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Παιδιά, η ανανέωση των 20ευρώ στην προσφορά του 1242 εξακολουθεί να δίνει 600σμσ κ 600 λεπτά; Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Είμαι 7 χρόνια στην wind και για 2 πράγματα είμαι σίγουρος 1) Εχω πληρώσει πολύ λιγότερα χρήματα απο οτι μου εχουν κοστίσει οι άλλες εταιρείες. 2) Αυτό όμως οφείλεται σε αυτό εδώ το forum. Απο εδώ μαθαίνω πως να εκμεταλλεύομαι τις προσφορές που για να τις πάρεις είδηση πρέπει να ψάχνεις με τις ώρες στο site της wind. Συμφωνώ και στα δυο. Ευτυχώς που μρικές φορές μας βοηθάνε και τα διαφημιστικά σποτ... :) Παρεμπιπτόντως και το τελευταίο μου άρεσε πολύ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Μήνυμα που μου ήρθε χθες το πρωί: Με την wind card τα δώρα δεν σταματούν εδώ. Παρέμεινε στο δίκτυο της wind ακόμα ένα μήνα και θα λάβεις μεγάλο δώρο εντελώς δωρεάν! Το έβλεπα στον ύπνο μου και γελούσα.. Τέτοια κίνηση για να μην χάσουν πελάτη δεν έχω ξαναδεί. Ούτε αίτηση φορητότητας έχω κάνει, ούτε έχω πολύ καιρό το νούμερο. Συγκεκριμένα έκανα ενεργοποίηση τον Φεβρουάριο το πακέτο για τους ανέργους που δίνει 2 ώρες προς σταθερά κάθε μήνα και δεν έχω βάλει ποτέ κάρτα (ούτε και πρόκειται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Μήνυμα που μου ήρθε χθες το πρωί: Με την wind card τα δώρα δεν σταματούν εδώ. Παρέμεινε στο δίκτυο της wind ακόμα ένα μήνα και θα λάβεις μεγάλο δώρο εντελώς δωρεάν! Το έβλεπα στον ύπνο μου και γελούσα.. Τέτοια κίνηση για να μην χάσουν πελάτη δεν έχω ξαναδεί. Ούτε αίτηση φορητότητας έχω κάνει, ούτε έχω πολύ καιρό το νούμερο. Συγκεκριμένα έκανα ενεργοποίηση τον Φεβρουάριο το πακέτο για τους ανέργους που δίνει 2 ώρες προς σταθερά κάθε μήνα και δεν έχω βάλει ποτέ κάρτα (ούτε και πρόκειται). τυχαία τα στέλνουν, εχουν στείλει και σε άλλον Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 εμένα ήρθε ανανέωσε μέσα σε 6 ημέρες με 10 και σου δίνουμε 3 ώρες προς όλους οπότε αν πάω από κατάστημα κάτι παραπάνω θα πάρω και από το 1300 πάλι κάτι θα πάρω Βέβαια δεν είναι χαζοί αφού στα παίρνουν από το ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 εμενα περα απο τα 100' προς όλους για ενα μηνα επειδη τους προτιμω, τιποτα!ισως περιμενουν να περασει ο μηνας ;p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 εμένα ήρθε ανανέωσε μέσα σε 6 ημέρες με 10 και σου δίνουμε 3 ώρες προς όλους οπότε αν πάω από κατάστημα κάτι παραπάνω θα πάρω και από το 1300 πάλι κάτι θα πάρω Βέβαια δεν είναι χαζοί αφού στα παίρνουν από το ιντερνετ Δες αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4086573#post4086573:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 εμενα σημερα μου εστειλαν δωρακι 60ΜΒ internet για ενα μηνα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Εμένα πάλι επειδή κάθε μήνα βάζω 20€ (για τα 300' λεπτά), με έχουν ζαλήσει στα τηλέφωνα, μέρα παρα μέρα για να κάνω σύνδεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Εμένα πάλι επειδή κάθε μήνα βάζω 20€ (για τα 300' λεπτά), με έχουν ζαλήσει στα τηλέφωνα, μέρα παρα μέρα για να κάνω σύνδεση. πω πω τι κουραστικο αυτο το πραγμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά, η ανανέωση των 20ευρώ στην προσφορά του 1242 εξακολουθεί να δίνει 600σμσ κ 600 λεπτά; Δεν ξέρει κανεις?????? Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά, η ανανέωση των 20ευρώ στην προσφορά του 1242 εξακολουθεί να δίνει 600σμσ κ 600 λεπτά; Δεν ξέρει κανεις?????? Αν είχες ενργοποιήσει από παλιά το 1242 στα προσφέρει κανονικά. Αν έχεις εγγραφείς στο 1300 αυτόματα δεν είσαι στο 1242 Τώρα αν δεν είχες ενεργοποιήσει ούτε παλιά το 1242 κάνε μια κλήση να δεις τι θα σου πει. Λογικά δεν πρέπει να ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Είχα λάβει sms απο τη wind με την προσφορά οτι με ανανέωση 5 ευρώ θα πάρω 90' προς κινητά και σταθερά. Πράγματι, ανανέωσα και πήρα τα δωρεάν λεπτά. Τα οποία καταναλώνονται ανά τρίλεπτο απο ο,τι είδα! (Μίλησα σε μία κλήση 6 λεπτά και 19 δευτερολεπτα και το υπολοιπο μου έγινε 1 ώρα και 21 λεπτά). Οκ, για τσάμπα δεν είναι καθολου άσχημα (ευχαριστώ Wind!), αλλά με το "ανά τρίλεπτο" δεν θα κρατήσει και πολύ το δώρο μου... Ευτυχώς, μου έδωσε πριν μερικές μέρες άλλα 60' δώρο χωρίς κανένα λογο στο άλλο μου f2g και δεν τολμώ να παραπονεθώ (εκείνα είχαν ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3' και μετά ανά δευτερολεπτο). :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Είχα λάβει sms απο τη wind με την προσφορά οτι με ανανέωση 5 ευρώ θα πάρω 90' προς κινητά και σταθερά. Πράγματι, ανανέωσα και πήρα τα δωρεάν λεπτά. Τα οποία καταναλώνονται ανά τρίλεπτο απο ο,τι είδα! (Μίλησα σε μία κλήση 6 λεπτά και 19 δευτερολεπτα και το υπολοιπο μου έγινε 1 ώρα και 21 λεπτά). Οκ, για τσάμπα δεν είναι καθολου άσχημα (ευχαριστώ Wind!), αλλά με το "ανά τρίλεπτο" δεν θα κρατήσει και πολύ το δώρο μου... Ευτυχώς, μου έδωσε πριν μερικές μέρες άλλα 60' δώρο χωρίς κανένα λογο στο άλλο μου f2g και δεν τολμώ να παραπονεθώ (εκείνα είχαν ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3' και μετά ανά δευτερολεπτο). :-D Δεν μπορεί..σε μένα μετα το τρίτο λεπτό έτρωγε ανα δευτερόλεπτο:worry: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Δεν μπορεί..σε μένα μετα το τρίτο λεπτό έτρωγε ανα δευτερόλεπτο:worry: δεν ξανάκανα ακομα άλλη κλήση αλλά βλέπω οτι το υπολοιπο μου στο sms12250 αναφέρεται σε ώρες και λεπτά -για δευτερολεπτα δεν λέει τίποτα. Μιλάμε για την ίδια προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 δεν ξανάκανα ακομα άλλη κλήση αλλά βλέπω οτι το υπολοιπο μου στο sms12250 αναφέρεται σε ώρες και λεπτά -για δευτερολεπτα δεν λέει τίποτα. Μιλάμε για την ίδια προσφορά; σιγά μην έλεγαν και δευτερόλεπτα:p ποτέ δεν τα λένε. αλλά μετα το τρίλεπτο ανα δευτερόλεπτο τρώει (σε μένα τουλάχιστον) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 ^ το 12410 με ΥΠ2 μου λέει υπολοιπομενα λεπτά και δευτερολεπτα απο τα 60' δώρο που μου είχε στείλει η wind. το 12250 με ΥΠ1 μου λέει ώρες και λεπτά. Και για κλήση 6' 19" με χρέωσε 9 λεπτά της ώρας. Μπορεί η δική σου προσφορά να είναι κάτι διαφορετικο. Με τοσες προσφορές που κάνει η wind δεν είναι απλο να είσαι σίγουρος για το ποια προσφορά είναι ποια και πώς χρεώνει! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 προσπαθω να πω απο το κινητο στην σελιδα 'mobile.twitter.com' και μου εμφανιζει το μηνυμα Content blocked by operator. το ειδα σημερα πρωτη φορα,χθες εμπαινα κανονικα. Εχει κανενας αλλο τετοιο θεμα? Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 προσπαθω να πω απο το κινητο στην σελιδα 'mobile.twitter.com' και μου εμφανιζει το μηνυμα Content blocked by operator. το ειδα σημερα πρωτη φορα,χθες εμπαινα κανονικα. Εχει κανενας αλλο τετοιο θεμα? δεν έχω πρόβλημα, μολις δοκίμασα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts