Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτον θα κάνεις μια εξερχόμενη κλήση για να ενεργοπιηθεί .

Απλά κάλεσε κάποιον αριθμό δεν χρειάζετε να σου απαντήσει .

Μετά κάλεσε το 1269 και άκουσε το μέχρι τέλους , για να ακούσεις σε πιό πακέτο είσαι .

Αμέσως μετά κάλεσε το 1300 για να ενεροποιήσεις τις μοναδικές προσφορές.

Στείλε και ένα κενό μήνυμα στο 19088 για το πρόγραμμα συλογής πόντων .

Αν θές άνοιξε και ένα λογαριασμό στην σελίδα http://www.f2g.gr η οποία σου δίνει δώρο ενεργοποίησης 300 λεπτά προς WIND+ Q ( τα ενεργοποιείς όταν δεν έχεις άλλα ) και σου δίνει προσφορές σε όλα τα πακέτα.

σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.:)

Στείλε και ένα κενό μήνυμα στο 19088 για το πρόγραμμα συλογής πόντων .

Αυτό το είχα ξεχάσει. Πως μαθαίνουμε τους πόντους μας? Δεν βρίσκω στο site σχετικές πληροφορίες.

Με ένα κενό μήνυμα στο 19098 μαθαίνουμε τους πόντους μας

με τη διαφορα οτι καθε κληση τη χρεωνει κατ'ελαχιστο 3 λεπτα

οχι οτι σου προσφερει λιγα, αλλα οπου υπαρχει τυρακι υπαρχει συνηθως και η φακα ;)

Φυσικα αυτη ειναι μεγαλη διαφορα...

Αλλα και παλι ειναι καλο πακετο..

παιδεια καλησπερα.θελω να ρωτησω κατι.ας πουμε οτι ανανεωνω μεσα σε καταστημα με 10ε ενα f2g2 και μου δινει τα 100' προς ολους και τα 100' προς wind/q και τα 100sms προς wind/q για ενα μηνα.οταν παρω ενα τηλεφωνο σε π.χ cosmote θα αφαιρεση λεπτα ομιλιας απο τα κανονικα οταν μετα στο καπακι παρω ενα αριθμο wind απο που θα τα αφαιρεση απο τα κανονικα η απο τα λεπτα προς wind?

ευχαρισω

παιδεια καλησπερα.θελω να ρωτησω κατι.ας πουμε οτι ανανεωνω μεσα σε καταστημα με 10ε ενα f2g2 και μου δινει τα 100' προς ολους και τα 100' προς wind/q και τα 100sms προς wind/q για ενα μηνα.οταν παρω ενα τηλεφωνο σε π.χ cosmote θα αφαιρεση λεπτα ομιλιας απο τα κανονικα οταν μετα στο καπακι παρω ενα αριθμο wind απο που θα τα αφαιρεση απο τα κανονικα η απο τα λεπτα προς wind?

ευχαρισω

Καθε φορα αφαιρει απο εκει που πρεπει. Αν παρεις σε wind θα αφαιρεσει απο wind.

Καλημέρα

Τα 60' προς εθνικά δίκτυα που έχει έρθει σαν προσφορά στο κινητό της μάνας μου (και λήγει 3/5, άγνωστο από πότε, το είδα στο myf2g), είναι προς σταθερά ή και προς κινητά?

Στο στόμα του σκύλου....

Καλημέρα

Τα 60' προς εθνικά δίκτυα που έχει έρθει σαν προσφορά στο κινητό της μάνας μου (και λήγει 3/5, άγνωστο από πότε, το είδα στο myf2g), είναι προς σταθερά ή και προς κινητά?

Εάν ήταν από ανανέωση χρόνου ομιλίας τον 10euro ναι.

Κάλεσε το 1300 και άκουσε τις ηχογραφημενες οδηγίες. ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εάν ήταν από ανανέωση χρόνου ομιλίας τον 10euro ναι.

Κάλεσε το 1300 και άκουσε τις ηχογραφημενες οδηγίες. ;)

Το ναι σημαίνει ότι είναι για σταθερά ή για κινητά...?

Γιατί το πήρα είδηση σήμερα (δεν ξέρω από πότε είναι η προσφορά) και χωρίς να εχει γίνει ανανέωση χρόνου ομιλίας το τελευταίο δίμηνο.....

Επίσης, ήρθε στο δικό μου κινητό το εξής: "Μόλις σου κάναμε δώρο 100Λ προς όλη τη Wind/Q για να σε ευχαριστήσουμε που μας επέλεξες. Διάρκεια κατανάλωσης 30 ημέρες. Για το υπόλοιπο στείλε ΥΠ2 στο 12250 "

Τι ακριβώς επέλεξα ρε παιδιά και δεν το κατάλαβα....?

Στο στόμα του σκύλου....

Το ναι σημαίνει ότι είναι για σταθερά ή για κινητά...?

Γιατί το πήρα είδηση σήμερα (δεν ξέρω από πότε είναι η προσφορά) και χωρίς να εχει γίνει ανανέωση χρόνου ομιλίας το τελευταίο δίμηνο.....

Επίσης, ήρθε στο δικό μου κινητό το εξής: "Μόλις σου κάναμε δώρο 100Λ προς όλη τη Wind/Q για να σε ευχαριστήσουμε που μας επέλεξες. Διάρκεια κατανάλωσης 30 ημέρες. Για το υπόλοιπο στείλε ΥΠ2 στο 12250 "

Τι ακριβώς επέλεξα ρε παιδιά και δεν το κατάλαβα....?

Επέλεξες Wind...

Επέλεξες Wind...

Την WIND την επέλεξα εδώ και 12 χρόνια, και όχι τώρα τελευταία.....

Τώρα θυμήθηκαν να μου κάνουν το δώρο? :cool:

Στο στόμα του σκύλου....

Οχι, απλά προσπαθώ να σου πω τι σημαίνει το τυποποιημένο μήνυμα που έρχεται σε όλους όταν μας κάνουν δώρο.

Μας ευχαριστούν που επιλέξαμε wind.

mπορει να αργει μια δεκαετια και βαλε, αλλα ενα ευχαριστω το λεει

[sIGPIC][/sIGPIC]

mπορει να αργει μια δεκαετια και βαλε, αλλα ενα ευχαριστω το λεει

:D Σωστός. Βασικά την επιβράβευση τη νιώθεις από μόνος σου για την επιλογή που έκανες ευθύς εξαρχής... μεταξύ σοβαρού και αστείου. Γουστάρω που είμαι συνδρομητής της Wind γιατί τουλάχιστον δεν αισθάνομαι εξαπατημένος ;)

:D Σωστός. Βασικά την επιβράβευση τη νιώθεις από μόνος σου για την επιλογή που έκανες ευθύς εξαρχής... μεταξύ σοβαρού και αστείου. Γουστάρω που είμαι συνδρομητής της Wind γιατί τουλάχιστον δεν αισθάνομαι εξαπατημένος ;)

Μα φυσικά και νοιώθω καλά στην WIND, γι' αυτό και δεν έχω φύγει τόσα χρόνια....

Μην με παρεξηγείτε..... απλά μου έκανε εντύπωση και δεν ήξερα μήπως έγινε κάτι και σε άλλους, γι' αυτό το έγραψα.....

Έτυχε σε κανέναν άλλον....

Στο στόμα του σκύλου....

Μα φυσικά και νοιώθω καλά στην WIND, γι' αυτό και δεν έχω φύγει τόσα χρόνια....

Μην με παρεξηγείτε..... απλά μου έκανε εντύπωση και δεν ήξερα μήπως έγινε κάτι και σε άλλους, γι' αυτό το έγραψα.....

Έτυχε σε κανέναν άλλον....

εμενα μου κανουν δωρο 30 ποντους καθε χρονο στο win club. αλλα αυτο το κανουνε σε ολους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως αυτά τα 600mb (500mb+100 online bonus) με 5 ευρώ, με έχουν σώσει. Με εκνευρίζει λίγο ότι δεν μονιμοποιούν την προσφορά.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Πάντως αυτά τα 600mb (500mb+100 online bonus) με 5 ευρώ, με έχουν σώσει. Με εκνευρίζει λίγο ότι δεν μονιμοποιούν την προσφορά.

ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαι 7 χρόνια στην wind και για 2 πράγματα είμαι σίγουρος

1) Εχω πληρώσει πολύ λιγότερα χρήματα απο οτι μου εχουν κοστίσει οι άλλες εταιρείες.

2) Αυτό όμως οφείλεται σε αυτό εδώ το forum. Απο εδώ μαθαίνω πως να εκμεταλλεύομαι τις προσφορές που για να τις πάρεις είδηση πρέπει να ψάχνεις με τις ώρες στο site της wind.

Πάντως η προσφορά συνεχίζεται για άλλα δυο μηνάκια ως τέλη Ιουνίου οπότε μάλλον για μόνιμο πάει...

http://www.wind.com.gr/gr/f2g/paketa/online-paketa/super-surf-100/

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Πάντως η προσφορά συνεχίζεται για άλλα δυο μηνάκια ως τέλη Ιουνίου οπότε μάλλον για μόνιμο πάει...

Πολύ καλό αυτό! :happy:

.

η wind ειναι η μοναδική που ξηγιεται σωστα στις προσφορές ;)

Ηρθε μήνυμα να ενεργοποιήσω το πακέτο 600+ 600 για wind και να μου δώσουν πίσω τα 7ε με κλήση 1265! Μπορώ να το κάνω και μέσω ίντερνετ ή χάνω την επιστροφή ; ξέρει κανείς ;

Μου ειχε ερθει κι εμενα πριν λιγο καιρο και είχα την ιδια απορία.

Ηθελα να ενεργοποιησω το πακέτο μεσω ιντερνετ για να πάρω και τα ΜΒ που δινει δωρο.

Ρωτησα στην σελιδα της wind στο Facebook και μου ειπαν οτι η προσφορά ισχύει μόνο για ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου δυστυχώς.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova