drdedus Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Λιγάκι άκυρο αλλά έχει τη σημασία του. Έχω F2G2 και μόλις κάλεσα στο 1267 χωρίς λόγο και αιτία και είπε το εξής: "Τα προγράμματα ομιλίας WIND είναι διαθέσιμα μόνο σε συνδρομητές καρτοκινητής εγω παντος σε ενα f2g5 που εχω εκει καλω για να δηλώσω και να ακουσω τους αριθμους. παράλληλα μου προσφερει και αλλα πακετα τα οποια δεν εχω παρει ποτε. Γι'αυτό και ανέφερα και το 1267 ειναι και αυτο στο κολπο με τα υπόλοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Καλησπερα μπηκα στο μαιφ2γ και μου ελεγε πανω αριστερα 300' προς γουιντ δωρο απο εγγραφη στο μφ2γ. Το πατησα και εδωσε τα 300,αυτα τωρα ειναι μονο για αυτο το μηνα?? Τα 300' λήγουν 07/05/2012 λεει.Στις 8 θα αναννεωθουν??? Οχι οτι τα χρησιμοποιω αλλα να αρχισω να το λεω,αποτι εχω καταλαβει κανεις δεν δινει λεπτα ετσι με αναννεωσεις κτλπ, μονο ενα ψευτορελοαντιτ....Και δυστηχως υπαρχουν πολλα "ζομπι" ακομα εκει εξω,μονο να γελουν με τις διαφημισεις ξερουν χωρις να καταλαβαινουν τι ουσιαστικα προσφερουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Καλησπερα μπηκα στο μαιφ2γ και μου ελεγε πανω αριστερα 300' προς γουιντ δωρο απο εγγραφη στο μφ2γ. Το πατησα και εδωσε τα 300,αυτα τωρα ειναι μονο για αυτο το μηνα?? Τα 300' λήγουν 07/05/2012 λεει.Στις 8 θα αναννεωθουν??? Οχι οτι τα χρησιμοποιω αλλα να αρχισω να το λεω,αποτι εχω καταλαβει κανεις δεν δινει λεπτα ετσι με αναννεωσεις κτλπ, μονο ενα ψευτορελοαντιτ....Και δυστηχως υπαρχουν πολλα "ζομπι" ακομα εκει εξω,μονο να γελουν με τις διαφημισεις ξερουν χωρις να καταλαβαινουν τι ουσιαστικα προσφερουν.... 300 μονο γιαυτο το μηνα, και μονο για μια φορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Εχω f2g4 και είχα γραφτεί στην προσφορά στο 1300.Το Σάββατο μου ήρθε ένα μήνυμα ότι αν βάλω κάρτα 5€ μέσα στις επόμενες 6 ημέρες κερδίζω 90' λεπτά προς κινητά και σταθερά για 1 μήνα.Σήμερα που έβαλα 10€ μου ήρθε μήνυμα και από το 1300 ότι έχω 100' προς όλους αλλά και δεύτερο μήνυμα ότι έχω 90' λεπτά προς όλους.Αυτό σημαίνει ότι έχω για ένα μήνα 190' ; H δεν αθροίζονται; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Εχω f2g4 και είχα γραφτεί στην προσφορά στο 1300.Το Σάββατο μου ήρθε ένα μήνυμα ότι αν βάλω κάρτα 5€ μέσα στις επόμενες 6 ημέρες κερδίζω 90' λεπτά προς κινητά και σταθερά για 1 μήνα.Σήμερα που έβαλα 10€ μου ήρθε μήνυμα και από το 1300 ότι έχω 100' προς όλους αλλά και δεύτερο μήνυμα ότι έχω 90' λεπτά προς όλους.Αυτό σημαίνει ότι έχω για ένα μήνα 190' ; H δεν αθροίζονται; ακριβώς!! Γιατι να μην αθροίζονταν;; Έχεις 100 συν 90 λεπτά από κάπου θα τρωει πρωτα αλλά αφου ληγουν μαζί δε σε νοιαζει αυτό Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) παιδια καλησπερα...λεω να κοψω την συνδεση μου wind και να το κανω f2g....μπορει να μου πει καποιος με το που γινει η αλλαγη τι θα πρεπει να κανω?εχω χασει την μπαλα με το f2g,f2g2,1300 και οοοοολα αυτα....λογικα το πρωτο που πρεπει να κανω ειναι να γραφτω στο my f2g και να βαλω μια 20αρα καρτα σε μαγαζι σωστα? διαβασα οτι αν εισαι γραμενος στο 1300 με καθε ανανεωση σου δινει bonus δωρεαν λεπτα προς αλλα δικτυα ενω αν εισαι στο 1242 σου δινει δωρεαν προς wind σωστα?μπορω να δω καπου αυτες τις προσφορες ωστε να δω πια με συμφερει?και τελοσ πια η διαφορα του f2g,f2g2,f2g4? Edited April 9, 2012 by Petroos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 παιδια καλησπερα...λεω να κοψω την συνδεση μου wind και να το κανω f2g....μπορει να μου πει καποιος με το που γινει η αλλαγη τι θα πρεπει να κανω?εχω χασει την μπαλα με το f2g,f2g2,1300 και οοοοολα αυτα....λογικα το πρωτο που πρεπει να κανω ειναι να γραφτω στο my f2g και να βαλω μια 20αρα καρτα σε μαγαζι σωστα? διαβασα οτι αν εισαι γραμενος στο 1300 με καθε ανανεωση σου δινει bonus δωρεαν λεπτα προς αλλα δικτυα ενω αν εισαι στο 1242 σου δινει δωρεαν προς wind σωστα?μπορω να δω καπου αυτες τις προσφορες ωστε να δω πια με συμφερει?και τελοσ πια η διαφορα του f2g,f2g2,f2g4? Δεν υπάρχει 1242 πια μονο για παλιούς ισχύει εσύ αναγκαστικά το 1300 θα ενεργοποιήσεις με το bonus προς αλλα δίκτυα και θα πάρεις 300 λεπτά με την 20άρα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Βασικά κόφτο εσύ , και σε 30 ημέρες ρώτησε μας πάλι . Λογικά πολλά πράγματα θα έχουν αλλάξει στις 30 ημέρες που χρειάζετε η διακοπή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 παιδια καλησπερα...λεω να κοψω την συνδεση μου wind και να το κανω f2g....μπορει να μου πει καποιος με το που γινει η αλλαγη τι θα πρεπει να κανω?εχω χασει την μπαλα με το f2g,f2g2,1300 και οοοοολα αυτα....λογικα το πρωτο που πρεπει να κανω ειναι να γραφτω στο my f2g και να βαλω μια 20αρα καρτα σε μαγαζι σωστα? διαβασα οτι αν εισαι γραμενος στο 1300 με καθε ανανεωση σου δινει bonus δωρεαν λεπτα προς αλλα δικτυα ενω αν εισαι στο 1242 σου δινει δωρεαν προς wind σωστα?μπορω να δω καπου αυτες τις προσφορες ωστε να δω πια με συμφερει?και τελοσ πια η διαφορα του f2g,f2g2,f2g4? γράφεσαι στο myf2g,στο 1300,και μετα κάνεις ανανέωση...τα f2g2,f2g4 κλπ είναι μη εμπορικά διαθέσιμα.το 1242 καταργήθηκε Βασικά κόφτο εσύ , και σε 30 ημέρες ρώτησε μας πάλι . Λογικά πολλά πράγματα θα έχουν αλλάξει στις 30 ημέρες που χρειάζετε η διακοπή . ακριβώς,ξαναρώτα όταν πάρεις το f2g καλύτερα :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatz Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπέρα στο φόρουμ. Σε F2G2, ποιά είναι η καλύτερη και φθηνότερη λύση/πακέτο για ίντερνετ? Δεν έχω σερφάρει ποτέ μέχρι τώρα με κινητό κι επειδή πρόκειται να μετακομίσω σε περιοχή που έχει μόνο πΟΤΕ, σκέφτομαι μήπως συμφέρει περισσότερο το σερφάρισμα μέσω κινητού!! (εναλλακτικά, υπάρχει και νούμερο what's up που δεν το χρησιμοποιώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπέρα στο φόρουμ. Σε F2G2, ποιά είναι η καλύτερη και φθηνότερη λύση/πακέτο για ίντερνετ? Δεν έχω σερφάρει ποτέ μέχρι τώρα με κινητό κι επειδή πρόκειται να μετακομίσω σε περιοχή που έχει μόνο πΟΤΕ, σκέφτομαι μήπως συμφέρει περισσότερο το σερφάρισμα μέσω κινητού!! (εναλλακτικά, υπάρχει και νούμερο what's up που δεν το χρησιμοποιώ) το mobile internet δεν αντικαθιστα ούτε για πλάκα το adsl.αν το σκέφτεσαι μονο οικονομικα,με 15€ έχεις 1GB στα καρτοκινητα. αλλιώς http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatz Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 το mobile internet δεν αντικαθιστα ούτε για πλάκα το adsl.αν το σκέφτεσαι μονο οικονομικα,με 15€ έχεις 1GB στα καρτοκινητα. αλλιώς http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/ 1GB = 15 ευρώ????!!!!!!!!!!:blink: :cry: Μόνο για τα ημέηλ μου το θέλω και απλό σερφάρισμα, όχι για κατέβασμα... άρα μόνο conn-x αναγκαστικά! :( Anyway, σ'ευχαριστώ gerstavros2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 1GB = 15 ευρώ????!!!!!!!!!!:blink: :cry: Μόνο για τα ημέηλ μου το θέλω και απλό σερφάρισμα, όχι για κατέβασμα... άρα μόνο conn-x αναγκαστικά! :( Anyway, σ'ευχαριστώ gerstavros2... τοτε 500ΜΒ 5€ :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπέρα στο φόρουμ. Σε F2G2, ποιά είναι η καλύτερη και φθηνότερη λύση/πακέτο για ίντερνετ? Δεν έχω σερφάρει ποτέ μέχρι τώρα με κινητό κι επειδή πρόκειται να μετακομίσω σε περιοχή που έχει μόνο πΟΤΕ, σκέφτομαι μήπως συμφέρει περισσότερο το σερφάρισμα μέσω κινητού!! (εναλλακτικά, υπάρχει και νούμερο what's up που δεν το χρησιμοποιώ) παρε ενα νουμερο απο το ιντερνετ vodafone δωρεαν και αξιοποιιησε για ολη την μεγαλη εβδομαδα τα 500μβ ιντερνετ που δινει δωρεαν σε ολους και αναλογως βλεπεις . Πιο πολυ σε συμφερει απο το να το αγορασεις το πακετο να παρεις μερικα νουμερακια vodafone δωρεαν απο το ιντερνετ και να την βγαλεις καθαρη εντελως δωρεαν ιντερνετ μεσα στην μεγαλη εβδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Παιδια ποιο ειναι το φθηνοτερο πακετο ή προσφορα μεσα απο πακετο καρτκοινητου της Wind μπας και μεταφερω ενα συμβολαιο με φορητοτητα? Αξιζει μια τετοια κινηση? Προκειται για κοσμοτε απεριοριστα 55, απεριοριστα κοσμοτε και 220 προς υπολοιπους και βγαινει γυρω στα 70 ευρω το μηνα. Με 2 καρτες το μηνα και συνολικο ποσο 70 ευρω τι μπορει να δωσει ενα καρτοκινητο το μεγιστο? Με ενδιαφερουν κυριως καρτοκινητα κοσμοτε και ενα γενιθκα ποσο προς ολα τα δικτυα στον συγκεκριμενο αριθμο. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Παιδια ποιο ειναι το φθηνοτερο πακετο ή προσφορα μεσα απο πακετο καρτκοινητου της Wind μπας και μεταφερω ενα συμβολαιο με φορητοτητα? Αξιζει μια τετοια κινηση? Προκειται για κοσμοτε απεριοριστα 55, απεριοριστα κοσμοτε και 220 προς υπολοιπους και βγαινει γυρω στα 70 ευρω το μηνα. Με 2 καρτες το μηνα και συνολικο ποσο 70 ευρω τι μπορει να δωσει ενα καρτοκινητο το μεγιστο? Με ενδιαφερουν κυριως καρτοκινητα κοσμοτε και ενα γενιθκα ποσο προς ολα τα δικτυα στον συγκεκριμενο αριθμο. εαν κανεις φορητοτητα στο wind f2g με ανανεωση 10 ευρω σου δινει 100 λεπτα προς ολα τα δικτυα και με ανανεωση 20 ευρω 200λεπτα προς ολα τα δικτυα με διαρκεια χρησης εναν μηνα. πιστευω οτι εαν μιλας σε καρτοκινητα κοσμοτε πανω απο 200 λεπτα δεν σε βολευει η wind αλλα να πας καλυτερα σε κοσμοκαρτα εαν μιλας με 2 αριθμους κοσμοτε με χρεωση 0,01ευρω/λεπτο και με ανανεωση 10 ευρω εχεις και εδω 100λεπτα προς ολα τα δικτυα δωρεαν και με ανανεωση 20ευρω 200 λεπτα προς ολα τα δικτυα για εναν μηνα οπως και στην wind f2g. εαν ομως μιλας σε what's up αριθμους περισσοτερο. Τοτε βαλε what's up και παρε ενα δικαρτο κινητο και στην μια σημ θα εχεις την κοσμοκαρτα οπου θα τις βαζεις καρτα 10ευρω για να παρεις 100 λεπτα προς ολους ή ανανεωση 20 ευρω για να παρεις 200 λεπτα προς ολους και μετα καλεις την εξυπηρετηση πελατων και μεταφερεις τα χρηματα που εβαλες στο what's up οπου και ενεργοποιεις ενα πακετο προς what's up και εισαι καλυμενος και στα δυο νουμερα με μια καρτα ανανεωσης !! . επισης απο 30/4 καταργειται η υπηρεσια wind mobile tv πηγη: http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=228 επιτελουσ το 1ευρω για 20μβ ιντερνετ την ημερα το εφαρμοσε και η wind αυτοματα θα ισχυει απο 23/4 σε ολους . με την μονη διαφορα οτι εαν υπερβεις τα 20μβ ιντερνετ την ημερα θα σε ξαναχρεωνει 1ευρω για παλι 20μβ ιντερνετ , κατι που στα αλλα 2 δικτυα δεν ισχυει ετσι αλλα πεφτει η ταχυτητα και μπορεις να μπεις στο ιντερνετ με μειωμενη ταχυτητα . πηγη: http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=227 Edited April 10, 2012 by JOHNMEGARYTHMOS αλλαγες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ποσο πεταμενοι ειναι; μου ηρθε αυτο το μηνυμα και μαλιστα 2 φορες σε 5 λεπτα 100Λ ΔΩPO ΠPOΣ OΛA TA ΣTAΘEPA K KINHTA ΣTHN EΛΛAΔA AN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 20E K ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 6 HMEPEΣ! (ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ) K TA 20E ΣOY MENOYN! Γιατι ρε να ανανεωσω με 20 ευρω για να παρω 100 λεπτα και δεν ανανεωνω 2 φορες απο 10 ευρω για να παρω συνολικα 200 λεπτα; για @@@ακες ψαχνουνε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ποσο πεταμενοι ειναι; μου ηρθε αυτο το μηνυμα και μαλιστα 2 φορες σε 5 λεπτα 100Λ ΔΩPO ΠPOΣ OΛA TA ΣTAΘEPA K KINHTA ΣTHN EΛΛAΔA AN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 20E K ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 6 HMEPEΣ! (ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ) K TA 20E ΣOY MENOYN! Γιατι ρε να ανανεωσω με 20 ευρω για να παρω 100 λεπτα και δεν ανανεωνω 2 φορες απο 10 ευρω για να παρω συνολικα 200 λεπτα; για @@@ακες ψαχνουνε; Μάλλον εννοεί τα 200 λεπτα της 20αρας κάρτας +100 δώρο. Αλλιώς αυτη η προσφορά δεν έχει νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μάλλον εννοεί τα 200 λεπτα της 20αρας κάρτας +100 δώρο. Αλλιώς αυτη η προσφορά δεν έχει νόημα. προφανώς έτσι ειναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μάλλον εννοεί τα 200 λεπτα της 20αρας κάρτας +100 δώρο. Αλλιώς αυτη η προσφορά δεν έχει νόημα. αν ημουνα γραμμενος στο 1300 θα εννοουσε αυτο, επειδη ομως δεν ειμαι ειναι καθαρη κοροιδια. Σου λεει αντι να παρει 200 λεπτα ας τον παραμυθιασουμε με 100. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 αν ημουνα γραμμενος στο 1300 θα εννοουσε αυτο, επειδη ομως δεν ειμαι ειναι καθαρη κοροιδια. Σου λεει αντι να παρει 200 λεπτα ας τον παραμυθιασουμε με 100. ε αν εσυ εχεις μεινει στη παλια προσφορα,πού θες να το ξερει η wind Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 ε αν εσυ εχεις μεινει στη παλια προσφορα,πού θες να το ξερει η wind να ενημερωσει και για τις δυο για να αποφασισω εγω. Να σε ενημερωνει μονο για την μια, αυτη που συμφερει λιγοτερο τον χρηστη, ειναι καθαρη @@@@τια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 να ενημερωσει και για τις δυο για να αποφασισω εγω. Να σε ενημερωνει μονο για την μια, αυτη που συμφερει λιγοτερο τον χρηστη, ειναι καθαρη @@@@τια. μα δεν ενημερώνει..απλά δίνει επιπλέον μπόνους. αν βάλεις κ το 1300,θα χεις επιπλεον και τα 200λεπτά. πού ειν το πρόβλημα σ? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 μα δεν ενημερώνει..απλά δίνει επιπλέον μπόνους. αν βάλεις κ το 1300,θα χεις επιπλεον και τα 200λεπτά. πού ειν το πρόβλημα σ? ειναι προφανες οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο οσα εγραψα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ποσο πεταμενοι ειναι; μου ηρθε αυτο το μηνυμα και μαλιστα 2 φορες σε 5 λεπτα 100Λ ΔΩPO ΠPOΣ OΛA TA ΣTAΘEPA K KINHTA ΣTHN EΛΛAΔA AN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 20E K ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 6 HMEPEΣ! (ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ) K TA 20E ΣOY MENOYN! Γιατι ρε να ανανεωσω με 20 ευρω για να παρω 100 λεπτα και δεν ανανεωνω 2 φορες απο 10 ευρω για να παρω συνολικα 200 λεπτα; για @@@ακες ψαχνουνε; αν ημουνα γραμμενος στο 1300 θα εννοουσε αυτο, επειδη ομως δεν ειμαι ειναι καθαρη κοροιδια. Σου λεει αντι να παρει 200 λεπτα ας τον παραμυθιασουμε με 100. να ενημερωσει και για τις δυο για να αποφασισω εγω. Να σε ενημερωνει μονο για την μια, αυτη που συμφερει λιγοτερο τον χρηστη, ειναι καθαρη @@@@τια. Εντάξει εσύ έχεις την προσφορά του 1242 με 20€ τα mb και δωρεάν για Wind κτλ Ουσιαστικά σου δίνει επιπλέον +100' προς τρίτους Αν γραφτείς στο 1300 χάνεις την παλιά προσφορά που είσαι τώρα... Δηλ. είναι σαν να σου στέλνει σε sms "βάλε 20€ θα έχεις 200' προς όλους και αυτόματα θα διαγραφείς από το 1242" Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts