Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλεσα εκει και μου διαφημιζε το 1300. αλλα στο τελος μου ειπε "Η εγγραφε σας δεν ειναι εφικτη διοτι η προσφορα εχει ληξει" Οποτε αυτο σημαινει οτι δεν ειχα γραφτει τελικα?

Οι happy hours ποιες ειναι?

Αν με τις ανανεώσεις πριν έπαιρνες δωρεάν λεπτά προς wind ήσουν γραμμένος στο 1242.

Οι happy (smart τις λέει στο σάιτ πάντως) hours είναι 12:00 – 15:00 & 17:00-20:00.

(αλήθεια,θυμάται κανεις το καρτοκινητο happy hours?? θυμάμαι είχε πολύ χαμηλές χρεώσεις στις κλήσεις..:happy:)

Παιδια οκ βρηκα την σελιδα που τα συγκεντρωνει. Απλως να ρωτησω.

-Αν αλλαξω σε 1300 μετα μπορω να ξαναγυρισω σε 1242 αν χρειαστω το ιντερνετ?

-Τα δωρεαν λεπτα ισχουν για 30 μερες? Και με τι ελαχιστο χρονο χρεωσης?

-Αν τα λεπτα προς wind ληξουν μετα περνα απο τα προς ολους για αριθμους Wind ή αρχιζουν να χρεωνονται κανονικα?

Edited by therock

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

-Αν αλλαξω σε 1300 μετα μπορω να ξαναγυρισω σε 1242 αν χρειαστω το ιντερνετ?

-Τα δωρεαν λεπτα ισχουν για 30 μερες? Και με τι ελαχιστο χρονο χρεωσης?

-Αν τα λεπτα προς wind ληξουν μετα περνα απο τα προς ολους για αριθμους Wind ή αρχιζουν να χρεωνονται κανονικα?

- Όχι, δεν υπάρχει επιστροφή

- Ισχύ 30 μέρες, με 3' ελάχιστη χρέωση

- ΑΝ τελειώσουν τα προς wind, τρως τα προς όλους, δε τρώει τη κάρτα

Οκ το εκανα 1300 και ενεργοποιησα με 10αρα. Το υπολοιπο των Wind που παιρνεις απο καταστημα που στο λεει? Στο 1300 λεει μονο για τα λεπτα προς ολους...

- Όχι, δεν υπάρχει επιστροφή

- Ισχύ 30 μέρες, με 3' ελάχιστη χρέωση

- ΑΝ τελειώσουν τα προς wind, τρως τα προς όλους, δε τρώει τη κάρτα

Σε ευχαριστω φιλε μου. Επισης ξερεις αν παει αν τριλεπτο, ή αν ισχυει μονο το πρωτο τριλεπτο? Δλδ μολις μολισεις α πρωτα 3 λεπτα μετα σου ξαναχρεωνει τα επομενα 3 προκαταρκτικα ή το κανει μονο για τα πρωτα 3?

(αλήθεια,θυμάται κανεις το καρτοκινητο happy hours?? θυμάμαι είχε πολύ χαμηλές χρεώσεις στις κλήσεις..:happy:)

Πως δε θυμόμαστε ήταν το πρώτο καρτοκινητό μου και είχα έρθει τότε στη telestet για τα happy hours... είχα το Midnight Madness θυμασαι και έπαιρνα μετά τις 11 το βράδυ θυμαμαι τηλέφωνα και μιλούσα εποχές που έπεφτε κανά 400αρι δρχ κανονική χρέωση τότε. τι εποχές...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Σε ευχαριστω φιλε μου. Επισης ξερεις αν παει αν τριλεπτο, ή αν ισχυει μονο το πρωτο τριλεπτο? Δλδ μολις μολισεις α πρωτα 3 λεπτα μετα σου ξαναχρεωνει τα επομενα 3 προκαταρκτικα ή το κανει μονο για τα πρωτα 3?

Δε το λέω με μεγάλη σιγουριά, αλλά αν θυμάμαι καλά σε χρεώνει τα πρώτα 3' και μετά η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο.. Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος όμως..

Ισχύει ελάχιστη χρέωση 3' και μετά χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ωραια ευχαριστω παιδια. Και το υπολοιπο του bonus καταστηματος ξερει τελικα κανεις πως το ελεγχουμε?

Ωραια ευχαριστω παιδια. Και το υπολοιπο του bonus καταστηματος ξερει τελικα κανεις πως το ελεγχουμε?

απο το σαιτ του f2g

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν χάσουμε την sim από ένα καρτοκινητό f2g2 (κανονικά δηλωμένο), υποθέτω όταν γίνεται αντικατάσταση αυτής θα είμαστε πάλι σε F2g2.

κανονικά δε παίζει ρόλο η sim αλλά wind είναι αυτή.

αν χάσουμε την sim από ένα καρτοκινητό f2g2 (κανονικά δηλωμένο), υποθέτω όταν γίνεται αντικατάσταση αυτής θα είμαστε πάλι σε F2g2.

κανονικά δε παίζει ρόλο η sim αλλά wind είναι αυτή.

ακριβως. δεν θα εχεις προβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως οι χρεώσεις sms του f2g2 προς προορισμούς εξωτερικού, είναι επιβεβαιωμένα 0,04€ ακομα. Έχει ξεμείνει ακόμα από τη προσφορά που είχαν βγάλει κάποτε...!!! (Εκείνες τις ωραίες εποχές που το σμσ προς f2g είχε 0,02€... Τις θυμάστε???)

Στο f2g1 είναι 0,02 το sms προς εξωτερικό ακόμα.

Ούτε F2G1 κυκλοφορεί φυσικά ακόμα έτσι; Τώρα πόσο είναι το εξωτερικού;

δεν κυκλοφορει κανενα πακετο πλεον απο αυτα που ειχαν δεσμευση τιμης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου ρθε γράμμα τριπλασιασμού

αν βάλω 10 ευρώ.

Αν βάλω παραπάνω είναι πρόβλημα;

Καποιος έγραψε εδώ ότι πλέον ο διπλασιασμός ισχύει για έναν μήνα. Υπ αυτην την έννοια καλό είναι να βάλεις όσα ακριβώς θέλεις να καναναλώσεις στο μήνα. Αν αυτό ΔΕΝ ισχύει και ο διπλασιασμός είναι για πάντα, βάλε όσα μπορείς :)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Μου γράφει ότι έχει ισχύ για 30 μέρες.

Θυμήθηκα ότι έχω κάνει χρήση της επέκτασης 2,5 ευρώ.

Οπότε βάζοντάς τα, θα αφαιρεθούν και μετά θα γίνει ο τριπλασιασμός;

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδεια καλημερα.σημερα μου ηρθε ενα μηνυμα στο f2g μου και ελεγε το εξης

δωρο διπλασιο χρονο ομιλιας,εαν η επομενη ανανεωση ειναι 5ε και γινει στις επομενες 6 μερες(διαρκεια καταναλωσης 30 μερες).

και σας ρωτω τελικα ο διπλασιασμος αυτος μενει στην καρτα για ενα χρονο η ειναι τελικα για ενα μηνα και αν δεν καταναλωθει μεσα στο μηνα με το περας του μηνα διαγραφεται????

παιδεια καλημερα.σημερα μου ηρθε ενα μηνυμα στο f2g μου και ελεγε το εξης

δωρο διπλασιο χρονο ομιλιας,εαν η επομενη ανανεωση ειναι 5ε και γινει στις επομενες 6 μερες(διαρκεια καταναλωσης 30 μερες).

και σας ρωτω τελικα ο διπλασιασμος αυτος μενει στην καρτα για ενα χρονο η ειναι τελικα για ενα μηνα και αν δεν καταναλωθει μεσα στο μηνα με το περας του μηνα διαγραφεται????

κανεις δεν μπορει να σου απαντησει με σιγουρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέχρι να περάσουν οι 30 ημέρες από τον πρώτο χρήστη που έκανε ανανέωση δι/τριπλασιασμού, είναι προφανές ότι ΔΕΝ μπορεί να ξέρει κανείς για σίγουρα.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Στις 18 είχα κάνει ανανέωση με τριπλασιασμο.λογικά σε 2-3 μέρες θα μπορώ να σας βεβαιώσω αν μένει ή όχι το υπόλοιπο!

Στις 18 είχα κάνει ανανέωση με τριπλασιασμο.λογικά σε 2-3 μέρες θα μπορώ να σας βεβαιώσω αν μένει ή όχι το υπόλοιπο!

ok οταν παη 19 του μηνος ενημερωσε μας τι εγινε το υπολοιπο

κρεμομαστε απο το πληκτρολογιο σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξαναρθε σμς για τριπλασιασμο...4ο νομιζω.

ωστοσο στο τελος γραφει με σαφηνεια(διαρκεια ισχυος 30 μερες)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova