Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα δίκτυα ειναι ολα τα ιδια? εχουν ίδιες κεραιες η Q, wind , f2g, frog πιο εχει καλυτερο δίκτυο?

Σίγουρα η wind έχει λιγότερο συνωστισμένο δίκτυο από την Κοσμοτέ, αλλα συμφωνώ με τον από πάνω! Αρκεί να πιάνει και στις περιοχές που κινείται κανείς καθημερινά το οποιοδήποτε δίκτυο!:)

οχι αλλο ρωταω οι κεραιας της wind ειναι οι ιδιες και για την Q και για την WIND και για to Frog ειναι το ιδιο δικτυο??

ή η Q για παραδειγμα εχει διαφορετικες κεραιες και αρα χειροτερα απο την wind??

δεν μιλαω για cosmote και vodafone εχω χαλια με αυτες

Wind και q έχουν το ίδιο δίκτυο καθώς η δεύτερη ανήκει στην πρώτη ...Το frog χρησιμοποιεί το δίκτυο της cosmote.

παντως πρεπει να παραδεχτω οτι η wind ειναι η μοναδικη εταιρια (εχω και τις 3) που δε μ'εχει απογοητευσει ποτέ (οσο αφορα τη καλυψη 2G).

Δεν παιρνουμε τπτ τωρα πια με ανανεωση 10 (εννοω τα +10),μονο 20 ψορο mb και 100λ wind Q...?

Και κατι αλλο,μου λεει στο 1268 οτι εχω και 200λ δωρεαν...Προς που ειναι αυτα?Και νομιζω πως τα ειχα κ πριν την ανανεωση

ενεργοποιημενα αποσο γνωριζω εχω τα 300λ απο fb και αυτα απο το 10ε που εδωσε τωρα.

Κατι τελευταιο με 20+ ανανεωση δινει τπτ η τα ιδια??:ninja:

Δεν παιρνουμε τπτ τωρα πια με ανανεωση 10 (εννοω τα +10),μονο 20 ψορο mb και 100λ wind Q...?

Και κατι αλλο,μου λεει στο 1268 οτι εχω και 200λ δωρεαν...Προς που ειναι αυτα?Και νομιζω πως τα ειχα κ πριν την ανανεωση

ενεργοποιημενα αποσο γνωριζω εχω τα 300λ απο fb και αυτα απο το 10ε που εδωσε τωρα.

Κατι τελευταιο με 20+ ανανεωση δινει τπτ η τα ιδια??:ninja:

με 10 ευρω παιρνεις, 10 ευρω για 15 μερες για να τα χρησιμοποιησεις προς ολους-αν ειναι η δευτερη η η τριτη ανανεωση του μηνα-100 λεπτα προς γουιντ και κιου και 20 μεγκαμπαιτ. Δηλαδη τι αλλο θα ηθελες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τπτ απλα ειχα 2-3 μηνες να βαλω (ειχα φορτωσει καλα) και ειχα ξεχασει την λεπτομερια οτι ειναι 2-3 ανανεωση...

και εκανα τη λαμακια και εβαλα 10 στην 1η...

Δν ειμαι αχαριστος αλλα επειδη κραταω iphone στο χερι τα 20μβ ειναι "κοροιδια":p

(και για 100μβ 5ε παρα πολλα...:blink:)

με 10 ευρω παιρνεις, 10 ευρω για 15 μερες για να τα χρησιμοποιησεις προς ολους-αν ειναι η δευτερη η η τριτη ανανεωση του μηνα-100 λεπτα προς γουιντ και κιου και 20 μεγκαμπαιτ. Δηλαδη τι αλλο θα ηθελες;

να σου θυμίσω οτι υπάρχουν και ορισμένοι τυχεροί που είχαν ενεργοποιήσει προσφορά πριν 2 χρόνια περίπου και εξακολουθούν να παίρνουν ΟΛΑ αυτά που είπες + 100λεπτα προς όλους αν βάλουν 10+ ακόμα και αν είναι η πρώτη, για ένα μήνα!!! F2g2

Edited by drdedus

Τπτ απλα ειχα 2-3 μηνες να βαλω (ειχα φορτωσει καλα) και ειχα ξεχασει την λεπτομερια οτι ειναι 2-3 ανανεωση...

και εκανα τη λαμακια και εβαλα 10 στην 1η...

Δν ειμαι αχαριστος αλλα επειδη κραταω iphone στο χερι τα 20μβ ειναι "κοροιδια":p

(και για 100μβ 5ε παρα πολλα...:blink:)

Και 700+ για ένα κινητό πολλά είναι...:blink: No offence...

Οντος αλλα δν ειπα ποτε τη λεξη 4...

μτχρσμνο 3gs δεν εχει 700+...

τεσπα το θεμα ειναι οτι τωρα πια με 25ε το μηνα (ισως και λιγοτερα) εχεις μια σοβαρη ταχυτητα adsl στο σπιτι...

τωρα να δινεις 25 για 500μβ στο κινητο η 15ε για 1g??Σαρεσει??Ευχαριστω δν θα παρω...Αλλα τεσπα δν ειναι εκει το θεμα.

Ευχαριστω για τις απαντησεις,τελειωνει εδω.

να σου θυμίσω οτι υπάρχουν και ορισμένοι τυχεροί που είχαν ενεργοποιήσει προσφορά πριν 2 χρόνια περίπου και εξακολουθούν να παίρνουν ΟΛΑ αυτά που είπες + 100λεπτα προς όλους αν βάλουν 10+ ακόμα και αν είναι η πρώτη, για ένα μήνα!!! F2g2

πολυ σωστα το φ2γ2 ειναι μακραν οτι καλυτερο υπαρχει στην κινητη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τωρα που τα 5 ευρω εχουν 100 ΜΒ συμφερουν τα 15 ευρω για 1 γιγκα οταν μπορεις να κανεις thethering απο το κινητο σου για τον φορητο....

Τωρα που τα 5 ευρω εχουν 100 ΜΒ συμφερουν τα 15 ευρω για 1 γιγκα οταν μπορεις να κανεις thethering απο το κινητο σου για τον φορητο....

Αν έχεις ήδη ίντερνετ σπίτι δεν σε απασχολεί νομίζω... Τώρα τι να σου πω, με 15 ευρώ βρίσκεις και ίντερνετ σε κάποιο εναλλακτικό πάντως!

Δεν εχουμε σπιτι γιατι χρησιμοποιουμε ασυρματο σταθερο, οποτε ειναι μια λυση, φυσικα εχω ιντερνετ στη δουλεια μου οποτε βολευει....

Εγώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια,δεν εχω ιντερνετ στο κινητό,το παρακανανε αυτή την φορά,υπερβολικά ακριβά τα 5€ για μολις 100mb...

Αν δεν αλλάξουν πορεία,δεν εχω λόγο να ειμαι στο f2go πλεον.

Sent from my defy.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Εγώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια,δεν εχω ιντερνετ στο κινητό,το παρακανανε αυτή την φορά,υπερβολικά ακριβά τα 5€ για μολις 100mb...

Sent from my defy.

από το να μην έχεις καθόλου ίντερνετ στο κινητό

μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο των 60 μβ ίντερνετ με 3ευρώ.!

Sent from my defy.

αν πολυς κοσμος σαν εσενα κοψει το mobile internet,με τις τιμες που το προσφερουν, θα την καταλαβουν την δουλεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

από το να μην έχεις καθόλου ίντερνετ στο κινητό

μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο των 60 μβ ίντερνετ με 3ευρώ.!

διπλασιασμό εξακολουθεί να δίνει ?

διπλασιασμό εξακολουθεί να δίνει ?

οχι σταματησε ο διπλασιασμος. Μονο αν αγορασεις το πακετο με τα 100mb απο το site σου δινει δωρο αλλα 30mb

[sIGPIC][/sIGPIC]

το μηνα μιλάω περιπου 60-100 λεπτα χρησιμοποιόντας ενα συμβολαιο με προπληρωμενο χρόνο.

Αεπειδη τελειωνει το συμβόλαιο σκέφτομαι να το γυρίσω σε καρτα. αναρωτιεμαι αν με συμφέρει.

Λοιπον, αναρωτιεμαι κάνοντας κλείσεις των 1-3 λεπτων max, ποσα χρήματα σε "καρτες" ενδεχεται να ξοδευω για να εχω τα ιδια περιπου λεπτα ομιλιας? θελω να έχω μια εικόνα για τη χρήση των καρτοκινητων σε κλήσεις σε όλα τα δίκτυα, σταθερα και κινητ. Μαλλον στη wind θα εχω free καποια λεφτα αλλα στη παρουσα "αναζητηση" δεν το λαμβάνω υπόοψην.

θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες

το μηνα μιλάω περιπου 60-100 λεπτα χρησιμοποιόντας ενα συμβολαιο με προπληρωμενο χρόνο.

Αεπειδη τελειωνει το συμβόλαιο σκέφτομαι να το γυρίσω σε καρτα. αναρωτιεμαι αν με συμφέρει.

Λοιπον, αναρωτιεμαι κάνοντας κλείσεις των 1-3 λεπτων max, ποσα χρήματα σε "καρτες" ενδεχεται να ξοδευω για να εχω τα ιδια περιπου λεπτα ομιλιας? θελω να έχω μια εικόνα για τη χρήση των καρτοκινητων σε κλήσεις σε όλα τα δίκτυα, σταθερα και κινητ. Μαλλον στη wind θα εχω free καποια λεφτα αλλα στη παρουσα "αναζητηση" δεν το λαμβάνω υπόοψην.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3716185#post3716185

Πριν λίγο κάλεσα στο 1265 (#5) για να δω αν τα πακέτα που έχει εκεί μοιάζουν με αυτά του http://www.wind.com.gr/gr/f2g/paketa/super-paketa/ και έπεσα πάνω σε προσφορά.

Λέει :

Mega non stop με 14 ευρώ/μήνα

-600'+600 sms προς wind/q

-60' προς όλα τα εθνικά δίκτυα

-60 mb internet

Για ένα f2g2 αν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα το καθένα ξεχωριστά θα κόστιζε 14,24 ευρώ

-600'(+100')+300 sms προς wind/q = 5 ευρώ (από τα super πακέτα)

-60' προς όλα τα εθνικά δίκτυα = 60'x0,104 ευρώ/' = 6,24 ευρώ

-60 mb internet = 3 ευρώ

Σύνολο = 14,24 ευρώ

Για απλό f2g θα κόστιζε 29,96 ευρώ

-600'(+100')+300 sms προς wind/q = 5 ευρώ (από τα super πακέτα)

-60' προς όλα τα εθνικά δίκτυα = 60'x0,366 ευρώ/' = 21,96 ευρώ

-60 mb internet = 3 ευρώ

Σύνολο = 29,96 ευρώ

Μήπως είναι καλή προσφορά τόσο για τα f2g2 όσο και για τα απλά f2g?

Edited by dankan1980

Πολύ καλή προσφορά για τα F2G .

Αλλά για Φ2G2 δέν λέει. Για πιό λόγο να κερδίσω 0,24 ευρώ και να χάσω την χρέωση ανά δευτερόλεπτό ;

Στην WIND καρτοκινητή με 8ευρώ σου δίνει 100' και αν βάλεις την κάρτα των 10ευρώ με τον διπλασιασμό στο σύνολο μιλάς πάνω από 120' προς όλους. Δεν ξέρω τι ελάχιστη χρέωση έχει όμως το πακέτο αυτό.

TCL 40 NXTPAPER

Δεν μπορώ να μπω στο myf2g στο site της wind. Άλλαξά και τους κωδικούς που μου έστειλαν με mail αλλά πάλι τίποτα.Εχω μόνο εγώ το πρόβλημα ή είναι γενικό;

TCL 40 NXTPAPER

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova