pexths Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 κανουν τα παντα για να σε πεισουν να ανανεωσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Παρατηρω οτι κολλαει η υπηρεσια ενεργοποιησης των mini sms. Στελνω το μηνυμα αλλα δεν παραδιδεται. Εχει συμβει σε κανεναν αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Τα 100 λεπτά με την ανανέωση 5€ ισχύουν για όλους ή μόνο σε όσους έχουν λάβει μνμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Τα 100 λεπτά με την ανανέωση 5€ ισχύουν για όλους ή μόνο σε όσους έχουν λάβει μνμ; για οσους εχουν λαβει σχετικο μηνυμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Aμα έχεις κάνει ανανεώσεις τότε ξέρεις για το bonus, το κλασικό είναι που ισχύει από τον ιούλιο δεν άλλαξε κάτι απλά το υπενθυμίζουν http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/bonus-hronou-omilias/ επειδη δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει και στο site δεν αναφερουν κατι, να ρωτησω πρωτα καταναλωνεται ο bonus χρονος και μετα ο κανονικος ή το αναποδο; Ευχαριστω Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 επειδη δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει και στο site δεν αναφερουν κατι, να ρωτησω πρωτα καταναλωνεται ο bonus χρονος και μετα ο κανονικος ή το αναποδο; Ευχαριστω Πρώτα καταναλώνεται ο Bonus Χρόνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα πως αν ενεργοποιήσω από το 1265 το πακέτο Non-Stop με 600' Wind/Q (5€) θα έχω αυτόματα και 300 sms προς Wind/Q Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα πως αν ενεργοποιήσω από το 1265 το πακέτο Non-Stop με 600' Wind/Q (5€) θα έχω αυτόματα και 300 sms προς Wind/Q Είναι νέα προσφορά που ισχύει από 19 Σεπτεμβρίου και μέχρι νεωτέρας. Μπορούν να την ενεργοποιήσουν όλοι, ασχέτως αν τους έχει έρθει το sms ή όχι. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 χτες μου ήρθε μήνυμα πως αν ενεργοποιήσω από το 1265 το πακέτο Non-Stop με 600' Wind/Q (5€) θα έχω επιστροφή 1€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 χτες μου ήρθε μήνυμα πως αν ενεργοποιήσω από το 1265 το πακέτο Non-Stop με 600' Wind/Q (5€) θα έχω επιστροφή 1€ πολλες μαζεμενες προσφορες βλεπω η wind. και αυτη τη φορα δεν προυποθετουν ανανεωση χρονου αλλα ενεργοποιηση πακετου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Ερωτηση: Για να παρεις τα 100 λεπτα προς wind και τα 20ΜΒ με αναννεωση των 10ευρω, πρεπει η ανανεωση αυτη να γινει απο καταστημα η και απο καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Ερωτηση: Για να παρεις τα 100 λεπτα προς wind και τα 20ΜΒ με αναννεωση των 10ευρω, πρεπει η ανανεωση αυτη να γινει απο καταστημα η και απο καρτα? από όπου θες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Για ενημέρωση αναγνωστών να αναφέρω πως όλες οι κάρτες αντικατάστασης (εδώ και 5-6 μήνες περίπου) κοστίζουν 5€ Ακόμα και οι micro sim αντικατάστασης για καρτοκινητά! PS: Με είχε διορθώσει λανθασμένα ένας φίλος. Πάντα στην απόδειξη αναγράφεται το ποσό και το προιόν. Την είχα "πατήσει" μια φορά σε VODAFONE που πήρα 3 νέους αριθμούς καρτοκινητής και με χρέωσαν 15€ ενώ η απόδειξη ήταν μηδενική! Βέβαια όταν γύρισα πίσω... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Το φ2γ2 μου έχει μείνει με 0,90€ και λέω να κάνω μια ανανέωση χρόνου ομιλίας -έχω να ανανεώσω από τον Ιούνιο. Δεν με ενδιαφέρουν δωρεάν λεπτά προς Wind/Q παρά μόνο αν παίζει κανένας διπλασιασμός. Ισχύει ακόμα αυτό με τις 2 πεντάρες κάρτες που σου διπλασιάζει την δεύτερη για 15 μέρες; Αλλιώς τι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Aπορια φιλου μιας και εγω δεν εχει χρειαστει μεχρι τωρα να το κανω, αν τελειωσουν τα 600 δωρεαν λεπτα πριν ληξει ο μηνας (ενεργοποιησης του πακετου) γινεται να ξαναβαλεις το πακετο εκ νεου η πρωτα πρεπει να ληξει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Το φ2γ2 μου έχει μείνει με 0,90€ και λέω να κάνω μια ανανέωση χρόνου ομιλίας -έχω να ανανεώσω από τον Ιούνιο. Δεν με ενδιαφέρουν δωρεάν λεπτά προς Wind/Q παρά μόνο αν παίζει κανένας διπλασιασμός. Ισχύει ακόμα αυτό με τις 2 πεντάρες κάρτες που σου διπλασιάζει την δεύτερη για 15 μέρες; Αλλιώς τι άλλο; ισχυει. βαζεις μια πενταρα καρτα, η πρωτη του μηνα, και μετα οτι καρτα βαλεις απο 5 ευρω και πανω στην διπλασιαζει για 15 μερες. και το υπολοιπο του διπλασιασμου το μαθαινεις στελνοντας υπ στο 1237 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Aπορια φιλου μιας και εγω δεν εχει χρειαστει μεχρι τωρα να το κανω, αν τελειωσουν τα 600 δωρεαν λεπτα πριν ληξει ο μηνας (ενεργοποιησης του πακετου) γινεται να ξαναβαλεις το πακετο εκ νεου η πρωτα πρεπει να ληξει?? Ναι γίνεται, νομίζω μεχρι 4 φορές, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Για ενημέρωση αναγνωστών να αναφέρω πως όλες οι κάρτες αντικατάστασης (εδώ και 5-6 μήνες περίπου) κοστίζουν 5€ Ακόμα και οι micro sim αντικατάστασης για καρτοκινητά! PS: Με είχε διορθώσει λανθασμένα ένας φίλος. Πάντα στην απόδειξη αναγράφεται το ποσό και το προιόν. Την είχα "πατήσει" μια φορά σε VODAFONE που πήρα 3 νέους αριθμούς καρτοκινητής και με χρέωσαν 15€ ενώ η απόδειξη ήταν μηδενική! Βέβαια όταν γύρισα πίσω... Καλό αυτό..Btw υπάρχει καμιά ουσιαστική διαφορά με τις παλιές?? Ρωτάω γιατί η sim μου είναι telestet b-online βέβαια παίζει σωστά...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 καλησπερα σας.εχω Q κ καθως εχω καρτα ανεργειας σκεφτομαι να πεταχτω μεχρι την wind card to all...αυτοματως καθε μηνα θα εχω 120 δωρεαν λεπτα προς σταθερα?η χρεωση ανα ποσο ειναι? επισης με 5 ευρω τι εχω? με 10? ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 καλησπερα σας.εχω Q κ καθως εχω καρτα ανεργειας σκεφτομαι να πεταχτω μεχρι την wind card to all...αυτοματως καθε μηνα θα εχω 120 δωρεαν λεπτα προς σταθερα?η χρεωση ανα ποσο ειναι? επισης με 5 ευρω τι εχω? με 10? ευχαριστω πολυ :) ακριβώς!! αν το κανεις για γράψε κι εδώ αν σε εξυπηρετησαν στο καταστημα ή βρηκαν καμιά δικαιολογία να σε διώξουν Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 παιζει τετοιο πραμα? επισης αν εχεις κ συ τετοια καρτα για ριξε λιγο τι εχω με 5 η 10 ευρω ανανεωση Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 θελω να ρωτησω για το eimail που στελνουμε στη wind πιο ειναι το κειμενο και πιο το eimail (για αλλαγη f2g η wind cart σε f2g2) ευχαριστω. αν μπορείς μου το στέλνεις και σε έμενα σε παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Μολις με πηραν απο την wind τα κεντρικα, οχι με αποκρυψη καποιος εξωτερικος συνεργατης, αλλα κανονικα απο την wind και μου ειπαν οτι απο οκτομβριο κοβοντε ολα τα καρτοκινητα, συγκεκριμενα ολλες οι προσφορες στα καρτοκινητα απο ολλες τις εταιριες. της ειπα οτι εχω f2go2 και μιλαω με 0.10 λεπτα το λεπτο, και μου ειπε οτι κοβεται και αυτο. και μου εκανε μια πολυ καλη προσφορα για καρτοσυμβολαιο με 15 ευρω τον μηνα με 1500 λεπτα προς wind 1500 μηνυματα , 50 λεπτα προς ολους και 50mb ιντερνετ. Ποια η γνωμη σας? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) Ποια η γνωμη σας? Κάντο αλλά όχι με τον αριθμό F2G 2 που έχεις... Ζήτα γραπτά την προσφορά! Άμα είναι από WIND δεν έχουν κάποιο λόγο να μην στο στείλουν. Πες να σου βρει ένα νέο εύκολο νούμερο και να προχωρήσει! Δεν υπάρχει καν πακέτο με αυτό που ανέφερε! Πρέπει να έπεσες σε πολύ κουτοπόνηρο ή άσχετο τελείως εξωτερικό συνεργάτη. Και πως ξέρεις πως είναι από τα κεντρικά;;; Κάλεσε το 1260 ζήτα το όνομά της και αν σε συνδέσουν είναι από τα κεντρικά αλλιώς... PS: Προς θεού δεν μπορεί η WIND να παίρνει ένα-ένα συνδρομητή για να του κάνει προσφορά... Telemarketing είναι ουσιαστικά! Edited September 23, 2011 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Μολις με πηραν απο την wind τα κεντρικα, οχι με αποκρυψη καποιος εξωτερικος συνεργατης, αλλα κανονικα απο την wind και μου ειπαν οτι απο οκτομβριο κοβοντε ολα τα καρτοκινητα, συγκεκριμενα ολλες οι προσφορες στα καρτοκινητα απο ολλες τις εταιριες. της ειπα οτι εχω f2go2 και μιλαω με 0.10 λεπτα το λεπτο, και μου ειπε οτι κοβεται και αυτο. και μου εκανε μια πολυ καλη προσφορα για καρτοσυμβολαιο με 15 ευρω τον μηνα με 1500 λεπτα προς wind 1500 μηνυματα , 50 λεπτα προς ολους και 50mb ιντερνετ. Ποια η γνωμη σας? κατι δεν μου καθεται καλα στο ολο θεμα. δεν αμφισβητω εσενα, τα λεγομενα του εξωτερικου συνεργατη αμφισβητω και εμενα με πηραν χωρις αποκρυψη, απο την wind μου ειπαν, και ηθελαν να μου κανουν μια προταση η οποια θα με σθνεφερε οπως μου ειπαν αν ξοδευω μεχρι 15 ευρω το μηνα απο το καρτοκινητο μου. της ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι , με ευχαριστησε και το εκλεισε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts