pan82 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 (edited) Φίλε είμαι σίγουρος και δεν έχω κανένα λόγο να αποκρύψω την αλήθεια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3697231#post3697231 Αν δεις το link θα δεις πως οι αλλαγές έγιναν όλες 1η Ιουλίου. Είμαι 100% σίγουρος πως οι προσφορές της καρτοκινητής WIND (Wind Kαρτοκινητή -> Wind Card to All, F2G, Q Card) έληγαν 30/06 Δυστυχώς δεν μπορώ να παραθέσω κάποιο link με τη λήξη προσφοράς! Αλλά αν ψάξεις σε πιο παλιά posts σε αυτό το forum θα δεις πως κοντά στις 30/06 όλοι στο forum είχαν απορία τί θα γίνει με τα καρτοκινητά τον Ιούλιο και την Wind Kαρτοκινητή PS: Αν έχει κάποιος έντυπο των καταστημάτων περιόδου Μαϊου - Ιουνίου έγραφε στις τελευταίες σελίδες τισ προσφορές καρτοκινητής και την ημερομηνία λήξης! Άλλο αυτό όλοι περιμέναμε ότι θα λήξει γιατι ξέρουμε τη wind εγώ αυτό που είπα με 1000% σιγουριά ήταν ότι η wind καρτοκινητη λανσαρίστηκε εξ΄αρχής με δύο πλεονεκτηματα (διπλασιασμο και 1500 λεπτά προς wind χωρίς ημερομηνία λήξης) σε αντίθεση με το free2go που ηταν προσφορα και απλά μια μέρα τα μειωσε σε 600 και μια μερα τα κοψε ως παροχη δεν εληξε ποτε καποια προσφορα απλα αλλαξε το προγραμμα. Συγκεκριμένα η wind καρτοκινητη λανσαριστηκε έτσι στις 28/1/10 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=263636 και άλλαξε στις 2/2/10 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=263636&page=4 και πουθενα δεν αναφεροταν οτι ληγει η προσφορά οπως στα άλλα και εχει σχολιαστει πολλες φορές στο forum αν ανατρέξεις στα παλιά. ΥΓ: Έτυχε απλά ειμαι τοσο σίγουρος επειδή κόντεψα να καώ και να αλλάξω το free2go2 μου τότε μιας και πουθενα δεν αναφεροταν οτι λήγει όπως της vodafone και μετέπειτα του free2go και είχα επικοινωνησει με το cc που με διαβεβαιωναν οτι δε προκειται για προσφορα αλλά για υπηρεσιες της νέας (τότε) καρτοκινητης και στα καταστηματα και παντου ετσι έλεγαν και στο τσακ δεν άλλαξα τοτε γιατι ηξερα οτι wind είναι αυτή... μετα εδωσε και στο free2go τα 1500 οποτε ημουν κομπλέ! Edited September 3, 2011 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 @pan82 Το σίγουρο πάντως είναι πως σταμάτησε η προσφορά με τα 600 λεπτά. Από την αλλαγή ονόματος κάποιοι το είχαν ψιλιαστεί. (Wind Card to All) Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως και οι τρεις εταιρίες κινητής έχουν δικαίωμα να τροποποιήσουν όποτε θέλουν τα πακέτα καρτοκινητής (τουλάχιστον νομικά) H WIND πάντως δεν ήταν και δεν είναι ξεκάθαρη με τις προσφορές καρτοκινητής. Ας μας πει κάποιος την τρέχουσα προσφορά του F2G για παράδειγμα (θα ακούσεις 5 διαφορτικές απαντήσεις) Δυστυχώς ή ευτυχώς στη WIND υπήρξαν και υπάρχουν αρκετές επιλεκτικές προσφορές οπότε εκεί χάνεται η μπάλα!\ Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι αντίστοιχο στις άλλες εταιρίες... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/bonus-ananeosis/ To συγκεκριμενο bonus ισχυει για κλησεις προς F2G/συμβολαιο Wind??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Ισχύει για όλους τους αριθμούς Wind και Q . Η ελάχιστη χρέωση είναι 3 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Να δουμε ο χειμωνας τι μας επιφυλασσει απο προσφορες. Ειδικα αν προχωρησει και η "συνεργασια" voda κααι wind. Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Παιδιά εντάξει το f2g2 μας έχει σώσει κυριολεκτικά από θέμα κλήσεων.....το φάουλ έγινε με τα sms....αν και απο τότε που άλλαξε η χρέωση στέλνω ελάχιστα έως καθόλου sms....απορώ εκεί στη wind γιατί δε φτηναίνουν το sms για να δούνε μεγαλύτερη κίνηση.....δε λες να το πανε 5 αλλα ας το πανε 8.........γιατί εδώ που τα λέμε και ο βάτραχος έχει ένα σχεδόν μόνιμο διπλασιασμό που η κάρτα σου μένει και έτσι η χρεωση γίνεται ίδια με του φ2γ2 + 5 λεπτα το σμσ....άρα δεν ειναι κακός ο βάτραχος.... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Παιδιά εντάξει το f2g2 μας έχει σώσει κυριολεκτικά από θέμα κλήσεων.....το φάουλ έγινε με τα sms....αν και απο τότε που άλλαξε η χρέωση στέλνω ελάχιστα έως καθόλου sms....απορώ εκεί στη wind γιατί δε φτηναίνουν το sms για να δούνε μεγαλύτερη κίνηση.....δε λες να το πανε 5 αλλα ας το πανε 8.........γιατί εδώ που τα λέμε και ο βάτραχος έχει ένα σχεδόν μόνιμο διπλασιασμό που η κάρτα σου μένει και έτσι η χρεωση γίνεται ίδια με του φ2γ2 + 5 λεπτα το σμσ....άρα δεν ειναι κακός ο βάτραχος.... υπαρχουν και τα πακετα mini sms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Άλλο αυτό όλοι περιμέναμε ότι θα λήξει γιατι ξέρουμε τη wind εγώ αυτό που είπα με 1000% σιγουριά ήταν ότι η wind καρτοκινητη λανσαρίστηκε εξ΄αρχής με δύο πλεονεκτηματα (διπλασιασμο και 1500 λεπτά προς wind χωρίς ημερομηνία λήξης) σε αντίθεση με το free2go που ηταν προσφορα και απλά μια μέρα τα μειωσε σε 600 και μια μερα τα κοψε ως παροχη δεν εληξε ποτε καποια προσφορα απλα αλλαξε το προγραμμα. Συγκεκριμένα η wind καρτοκινητη λανσαριστηκε έτσι στις 28/1/10 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=263636 και άλλαξε στις 2/2/10 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=263636&page=4 και πουθενα δεν αναφεροταν οτι ληγει η προσφορά οπως στα άλλα και εχει σχολιαστει πολλες φορές στο forum αν ανατρέξεις στα παλιά. ΥΓ: Έτυχε απλά ειμαι τοσο σίγουρος επειδή κόντεψα να καώ και να αλλάξω το free2go2 μου τότε μιας και πουθενα δεν αναφεροταν οτι λήγει όπως της vodafone και μετέπειτα του free2go και είχα επικοινωνησει με το cc που με διαβεβαιωναν οτι δε προκειται για προσφορα αλλά για υπηρεσιες της νέας (τότε) καρτοκινητης και στα καταστηματα και παντου ετσι έλεγαν και στο τσακ δεν άλλαξα τοτε γιατι ηξερα οτι wind είναι αυτή... μετα εδωσε και στο free2go τα 1500 οποτε ημουν κομπλέ! Eμένα με είχαν πάρει από την wind πέρσι για να αλλάξω το f2g2 σε wind καρτοκινητή και θα είχα τα 1500' και 1500sms προς όλη την wind και q και 3πλασιασμό της κάρτα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.Επειδή όμως ξέρω το ΠΑΝΤΑ της wind αρνήθηκα και παρέμεινα στο f2g2. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Eμένα με είχαν πάρει από την wind πέρσι για να αλλάξω το f2g2 σε wind καρτοκινητή και θα είχα τα 1500' και 1500sms προς όλη την wind και q και 3πλασιασμό της κάρτα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.Επειδή όμως ξέρω το ΠΑΝΤΑ της wind αρνήθηκα και παρέμεινα στο f2g2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!ΑΠΟ ΤΗ WIND ΗΤΑΝ Ή ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ???ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ???ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝς ΣΤΟ Φ2Γ2!!!ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!ΑΠΟ ΤΗ WIND ΗΤΑΝ Ή ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ???ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ???ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝς ΣΤΟ Φ2Γ2!!!ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! Πιστεύω οτι ήταν από την wind γιατί οι εξωτερικοί συνεργάτες κάνουν απλά συμβόλαια,όχι αλλαγές πακέτων στην καρτοκινητή και αυτό που μου είχαν προτείνει ήταν ειδικό πακέτο όπως μου είχαν πει. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Πιστεύω οτι ήταν από την wind γιατί οι εξωτερικοί συνεργάτες κάνουν απλά συμβόλαια,όχι αλλαγές πακέτων στην καρτοκινητή και αυτό που μου είχαν προτείνει ήταν ειδικό πακέτο όπως μου είχαν πει. νομιζω προωθουν και τα καρτοκινητα.το card to all Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 @pan82 Το σίγουρο πάντως είναι πως σταμάτησε η προσφορά με τα 600 λεπτά. Από την αλλαγή ονόματος κάποιοι το είχαν ψιλιαστεί. (Wind Card to All) Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως και οι τρεις εταιρίες κινητής έχουν δικαίωμα να τροποποιήσουν όποτε θέλουν τα πακέτα καρτοκινητής (τουλάχιστον νομικά) H WIND πάντως δεν ήταν και δεν είναι ξεκάθαρη με τις προσφορές καρτοκινητής. Ας μας πει κάποιος την τρέχουσα προσφορά του F2G για παράδειγμα (θα ακούσεις 5 διαφορτικές απαντήσεις) Δυστυχώς ή ευτυχώς στη WIND υπήρξαν και υπάρχουν αρκετές επιλεκτικές προσφορές οπότε εκεί χάνεται η μπάλα! Στο F2GO Εγω χτες ενεργοποιησα τα 600 λεπτα κλησεων η βιντεοκλησεων 600 sms προς wind + Q και 120 λεπτα προς ολα τα σταθερα με 8,5 ευρω και εχει ακομα ενα πακετο μονο για κλησεις και μηνυματα 600 + 600 με 5 ευρω. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Στο F2GO Εγω χτες ενεργοποιησα τα 600 λεπτα κλησεων η βιντεοκλησεων 600 sms προς wind + Q και 120 λεπτα προς ολα τα σταθερα με 8,5 ευρω και εχει ακομα ενα πακετο μονο για κλησεις και μηνυματα 600 + 600 με 5 ευρω. 150 ειναι τα λεπτα προς σταθερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Η πλάκα είναι οτι το πακέτο wind card for all με 0,40ευρώ το λεπτό, 0,12ευρώ το sms και ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 60'' μόνο προς όλους δεν είναι.Μάλλον είναι για κανέναν.Και 10πλασιασμό της κάρτας να δώσει με τις παραπάνω χρεώσεις είναι απαγορευτική η χρήση του.Αν δεν έχεις f2g2 και θέλεις καρτοκινητό για φθηνές χρεώσεις προς όλους και πολύ ομιλία και sms με την παρέα σου τότε η Qcard είναι η καλύτερη λύση! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Στο F2GO Εγω χτες ενεργοποιησα τα 600 λεπτα κλησεων η βιντεοκλησεων 600 sms προς wind + Q και 120 λεπτα προς ολα τα σταθερα με 8,5 ευρω και εχει ακομα ενα πακετο μονο για κλησεις και μηνυματα 600 + 600 με 5 ευρω. Είναι πλέον το μόνο πακέτο που αξίζει αν καταργηθεί κι αυτό δεν έχει νοημα η wind να υπάρχει πια... Δεν υπάρχει πλεον το πακέτο που λες έχει καταργηθεί από πριν το καλοκαιρι το 600 λεπτά και 600sms προς ολη τη wind με ενα που δινει 600&600 μονο προς free2go όμως με 7€... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Η πλάκα είναι οτι το πακέτο wind card for all με 0,40ευρώ το λεπτό, 0,12ευρώ το sms και ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 60'' μόνο προς όλους δεν είναι.Μάλλον είναι για κανέναν.Και 10πλασιασμό της κάρτας να δώσει με τις παραπάνω χρεώσεις είναι απαγορευτική η χρήση του.Αν δεν έχεις f2g2 και θέλεις καρτοκινητό για φθηνές χρεώσεις προς όλους και πολύ ομιλία και sms με την παρέα σου τότε η Qcard είναι η καλύτερη λύση! Ξεχνάς τον διπλασιασμό της κάρτας! Οπότε ουσιστικά οι χρεώσεις της Wind Card to All πέφτουν στο μισό 0,40/2 = 0,20€ το λεπτό Αντίστοιχα sms 0,12/2 = 0,06€ το sms Η Q Card έχει χρέωση 0,27€ το λεπτό Το sms χρεώνεται 0,06€ Οπότε το μόνο πλεονέκτημα της Q Card είναι το πρώτο δευτερόλεπτο.... Έχει μια λογική τελικά το to all Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Ξεχνάς τον διπλασιασμό της κάρτας! Οπότε ουσιστικά οι χρεώσεις της Wind Card to All πέφτουν στο μισό 0,40/2 = 0,20€ το λεπτό Αντίστοιχα sms 0,12/2 = 0,06€ το sms Η Q Card έχει χρέωση 0,27€ το λεπτό Το sms χρεώνεται 0,06€ Οπότε το μόνο πλεονέκτημα της Q Card είναι το πρώτο δευτερόλεπτο.... Έχει μια λογική τελικά το to all Mε ελάχιστη χρέωση τα 60'' και με ημερομηνία λήξης του bonus oι παραπάνω τιμές δεν βγαίνουν με ΤΙΠΟΤΑ.Εκεί ποντάρουν στην wind και νομίζουν οτι είμαστε πρόβατα.Στην q έχεις τις τιμές που είπες από το πρώτο δευτερόλεπτο και από το πρώτο sms και δεν χάνεται η κάρτα σε 30 μέρες όπως το bonus.Και αν θέλεις να μιλάς φθηνά προς όλους χωρίς να σε νοιάζει να μιλάς με κάποιο δικτυο συγκεκριμένα πάς στον ΒΆΤΡΑΧΟ δεν κάθεσαι στην wind.Η q έχει το πλεονέκτημα στις ενδοεταιρικές κλήσεις και sms κάτι που δεν έχει ο βάτραχος. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 2 ερωτησεις,τι στελνω για να εξαργυρωσω 300ποντους και αν ισχυει και μεχρι ποτε ο διπλασιασμος 2ης-3ης καρτας. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) Mε ελάχιστη χρέωση τα 60'' και με ημερομηνία λήξης του bonus oι παραπάνω τιμές δεν βγαίνουν με ΤΙΠΟΤΑ.Εκεί ποντάρουν στην wind και νομίζουν οτι είμαστε πρόβατα.Στην q έχεις τις τιμές που είπες από το πρώτο δευτερόλεπτο και από το πρώτο sms και δεν χάνεται η κάρτα σε 30 μέρες όπως το bonus.Και αν θέλεις να μιλάς φθηνά προς όλους χωρίς να σε νοιάζει να μιλάς με κάποιο δικτυο συγκεκριμένα πάς στον ΒΆΤΡΑΧΟ δεν κάθεσαι στην wind.Η q έχει το πλεονέκτημα στις ενδοεταιρικές κλήσεις και sms κάτι που δεν έχει ο βάτραχος. Φίλε αν θες να μιλάς με όλους δεν μπορείς να έχεις καρτοκινητό. Με 15€ την ώρα δεν είναι φθηνή ούτε η Q! Θα πρέπει να έχεις καρτοκινητά!!! Ο Ζερβουδάκης έχει βγάλει συσκευές με 3 κάρτες sim (έχει και το ZerPad) ahahahha Εγώ έχω σύνδεση με τα παλιά Flexy τα εταιρικά, πληρώνω 35-40€ το μήνα αλλά έχω 300 λεπτά πρός όλους ή 600 sms Δεν μπορείς εσύ με καρτοκινητό να έχεις τα ίδια και να πληρώνεις 10-15€ Ο καθένας προσδιορίζει τις ανάγκες του και επιλέγει αντίστοιχα... PS: Υπάρχουν πουθενά στο νέο site της Wind πληροφορίες για το Win Club? Edited September 5, 2011 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Να πω κάτι χρήσιμο .....Όταν ειχε βγει η νεα καρτοκινητη ήμουν από αυτούς που άθελά μας ξεγελαστηκαμε και αφήσαμε το f2g2 με αποτέλεσμά να μην μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω και να το χάσουμε .......Πριν από 1 μηνα έστειλα ένα μειλ στην wind και τους ζήτησα να μου το κάνουν και παλι f2g2 αλλιώς θα εκανα φορητοτητα 12 αριθμούς .....Εκεί που είχαν περάσει 20 μερες και καμια απάντηση δεν μου είχαν στείλει ,σκάει sms <<θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η αλλαγή πακέτου πραγματοποιηθηκε .Ευχαριστούμε >>.Καλω 1269 και οντως ειχε αλλάξει σε f2g2....Επομένως φαίνεται πως δεν σκοπεύουν να το κόψουν ...... Είναι αρκετά εντυπωσιακό αυτό που λες (κατόπιν αίτησής σου να σε βάλουνε πάλι σε κατηργημένο πρόγραμμα καρτοκινητής δηλαδή f2g2). Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) Εγώ έχω σύνδεση με τα παλιά Flexy τα εταιρικά, πληρώνω 35-40€ το μήνα αλλά έχω 300 λεπτά πρός όλους ή 600 sms Δεν μπορείς εσύ με καρτοκινητό να έχεις τα ίδια και να πληρώνεις 10-15€ Ο καθένας προσδιορίζει τις ανάγκες του και επιλέγει αντίστοιχα... τα πάντα γίνονται αν ξέρεις πως.. παλιότερα ήταν η γνωστή πατέντα που πέρασε ... τώρα άλλη πατέντα πχ με Greece mobile 8.5 2.5 7 6.4 7 1.8 7 ...cent διαλέγεις και παίρνεις .. η μια cosmocarta με κάτι σε ......com;) Edited September 5, 2011 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Φίλε αν θες να μιλάς με όλους δεν μπορείς να έχεις καρτοκινητό. Με 15€ την ώρα δεν είναι φθηνή ούτε η Q! Θα πρέπει να έχεις καρτοκινητά!!! Ο Ζερβουδάκης έχει βγάλει συσκευές με 3 κάρτες sim (έχει και το ZerPad) ahahahha Εγώ έχω σύνδεση με τα παλιά Flexy τα εταιρικά, πληρώνω 35-40€ το μήνα αλλά έχω 300 λεπτά πρός όλους ή 600 sms Δεν μπορείς εσύ με καρτοκινητό να έχεις τα ίδια και να πληρώνεις 10-15€ Ο καθένας προσδιορίζει τις ανάγκες του και επιλέγει αντίστοιχα... PS: Υπάρχουν πουθενά στο νέο site της Wind πληροφορίες για το Win Club? Δεν εννοώ να πάρω το τηλ να μιλάω με τις ώρες.Εννοώ να πάρω ενα τηλ όταν θα χρειαστει.Δεν μου ειναι επαγγελματικό εργαλείο το κινητο.Είναι για απλή χρήση.Αν και έχω το f2g2 που με 35-40ευρώ μιλάω 350-400 λεπτα δεν το χρησιμοποιώ πολύ. Όσο για το win club όντως δεν υπάρχει πλέον στο site.Δεν το βρίσκω ούτε και εγώ. Μάλλον πάει προς καταργηση... Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Είναι αρκετά εντυπωσιακό αυτό που λες (κατόπιν αίτησής σου να σε βάλουνε πάλι σε κατηργημένο πρόγραμμα καρτοκινητής δηλαδή f2g2). Οντως και γω έμεινα έκπληκτος ,δεν το περίμενα ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Ωραια,πριν το καταργισει ΚΑΙ αυτο,θα μπορουσε καποιος να πει τι στελνουμε και που για εξαργιρωση(300ποντων)?? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Νομίζω καλείς στο 1263. Για δοκίμασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts