Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και να πω οτι ητανε και τζαμπα η υπηρεσια.χρεωνοταν κανονικα.

Φαίνεται δεν είχε έσοδα, γι'αυτό την έκοψαν...Λιτότητα μάλλον και αυτοί...όπως στην υπόλοιπη χώρα.:X

Φαίνεται δεν είχε έσοδα, γι'αυτό την έκοψαν...Λιτότητα μάλλον και αυτοί...όπως στην υπόλοιπη χώρα.:X

Δεν είναι ότι σαν υπηρεσία δεν είχε έσοδα. Αλλά μετα τις τεράστιες προσφορές διπλασιασμού που είχε για αρκετό διάστημα στα καρτοκινητά (γ@μ@τες εποχές), έφτασαν κάποιοι να έχουν εκατοντάδες ευρώ στα κινητά τους και μετά να τα περνάνε σε άλλα κινητά γνωστών και φίλων, με αποτέλεσμα να χάνει πολλά έσοδα από τις ανανεώσεις.

και τώρα εμείς να μην μπορούμε να "κάνουμε" την δουλειά μας...

Δεν είναι ότι σαν υπηρεσία δεν είχε έσοδα. Αλλά μετα τις τεράστιες προσφορές διπλασιασμού που είχε για αρκετό διάστημα στα καρτοκινητά (γ@μ@τες εποχές), έφτασαν κάποιοι να έχουν εκατοντάδες ευρώ στα κινητά τους και μετά να τα περνάνε σε άλλα κινητά γνωστών και φίλων, με αποτέλεσμα να χάνει πολλά έσοδα από τις ανανεώσεις.

ετσι ειναι αλλα χανει πελατες...ειδικα αυτοι που δεν εχουν f2g2 δεν εχουν κανεναν πλεον λογο να ειναι στην Wind....

πανε σφαιρα στο βατραχι.....που τωρα εχει και μεταφορα χρονου και διπλασιασμο....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

γενικα ειναι μεγαλο μειον που κατηργησαν την μεταφορα χρονου ομιλιας!

στο κατω κατω μεταφορα χρονου ομιλιας εντος δικτυου γινοταν οχι εκτος...

τι φοβηθηκε,μην φυγουν τα χρηματα της προς τα εξω..?

παλι στο δικτυο της καταναλωνονταν!

α ρε wind , α ρε wind!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Αν θυμαστε το sharing το κατηργησε (σιωπηλα μαλιστα, "η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη - δοκιμαστε αργοτερα" ηταν το μηνυμα) πριν περιπου 1.5 χρονο, οταν ειχε ξεκινησει η ταυτοποιηση.

Ηταν προφανως τροπος για κερδη:

α) με το να αποτρεψει καποιον που ειχε ποσο μεσα στο "Α" κινητο της wind απο το να τα μεταφερει σε αλλον αριθμο του και να μην πιστοποιησει τον "A" αριθμο (ετσι χτυπησε μεγαλυτερο νουμερο ενεργων αριθμων)

β) οταν καποιος δεν ηθελε να πιστοποιησει τον "Α" αριθμο του, αφου δεν θα μπορουσε να τα μεταφερει σε αλλον, η "πονηρη" wind θα του ετρωγε τα λεφτακια που ειχε μεσα...

Ο μονος λογος που δεν το εχει ενεργοποιησει εκ νεου ισως ειναι το οτι το εχουν ξεχασει (ΑΝ κανεις ασχολειται με το οτιδηποτε λεγεται "υποστηριξη" πελατων). Απο την αλλη βεβαια η ενεργοποιηση εκ νεου με την ληξη της ταυτοποιησης θα ηταν "παραδοχη" της πονηρης της κινησης να το καταργησει...

Αν θυμαστε το sharing το κατηργησε (σιωπηλα μαλιστα, "η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη - δοκιμαστε αργοτερα" ηταν το μηνυμα) πριν περιπου 1.5 χρονο, οταν ειχε ξεκινησει η ταυτοποιηση.

...

αυτα που γραφεις δεν ισχυουν ακριβως...βλεπω οτι εχω καταγεγραμενη μια μεταφορα χρονου τον Ιουνιο του 2010 ενω ειχε ηδη ξεκινησει η ταυτοποιηση αρκετους μηνες πριν και σιγουρα ο καλα οργανωμενος χρηστης θα ειχε κανει το κουμαντο του....

δικη μου γνωμη....η εταιρεια κανει παιδαριωδη λαθη....ειναι ανεπιτρεπτο να μην απανταει στον συναγωνισμο....

φορητοτητα για βατραχο σημερα, βεβαια δεν ειχα φ2γκ2 αλλα η μη μεταφορα των μεγκαμπαιτς στον επομενο μηνα με ανανεωση ηταν το αποκορυφωμα...σε ερωτηση σε καταστημα τους φανηκε και λογικο να μη μεταφερονται λες και δε τα πληρωσα, μαλλον μου τα δανειζαν...ως εδω και μη παρεκει...

Να ρωτήσω μία απορία για αυτό το φ2γκ2 που έχω και πόσο καιρό;

Αφού έχει που έχει αποσυρθεί, γιατί όσοι το είχαν από παλιά συνεχίζουν και έχουν ευνοϊκές χρεώσεις; Τι είναι το μόνο πακέτο στη γη που ακόμα και μετά "θανατον" δεν αλλάζει τιμολογιακή πολιτική;:ninja::ninja::ninja:

Μα θα σκάσω πια αν δεν μάθω!:lol:

Σςςςςς, μην το φωνάζεις πολύ, μπορεί να σας έχουν ξεχάσει! :p.

φορητοτητα για βατραχο σημερα, βεβαια δεν ειχα φ2γκ2 αλλα η μη μεταφορα των μεγκαμπαιτς στον επομενο μηνα με ανανεωση ηταν το αποκορυφωμα...σε ερωτηση σε καταστημα τους φανηκε και λογικο να μη μεταφερονται λες και δε τα πληρωσα, μαλλον μου τα δανειζαν...ως εδω και μη παρεκει...

τελικα σου επιβεβαιωσανε στο καταστημα οτι δεν μπορεις να μεταφερεις τα μβ ιντερνετ στο επομενο μηνα ; στο πακετο με τα 5 ευρω για αυτο την κανεις για την φρογκ ; .

Σςςςςς, μην το φωνάζεις πολύ, μπορεί να σας έχουν ξεχάσει! :p.

Δεν μας έχουν ξεχάσει απλά ΞΕΡΕΙ πολύ καλά η wind πως αν αλλάξει την χρέωση του πακέτου όλοι έφυγαν την ίδια μέρα για φορητότητα σε άλλη εταιρία. Θα είναι ισχυρό πλήγμα για την τελευταία wind, μιας και δεν είμαστε και τόσοι λίγοι με f2g2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓOΣ να είσαι στην wind αν δεν έχεις f2g2.

TCL 40 NXTPAPER

Δεν μας έχουν ξεχάσει απλά ΞΕΡΕΙ πολύ καλά η wind πως αν αλλάξει την χρέωση του πακέτου όλοι έφυγαν την ίδια μέρα για φορητότητα σε άλλη εταιρία. Θα είναι ισχυρό πλήγμα για την τελευταία wind, μιας και δεν είμαστε και τόσοι λίγοι με f2g2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓOΣ να είσαι στην wind αν δεν έχεις f2g2.

Υπάρχει και η καρτοκινητή Q η οποία εδώ και πάρα πολλά χρόνια βγάζει αξιόλογες προσφορές.

Κάλεσε καλύτερα το cc για μια επιβεβαίωση...

Υπάρχουν τόσες πολλές προσφορές στην καρτοκινητή, μπορεί να έκανε και λάθος.

Ή τουλάχιστον ας επιβεβαιώσει κάποιος από εδώ...

PS: Και εμένα λογικό μου ακούγεται να μην μεταφέρονται. Είναι πακέτα για 30 ημέρες. Απλώς δεν είμαι σίγουρος ακριβώς αν ενεργοποιήσεις 2 πακέτα τί γίνεται... Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι διαφορετικό για frog που φεύγεις!

Edited by DemetreKre

Κάλεσε καλύτερα το cc για μια επιβεβαίωση...

Υπάρχουν τόσες πολλές προσφορές στην καρτοκινητή, μπορεί να έκανε και λάθος.

Ή τουλάχιστον ας επιβεβαιώσει κάποιος από εδώ...

PS: Και εμένα λογικό μου ακούγεται να μην μεταφέρονται. Είναι πακέτα για 30 ημέρες. Απλώς δεν είμαι σίγουρος ακριβώς αν ενεργοποιήσεις 2 πακέτα τί γίνεται... Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι διαφορετικό για frog που φεύγεις!

στην φρογκ ισχυει κανονικα οπως και στα πακετα τις κανονικης κοσμοτε . μπορεις το πακετο ιντερνετ να το ενεργοποιησεις οσες φορες θελεις και τα μβ ιντερνετ μεταφερονται στο επομενο πακετο που εχεις ενεργοποιησει οποτε κανενα προβλημα , επισης μην ξεχναμε οτι η φρογκ δινει και διπλασιασμο στην πρωτη καρτα ανανεωσης που θα βαλεις καθε μηνα νομιζω ειναι μεχρι τελος σεπτεμβριου αλλα συνεχεια παιρνει παραταση .

και στο καταστημα μου ειπαν οτι δε μεταφερονται, και στην εξυπηρετηση πελατων και οπως εχω πει την εχω πατησει τον προηγουμενο μηνα...πηγα να ανανεωσω αλλα τα λιγα μεγκα που μου ειχαν μεινει δε μεταφερθηκαν παρα τα λεγομενα του σαιτ...

εντυπωσιαζομαι οτι κανεις αλλος δεν εχει βαλει μεγκα εδω μεσα και να χει ανανεωσει...μονο εγω χρησιμοποιω 3g? λολ

ειπα να κανω φορητοτητα προς φρογκ λογω διπλασιασμου και καλων χρεωσεων...και κει τα μεγκα μεταφερονται...παλι καλα δεν εκανα προς βοντα που ακυρωσε το πακετο των 200...χαχαχα

στο κατω κατω μια φορητοτητα ειναι, αμα βγαλει η γουιντ κατι το ξανακοιταω

και στο καταστημα μου ειπαν οτι δε μεταφερονται, και στην εξυπηρετηση πελατων και οπως εχω πει την εχω πατησει τον προηγουμενο μηνα...πηγα να ανανεωσω αλλα τα λιγα μεγκα που μου ειχαν μεινει δε μεταφερθηκαν παρα τα λεγομενα του σαιτ...

εντυπωσιαζομαι οτι κανεις αλλος δεν εχει βαλει μεγκα εδω μεσα και να χει ανανεωσει...μονο εγω χρησιμοποιω 3g? λολ

ειπα να κανω φορητοτητα προς φρογκ λογω διπλασιασμου και καλων χρεωσεων...και κει τα μεγκα μεταφερονται...παλι καλα δεν εκανα προς βοντα που ακυρωσε το πακετο των 200...χαχαχα

στο κατω κατω μια φορητοτητα ειναι, αμα βγαλει η γουιντ κατι το ξανακοιταω

οκ σε ευχαριστω για την ενημερωση θα το δοκιμασω και εγω διοτι εχω ενα πακετο γουιντ που θελω να καταναλωσω τον χρονο ομιλιας που δεν το χρησιμοποιω οποτε θα το εχω για το ιντερνετ για να το δοκιμασω .

Ηταν προφανως τροπος για κερδη:

α) με το να αποτρεψει καποιον που ειχε ποσο μεσα στο "Α" κινητο της wind απο το να τα μεταφερει σε αλλον αριθμο του και να μην πιστοποιησει τον "A" αριθμο (ετσι χτυπησε μεγαλυτερο νουμερο ενεργων αριθμων)

β) οταν καποιος δεν ηθελε να πιστοποιησει τον "Α" αριθμο του, αφου δεν θα μπορουσε να τα μεταφερει σε αλλον, η "πονηρη" wind θα του ετρωγε τα λεφτακια που ειχε μεσα...

Ο μονος λογος που δεν το εχει ενεργοποιησει εκ νεου ισως ειναι το οτι το εχουν ξεχασει (ΑΝ κανεις ασχολειται με το οτιδηποτε λεγεται "υποστηριξη" πελατων). Απο την αλλη βεβαια η ενεργοποιηση εκ νεου με την ληξη της ταυτοποιησης θα ηταν "παραδοχη" της πονηρης της κινησης να το καταργησει...

αυτα που γραφεις δεν ισχυουν ακριβως...βλεπω οτι εχω καταγεγραμενη μια μεταφορα χρονου τον Ιουνιο του 2010 ενω ειχε ηδη ξεκινησει η ταυτοποιηση αρκετους μηνες πριν και σιγουρα ο καλα οργανωμενος χρηστης θα ειχε κανει το κουμαντο του....

δικη μου γνωμη....η εταιρεια κανει παιδαριωδη λαθη....ειναι ανεπιτρεπτο να μην απανταει στον συναγωνισμο....

Ειπα περιπου. Οκ 1 χρονο και 2 μηνες ειναι το σωστο. Απο 1-7-2010 κοπηκε...

Και οκ, μπορει να εισαι "καλα οργανωμενος", αλλα εγω που δεν ημουν "καλα οργανωμενος", ενα μηνα πριν ληξουν οι ταυτοποιησεις ΔΕΝ μπορουσα να κανω μεταφορα αφου ειχε καταργηθει, υπουλα μαλιστα χωρις ενημερωση και δηθεν οτι ειναι τεχνικο προβλημα προσωρινο.

Και βεβαια δεν ημουν "προβατο" να ταυτοποιηθω αμεσως (δεν εννοω εσενα αφου εισαι απο τους 2-3 που "θυμαμαι" το nickname εδω μεσα και εκτιμω ιδιαιτερα). Ειμαι καθετα αντιθετος σε θεματα φακελωματος, οποτε ταυτοποιησα τελευταια μερα αφου η μαζα ετρεξε νωρις νωρις να τους "σφαξει ο αγας τους να αγιασουν" και δεν ακυρωσε με τις πραξεις της το θεμα "ταυτοποιηση".

Απλώς, να επισημάνω πως 1 χρόνο και 2 μήνες μετά, η κλήση στο 1264 συνεχίζει να μας προτρέπει να καλέσουμε αργότερα... :lol::lol::lol:

τα καρτοκινητά της wind είναι πλέον ασύμφορα.. πλην του f2g 2 το οποίο έχει sms με 0,12 ευρω.

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Ο βάτραχος είναι πιο φτηνός πια, εκτός αν έχεις φίλους με q, wind οπότε συμφέρει ακόμα να παραμείνεις κιου για να μιλάτε μεταξύ σας!

Είναι αλήθεια ότι δεν γνωρίζω καθόλου για τη Frog. Θα κοιτάξω τώρα τις προσφορές που έχει, μιας και το ανέφερες.

Κοίταξα τις χρεώσεις και τον πίνακα σύγκρισης, ο οποίος είναι άκρως παραπλανητικός. Τις ίδιες χρεώσεις έχουν (πλην του διπλασιασμού χρόνου ομιλίας). Η Q όμως δίνει χρόνο ομιλίας σε όλη Wind και όχι μόνο στα Q (όπως γίνεται στην περίπτωση του Frog). Και προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει frog, οπότε δεν βρίσκω λόγο να την προτιμήσω.

Edited by vdanasto

Και οκ, μπορει να εισαι "καλα οργανωμενος"

δεν θα το ελεγα...απλα με βοηθαει και η τυχη μερικες φορες...:)...χρειαζεται

στο θεμα μας....να σου πω τι ψηλιαζομαι.....η wind ανεστειλε στο sharing διοτι λιγες μερες μετα - καθως πλησιαζε ο χρονος ληξης της ταυτοποιησης- εβγαλε μια προσφορα προς ενα μεγαλο μερος των συνδρομητων που δεν ειχαν ταυτοποιησει, οπου εδινε 10 € καθαρο χρονο ομιλιας σε οποιον παει και ταυτοποιησει το κινητο του.....καταλαβες;;...για να μην πανε μαζικα τζαμπατζηδες και ταυτοποιησουν κινητα και μετα μεταφερουν τον χρονο τους.... :lol:...

π.χ. η αφεντια μου ταυτοποιησε αρκετα κινητα νουμερα τοτε και εισεπραξα το bonus των 10 € στο πολλαπλασιο....βεβαια τωρα δεν μπορω να το μεταφερω....και πρεπει να ταιζω καθε χρονο απο 1 € τα νουμερα για να μη ληξουν.....μικρο το κακο διοτι σε καθε ταξιδι μου στο εξωτερικο "τελειωνω" και ενα νουμερο....:)

Μα στο έγραψα παραπάνω, μην πεις ότι δεν στο έγραψα.... Σου είπα παραπάνω, αν μιλάς σε κιου ή wind μάλλον δεν σε συμφέρει. Εντάξει όχι ακριβώς και τις ίδιες χρεώσεις για όσους το θέλουμε σαν 2ο νούμερο... Ή γενικά για να μιλάμε σε καμία συγκεκριμένη εταιρεία....:) Και μια χαρά είναι ο διπλασιασμός για εμάς τους υπόλοιπους!:) Εγώ ας πούμε από wind έχω κάτι ελάχιστα νούμερα... Οπότε να και αν έχει προσφορές η κιου να κ αν δεν έχει... Δεν πήρα το νούμερο για αυτούς! :DΤο χρειάζομαι και για να μιλάω σε σταθερά κ πού και πού και στα άλλα εκτός βόντα που προς το παρόν είμαι σε συμβόλαιο!

Το έγραψες, δεν είπα ότι δεν το έγραψες :p. Γεγονός, εξαρτάται από το τι εξυπηρετεί τον καθένα.

Στο f2g διπλασιαζεται η δευτερη και τριτη καρτα καθε μηνα απο οσο ξερω (εκτος αν δεν ισχυει πλεον αυτο και δεν το γνωριζω), η πρωτη καρτα αν ειναι 5€ μετραει για ανανεωση η οχι?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova