scream Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Αθλια η νέα προσφορά πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 (edited) http://cartamobile.forumotion.com/t182-topic wind F2G:100 ΔΩΡΕΑΝ λεπτά προς wind/Q και 20mb δωρεάν ίντερνετ με κάθε ανανέωση απο 10 ευρώ και πάνω! Από σήμερα με κάθε ανανέωση 10 ευρώ και ανώ το F2G θα δίνει 100 λεπτά κλήσεων και βιντεοκλήσεων προς WIND και Q και 20mb δωρεάν ίντερνετ !Επίσης με ανανέωση απο 20 ευρώ και άνω θα δίνει 120 λεπτά κλήσεων και βιντεοκλήσεων προς WIND και Q και 120mb δωρεάν ίντερνετ.Η αξία της ανανέωσης αποτελεί προϋπόθεση για την απόδοση των δωρεάν λεπτών ομιλίας/ βίντεο-κλήσεων και ΜΒ και όχι χρέωση και το υπόλοιπο της αξίας μπορεί να καταναλωθεί προς όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες. Τα λεπτά ομιλίας καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια χρέωσης ανά κλήση τα 3 λεπτά. Δεν υπάρχει περιορισμός ανανεώσεων χρόνου ομιλίας. Τα δωρεάν λεπτά / ΜΒ σε κάθε ανανέωση δίνονται αθροιστικά, δηλαδή προστίθενται σε αυτά της προηγούμενης ανανέωσης. Τα λεπτά ομιλίας/ βίντεο-κλήσεων και ΜΒ που δεν θα καταναλωθούν στο διάστημα των 30 ημερών δεν μεταφέρονται. Για το υπόλοιπο του διαθέσιμου χρόνου ομιλίας/ ΜΒ οι συνδρομητές μπορούν να καλούν δωρεάν από το κινητό τους το 1242. Για την εγγραφή οι συνδρομητές πρέπει να καλέσουν δωρεάν στο 1242. Τέλος, τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και ΜΒ δεν καταναλώνονται σε καθεστώς περιαγωγής. http://cartamobile.forumotion.com/t183-topic Καρτοκινητή wind:100 λεπτά προς όλα τα κινητά και σταθερά με 8 ευρώ! Από 12 Ιουλίου 2011, όλοι οι συνδρομητές της καρτοκινητής WIND card to all, παλαιοί και νέοι, θα έχουν το νέο πακέτο ομιλίας που προσφέρει με κόστος ενεργοποίησης 8€, 100 λεπτά ομιλίας. Τα λεπτά ομιλίας μπορούν να καταναλωθούν μόνο προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα της Ελληνικής επικράτεια και ισχύουν για 30 ημέρες. Η κατανάλωση των λεπτών ομιλίας γίνεται ανά δευτερόλεπτο, με ελάχιστη χρέωση ανά κλήση τα 3 λεπτά. Για την ενεργοποίηση του πακέτου ο συνδρομητής στέλνει κενό SMS με δωρεάν αποστολή στο 1233. Τέλος, το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 2 φορές σε διάστημα 30 ημερών. Τα λεπτά ομιλίας που δεν θα καταναλωθούν στο διάστημα των 30 ημερών δεν μεταφέρονται. Για το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών οι συνδρομητές μπορούν να στείλουν τη λέξη «ΥΠ» με SMS στο 1233 δωρεάν. Edited July 13, 2011 by Petros the Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Μολις εχασε 3 πελατες.Εχω κανει απο εχθες αιτηση σε vodafone και με πηραν τηλεφωνο σημερα.Αυριο θα εχω 3 πακετα στα χερια μου εντελως δωρεαν.8 χρονια πελατης της wind ευχαριστημενος αλλα το τελευταιο χρονο μας τα χαλασε.Γιατι να μην παω σε Καρτοκινητό Vodafone το οποιο εχει 0,01 €/ λεπτό προς 2 αριθμούς Vodafone + με καθε ανανεωση 10---> 1 ώρα δωρεάν ομιλίας προς όλα τα δίκτυα ή με καθε ανανεωση 20--->2,5 ώρες δωρεάν ομιλίας προς όλα τα δίκτυα ??? Αν συγκρινουμε τα πακετα στα bonus συμφερει η vodafone κατα πολυ αφου με 20 ευρω ανανεωση περνω 2,5 ωρες προς ολα τα δικτυα ενω με την wind 2 ωρες προς wind.Πραγματικα κριμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 (edited) Στο 1265 προστέθηκε σαν μόνιμο πακέτο 600 λεπτά ομιλια + 600 sms(προς f2g μόνο) με 7 ευρώ! Edited July 12, 2011 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Nα υποθέσω ότι θα έρθει σιγά σιγά και η κατάργηση του πακέτου 600 & 600 και 150 προς wind και σταθερά;; γιατί αν πλεον θελουν 7€ για free2go μονο τότε ποιος θα το βαζει οταν με 8,5€ δινει προς ολη τη wind και σταθερά. Παντως είναι πολύ ξεφτίλες σ΄αυτο το δίκτυο, οι τελευταιοι και με διαφορά και η πρόταση τους ειναι ίδια με τους άλλους, ποιοι διοικούν και αποφασίζουν πλέον σε αυτη την εταιρεία;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 καλησπερα ο πατερας μου πηγε να πληρωσει ενα λογ/σμο σταθερου τηλεφωνου στην γουιντ και του κανανε δωρο ενα πακετο συνδεσης καρτοκινητησ card to all που δινει διπλασιο χρονο ομιλιας για ενα μηνα και εκεινος εβαλε 10 ευρω μεσα και μου το εδωσε. αλλα ολοι εχουμε βονταφον και θελω να καταναλωσω τα 10ευρω που εχω δωρεαν μεχρι τις 11/8. μπορω να μεταφερω υπολοιπο σε wind f2g ;. και αν δεν μπορω , εαν ενεργοποιησω πακετο ιντερνετ απο που θα μου τραβηξει τον δωρεαν χρονο ομιλιας ; . απο το δωρεαν μπονουσ του 1286; ή απο το 1269. καπου ειχα διαβασει οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω πακετα και να τραβαει μονο απο το μπονουσ του 1268. αλλα μονο μπορω να καταναλωσω για κλησεις και μυνηματα ειναι σιγουρο; . πολυ ασυμφορο το λεπτο ομιλιας 0,40ευρω το λεπτο πανακριβο; . και 0,12ευρω το μυνημα πολυ ακριβο. απο οτι ακουσα στο 1268 δεν υπαρχουνε μυνηματα προς ολα τα δικτυα γιατι; .επειδη δινει τον διπλασιασμο; . κληση στο 1242 της νεας προσφορας 100λεπτα προς ολη την γουιντ και 20μβ ιντερνετ με ανανεωση 10 ευρω και μου λεει οτι δεν αφορα το δικο μου πακετο αρα η μοναδικη προσφορα ειναι ο διπλασιασμος; δεν εχει λεπτα προς ολη την γουιντ; . σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν ξερω καθολου. και εκανε χαζομαρα που εβαλε 10ευρω ο πατερας μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 (edited) Νεα προσφορα στο πακέτο F2g: 100min προς wind και Q και 20 Mb με ανανέωση 10 ευρώ. 120min προς wind και Q και 120 Mb με ανανέωση 20 ευρώ. Ενεργοποίηση με κληση στο 1242. http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/bonus-ananeosis/ Edited July 12, 2011 by dimitris2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 καλησπερα ο πατερας μου πηγε να πληρωσει ενα λογ/σμο σταθερου τηλεφωνου στην γουιντ και του κανανε δωρο ενα πακετο συνδεσης καρτοκινητησ card to all που δινει διπλασιο χρονο ομιλιας για ενα μηνα και εκεινος εβαλε 10 ευρω μεσα και μου το εδωσε. αλλα ολοι εχουμε βονταφον και θελω να καταναλωσω τα 10ευρω που εχω δωρεαν μεχρι τις 11/8. μπορω να μεταφερω υπολοιπο σε wind f2g ;. και αν δεν μπορω , εαν ενεργοποιησω πακετο ιντερνετ απο που θα μου τραβηξει τον δωρεαν χρονο ομιλιας ; . απο το δωρεαν μπονουσ του 1286; ή απο το 1269. καπου ειχα διαβασει οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω πακετα και να τραβαει μονο απο το μπονουσ του 1268. αλλα μονο μπορω να καταναλωσω για κλησεις και μυνηματα ειναι σιγουρο; . πολυ ασυμφορο το λεπτο ομιλιας 0,40ευρω το λεπτο πανακριβο; . και 0,12ευρω το μυνημα πολυ ακριβο. απο οτι ακουσα στο 1268 δεν υπαρχουνε μυνηματα προς ολα τα δικτυα γιατι; .επειδη δινει τον διπλασιασμο; . κληση στο 1242 της νεας προσφορας 100λεπτα προς ολη την γουιντ και 20μβ ιντερνετ με ανανεωση 10 ευρω και μου λεει οτι δεν αφορα το δικο μου πακετο αρα η μοναδικη προσφορα ειναι ο διπλασιασμος; δεν εχει λεπτα προς ολη την γουιντ; . σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν ξερω καθολου. και εκανε χαζομαρα που εβαλε 10ευρω ο πατερας μου . Μπορεις να αγορασεις το πακέτο 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και σταθερά με 8 ευρώ! Για ενεργοποίηση στείλει μήνυμα στο 1233! Εχει ελάχιστη κατανάλωση 3 λεπτά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Μπορεις να αγορασεις το πακέτο 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και σταθερά με 8 ευρώ! Για ενεργοποίηση στείλει μήνυμα στο 1233! Εχει ελάχιστη κατανάλωση 3 λεπτά .. για ιντερνετ δεν μπορω να αγορασω κατι; ή δεν μπορω να κανω μεταφορα υπολοιπου σε αλλο καρτοκινητο; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Eιδα και εγω τα καινουρια προγραμματα της wind.Eγω ενα πραγμα πιστευω.H ειναι εντελως ανημερωτοι οι ανθρωποι περι του μεριδιου τους και της θεσης τους στην αγορα η προσπαθουν να χασουν πελατες ετσι ωστε να πεσουν στο ελαχιστο δυνατο και να συνενοθουν με την βονταφον.Aλλη λογικη εξηγηση δεν εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 για ιντερνετ δεν μπορω να αγορασω κατι; ή δεν μπορω να κανω μεταφορα υπολοιπου σε αλλο καρτοκινητο; . Μεταφορά υπολοίπου δε γίνεται από καρτοκινητά της wind εδώ και καιρό. Την έχουν σταματήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 για ιντερνετ δεν μπορω να αγορασω κατι; ή δεν μπορω να κανω μεταφορα υπολοιπου σε αλλο καρτοκινητο; . Για ίντερνετ 200 mb με 5 ευρω και 120 mb με 3 ευρώ.Οχι δεν γίνεται να κάνεις μεταφορά υπόλοιπου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Μεταφορά υπολοίπου δε γίνεται από καρτοκινητά της wind εδώ και καιρό. Την έχουν σταματήσει ok σε ευχαριστω καλα θυμομουνα. τωρα εαν ειναι να ενεργοποιησω το το πακετο των 60μβ ιντερνετ με χρεωση 3 ευρω απο οτι ειδα θα μου δωσει 120μβ ιντερνετ . θα μου τα αφαιρεσει απο το 1269; τελικα ; τα 3 ευρω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Στο 1265 προστέθηκε σαν μόνιμο πακέτο 600 λεπτά ομιλια + 600 sms(προς f2g μόνο) με 7 ευρώ! Το εχεις σαν επιλογη εσυ στο 1265???Το ψαχνω και δεν το βρισκω:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 (edited) ok σε ευχαριστω καλα θυμομουνα. τωρα εαν ειναι να ενεργοποιησω το το πακετο των 60μβ ιντερνετ με χρεωση 3 ευρω απο οτι ειδα θα μου δωσει 120μβ ιντερνετ . θα μου τα αφαιρεσει απο το 1269; τελικα ; τα 3 ευρω ; Λογικα και σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφέρει χρήστες στο παρελθόν θα σου αφαιρέσει απο το κανονικό υπόλοιπο! Οταν το ενεργοποιησεις, μην ξεχασεις να στειλεις την εντολή "60mb οχι" στο 1210,προκειμένου να μην ανανεώνεται αυτόματα η υπηρεσία κάθε μήνα τραβώντας απο το υπόλοιπο 3 ευρώ. Το εχεις σαν επιλογη εσυ στο 1265???Το ψαχνω και δεν το βρισκω:worry::worry: Ναι είναι η πρώτη επιλογή στα πακέτα της παρέας. @@λοιπόν έχεις δίκιο!!Μολις κάλεσα 1265 και ειδα έβγαλαν την νέα επιλογη! Αν είδες λείπει η επιλογή 1 Edited July 13, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Ναι είναι η πρώτη επιλογή στα πακέτα της παρέας. @@λοιπόν έχεις δίκιο!!Μολις κάλεσα 1265 και ειδα έβγαλαν την νέα επιλογη! Αν είδες λείπει η επιλογή 1 Εμενα ξεκιναει κατευθειαν απο την επιλογη 2..Μηπως φταιει οτι εχω ακομα τα 1200' και σμσ ??και δεν με αφηνει να δω την επιλογη 1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Εμενα ξεκιναει κατευθειαν απο την επιλογη 2..Μηπως φταιει οτι εχω ακομα τα 1200' και σμσ ??και δεν με αφηνει να δω την επιλογη 1? Η επιλογή 1 ήταν τα 1200 και 1200 που εξαφανιστηκε μεσα σε μια νυχτα και απλά ξεκιναγε απο το 2 τοση ηταν η λυσσα τους να το αποσυρουν που δεν αλλαξαν καν τα ηχογραφημενα.. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Η επιλογή 1 ήταν τα 1200 και 1200 που εξαφανιστηκε μεσα σε μια νυχτα και απλά ξεκιναγε απο το 2 τοση ηταν η λυσσα τους να το αποσυρουν που δεν αλλαξαν καν τα ηχογραφημενα.. Το πρωί στην επιλογή 1 ήταν 600 λεπτά + 600 μηνύματα προς f2g με 7 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Οταν το ενεργοποιησεις, μην ξεχασεις να στειλεις την εντολή "60mb οχι" στο 1210,προκειμένου να μην ανανεώνεται αυτόματα η υπηρεσία κάθε μήνα τραβώντας απο το υπόλοιπο 3 ευρώ. Αυτο δεν το γνωριζα κι εγω. Αν το αφησω ως εχει, με το που ληξει ο μηνας του πρωτου πακετου, και ανανεωθει αυτοματα, θα μεταφερθουν τα mb που μου εχουν μεινει και τον επομενο μηνα? Η πρεπει να κανω εγω την ανανεωση 1 μερα πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Στο site της wind δεν βρίσκω τα non stop πακέτα.Τα έχουν βγάλει;Μηπως πάνε να τα καταργήσουν τελείως και μας το φέρνουν σιγά σιγά; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Στο site της wind δεν βρίσκω τα non stop πακέτα.Τα έχουν βγάλει;Μηπως πάνε να τα καταργήσουν τελείως και μας το φέρνουν σιγά σιγά; οντως δεν υπάρχουν από χθες και πολύ με ανησυχησε και μένα... Επισης το συστημα τα χει παίξει γιατι μου ηρθε και σε μενα και στη φιλη μου μηνυμα οτι το νον στοπ σου που ενεργοποιησες πριν 30 ημερες λήγει απόψε καλεσε 1265 κλπ κλπ αλλα το νον στοπ μας το ενεργοποιησαμε 1 του μηνα εγω και 4 η φιλη μου. Χθες μου στειλε οτι το Bonus χρονου ομιλιας που ειχα έληξε να ανανεωσω καρτα ενω bonus εχω να παρω απο το Μάιο που χα βαλει καρτα τελευταια φορά... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Αυτο δεν το γνωριζα κι εγω. Αν το αφησω ως εχει, με το που ληξει ο μηνας του πρωτου πακετου, και ανανεωθει αυτοματα, θα μεταφερθουν τα mb που μου εχουν μεινει και τον επομενο μηνα? Η πρεπει να κανω εγω την ανανεωση 1 μερα πριν? Το πακέτο με τα 3 ευρώ μετά τη λήξη του ανανεώνεται αυτόματα αρκεί να έχεις το απαραίτητο υπόλοιπο στην κάρτα σου...Ta mb δεν μεταφέρονται, καθώς με την λήξη του πακέτου χάνονται....Στο πακέτο με τα 5 ευρώ δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της υπηρεσίας.Επισης μπορείς να κανείς παράλληλες ενεργοποιήσεις όπου συμψηφιζονται τα mb και ο χρόνος παρατείνεται για ένα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 [...]Χθες μου στειλε οτι το Bonus χρονου ομιλιας που ειχα έληξε να ανανεωσω καρτα ενω bonus εχω να παρω απο το Μάιο που χα βαλει καρτα τελευταια φορά... Μήπως είχες τα 300λεπτά που δίνανε μέσω του fb? Νομίζω ότι μου ήρθε και μένα ένα παρόμοιο μήνυμα και το συνέδεσα με αυτά τα 300λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Το πακέτο με τα 3 ευρώ μετά τη λήξη του ανανεώνεται αυτόματα αρκεί να έχεις το απαραίτητο υπόλοιπο στην κάρτα σου...Ta mb δεν μεταφέρονται, καθώς με την λήξη του πακέτου χάνονται....Στο πακέτο με τα 5 ευρώ δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της υπηρεσίας.Επισης μπορείς να κανείς παράλληλες ενεργοποιήσεις όπου συμψηφιζονται τα mb και ο χρόνος παρατείνεται για ένα μηνα. ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10 ΕΥΡΩ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 100 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΓΑΒΥΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΕ 20 ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΓΑΒΥΤΕ!!!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!ΑΧ ΒΡΕ Φ2Γ2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ!!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Απ οτι καταλαβα δεν εχει νοημα να φυγουμε απο την wind. Εξαλλου το πακετο των 1200 τοσο στην βοντα οσο κ στην κοσμοτε δε θα ναι διαθεσιμο για τους νεους συνδρομητές. Ετσι δεν ειναι? Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts