simcart Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) ήμουνα είδη γραμμένος στην πρόσφορα κε έχω Πάρη τον πρώτο διπλασιασμό ..μολης τελειοσε ο χρόνος μου στύλε μήνυμα κε μου λέι ΠΟΣ¨:: KAI MHN ΞEXNAΣ OTI KAΘE MHNA KEPΔIZEIΣ ΔIΠΛAΣIO XPONO OMIΛIAΣ ΣTH 2H KAI 3H ANANEΩΣH TOY MHNA ..ε έβαλα είκοσι εύρο και που είναι ? Edited May 14, 2011 by simcart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Καλημερα.. ενεργοποιησα σημερα μια wind card 2 all και θελω να ρωτησω αν βαλω αμεσως μια καρτα 10 ευρω παιρνω τα λεπτα προς wind και προς τους αλλους η χρειαζεται να κανω καπου εγγραφη.Στην σελιδα της εταιρειας http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-Wind/%CE%94%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82---%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82.aspx δεν γραφει απολυτως τιποτα για εγγραφη καπου ..απλα εδω ειμαι πιο σιγουρος.. ευχαριστω Edited May 14, 2011 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 ήμουνα είδη γραμμένος στην πρόσφορα κε έχω Πάρη τον πρώτο διπλασιασμό ..μολης τελειοσε ο χρόνος μου στύλε μήνυμα κε μου λέι ΠΟΣ¨:: KAI MHN ΞEXNAΣ OTI KAΘE MHNA KEPΔIZEIΣ ΔIΠΛAΣIO XPONO OMIΛIAΣ ΣTH 2H KAI 3H ANANEΩΣH TOY MHNA ..ε έβαλα είκοσι εύρο και που είναι ? καλα τι θα δουνε δηλαδη?αφου ισχυει αυτοματα η προσφορα. τετοια απατη δηλαδη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simcart Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 ακριβός οπός σας τα λέω έχω και το μήνυμα ...τι να πω πια δεν ξέρω άπλα μπορ να είναι ένα τεχνικό πρόβλημα το άδικο θα είναι άμα δεν μου το αναγνωρίσουν τότε μιλάμε για απάτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 ακριβός οπός σας τα λέω έχω και το μήνυμα ...τι να πω πια δεν ξέρω άπλα μπορ να είναι ένα τεχνικό πρόβλημα το άδικο θα είναι άμα δεν μου το αναγνωρίσουν τότε μιλάμε για απάτη Το μηνυμα αυτο δεν ηρθε μονο σε σενα.εχει ερθει σε ολους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Εγώ είχα ανανεώσει την 1η Μαϊού . Χθες εβαλα μια κάρτα των 5 για να ενεργοποιήσω τα 500mb ,όμως διπλασιασμο μπόνους δεν ειδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Μαλλον ο διπλασιασμος της 2ης και της 3ης ανανεωσης γινεται μονο αν δεν εχει διπλασιαστει η πρωτη ανανεωση, δηλαδη απο τον επομενο μηνα αφου μεχρι πριν λιγες μερες διπλασιαζονταν μονο η πρωτη ανανεωση και οι περισσοτεροι εχουν ηδη ανανεωσει μια φορα και εχουν παρει το διπλασιασμο.Απ'οτι φαινεται "ξεχασαν" να αναφερουν αυτη τη λεπτομερεια στο sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Μαλλον ο διπλασιασμος της 2ης και της 3ης ανανεωσης γινεται μονο αν δεν εχει διπλασιαστει η πρωτη ανανεωση, δηλαδη απο τον επομενο μηνα αφου μεχρι πριν λιγες μερες διπλασιαζονταν μονο η πρωτη ανανεωση και οι περισσοτεροι εχουν ηδη ανανεωσει μια φορα και εχουν παρει το διπλασιασμο.Απ'οτι φαινεται "ξεχασαν" να αναφερουν αυτη τη λεπτομερεια στο sms. σωστη η υποθεση σου.μαλλον αυτο ειναι. αλητεια κανονικη ομως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Αυτό λοιπόν εννοούσε εκείνο το μήνυμα που έλεγε βάλε μια κάρτα μέχρι 8 Μάη και θα διπλασιαστεί . Όλως τυχαία έβαλα μια κάρτα στις 8.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simcart Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 μα παιδιά το μήνυμα ήρθε αφού μου είπε πως κατανάλωσα τους μπόνους ..αρα εις γνώσην ήτανε ότι εχει γινεί η πρώτη ανανέωση...μου είπανε ότι θα κάνανε αναβάθμιση στο σύστημα κε είχανε πει θα υπήρξε πρόβλημα με τους διπλασιασμούς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 μα παιδιά το μήνυμα ήρθε αφού μου είπε πως κατανάλωσα τους μπόνους ..αρα εις γνώσην ήτανε ότι εχει γινεί η πρώτη ανανέωση...μου είπανε ότι θα κάνανε αναβάθμιση στο σύστημα κε είχανε πει θα υπήρξε πρόβλημα με τους διπλασιασμούς . αρα δεν απατη, απλα υπαρχει τεχνικο προβλημα. ετσι ενταξει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simcart Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 υποθετικά ..αυτο δεν μου το είπε η προηγούμενη όταν είχα Πάρη δεν ξέρω αγαπητέ μου ...άλα άμα δεν το δώσουνε θα εξακολουθεί να λέγετε απάτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 υποθετικά ..αυτο δεν μου το είπε η προηγούμενη όταν είχα Πάρη δεν ξέρω αγαπητέ μου ...άλα άμα δεν το δώσουνε θα εξακολουθεί να λέγετε απάτη τα τεχνικα προβληματα ειναι συνηθισμενα στην wind.αφου αφησες αιτημα να το δουνε, θα παρεις απαντηση τι ισχυει τελικα. οταν σου απαντησουνε ενημερωσε μας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 σήμερα 15 , λήγει η προσφορά του Internet 500 MB , Μακάρι να δώσουν παράταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 σήμερα 15 , λήγει η προσφορά του Internet 500 MB , Μακάρι να δώσουν παράταση Που σημαίνει ότι; Δεν θα ενεργοποιούνται πλέον τα 500 mb σε καινούργιους χρήστες ή σταματάει και για τους παλιούς; Συγνώμη αλλά δεν διάβασα παραπάνω. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Που σημαίνει ότι; Δεν θα ενεργοποιούνται πλέον τα 500 mb σε καινούργιους χρήστες ή σταματάει και για τους παλιούς; Συγνώμη αλλά δεν διάβασα παραπάνω. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Το πακετο παυει να υπαρχει και δεν μπορει να ενεργοποιηθει απο κανενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Με λίγα λόγια , βάλτε το σήμερα για να έχετε για 1 μήνα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Το πακετο παυει να υπαρχει και δεν μπορει να ενεργοποιηθει απο κανενα. Με λίγα λόγια , βάλτε το σήμερα για να έχετε για 1 μήνα ακόμα Έχω απο την προηγούμενη ενεργοποίηση περίπου 300mb ,αν βάλω και άλλη κάρτα σήμερα τα mb πόσα θα είναι; Ξέρετε περίπου την χρέωση ανα mb σε συμβόλαιο, έστω ένα εύρος τιμών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 ενεργοποιησε ενα πακετο μινι sms.με καθε ενεργοποιηση τετοιου πακετου παιρνεις 1 ποντο.η απλα ανανεωσε σε ενα καταστημα με 1 ευρω. νομιζω δεν ανανεωνουν πλεον με 1 ευρω:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Έχω απο την προηγούμενη ενεργοποίηση περίπου 300mb ,αν βάλω και άλλη κάρτα σήμερα τα mb πόσα θα είναι; Ξέρετε περίπου την χρέωση ανα mb σε συμβόλαιο, έστω ένα εύρος τιμών Τα mb λογικα θα ληγουν στη ωρα τους ξεχωριστα, αν βαλεις αλλα 500, θα σου λεει συνολο 800mb αλλα τα 300 θα ληξουν οταν συμπληρωσουν μηνα, ενω τα 500 σε 30 μερες κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 σήμερα 15 , λήγει η προσφορά του Internet 500 MB , Μακάρι να δώσουν παράταση Νομιζω η Q το εχει μεχρι 30/6 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
e_k Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 καλησπέρα κε κάλος σας βρήκα αν και παρακολουθώ χρόνια το forum σήμερα γράφτηκα για να καταγγείλω το εξής: Mου ήρθε ένα μήνυμα το ίδιο με τα άλλα τα πεδιά που έλεγε πως τέλειωσε ο μπόνους ομιλίας και ανανέωσε χρόνο ομιλίας κε θα έχω διπλασιασμό με την δεύτερη κε τρίτη ανανέωση κλπ...λιπών έβαλα είκοσι ευρό και τίποτα .. πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών κε πέρασα κε από κατάστημα κε τίποτα ...από το τηλέφωνο μου είπανε ΠΟΣ θα το ελέγξουνε .. συγνώμη άλα αυτό είναι απατεωνιά ... κι εμένα μου ήρθε αυτό το μήνυμα, έκανα ανανέωση με 5 ευρώ προχθές (η δεύτερη γι αυτό το μήνα) μου ήρθε ο διπλασιασμός και ίσχυε για μια μέρα μόνο, χθες το βράδυ εξαφανίστηκε το υπόλοιπο (περίπου 4€)...ακόμα δεν επικοινώνησα με εξυπηρέτηση πελατών για να δω αν όντως ισχύει για μια μέρα (τρελήηη προσφορά) ή αν κάτι έγινε πάλι με τη γραμμή μου (το χουν το συνήθειο να μου εξαφανίζουν ποσά από διπλασιασμούς και μπόνους κλπ)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 κι εμένα μου ήρθε αυτό το μήνυμα, έκανα ανανέωση με 5 ευρώ προχθές (η δεύτερη γι αυτό το μήνα) μου ήρθε ο διπλασιασμός και ίσχυε για μια μέρα μόνο, χθες το βράδυ εξαφανίστηκε το υπόλοιπο (περίπου 4€)...ακόμα δεν επικοινώνησα με εξυπηρέτηση πελατών για να δω αν όντως ισχύει για μια μέρα (τρελήηη προσφορά) ή αν κάτι έγινε πάλι με τη γραμμή μου (το χουν το συνήθειο να μου εξαφανίζουν ποσά από διπλασιασμούς και μπόνους κλπ)... αλλο παλι και αυτο για μια μερα μονο?μηπως ειναι τεχνικο προβλημα και σε σενα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
e_k Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 αλλο παλι και αυτο για μια μερα μονο?μηπως ειναι τεχνικο προβλημα και σε σενα? όχι γιατί το ανέφερε και το μήνυμα από το 1237 οτί λήγει στις 14/5...ζήτησα από την εξυπηρέτηση πελατών μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας του site της wind (βαρέθηκα να καλώ το 1260 και να μη μπορώ να συνεννοηθώ) να με ενημερώσουν αν όντως αυτή είναι η διάρκεια του διπλασιασμού...από εκεί ευτυχώς την προηγούμενη φορά είχε επικοινωνήσει μαζί μου μια εξυπηρετηκότατη υπάλληλος που με είχε κατατοπίσει πλήρως για το τι ισχύει στις 2 γραμμές που έχω από άποψη προσφορών κλπ έτσι ώστε να μπορώ να τις ελέγχω και να ξέρω τι μου γίνετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 όχι γιατί το ανέφερε και το μήνυμα από το 1237 οτί λήγει στις 14/5...ζήτησα από την εξυπηρέτηση πελατών μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας του site της wind (βαρέθηκα να καλώ το 1260 και να μη μπορώ να συνεννοηθώ) να με ενημερώσουν αν όντως αυτή είναι η διάρκεια του διπλασιασμού...από εκεί ευτυχώς την προηγούμενη φορά είχε επικοινωνήσει μαζί μου μια εξυπηρετηκότατη υπάλληλος που με είχε κατατοπίσει πλήρως για το τι ισχύει στις 2 γραμμές που έχω από άποψη προσφορών κλπ έτσι ώστε να μπορώ να τις ελέγχω και να ξέρω τι μου γίνετε... αρα ειναι σιγουρα τεχνικο προβλημα. συνηθισμενες καταστασεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts