Vasileios Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Στην WIND το κάθε πακέτο έχει την δική του ημερομηνία λήξης , Κανονικά μόλις λήξει ο μήνας θα σου μείνουν μόνο τα νέα 1200 . Τα πακέτα της wind αν τα έβαλες μετά τις 4 Απριλίου , ισχύουν πλέον πρός όλους τους συνδρομητές WIND +Q δες την παρακάτω ανακοίνωση http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρεία/Ανακοινώσεις/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ-ΠΑΚΕΤΩΝ-NON-STOP-ΣΥΝΔΡΟΜΗΤ-1.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Πριν απο εναν μηνα κ κατι ειχα βαλει 20αρα καρτα. Οταν τελειωσε ο μηνας εβαλα το non stop της παρεας με 7 ευρω. Αντι να εχω μονο 1200' λεπτα ομιλιας εχω πανω απο 2000. Προστεθηκαν κ τα προηγουμενα λεπτα που ειχα απο την 20αρα καρτα?? Δλδ τωρα μπορω να καλω προς ολη την wind κ οχι μονο προς f2go? Και μονο τα 1200 να ειχες απο το νον στοπ της παρεας παλι θα μιλουσες προς ολη τη wind και q. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Καλησπερα 2 ερωτησεις. Η υπηρεσια της γουιντ με το μπονους εσερχομενων καταργηθηκε τελικα? Το ειχα ενεργοποιησει 12 του προηγουμενου μηνα,σε 2 μερες 8α μου αποδωθουν τα λεπτα η θα τους παρει κ θα τους σηκωσει?(αν θυμαμαι καλα ετσι δουλευε,αγοραζες το πακετο με 1ε και μετα απο ενα μηνα σου ερχοταν μηνυμα με τα λεπτα που "κερδισες") Και η αλλη εχει να κανει με το voip που λετε παραπανω.Δεν καταλαβα στις οδηγειες που λεει να βαλεις ενα Dial Access...Αξιζει να το δοκιμασω σε φ2γ2?Η εστω στο γατςαπ μου? Επεισης δεν πολυ καταλαβα τον τιμοκαταλογο,λεει 0,1000 αυτα τι ειναι? 10 λεπτα το λεπτο? η το sec?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Καλησπερα 2 ερωτησεις. Η υπηρεσια της γουιντ με το μπονους εσερχομενων καταργηθηκε τελικα? Το ειχα ενεργοποιησει 12 του προηγουμενου μηνα,σε 2 μερες 8α μου αποδωθουν τα λεπτα η θα τους παρει κ θα τους σηκωσει?(αν θυμαμαι καλα ετσι δουλευε,αγοραζες το πακετο με 1ε και μετα απο ενα μηνα σου ερχοταν μηνυμα με τα λεπτα που "κερδισες") Και η αλλη εχει να κανει με το voip που λετε παραπανω.Δεν καταλαβα στις οδηγειες που λεει να βαλεις ενα Dial Access...Αξιζει να το δοκιμασω σε φ2γ2?Η εστω στο γατςαπ μου? Επεισης δεν πολυ καταλαβα τον τιμοκαταλογο,λεει 0,1000 αυτα τι ειναι? 10 λεπτα το λεπτο? η το sec?? Για το voip που ειπαν πιο πανω αν και offtopic, για σενα δεν αξιζει με το f2g2. Εγω θα το δοκιμασω αν και βρισκω βουνο το να καταφερω να ρυθμισω το Ε51 με sip ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Για το voip που ειπαν πιο πανω αν και offtopic, για σενα δεν αξιζει με το f2g2. Εγω θα το δοκιμασω αν και βρισκω βουνο το να καταφερω να ρυθμισω το Ε51 με sip ρυθμισεις. δε χρειάζονται ρυθμίσεις σιπ....απλά καλείς εναν αριθμό και μετά καλείς αυτόν που θες και πατας δίεση....συμφερει και τους φ2γ2 γιατί έχει 0.02 για σταθερα.... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 δε χρειάζονται ρυθμίσεις σιπ....απλά καλείς εναν αριθμό και μετά καλείς αυτόν που θες και πατας δίεση....συμφερει και τους φ2γ2 γιατί έχει 0.02 για σταθερα.... ούτε εγώ κατάλαβα πως το ενεργοποιώ . Δηλαδή δεν χρειάζεται να έχουμε κινητό wifi απλά καλούμε έναν αριθμό και αυτός ο αριθμός δεν μας χρεώνει διότι χρησιμοποιεί τα λεπτά από το μπόνους ανανέωσης μας και μετά πως πληρώνουμε το πόσο στην παραπάνω εταιρεία; έρχεται λογαριασμός σπίτι; ή υπάρχει τρόπος να αφαιρεται κατευθείαν από την κάρτα μας δείχνει πολύ χρήσιμη η παραπάνω υπηρεσία. Επίσης έχει ελάχιστο χρόνο χρέωσης; και τι αριθμό φαίνεται στον άλλον όταν τον καλώ; απόκρυψη; ή κανονικά ο αριθμός μου . Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δείχνει πολύ ενδιαφέρον το παραπάνω . Παίζει σε όλες τις εταιρείες; για την vodafone με ενδιαφέρει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 δε χρειάζονται ρυθμίσεις σιπ....απλά καλείς εναν αριθμό και μετά καλείς αυτόν που θες και πατας δίεση....συμφερει και τους φ2γ2 γιατί έχει 0.02 για σταθερα.... Εσυ μιλας για να εκμεταλευεσαι τα δωρεαν λεπτα του καρτοκινητου, οκ αν και υπαρχει και ο ευκολοτερος τροπος μεσω ειδικου προγραμματος. Εγω αναφερομαι σε καθαρη sip μεθοδο ωστε οταν εχω προσβαση σε wifi να το εκμεταλευομαι. Περασα επιτυχως τους κωδικους στο fring και τωρα περιμενω το δωρεαν 50λεπτο για να δοκιμασω την υπηρεσια. ούτε εγώ κατάλαβα πως το ενεργοποιώ . Δηλαδή δεν χρειάζεται να έχουμε κινητό wifi απλά καλούμε έναν αριθμό και αυτός ο αριθμός δεν μας χρεώνει διότι χρησιμοποιεί τα λεπτά από το μπόνους ανανέωσης μας και μετά πως πληρώνουμε το πόσο στην παραπάνω εταιρεία; έρχεται λογαριασμός σπίτι; ή υπάρχει τρόπος να αφαιρεται κατευθείαν από την κάρτα μας δείχνει πολύ χρήσιμη η παραπάνω υπηρεσία. Επίσης έχει ελάχιστο χρόνο χρέωσης; και τι αριθμό φαίνεται στον άλλον όταν τον καλώ; απόκρυψη; ή κανονικά ο αριθμός μου . Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δείχνει πολύ ενδιαφέρον το παραπάνω . Παίζει σε όλες τις εταιρείες; για την vodafone με ενδιαφέρει περισσότερο. Χρησιμοποιει τα δωρεαν λεπτα που εχεις πχ τα 1200 προς wind και με την αναλογη χρεωση εσυ μπορεις να καλεις εναν οποιοδηποτε αλλο αριθμο. Λογαριασμος οχι δεν ερχεται, υπαρχει online ενημερωση κινησης απο οσο ειδα. Πληρωνεις μεσω καρτας/λογαριασμου τραπεζης/paypal. Ελαχιστος χρονος χρεωσης λεει ειναι το 1", πολυ καλο φυσικα. Ισχυει για οποιαδηποτε εταιρια σε βολευει, δες το mail που μου εστειλαν: Επωφεληθείτε από τα δωρεάν λεπτά ομιλίας που σας δίνει ο πάροχος κινητής/σταθερής τηλεφωνίας σας! Καλώντας τους παρακάτω αριθμούς μπορείτε να συνδέεστε μέσω της Inter Telecom, μετατρέποντας το τηλέφωνό σας σε Χρονοκάρτα! Wind Καρτοκινητή / Q Telecom 6937118410 Wind F2G 6939921212 / 6939921219 Cosmote What's up 6975713590 / 6975713622 Cosmote Cosmoκάρτα 6981058827 Vodafone CU 6943169949 / 6945162263 Σταθερό 211 800 80 81* *Χρέωση απλής κλήσης Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία συνδεθείτε στην προσωπική σας σελίδα και μεταβείτε στην ακόλουθη διεύθυνση: http://billing.intertelecom.gr/billing/devices/user_device_clis Εισάγετε ή τροποποιήστε τον αριθμό από τον οποίο σκοπεύετε να καλείτε, με την μορφή (+3069...) ή (+302...) Μόλις καλέσετε έναν από τους παραπάνω αριθμούς, (δε θα ακούσετε κάποιο ηχογραφημένο μήνυμα) εισάγετε κατευθείαν τον αριθμό που επιθυμείτε να καλέσετε και πιέστε το πλήκτρο με τη # Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Πέζει σε όλες τις εταιρείες , φένεται ο αριθμός από τον οποίο καλείς, Προπληρώνεις με πιστωτική , Η χρέωση ανα δευτερόλεπτο, Χρεώνεσαι από τα δωρεάν λεπτά που έχεις και τα οποία συνήθως μας περισεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Παιδιά είμαστε 100% off topic, γι' αυτό δημιούργησα ένα νέο θέμα στην κατάλληλη ενότητα γιατί φαίνεται ότι ενδιαφέρει πολύ κόσμο η δρομολόγηση των gsm κλήσεων σε Voip. Και ΝΑΙ ακόμα και αυτοί που έχουν f2g2 απολαμβάνουν χρέωση 0.02 / λεπτό προς σταθερά (αντί για 0.10 / λεπτό) και πάμφθηνες χρεώσεις από το f2g2 σε διεθνείς κλήσεις (διεθνείς κλήσεις κατευθείαν από το f2g2). Και πάντα με χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν έχω σχέση με την εταιρία, για να μην παρεξηγηθώ, αλλά η ιδέα τους (να παίρνεις από το δικό σου κινητό κάποιο ΙΔΙΟ κινητό της εταιρίας) και μετά αυτή να κάνει τη δουλειά του voip αυτόματα εμφάνιζοντας μάλιστα το ΔΙΚΟ ΣΟΥ αριθμό μου φαίνεται εξαιρετική. Μένει να κάνουμε δοκιμές για την ποιότητα της φωνής! Προτείνω να συνεχίσουμε εκεί το θέμα της intertelecom και του gsm=>voip gateway. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3584595#post3584595 Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, σε μένα μολις έσκασε το μήνυμα: "Τώρα η παρέα μεγαλώνει γιατί εχεις 1200 λεπτά και 1200 sms όχι μονο προς f2g αλλά προς όλη την wind/q συμβόλαια και καρτοκινητά με 7 e για 30 μέρες. Κάλεσε 1265" Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Εχει αναφερθει, τα προπληρωμενα προγραμματα ισχυουν πλεον για ολη την wind/Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Εσυ μιλας για να εκμεταλευεσαι τα δωρεαν λεπτα του καρτοκινητου, οκ αν και υπαρχει και ο ευκολοτερος τροπος μεσω ειδικου προγραμματος. Εγω αναφερομαι σε καθαρη sip μεθοδο ωστε οταν εχω προσβαση σε wifi να το εκμεταλευομαι. Περασα επιτυχως τους κωδικους στο fring και τωρα περιμενω το δωρεαν 50λεπτο για να δοκιμασω την υπηρεσια. Χρησιμοποιει τα δωρεαν λεπτα που εχεις πχ τα 1200 προς wind και με την αναλογη χρεωση εσυ μπορεις να καλεις εναν οποιοδηποτε αλλο αριθμο. Λογαριασμος οχι δεν ερχεται, υπαρχει online ενημερωση κινησης απο οσο ειδα. Πληρωνεις μεσω καρτας/λογαριασμου τραπεζης/paypal. Ελαχιστος χρονος χρεωσης λεει ειναι το 1", πολυ καλο φυσικα. Ισχυει για οποιαδηποτε εταιρια σε βολευει, δες το mail που μου εστειλαν: Θα πρότεινα να σβήσεις τα νουμεράκια πρόσβασης... Για προφανείς λόγους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 έχει η wind υπηρεσία 0.01/1 λεπτό προς αριθμούς wind ή q; και αν ναι πως ενεργοποιείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 έχει η wind υπηρεσία 0.01/1 λεπτό προς αριθμούς wind ή q; και αν ναι πως ενεργοποιείται; υπήρχε παλιά στα πακέτα δέσμευσης τιμής αυτό τώρα από όσο ξέρω έχει καταργηθεί και στους παλιούς συνδρομητές που είναι στο συγκεκριμένο πακέτο. Εξάλλου δεν υπάρχει δυνατότητα να πασ σε πακέτο δέσμευσης τιμής πια. Τουλάχιστον υπαρχουνε πακέτα προς όλη την γουίντ πάλι καλά κάτι είναι και αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Δεν είμαι 100% σίγουρος αν καταργήθηκε και στους παλιούς. Πήρα ένα ξεχασμένο F2G5 που έχω, κάλεσα το 1267 και διάλεξα την επιλογή 4 για να προσθέσω δύο νούμερα Wind. Όταν η κοπέλα άρχισε να λέει "εισάγετε τον πρώτο αριθμό Wind..." έκλεισα το τηλέφωνο επειδή δεν ήθελα να εισάγω κάτι. Ίσως αν κάποιος ολοκληρώσει τη διαδικασία να μπορέσει να μας πει αν όντως ισχύει ακόμα ή όχι. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Δεν είμαι 100% σίγουρος αν καταργήθηκε και στους παλιούς. Πήρα ένα ξεχασμένο F2G5 που έχω, κάλεσα το 1267 και διάλεξα την επιλογή 4 για να προσθέσω δύο νούμερα Wind. Όταν η κοπέλα άρχισε να λέει "εισάγετε τον πρώτο αριθμό Wind..." έκλεισα το τηλέφωνο επειδή δεν ήθελα να εισάγω κάτι. Ίσως αν κάποιος ολοκληρώσει τη διαδικασία να μπορέσει να μας πει αν όντως ισχύει ακόμα ή όχι. ισχύει κανονικά η υπηρεσια στο free2go αντίστοιχο της δεσμευσης τιμής, είχε κολλήσει το σύστημα κάποιες μέρες αλλά πλέον λειτουργεί κανονικά και μπορεις να περάσεις τους αριθμούς που επιθυμείς για το ένα λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς wind (δε νομίζω ότι ισχύει και για q που ρώτησε κάποιος) Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ισχύει κανονικά η υπηρεσια στο free2go αντίστοιχο της δεσμευσης τιμής επιβεβαιώνω....ισχυει κανονικοτα και την χρησιμοποιω Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
e_k Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 εκτός από το 1260 ποιό είναι το άλλο τηλέφωνο της εξυπηρέτησης πελατών (21051...αρχίζει αν θυμάμαι καλά); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 2106158000 Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
e_k Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ευχαριστωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 εκτός από το 1260 ποιό είναι το άλλο τηλέφωνο της εξυπηρέτησης πελατών (21051...αρχίζει αν θυμάμαι καλά); 210-5100100 Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikos2000gr Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Μολις μου ηρθε μυνημα που λεει: απο 04/04 εως 07/05 με ανανεωση οποιασδηποτε αξιας μεσα σε καταστημα Wind μπαινεις σε κληρωση και 60 τυχεροι/βδομαδα κερδιζουν δωρεαν χρονο ομιλιας αξιας 100Ε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Τα 100' από την ανανέωση των 20 ευρώ έχουν ως ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 2'?Εμένα όταν μιλάω κάτω από τα 2' χρεώνει 2' και όταν μιλάω πάνω από 2' η χρέωση πάει ανά sec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 60 τυχεροι/βδομαδα κερδιζουν δωρεαν χρονο ομιλιας αξιας 100Ε!! Τα ψιλά γράμματα φαντάζομαι ότι θα γράφουν "Χρέωση ανά 5 λεπτά, διάρκεια δωρεάν χρόνου 15 μέρες" ή κάτι τέτοιο...:lol: Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Αυτές οι προσφορές με τους λίγους τυχερούς είναι εντελώς της π......λάκας... Πιο πολύ με ενοχλούν και με κάνουν να νοιώθω κορόιδο παρά δρουν θετικά για την εικόνα της εταιρείας:mad:... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts