Bruno Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Στείλε SMS ΥΠ στο 1210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 ευχαριστώ πολύ!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Φιλε πως το βρηκες αυτο το 2,14??? εγω θα συμφωνησω με αυτο που αναγραφεται στο site,συμφωνα με αυτα που ξερω ο φορος ειναι αντιστοιχος της αξιας της καρτας,ετσι βγαινει και το ΦΠΑ,τωρα οσο αναφορα τον φορο καρτοκινητης που ειναι 12%,εαν παρουμε τον τυπο α/ν=τ/100,εχουμε α=υποσυνολο ν=συνολο τ=ποσοστο και κανουμε χιαστη. Αρα εχουμε για τη 10αρα καρτα α/10=12/100 με χιαστη βγαινει 10χ12=100χα => εχουμε 120=100α =>α=120/100 => α=1,20 ειναι ο φορος που αντιστοιχει στα 10 ευρω,αρα 10-1,20= 8,80€ τελικο ποσο. εαν τωρα θελουμε να βρουμε το φορο για τα 20 ευρω,αντικαθιστουμε οπου ν το 20 και κανουμε ακριβως την ιδια διαδικασια,θα δεις οτι βγαινει 2,40 και τελικο ποσο 17,60ευρω.... Ουσιαστικά εσύ έκανες 20x1,12 έβγαλες 22,40€ Έτσι βρήκες το ποσό που θα έπρεπε να βάλεις αν δεν έδινε η WIND το φόρο για να έχεις μέσα στο κινητό σου 20€... (22,40/1,12=20€) Παιδιά δεν υπάρχει λάθος στην ανακοίνωση της WIND εσείς κακολογείτε (ευτυχώς-δυστυχώς) Αν κάποιος ήθελε χωρίς δώρο να βάλει 20€ στο κινητό του θα έπρεπε να γεμίσει με 22,40€ (22,40/1,12=20€) Σωστό είναι πως για να "βγάλεις" το φόρο πρέπει να διαιρέσεις αλλά δεν έχετε δίκιο 20/1,12=17,86 σου δείχνει το ποσό αν βάλεις 20€ πόσα θα έιχες αν δεν έδινε δώρο το φόρο... Βασικά τα ίδια λέμε αλλά δίκιο έχει η WIND (τουλάχιστον αυτή τη φορά) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 ειναι λαθος ο τυπος που υπολογιζεις τον φπα. απλα διαιρεις το ποσο της καρτας που αγοραζεις με το 1,12(τον φπα καρτοκινητης). για να πειστεις την επομενη φορα που θα ανανεωσεις δες το ακριβες ποσο που θα μπει στο καρτοκινητο σου. στη καρτα των 10 θα μπουν 8,93 και στων 20 θα μπουν 17,86 Έτσι ακριβώς είναι.Και εγώ αναρωτιόμουν πως αφαιρούν τον 12%. Dust in the WIND.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 αν ηξεραν να κανουν και καμια πραξη της προκοπης καλα θα ητανε. στην καρτα των 20 ευρω ο φορος δεν ειναι 2,4 ευρω αλλα 2,14 ευρω. ασχετοι. λεπτομερεια θα πειτε, αλλα δειχνει το επιπεδο της οργανωσης. Φίλε μου , κάθε φόρος μπαίνει στην τιμή .... πριν τον φόρο Έτσι για να συμπληρωθούν 20 ευρώ πρέπει να φορολογήσουμε 12% την τιμή των 17,857 Για αυτό ο φόρος είναι 2,14 και όχι 2,40 . Απλά συγνώμη που στο λέω , η εταιρεία δεν είναι καθόλου άσχετη από οικονομικά της φορολογίας . Ο απλός λαός απλά δεν καταλαβαίνει σε τι χρειάζονται οι έρμοι οι λογιστές...' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Για να διευκολύνω λίγο ακόμα... Αν εσύ ήθελες να ακούσεις στο 1269 πως έχει 20€ θα έπρεπε να βάλεις ξυστή κάρτα αξίας 22,40€. Αν βάλεις ξυστή κάρτα 20€ είναι αλήθεια πως θα ακούσεις 17,86€... Αλλά τα 20-17,86=2,14€ δεν έχουν καμία σχέση με το 2,40€ που ουσιαστικά σου δίνει η WIND... Τα 2,14€ είναι τα χρήματα που χάνεις εσύ στην ξυστή κάρτα των 20€ αν δεν βάλεις από κατάστημα... Ίδια πράγματα άλλη διατύπωση... To 2,14€ θα ίσχυει στην περίπτωση που σου έλεγε γλιτώνετε το φόρο κινητής σε αξία 17,86€ και πάνω δηλ. αν βάλετε 17,86€ έχετε 2,14€ δώρο Αυτά από μένα δεν ασχολουμαι άλλο με το θέμα! Η προσφορά είναι πως δίνει το φόρο για ανανεώσεις 20€ και πάνω και μακάρι να διατηρηθεί (δεν ξέρω τι διατύπωση έχει στο site κάποιος κερδίζει πάντως 2,40€ αν θέλει να βάει 20€ καθαρά στο κινητό του) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) δε λέμε για το bonus των 100 λεπτών ομιλίας για το διπλασιασμό της κάρτας λέμε που κρατούσε 30 ημέρες , το βλέπεις με ΥΠ στο 1237 Επιμένω. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ. Σταματήστε επιτέλους τις ανακρίβειες. Edited March 10, 2011 by panosntok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Επιμένω. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΕΡΔΙΣςΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ. Σταματήστε επιτέλους τις ανακρίβειες. εκανες σημερα ανανεωση; Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 (edited) Επιμένω. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ. Σταματήστε επιτέλους τις ανακρίβειες. Δεν πρόκειται για ανακρίβειες.. Για τους άπιστους θωμάδες: Το BONUS διπλασιου χρονου ομιλίας ισχύει μονο για 15 μερες απο εδω και περα. Επιβεβαιωμένο: με 2 ανανεώσεις σε διαφορετικά νουμερα f2g που εκανα στις 9/3 και 10/3 Απο το τηλ. κέντρο εξυπηρέτησης της wind με αναφορές άλλων μελών πιο πάνω που έκαναν ανανέωση χρόνου (αν καταλαβα καλα απο post #11678 ) Για ποιο λόγο αυτά να ειναι ανακρίβειες? Ισως προλαβες να κάνεις ανανέωση πριν γίνει η αλλαγή ? Ή κατα περίεργο τρόπο δεν εφαρμόστηκε η αλλαγή σε σένα (?) Edited March 11, 2011 by inel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Δεν πρόκειται για ανακρίβειες.. Για τους άπιστους θωμάδες: Το BONUS διπλασιου χρονου ομιλίας ισχύει μονο για 15 μερες απο εδω και περα. Επιβεβαιωμένο: με 2 ανανεώσεις σε διαφορετικά νουμερα f2g που εκανα στις 9/3 και 10/3 Απο το τηλ. κέντρο εξυπηρέτησης της wind με αναφορές άλλων μελών πιο πάνω που έκαναν ανανέωση χρόνου Για ποιο λόγο αυτά να ειναι ανακρίβειες? Ισως προλαβες να κάνεις ανανέωση πριν γίνει η αλλαγή ? Ή κατα περίεργο τρόπο δεν εφαρμόστηκε η αλλαγή σε σένα (?) Διάβασα ξανά με προσοχή τα προηγούμενα post και τελικά είδα μόνο εσύ το ανέφερες για τις 15 μέρες . Προσωπικά ναι είμαι άπιστος Θωμάς αρκετές φορές εδώ μέσα αλλά λέγονται και αλλά ισχύουν στην πράξη . Δεν έχει βρεθεί άλλος ένας να πει για 15 μέρες . τυχαίο; Θα δείξει … Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Πω ρε παιδί μου, ακόμα και εδώ μέσα παίζονται παιχνίδια με μαύρη διαφήμιση εταιριών; Είναι δυνατόν; Μπορεί ένας χριστιανός να μας πει αν είναι 15 μέρες ή 30; Είναι σημαντική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά για το αν θα επιλέξουμε αυτό το πακέτο. thanks Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Πηρα το cc και μου λενε οτι δεν εχει αλλαξει κατι στο bonus.Tωρα πιο πανω γραφει φιλος οτι του εδωσε το μπονους για 15 μερες.Tι ισχυει πια θα τρελαθω!:)Eδω που ειμαι δεν εχω κοντα περιπτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Πηρα το cc και μου λενε οτι δεν εχει αλλαξει κατι στο bonus.Tωρα πιο πανω γραφει φιλος οτι του εδωσε το μπονους για 15 μερες.Tι ισχυει πια θα τρελαθω!:)Eδω που ειμαι δεν εχω κοντα περιπτερο. Θα συνεχίσω να επιμένω. Έβαλα 9/3 20 € και πήρα BONUS για 30 μέρες. Ας δει ο υπεύθυνος εδώ ποιοι γράφουν ανακρίβειες και να πάρει τα μέτρα του. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε και να μαθαίνουμε και όχι να κάνουμε δυσφήμηση για λόγους που δεν θέλω να σκεφτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 παιδες πηρα εξυπηρετηση για να ρωτησω γιατι νομιζα οτι δεν ειχα παρει μπονους διπλασιασμου, η κοπελα ειπε οτι απο την επομενη ανανεωση το μπονους θα ειναι για 15 μερες...ειχα ανανεωσει με 20ε στις 4/3...αν ξερει τι λεει και δεν ειναι μουφες λογικα στις 4/4 θα μπει μπονους για 15 μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 ξερεις κανείς κάποιο καταστημα wind στην Αθήνα που να δεχεται πληρωμη με πιστωτική για ανανεωση χρόνου ομιλίας 20 ευρώ κ άνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Eυχαριστω για την ενημερωση οποτε 15μερες ισχυει για να το λετε ολοι μαλλον το cc δεν ειχε ενημερωθει.Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την πολιτικη της γουιντ και γιατι κανει συνεχεια τα ιδια λαθη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 ξερεις κανείς κάποιο καταστημα wind στην Αθήνα που να δεχεται πληρωμη με πιστωτική για ανανεωση χρόνου ομιλίας 20 ευρώ κ άνω? Καλή ερώτηση. Είχα προσπαθήσει σε αυτό στο Mall αλλά ο υπάλληλος μου είχε πει ότι δε γίνεται. Είναι γενικό αυτό; Και αν ναι, για ποιό λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 υπηρχε το κεντρικο στον Κορυδαλλο που δεχόταν, πολλες φορες ειχα κανει ανανεωση με πιστωτική αλλα δυστυχως πριν 1 μηνα έκλεισε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Εδώ απο τα 2€ αφαιρούν 12% τι γελοίο Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Καλή ερώτηση. Είχα προσπαθήσει σε αυτό στο Mall αλλά ο υπάλληλος μου είχε πει ότι δε γίνεται. Είναι γενικό αυτό; Και αν ναι, για ποιό λόγο; Δεν είμαι γνώστης καθώς δεν έχω πιστωτική καρτα και καθόλου ιδέα... Απλώς, γνωρίζω πως αν περάσεις άυλη δεν γίνεται να ακυρωθεί μετά! Οπότε αν κάποιος ζητήσει να βάλει μονάδες μέσω πιστωτικής -μπουν τα 20€- και μετά ο υπάλληλος περάσει τη πιστωτική για να πάρει τα λεφτά πέσει σε περίπτωση που δεν έχει λεφτά μέσα (έχει ξεπεράσει το όριο, έχει γίνει φραγή σε κάποια πιστωτική) έτσι δεν θα μπορεί να πάρει και τα λεφτά... Οπότε θα πρέπει να ζητήσει κάποια άλλη πιστωτική (αφού δεν ακυρώνεται η αγορά του χρόνου) και ούτε γίνεται να πραγματοποιηθεί μετά πληρωμή με μετρητά! Ή υπάρχει τρόπος μόλις βάλεις πιστωτική να σου δείξει αν μπορείς να τραβήξεις τα 20€;;; Στην ίδια περίπτωση αν σε εξόφληση λογαριασμού μέσω πιστωτικής δεν έιχει λεφτά η κάρτα μπορείς να ακυρώσεις τη πληρωμή και να κάνεις μετρητά ή καθόλου... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Δεν είμαι γνώστης καθώς δεν έχω πιστωτική καρτα και καθόλου ιδέα... Απλώς, γνωρίζω πως αν περάσεις άυλη δεν γίνεται να ακυρωθεί μετά! Οπότε αν κάποιος ζητήσει να βάλει μονάδες μέσω πιστωτικής -μπουν τα 20€- και μετά ο υπάλληλος περάσει τη πιστωτική για να πάρει τα λεφτά πέσει σε περίπτωση που δεν έχει λεφτά μέσα (έχει ξεπεράσει το όριο, έχει γίνει φραγή σε κάποια πιστωτική) έτσι δεν θα μπορεί να πάρει και τα λεφτά... Οπότε θα πρέπει να ζητήσει κάποια άλλη πιστωτική (αφού δεν ακυρώνεται η αγορά του χρόνου) και ούτε γίνεται να πραγματοποιηθεί μετά πληρωμή με μετρητά! Ή υπάρχει τρόπος μόλις βάλεις πιστωτική να σου δείξει αν μπορείς να τραβήξεις τα 20€;;; Στην ίδια περίπτωση αν σε εξόφληση λογαριασμού μέσω πιστωτικής δεν έιχει λεφτά η κάρτα μπορείς να ακυρώσεις τη πληρωμή και να κάνεις μετρητά ή καθόλου... Γιατί να μην περάσει πρώτα την πιστωτική και αν εγκριθεί τότε να πιστώσει και τα χρήματα στο καρτοκινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Αυτό ρώτησα... Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να δεις πρώτα αν θα εγκριθεί το ποσό... Αν είσαι σίγουρος δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη δικαιολογία! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Παιδιά το bonus όντως έχει πάει στις 15 μέρες τουλάχιστον με ανανέωση 5€ που έκανα εγώ,ενώ τους προηγούμενους μήνες ίσχυε για 30 μέρες. Αυτό που βλέπω είναι ότι κάθε μήνα ελατώνονται τα δωρεάν λεπτά μειώνεται η διάρκεια των bonus κτλπ..Σε κάνα 2μηνο βλέπω να μας τα έχουν κόψει όλα. (Και παρεπιπτόντως ας μάθει κάποιος στο marketing της wind τι σημαίνει η λέξη ΔΩΡΕΑΝ και πού τη χρησιμοποιούμε γιατί φαίνεται μιλάνε άλλη γλώσσα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Inel σου ζητώ συγγνώμη που αμφισβήτησα τα λεγόμενα σου , μου ήταν αδιανόητο να πιστέψω ότι για άλλη μια φορά η wind παίρνει προσφορά πίσω τόσο γρήγορα. Τι να πω ρε γμτ ΕΛΕΟΣ . Tο marketing της wind είναι για κλωτσιές ΟΥΣΤ. Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Έβαλα σήμερα 20άρα κάρτα κ το μπόνους ισχύει για ένα μήνα. Σίγουρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts