sv2evs Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Θα μπορούσαν να το ανεβάσουν στο site τους ! Και ο ποιό άσχετος μπορεί να το κάνει ! Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) Δηλαδή, για να καταλάβω, αν πάω σε ένα κατάστημα wind και σκάσω 20€ θα γίνουν τα εξής: 1)Θα γλιτώσω τον φόρο (~2Ε) 2)Θα μου μπουν άλλα 20Ε ως διπλασιασμός μέσα στο μήνα, για τα άλλα κινητά 3)Θα μιλάω 1200 λεπτά σε όλη την wind και Q 4)Θα έχω ιντερνετ 120Μb (που μου φτάνουν, οπότε γλιτώνω και τα 5Ε από τα 500 που θα έβαζα ούτως ή άλλως) 5)Θα μου μείνουν πιθανότατα τα 20Ε μέσα στην κάρτα; Edited March 4, 2011 by Petros the Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) Δηλαδή, για να καταλάβω, αν πάω σε ένα κατάστημα wind και σκάσω 20€ θα γίνουν τα εξής: 1)Θα γλιτώσω τον φόρο (~2Ε) 2)Θα μου μπουν άλλα 20Ε ως διπλασιασμός μέσα στο μήνα, για τα άλλα κινητά 3)Θα μιλάω 1200 λεπτά σε όλη την wind και Q 4)Θα έχω ιντερνετ 120Μb (που μου φτάνουν, οπότε γλιτώνω και τα 5Ε από τα 500 που θα έβαζα ούτως ή άλλως) 5)Θα μου μείνουν πιθανότατα τα 20Ε μέσα στην κάρτα; Και 1.200 sms Edited March 4, 2011 by Petros the Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Τελικα ο διπλασιασμος της καρτας ισχυει για ολους στο f2g? Ειτε ειχε ερθει μηνυμα ειτε οχι? Εμενα ισχυει κανονικα, απλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν επιλεκτικη προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Τελικα ο διπλασιασμος της καρτας ισχυει για ολους στο f2g? Ειτε ειχε ερθει μηνυμα ειτε οχι? Εμενα ισχυει κανονικα, απλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν επιλεκτικη προσφορα. επιλεκτική είναι αλλά ήρθε επιλεκτικά πλέον σε όλους!!! Αλήθεια έτυχε σε κανέναν διπλός διπλασιασμός κάθε μήνα ή μονο σε μένα ρε παιδιά διπλασιάζετε και το bonus κάθε φορά που βάζω κάρτα; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 επιλεκτική είναι αλλά ήρθε επιλεκτικά πλέον σε όλους!!! Αλήθεια έτυχε σε κανέναν διπλός διπλασιασμός κάθε μήνα ή μονο σε μένα ρε παιδιά διπλασιάζετε και το bonus κάθε φορά που βάζω κάρτα; σε μενα παντώς οχι Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς με φ2γ και μήνυμα διπλασιασμού να βάλει από κατάστημα wind λιγότερα από 5 ευρώ και να πάρει τον διπλασιασμό; Δεν καταφέρνω να τον ξοδέψω όλον τον διπλασιασμό των 5€ :O, σήμερα μου έληξε με 2€ μέσα (έχω και το bonus εισερχομένων και στην ουσία τον διπλασιασμό τον τρώω μόνο σε sms -και στέλνω ελάχιστα). Θα ήθελα να βάλω πχ μόνο 3€ αλλά πιστεύω ότι δεν θα μου δώσει διπλασιασμό... "Ψιλολόγια", θα μου πείτε, αλλά κι εγώ σας είπα, έχω καεί με τα 100€ που μου έχουν ξεμείνει σε άλλο φ2γ με την κατάργηση του sharing και τώρα δεν θέλω να μαζεύω μεγάλο υπόλοιπο, θέλω να είμαι "μία η άλλη" μήνα με το μήνα. Edited March 4, 2011 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς με φ2γ και μήνυμα διπλασιασμού να βάλει από κατάστημα wind λιγότερα από 5 ευρώ και να πάρει τον διπλασιασμό; Δεν καταφέρνω να τον ξοδέψω όλον τον διπλασιασμό των 5€ :O, σήμερα μου έληξε με 2€ μέσα (έχω και το bonus εισερχομένων και στην ουσία τον διπλασιασμό τον τρώω μόνο σε sms -και στέλνω ελάχιστα). Θα ήθελα να βάλω πχ μόνο 3€ αλλά πιστεύω ότι δεν θα μου δώσει διπλασιασμό... "Ψιλολόγια", θα μου πείτε, αλλά κι εγώ σας είπα, έχω καεί με τα 100€ που μου έχουν ξεμείνει σε άλλο φ2γ με την κατάργηση του sharing και τώρα δεν θέλω να μαζεύω μεγάλο υπόλοιπο, θέλω να είμαι "μία η άλλη" μήνα με το μήνα. το δοκίμασα εγώ έβαλα κάρτα 3€ ηλεκτρονικά από το κατάστημα και δεν διπλασιάστηκε. Απλά μου ήρθε το μύνημα υπενθύμισης ότι με 5€ ανανέωση και πάνω θα διπλασιαστεί το υπόλοιπο μου μέχρι τον ιούνιο. Και μετά μου ήρθε ένα άλλο μύνημα που έλεγε για τα 300 λεπτά με κάθε κάρτα ανανέωσης 5€ και το υπόλοιπο μπόνους που παίρνω με κάθε κάρτα ανανέωσης 10€ και 20€. Από ότι είχατε πει το μπόνους που παίρνουμε ισχύει για έναν μήνα και το μαθαίνουμε μέσω από το 1237. Και δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για ενεργοποίηση πακέτου π.χ. Του ίντερνετ με 5€. Έτσι δεν είναι;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 (edited) έχω καεί με τα 100€ που μου έχουν ξεμείνει σε άλλο φ2γ με την κατάργηση του sharing και τώρα δεν θέλω να μαζεύω μεγάλο υπόλοιπο TIIΙΙΙΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ SHARING?!!! Οπότε here is the catch... Αν βέβαια κάποιος κάνει τις πράξεις, τα 20Ε αντιστοιχούν σε περίπου 54 λεπτά προς κινητά εκτός προσφοράς, οπότε το πακέτο είναι ανταγωνιστικότατο, αν αναλογιστούμε τον διπλασιασμό (110 λεπτά!) τις υπόλοιπες παροχές και το internet. Ουσιαστικά, συμφέρει πααρα πολύ περισσότερο από τα μικρά προγράμματα συμβολαίου μέχρι ~25Ε τον μήνα. Τώρα αν θέλεις να δώσεις λιγότερα από 20 τον μήνα (που δεν θα με χάλαγε...) και ιντερνετ, είναι σχεδόν αδύνατο, εκτός πια και αν μιλάς μοοοοονο με F2g, και βάζεις 5-10Ε, σου τρώνε από τον φόρο 2€ και από τα 500ΜΒ άλλα 5€, αλλά μιλάς με f2g και έχεις και το Internet σου, αλλά χωρίς σοβαρό υπόλοιπο για τους άλλους... Edited March 4, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Που στελνουμε μυνημα για να μαθουμε ποσα MB απομενουν??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Που στελνουμε μυνημα για να μαθουμε ποσα MB απομενουν??? ΥΠ στο 1210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 επιλεκτική είναι αλλά ήρθε επιλεκτικά πλέον σε όλους!!! Αλήθεια έτυχε σε κανέναν διπλός διπλασιασμός κάθε μήνα ή μονο σε μένα ρε παιδιά διπλασιάζετε και το bonus κάθε φορά που βάζω κάρτα; Σε έμενα έχει ερθει 2πλος διπλασιασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 (edited) και σε μενα ηρθε διπλασιασμος χρονου για 1μηνα μεχρι τον Ιουνιο!αυτον μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμε σε πακετα non stop η για το πακετο του ιντερνετ;;; Edited March 5, 2011 by kwstas18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 και σε μενα ηρθε διπλασιασμος χρονου για 1μηνα μεχρι τον Ιουνιο!αυτον μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμε σε πακετα non stop η για το πακετο του ιντερνετ;;; Σε κανένα πακέτο δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Έχουμε πει πολλάκις ότι ο διπλασιασμός αφορά μόνο ομιλία, SMS και internet με χρέωση/kb. Ό,τι πακέτο αγοράσεις, η αξία του θα μειωθεί από το κανονικό υπόλοιπο του 1269. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 @eatmydust Αν καλέσεις αριθμούς υψηλής χρέωσης 901... γνωρίζεις αν θα πάρει πρώτα από το διπλασιασμό; Ή αν το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 πως κάνω επέκταση υπόλοιπου ?? γιατί ξέχασα να πάω σε κατάστημά wind να περάσω 2-3€ για άλλα 500ΜΒ αφού δεύτερα είναι κλειστά Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 πως κάνω επέκταση υπόλοιπου ?? γιατί ξέχασα να πάω σε κατάστημά wind να περάσω 2-3€ για άλλα 500ΜΒ αφού δεύτερα είναι κλειστά καλεσε το 1268 http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-WIND.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 μπορω να χρησιμοποιησω για ανανεωση f2g καρτα q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Απ΄όσο γνωρίζω όχι. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι πολύ πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Πως βλεπω το υπολοιπο που εχω προς F2G, για να ξερω αν θελω ανανεωση ρε παιδια? Εστειλα ΥΠ στο 1237 αλλα μου λεει μονο το υπολοιπο διπλασιασμου. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 παιδες το μηνυμα απο f2g2 προς f2g2 δεν ειναι 4 λεπτα;;;...:confused: εστειλα ενα και με χρεωσε 12 λεπτα...εχει αλλαξει η χρεωση;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 παιδες το μηνυμα απο f2g2 προς f2g2 δεν ειναι 4 λεπτα;;;...:confused: εστειλα ενα και με χρεωσε 12 λεπτα...εχει αλλαξει η χρεωση;;; Ναι έχει αλλάξει εδώ και ένα 6μηνο η χρεώση και από 0,04 έχει πάει στα ληστρικά επίπεδα του 0.13 Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Ναι έχει αλλάξει εδώ και ένα 6μηνο η χρεώση και από 0,04 έχει πάει στα ληστρικά επίπεδα του 0.13 μαλιστα...ειχα την εντυπωση οτι αυτο ηταν για τα κανονικα μηνυματα και οχι για τα μεταξυ των f2g2...τωρα που τελειωσε το τζαμπα φανηκε....:wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Καλημέρα είδα αυτό http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρεία/Ανακοινώσεις/Ανακοίνωση--Διακοπή-εμπορικής-διάθεσης-των-οικονομ.aspx στο σίτε τις γουίντ και δεν κατάλαβα τι θέλει να πει. Αφού έχουνε ήδη καταργηθεί τα πακέτα δέσμευσης τιμής δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί η παραπάνω ανακοίνωση. Αν έχει καταλάβει κανείς ας μου πει.και για ποιον λόγο να κάνω αλλαγή στα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα; αφού είναι πανάκριβες οι χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Πως βλεπω το υπολοιπο που εχω προς F2G, για να ξερω αν θελω ανανεωση ρε παιδια? Εστειλα ΥΠ στο 1237 αλλα μου λεει μονο το υπολοιπο διπλασιασμου. Δωρεάν κλήση στο 1242 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts