asxetoympas Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 μαλλον δεν το εγραψα σωστα και εγινε παρανοηση. 150 ευρω ειναι ενα πολυ σεβαστο ποσο.τεραστιο για καποιους,δεν το συζητω. με αυτο που εγραψα ηθελα να πω οτι αν η wind καταργησει το f2g2 και ολες τις αλλες προσφορες-παροχες που δινει τωρα, τα 150 ευρω δεν θα χαθουνε. θα παραμεινουν στην καρτα για να τα χρησιμοποιησεις,με διαφορετικους ορους και κατα πασα πιθανοτητα χειροτερους. οποτε δεν χανεις και κατι τραγικο. καταναλωνεις τα χρηματα και φευγεις μς φορητοτητα οπου σε συμφερει. δεν ειναι κατι που θα σου δημιουργησει μεγαλο προβλημα. τα καταναλωνεις και φευγεις. τωρα βλεπω οτι και ο φιλος απο πανω εχει ακριβως την ιδια αποψη με μενα Ναι pexths απλή λογική είναι δεν σε κρατάει κανείς δεσμευμένο . είμαι πολύ περίεργος να γνώριζα πόσα άτομα έχουν f2go2 .Κάθε μέρα εδώ μέσα εμφανίζονται και άλλοι :) Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ναι pexths απλή λογική είναι δεν σε κρατάει κανείς δεσμευμένο . είμαι πολύ περίεργος να γνώριζα πόσα άτομα έχουν f2go2 .Κάθε μέρα εδώ μέσα εμφανίζονται και άλλοι :) ειναι αρκετοι ωστε να μην κανει καμια βλακεια η wind και καταργησει το προγραμμα και αρχισουν οι φορητοτητες κατα δεκαδες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 ειναι αρκετοι ωστε να μην κανει καμια βλακεια η wind και καταργησει το προγραμμα και αρχισουν οι φορητοτητες κατα δεκαδες Εγώ και οι κοντινοί μου έχουμε 12 free2go2 πάντως, και δε το κουνάμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Θα περιμενουμε και την q και θα αποφασισω. Η FROG καταργησε και το διπλασιασμο και τα δωρεαν λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 ειναι αρκετοι ωστε να μην κανει καμια βλακεια η wind και καταργησει το προγραμμα και αρχισουν οι φορητοτητες κατα δεκαδες Ίσως και κατά χιλιάδες… Μια βλακεία και θα βρεθεί από δεύτερη τρίτη. Δυστυχώς αυτό το κλίμα αβεβαιότητας το είχε καλλιεργήσει τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζω να έχουν βάλει μυαλό και να μην κάνουν πλέον επιπόλαιες κινήσεις για το συμφέρον όλων μας. Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ίσως και κατά χιλιάδες… Μια βλακεία και θα βρεθεί από δεύτερη τρίτη. Δυστυχώς αυτό το κλίμα αβεβαιότητας το είχε καλλιεργήσει τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζω να έχουν βάλει μυαλό και να μην κάνουν πλέον επιπόλαιες κινήσεις για το συμφέρον όλων μας. τριτη και καταϊδρωμένη ειναι πολλά χρόνια η wind...και η voda δευτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 τριτη και καταϊδρωμένη ειναι πολλά χρόνια η wind...και η voda δευτερη... Αφού στο τέλος η Wind πάντα κάνει τη καλύτερη προσφορά γιατί φωνάζετε? Το πως το κάνει είναι για σασπενς..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Πως βλέπουμε το υπόλοιπο τον mms ; Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 τριτη και καταϊδρωμένη ειναι πολλά χρόνια η wind...και η voda δευτερη... http://cartamobile.forumotion.com/t145-topic Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 http://cartamobile.forumotion.com/t145-topic αν διευκρίνιζες οτι αναφερόσουν μόνο στα καρτοκινητά ναι όντως είναι πολύ οριακά δεύτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 http://cartamobile.forumotion.com/t145-topic κουλο μου φανηκε γιατι μειωθηκαν οι συνδεσεισ.. πιστευω οτι η ταυτοποιηση επαιξε μεγαλο ρολο σε αυτο. οσο για τν βοντα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πηγε στην τριτη θεση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Την wind την συμφερει να δωσει καλυτερη προσφορα απο τις αλλες αφου ηδη τα παραπονα απο τους συνδρομητες της WU ειναι πολλα (βλεπε group facebook και φορουμ) και απειλουν να φυγουν.Αμα δεν βελτιωση την προσφορα θα παραμεινει στα ιδια και φετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 κουλο μου φανηκε γιατι μειωθηκαν οι συνδεσεισ.. πιστευω οτι η ταυτοποιηση επαιξε μεγαλο ρολο σε αυτο. οσο για τν βοντα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πηγε στην τριτη θεση.. βεβαια η wind σιγουρα εχει τα περισσοτερα δευτερα-τρίτα κτλ μισοενεργά νούμερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 αν διευκρίνιζες οτι αναφερόσουν μόνο στα καρτοκινητά ναι όντως είναι πολύ οριακά δεύτερη... Πιστεύω πως περνάει τη VODAFONE και στα "σταθερό+κινητό" στους συνδυασμούς δηλαδή! Μην κρυβόμαστε αυτό είναι που κρατά ακόμα τις εταιρίες και εκεί είναι λογικό να δώσουν βάση... Δεν ξέρω πως θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχαν ασχοληθεί αυτές οι 2 με θέματα σταθερού τηλεφώνου... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Πως βλέπουμε το υπόλοιπο τον mms ; Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 η wind γενικότερα δίνει τα περισσότερα αρκεί να το σκαλίζεις.. Σκεφτείτε οτι σε f2g2 με ανανέωση από 10 και πάνω ...δίνει ΚΑΙ 2 ώρες προς όλους έκτος διπλασιασμών κάθε τύπου σε όσους είχαν ενεργοποιήσει την σχετική προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 η wind γενικότερα δίνει τα περισσότερα αρκεί να το σκαλίζεις.. Σκεφτείτε οτι σε f2g2 με ανανέωση από 10 και πάνω ...δίνει ΚΑΙ 2 ώρες προς όλους έκτος διπλασιασμών κάθε τύπου σε όσους είχαν ενεργοποιήσει την σχετική προσφορά είχε βγει τέτοια προσφορά για f2g2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Art2007 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Τί να πω ρε :X... Έτσι μου'ρχεται να πάω frog. Έχει και διπλασιασμό σε όλους και φτηνές χρεώσεις και νετ με 3€ για 60Mb (όσες φορές θέλω τον μήνα) φθηνά sms. Το μόνο που με κρατάει είναι ότι έχω f2g2... Κι εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν! Θα περιμενουμε και την q και θα αποφασισω. Η FROG καταργησε και το διπλασιασμο και τα δωρεαν λεπτα. Βρε φίλε μου όμως με γείωσες άσχημα, πού το διάβασες αυτό ; Στο σάιτ της δε γράφει τίποτα τέτοιο....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Βρε φίλε μου όμως με γείωσες άσχημα, πού το διάβασες αυτό ; Στο σάιτ της δε γράφει τίποτα τέτοιο....! Τα εχουν βγαλει απο τις προσφορες πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Να τα μας. :p http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρεία/Ανακοινώσεις/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΤΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΠΑΚΕΤΟΥ-ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ-Τ.aspx Edited February 5, 2011 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Art2007 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Τα εχουν βγαλει απο τις προσφορες πια! Οπότε εδώ και εδώ λένε ψέματα; Sorry και για το οφφ τοπικ απλά προσπαθώ να κάνω μια αντικειμενική σύγκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 F2G http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρεία/Ανακοινώσεις/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΤΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΠΑΚΕΤΟΥ-ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ-Τ-1.aspx WIND ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρεία/Ανακοινώσεις/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΤΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΠΑΚΕΤΟΥ-ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ-Τ.aspx Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 εμένα άλλο με τρομάζει. όλες αυτές οι προσφορές απ όλες τις εταιρίες είναι μέχρι τις 30/06 και ο λόγος πιστεύω είναι για να χτυπήσουν τη voda που συνεχίζει μέχρι τότε το unlimited. μετά από αυτή την ημερομηνία τι θα γίνει; να υποθέσω πως θα κοπούν όλα μαχαίρι; τέρμα τα δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Σε καμια περιπτωση δε μπορουν να θεωρηθουν ανταγωνιστικα τα πακετα της wind με αυτα των αλλων δυο εταιριων,η μονη καρτοκινητη που ειναι καπως φτηνη ειναι η Qcard.........κοπηκε η δεσμευση τιμης,εχει μεινει στο παρελθον η εταιρια που παρειχε καποτε τις καλυτερες υπηρεσιες,καμια προσφορα δεν αγγιζει το κοινο......τιμη και δοξα στην telestet...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 μπορεί κάποιος να συνοψίσει τι παίζει στο f2g αυτή τη στιγμή? έχουμε δηλαδή απο θέμα ¨προσφοράς¨ τα 500mb με 5 ευρώ. και άλλο τι? αυτά που περιμένει ο κόσμος να ανακοινωθουν τέλη φεβρουαρίου,αντίστοιχα των περσινών (λεπτά + μηνύματα + mb) άκυρα τελικά? γιατί κάπου διάβασα πως πλέον θα συμφέρει να το γυρίσουμε σε συμβόλαιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts