triviz Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Παιδιά έχει έρθει σε κανέναν αυτό το μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Έχει κανείς 2in1 sim. Κι αν ναι, λαμβάνει μηνύματα με διάφορες επιλεκτικές προσφορές; Από τότε που ένωσα τους αριθμούς μου (εδώ και 2 χρόνια σχεδόν) δεν έχω λάβει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μήνυμα προσφοράς σε κανένα από τα δύο νούμερα, τη στιγμή που πριν μου έρχονταν συνέχεια και τη στιγή που και σήμερα φίλοι-γνωστοί-συγγενείς (και εδώ μέσα όπως βλέπω) δέχονται συχνά πυκνά! Καλά,το πιθανότερο να είναι συμπτωματικό,αλλά ξέρω γω... εγω εχω 2 in 1 και εχω να δεχτω μηνυμα προσφορας πααααρα πολυ καιρο. Βεβαια θεωρω οτι αυτο συμβαινει επειδη στο παρελθον μετα απο μηνυμα διπλασιασμου μετεφερα τα μπονους ευρω σε αλλο καρτοκινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selena Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Παιδιά έχει έρθει σε κανέναν αυτό το μήνυμα; εγω το ελαβα! :p ξερει κανεις τι παιζει μ αυτη την προσφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 εγω το ελαβα! :p ξερει κανεις τι παιζει μ αυτη την προσφορα; Επιλεκτική είναι.Μόλις έστειλα μήνυμα και μου λέει ότι δεν τη δικαιούμαι.:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 για ποια καρτοκινητα ισχυει?Ftg?ftg2?νεα καρτοκινητη? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Επιλεκτική είναι.Μόλις έστειλα μήνυμα και μου λέει ότι δεν τη δικαιούμαι.:mad::mad: εχει καταντησει ανοησια το ολο σκηνικο με τις επιλεκτικες προσφορες. Υπαρχουν συνδρομητες πολλων ταχυτητων για την wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Παιδιά έχει έρθει σε κανέναν αυτό το μήνυμα; Πιο πακέτο έχεις και σου ήρθε το μήνυμα? Δεν το έχω ξαναδεί , ούτε το έχω ακούσει από αλλού. Επίσης το ύποπτο είναι ότι δεν σου λέει αυτά τα 20 λεπτά για πόσο καιρό θα ισχύουν! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Πιο πακέτο έχεις και σου ήρθε το μήνυμα? Δεν το έχω ξαναδεί , ούτε το έχω ακούσει από αλλού. Επίσης το ύποπτο είναι ότι δεν σου λέει αυτά τα 20 λεπτά για πόσο καιρό θα ισχύουν! Free2go απλό κ μένα μου κανε εντύπωση δε ξέρω καλύτερα να μείνω μακριά .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Free2go απλό κ μένα μου κανε εντύπωση δε ξέρω καλύτερα να μείνω μακριά .... παρε να ρωτησεις στο cc να σου δωσουν περισσοτερες πληροφοριες. Αν γνωριζουν βεβαια, καθοτι τις πιο πολλες φορες ενημερωνονται τελευταιοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Εμενα μου ηρθε στο f2g2. Ειναι πολυ πολυ καλο, απλα να μην σε κλεβει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Άσχετο, αλλά παρατήρησα σήμερα πως άλλαξε η εμφάνιση των καρτών ανανέώσης. Καιρός ήταν... Πολύ καλύτερη η νέα εμφάνιση! Έφυγε και εκείνο το χαζό-αυγοειδές ''θέλω''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Άσχετο, αλλά παρατήρησα σήμερα πως άλλαξε η εμφάνιση των καρτών ανανέώσης. Καιρός ήταν... Πολύ καλύτερη η νέα εμφάνιση! Έφυγε και εκείνο το χαζό-αυγοειδές ''θέλω''. Δουλειά δεν είχε ο διάολος..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Πιο καλή εμφάνιση , πιο λίγη "κάρτα"............... Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 περνωντας τα συνορα Κροατιας-Βοσνιας μου ηρθε το εξης μηνυμα απο την wind στο καρτοκινητο μου f2g2... "WIND WELCOMES YOU TO GREECE! TO CALL ABROAD USE + OR 00. IN CASE OF EMERGENCY, CALL 112 AND 117 FOR TOURIST POLICE, FREE OF CHARGE. THE LOCAL CURRENCY IS EURO." :p:p:p... ...παει το χασανε τελειως εκει στην wind...:X Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Άσχετο, αλλά παρατήρησα σήμερα πως άλλαξε η εμφάνιση των καρτών ανανέώσης. Καιρός ήταν... Πολύ καλύτερη η νέα εμφάνιση! Έφυγε και εκείνο το χαζό-αυγοειδές ''θέλω''. Αυτα μας μαραναν...Εδώ οι μισές υπηρεσίες στο f2g έχουν σταματήσει να δουλεύουν και δε λένε να φτιάξουν τπτ. Έχε χάρη τα 1500μβ και το 0.11/λεπτό που τα βλέπω και ηρεμώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Αυτα μας μαραναν...Εδώ οι μισές υπηρεσίες στο f2g έχουν σταματήσει να δουλεύουν και δε λένε να φτιάξουν τπτ. Έχε χάρη τα 1500μβ και το 0.11/λεπτό που τα βλέπω και ηρεμώ.. ποιες υπηρεσίες έχουνε σταματήσει εκτός από την μεταφορά χρημάτων;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 ποιες υπηρεσίες έχουνε σταματήσει εκτός από την μεταφορά χρημάτων;. Τα πακετα mini sms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Παιδιά έχει έρθει σε κανέναν αυτό το μήνυμα; το ενεργοποιησα ωστοσο 2μερες τωρα ενω ξεπερνω το 2λεπτο εξακολουθει να με χρεωνει. Συμβαινει και σε εσας? Που ειναι τα 20 δωρεαν λεπτα της προσφορας????????????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Αν κάποιος εχει χάσει την κάρτα σιμ χωρίς να εχει ταυτοποιήσει τον αριθμό του μπορεί να κάνει αντικατάσταση κάρτας σιμ και δήλωση στοιχείων?Ο αριθμός λήγει κανονικά τον Ιούνιο του 2011. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Αν κάποιος εχει χάσει την κάρτα σιμ χωρίς να εχει ταυτοποιήσει τον αριθμό του μπορεί να κάνει αντικατάσταση κάρτας σιμ και δήλωση στοιχείων?Ο αριθμός λήγει κανονικά τον Ιούνιο του 2011. Γίνεται, αρκεί να μην πέσεις σε κάποιον 'ξινό' υπάλληλο υπο-καταστήματος WIND:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Αν κάποιος εχει χάσει την κάρτα σιμ χωρίς να εχει ταυτοποιήσει τον αριθμό του μπορεί να κάνει αντικατάσταση κάρτας σιμ και δήλωση στοιχείων?Ο αριθμός λήγει κανονικά τον Ιούνιο του 2011. και πληρώνοντας κάπου 17 ευρώ για αντικατάσταση σιμ εκτός αν είναι εντός εγγύησης η παλιά σίμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 το ενεργοποιησα ωστοσο 2μερες τωρα ενω ξεπερνω το 2λεπτο εξακολουθει να με χρεωνει. Συμβαινει και σε εσας? Που ειναι τα 20 δωρεαν λεπτα της προσφορας????????????????? επιβεβαιωσε κανεις τον τρόπο που δουλευει η συγκεκριμενη προσφορά; Μπορεί να εννοεί 20' το μηνα, πχ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 επιβεβαιωσε κανεις τον τρόπο που δουλευει η συγκεκριμενη προσφορά; Μπορεί να εννοεί 20' το μηνα, πχ... ίσως η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να δώσει κάποιες πληροφορίες. Πάντως στο σαΐτ δεν αναφέρεται κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dawsongr Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Να ρωτήσω, εγώ έχω f2g2. Σύμφωνα με αυτό εδώ, πλέον χρεώνομαι 12λεπτά/sms και 0,498€/λεπτό ομιλίας (καθ'οτι πλέον ανήκω σε παλαιό μη εμπορικά διαθέσιμο πακέτο καρτοκινητής WIND Card) :chair: Θέλω να αλλάξω να πάω στην wind καρτοκινητή. Θα χάσω την προσφορά που έχω με τα 1500'+1500sms+1500Mb? Κάτι μου λέει πως ναι γιατί θα πάω σε άλλο πρόγραμμα. Και να το χάσω δε με νοιάζει ιδιαίτερα γιατί βάζω 10€ ανά μήνα. Εάν ναι, τότε να ρωτήσω το άλλο, εάν πάω στο F2G το απλό (όποιος μπορεί να μου πει πώς γίνεται αυτό θα τον ευχαριστώ), τότε θα την χάσω την προσφορά των 1500'+1500sms+1500Mb; Αυτό που με καίει κυρίως είναι τα Mb. Χρησιμοποιώ γύρω στα 200Mb το μήνα, γι΄αυτό το λέω. Αυτά είναι που δεν θέλω να χάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 η χρέωση ομιλίας στο f2g2 δε νομίζω να έχει αλλάξει (ακόμα). το μήνυμα μόνο άλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts