tseapis Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 ^Κάποια παιδιά που έχουν συγκεντρώσει μεγάλα υπόλοιπα σε κάποιον αριθμό f2g με διπλασιασμούς προσφορές κλπ και τροφοδοτούν το κανονικό τους κινητό με wind sharing από το νούμερο f2gBank. Αν το έχουν καταργήσει (όπως την ανανέωση μέσω ίντερνετ που τάχα είχε τεχνικό πρόβλημα μέχρι που απαλείφθηκε εντελώς από το site), θα έχουνε πρόβλημα τα παιδιά αυτά. Δούλεψε ξανά το sharing; Αν καταργηθεί νομίζω ότι θα αλλάξω τηλέφωνο. Θα κάνω κύριο αριθμό μου το f2g2-ΒΑΝΚ μέχρι να μηδενιστεί το υπόλοιπο μου. Ε, τι; Θα αφήσω 100 ευρώ να μένουν εκεί μπλοκαρισμένα; Είναι και f2g2 οπότε από χρεώσεις θα είμαι οκ. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Δούλεψε ξανά το sharing; Αν καταργηθεί νομίζω ότι θα αλλάξω τηλέφωνο. Θα κάνω κύριο αριθμό μου το f2g2-ΒΑΝΚ μέχρι να μηδενιστεί το υπόλοιπο μου. Ε, τι; Θα αφήσω 100 ευρώ να μένουν εκεί μπλοκαρισμένα; Είναι και f2g2 οπότε από χρεώσεις θα είμαι οκ. :ninja: Γλυτωσε τσουναμι φορητοτητας η wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Τελικά δουλεύει το Wind Sharing; Γιατί μερικοί πήγαν να πάθουν εγκεφαλικό εδώ μέσα! Κάποιος να μας πει αξιόπιστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 καλησπέρα παιδιά. ηρθε μηνυμα από wind στο κινητο της μάνας μου οτι εχει 120 λεπτα δωρεαν προς όλα τα δικτυα για τον επόμενο μηνα(οχι μονο σταθερα προφανως) κια κοιταξα εδω αλλά δεν βρισκω την προσφορα,το γνωριζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 καλησπέρα παιδιά. ηρθε μηνυμα από wind στο κινητο της μάνας μου οτι εχει 120 λεπτα δωρεαν προς όλα τα δικτυα για τον επόμενο μηνα(οχι μονο σταθερα προφανως) κια κοιταξα εδω αλλά δεν βρισκω την προσφορα,το γνωριζετε? δεν εχει αναφερει καποιος αλλος χρηστης κατι. επικοινωνησες με το cc για να το διασταυρωσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Καλησπερα,ειδα πριν λιγο εναν φιλο μου στην παραλια εμπαινε internet απο το κινητο του και τον ειπα μπαινεις με wifi? και μου απαντησε εχει wind και εχει 1.5gb/μηνα free.Ισχυει κατι τετοιο?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Εβγαλα φωτο τα μηνυματα μετα την ανανεωση και απο το υπολοιπο της προσφορας με τα 120, αφου δε το ελαβε κανεις αλλος, τουλαχιστον να μη νομιζετε οτι το εχω βγαλει απο το μυαλο μου... Η εικονα 1-1 και 1-2 ειναι το ιδιο μηνυμα μετα την ανενεωση , απλα δε χωραγε ολο και η εικονα 2 ειναι οταν εστειλα να μαθω το υπολοιπο στο 1276 (και οχι στο 1233 που μου ειχαν πει στο cc ths wind) http://i224.photobucket.com/albums/dd315/homer669/wind.jpg τωρα κοιταξα τα λιγο παλαιοτερα ποστ. αυτο ακριβως σαν του reddevil. δεν ξερω αν ειναι επιλεκτικα η γενικο. νομιζω μονο η cosmote εχει αντιστοιχο , οχι το cu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Καλησπερα,ειδα πριν λιγο εναν φιλο μου στην παραλια εμπαινε internet απο το κινητο του και τον ειπα μπαινεις με wifi? και μου απαντησε εχει wind και εχει 1.5gb/μηνα free.Ισχυει κατι τετοιο?:rolleyes: ειχε βγει προσφορα πριν καποιους μηνες που εδινε εκτος των αλλων και 1.5GB δωρεαν το μηνα... πλεον εχει αλλαξει αυτη η προσφορα και δινει μονο 100ΜΒ τον μηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Υπηρχε μια προσφορα της καρτοκινητης της wind οπου εδινε κατι τετοιο αλλα ηταν για περιορισμενο χρονικο διαστημα και ισχυε μεχρι το τελος του χρονου τωρα αν παιζει κατι αλλο με τα συμβολαια δεν το γνωριζω αυτο Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 τωρα κοιταξα τα λιγο παλαιοτερα ποστ. αυτο ακριβως σαν του reddevil. δεν ξερω αν ειναι επιλεκτικα η γενικο. νομιζω μονο η cosmote εχει αντιστοιχο , οχι το cu. Μεχρι πότε λέει; Έκανες κάποια ανανέωση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Απ'ότι έχω ακούσει μπορούν να βρεθούν τέτοια πακετάκια ενεργοποιημένα σε αγγελίες. Τώρα πόσα ζητάνε είναι άλλο θέμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Το wind f2g εχει αυτη την προσφορα με το 1.5GB αλλα εχει ληξει η ενεργοποιηση του εδω και πολυ καιρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 λέει οτι ισχυει μεχρι 15/9/10 με ανανέωση 10 euro και πανω = 2 ωρες προς ολα τα δικτυα το μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Αυτη ειναι πραγματι καλη προσφορα, αν και ειμαι σχεδον βεβαιος οτι η χρεωση θα ειναι ανα 3'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 τι ειναι αυτο το ανα 3 λεπτα δεν το εχω καταλαβει ρε παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 οτι και 1 λεπτο να μιλησεις θα χρεωθεις 3 λεπτα.δηλαδη αν το κλεισεις στο 1 λεπτο και 38 δευτερα παλι 3 λεπτα θα χρεωθεις.καλη κλεψια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Στην ουσία δεν είναι 2 ώρες αλλά 40 κλήσεις. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Το wind f2g εχει αυτη την προσφορα με το 1.5GB αλλα εχει ληξει η ενεργοποιηση του εδω και πολυ καιρο. Εγω φταιω που δεν εχω wind τοτε :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 το sharing εξακολουθει να μην δουλευει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Ψαξε σε αγγελιες και θα βρεις απο 10-70€..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 οτι και 1 λεπτο να μιλησεις θα χρεωθεις 3 λεπτα.δηλαδη αν το κλεισεις στο 1 λεπτο και 38 δευτερα παλι 3 λεπτα θα χρεωθεις.καλη κλεψια!!!! Ε καρτοκινητό είναι φίλε!!! Άμα ήταν έτσι θα κόβαμε όλοι τις συνδέσεις μας. Διαφορετικές υπηρεσίες με διαφορετικό κόστος! "καλή κλεψιά¨ μην ξεχνάς οτι όλες αυτές είναι ΕΠΙΠΛΕΟΝ προσφορές! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Το f2g2 ειναι ενας καλος λογος για να κοψεις τη συνδεση, χθες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Ε καρτοκινητό είναι φίλε!!! Άμα ήταν έτσι θα κόβαμε όλοι τις συνδέσεις μας. Διαφορετικές υπηρεσίες με διαφορετικό κόστος! "καλή κλεψιά¨ μην ξεχνάς οτι όλες αυτές είναι ΕΠΙΠΛΕΟΝ προσφορές! ας μου ερθει και εμενα αυτο το μηνυμα με την προσφορα και ας με χρεωνει ανα τριλεπτο. αυτες οι επιλεκτικες προσφορες ειναι πολυ ενοχλητικες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Το f2g2 ειναι ενας καλος λογος για να κοψεις τη συνδεση, χθες! BBest Flexy 300!!! Ο καθένας προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του!!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 η συγκεκρίμενη προσφορά ειναι επιλεκτική;; γιατί δοκίμασα να στείλω σε τρια καρτοκινητά κενό μηνυμα στο 1276 και μου απαντάει "στείλτε ΥΠ για να μάθεις το υπόλοιπο σου από τη μοναδική προσφορά που χαρίζει 120 λεπτά προς όλους με κάθε ανανώση 10 ευρώ και πάνω" και αν στείλω ΥΠ μου απαντάει φυσικά ότι δεν έχω υπόλοιπο. Απλά σε άλλες παρόμοιες προσφορές σου απαντούσε οτι η υπηρεσία δεν ειναι διαθέσιμη στο πακέτο σας. Βέβαια το ανησυχητικό είναι ότι και σε wind καρτοκινητή που έστειλα το ίδιο μου απάντησε Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts