Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

^Κάποια παιδιά που έχουν συγκεντρώσει μεγάλα υπόλοιπα σε κάποιον αριθμό f2g με διπλασιασμούς προσφορές κλπ και τροφοδοτούν το κανονικό τους κινητό με wind sharing από το νούμερο f2gBank. Αν το έχουν καταργήσει (όπως την ανανέωση μέσω ίντερνετ που τάχα είχε τεχνικό πρόβλημα μέχρι που απαλείφθηκε εντελώς από το site), θα έχουνε πρόβλημα τα παιδιά αυτά.

Δούλεψε ξανά το sharing;

Αν καταργηθεί νομίζω ότι θα αλλάξω τηλέφωνο. Θα κάνω κύριο αριθμό μου το f2g2-ΒΑΝΚ

μέχρι να μηδενιστεί το υπόλοιπο μου. Ε, τι; Θα αφήσω 100 ευρώ να μένουν εκεί μπλοκαρισμένα; Είναι και f2g2 οπότε από χρεώσεις θα είμαι οκ. :ninja:

Δούλεψε ξανά το sharing;

Αν καταργηθεί νομίζω ότι θα αλλάξω τηλέφωνο. Θα κάνω κύριο αριθμό μου το f2g2-ΒΑΝΚ

μέχρι να μηδενιστεί το υπόλοιπο μου. Ε, τι; Θα αφήσω 100 ευρώ να μένουν εκεί μπλοκαρισμένα; Είναι και f2g2 οπότε από χρεώσεις θα είμαι οκ. :ninja:

Γλυτωσε τσουναμι φορητοτητας η wind

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά δουλεύει το Wind Sharing; Γιατί μερικοί πήγαν να πάθουν εγκεφαλικό εδώ μέσα!

Κάποιος να μας πει αξιόπιστα;

καλησπέρα παιδιά. ηρθε μηνυμα από wind στο κινητο της μάνας μου οτι εχει 120 λεπτα δωρεαν προς όλα τα δικτυα για τον επόμενο μηνα(οχι μονο σταθερα προφανως) κια κοιταξα εδω αλλά δεν βρισκω την προσφορα,το γνωριζετε?

καλησπέρα παιδιά. ηρθε μηνυμα από wind στο κινητο της μάνας μου οτι εχει 120 λεπτα δωρεαν προς όλα τα δικτυα για τον επόμενο μηνα(οχι μονο σταθερα προφανως) κια κοιταξα εδω αλλά δεν βρισκω την προσφορα,το γνωριζετε?

δεν εχει αναφερει καποιος αλλος χρηστης κατι. επικοινωνησες με το cc για να το διασταυρωσεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα,ειδα πριν λιγο εναν φιλο μου στην παραλια εμπαινε internet απο το κινητο του και τον ειπα μπαινεις με wifi? και μου απαντησε εχει wind και εχει 1.5gb/μηνα free.Ισχυει κατι τετοιο?:rolleyes:

Εβγαλα φωτο τα μηνυματα μετα την ανανεωση και απο το υπολοιπο της προσφορας με τα 120, αφου δε το ελαβε κανεις αλλος, τουλαχιστον να μη νομιζετε οτι το εχω βγαλει απο το μυαλο μου...

Η εικονα 1-1 και 1-2 ειναι το ιδιο μηνυμα μετα την ανενεωση , απλα δε χωραγε ολο και η εικονα 2 ειναι οταν εστειλα να μαθω το υπολοιπο στο 1276 (και οχι στο 1233 που μου ειχαν πει στο cc ths wind)

http://i224.photobucket.com/albums/dd315/homer669/wind.jpg

τωρα κοιταξα τα λιγο παλαιοτερα ποστ. αυτο ακριβως σαν του reddevil. δεν ξερω αν ειναι επιλεκτικα η γενικο. νομιζω μονο η cosmote εχει αντιστοιχο , οχι το cu.

Καλησπερα,ειδα πριν λιγο εναν φιλο μου στην παραλια εμπαινε internet απο το κινητο του και τον ειπα μπαινεις με wifi? και μου απαντησε εχει wind και εχει 1.5gb/μηνα free.Ισχυει κατι τετοιο?:rolleyes:

ειχε βγει προσφορα πριν καποιους μηνες που εδινε εκτος των αλλων και 1.5GB δωρεαν το μηνα...

πλεον εχει αλλαξει αυτη η προσφορα και δινει μονο 100ΜΒ τον μηνα...

Υπηρχε μια προσφορα της καρτοκινητης της wind οπου εδινε κατι τετοιο αλλα ηταν για περιορισμενο χρονικο διαστημα και ισχυε μεχρι το τελος του χρονου τωρα αν παιζει κατι αλλο με τα συμβολαια δεν το γνωριζω αυτο

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

τωρα κοιταξα τα λιγο παλαιοτερα ποστ. αυτο ακριβως σαν του reddevil. δεν ξερω αν ειναι επιλεκτικα η γενικο. νομιζω μονο η cosmote εχει αντιστοιχο , οχι το cu.

Μεχρι πότε λέει; Έκανες κάποια ανανέωση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απ'ότι έχω ακούσει μπορούν να βρεθούν τέτοια πακετάκια ενεργοποιημένα σε αγγελίες. Τώρα πόσα ζητάνε είναι άλλο θέμα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το wind f2g εχει αυτη την προσφορα με το 1.5GB αλλα εχει ληξει η ενεργοποιηση του εδω και πολυ καιρο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

οτι και 1 λεπτο να μιλησεις θα χρεωθεις 3 λεπτα.δηλαδη αν το κλεισεις στο 1 λεπτο και 38 δευτερα παλι 3 λεπτα θα χρεωθεις.καλη κλεψια!!!!

Στην ουσία δεν είναι 2 ώρες αλλά 40 κλήσεις.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Το wind f2g εχει αυτη την προσφορα με το 1.5GB αλλα εχει ληξει η ενεργοποιηση του εδω και πολυ καιρο.

Εγω φταιω που δεν εχω wind τοτε :O

οτι και 1 λεπτο να μιλησεις θα χρεωθεις 3 λεπτα.δηλαδη αν το κλεισεις στο 1 λεπτο και 38 δευτερα παλι 3 λεπτα θα χρεωθεις.καλη κλεψια!!!!

Ε καρτοκινητό είναι φίλε!!!

Άμα ήταν έτσι θα κόβαμε όλοι τις συνδέσεις μας.

Διαφορετικές υπηρεσίες με διαφορετικό κόστος!

"καλή κλεψιά¨ μην ξεχνάς οτι όλες αυτές είναι ΕΠΙΠΛΕΟΝ προσφορές!

Ε καρτοκινητό είναι φίλε!!!

Άμα ήταν έτσι θα κόβαμε όλοι τις συνδέσεις μας.

Διαφορετικές υπηρεσίες με διαφορετικό κόστος!

"καλή κλεψιά¨ μην ξεχνάς οτι όλες αυτές είναι ΕΠΙΠΛΕΟΝ προσφορές!

ας μου ερθει και εμενα αυτο το μηνυμα με την προσφορα και ας με χρεωνει ανα τριλεπτο. αυτες οι επιλεκτικες προσφορες ειναι πολυ ενοχλητικες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το f2g2 ειναι ενας καλος λογος για να κοψεις τη συνδεση, χθες!

BBest Flexy 300!!!

Ο καθένας προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του!!!

η συγκεκρίμενη προσφορά ειναι επιλεκτική;; γιατί δοκίμασα να στείλω σε τρια καρτοκινητά κενό μηνυμα στο 1276 και μου απαντάει "στείλτε ΥΠ για να μάθεις το υπόλοιπο σου από τη μοναδική προσφορά που χαρίζει 120 λεπτά προς όλους με κάθε ανανώση 10 ευρώ και πάνω" και αν στείλω ΥΠ μου απαντάει φυσικά ότι δεν έχω υπόλοιπο. Απλά σε άλλες παρόμοιες προσφορές σου απαντούσε οτι η υπηρεσία δεν ειναι διαθέσιμη στο πακέτο σας. Βέβαια το ανησυχητικό είναι ότι και σε wind καρτοκινητή που έστειλα το ίδιο μου απάντησε

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova