Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα ειναι αναγκη ενα ενας φιλος μου θελει να του κανω ανανεωση με to wind sharing αλλα δεν φευγει το μυνημα στο 1264 μετα δοκιμασα το 191264 εφυγε αλλα τιποτα ουτε αναφορα δεν μπου εστειλε... τι να κανω?

καλησπερα ειναι αναγκη ενα ενας φιλος μου θελει να του κανω ανανεωση με to wind sharing αλλα δεν φευγει το μυνημα στο 1264 μετα δοκιμασα το 191264 εφυγε αλλα τιποτα ουτε αναφορα δεν μπου εστειλε... τι να κανω?

Κάλεσε στο 1264 (Wind Sharing) η μεταφορά χρόνου ομιλίας θα έχει 100% επιτυχία.:D

για sms στέλνεις στο 19020 το ποσό την λέξη ΣΤΟ και το νούμερο..

η χρέωση είναι 0,25Ε/και για μνμ και η κλήση..

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

Καλησπέρα παιδιά...Σήμερα στην παραλία έδιναν δωρεάν πακέτα για καρτοκινητό και πήρα 2, ένα για μένα και ένα για την κοπέλα μου.

Έψαξα λίγο και βρήκα το Non Stop 600.600 λεπτα ομιλίας, 600 μηνυματα για 5 ευρώ το μήνα προς 1 αριθμό WIND.

Ερώτηση τώρα...Για να την ενεργοποιήσω την υπηρεσία τι πρεπει να κάνω?

Είναι και 600 λεπτά ομιλίας και 600 sms με 5 ευρώ το μήνα, προς έναν αριθμό WIND;

Και είναι προς οποιοδήποτε WIND ή πρέπει να είναι Free2go;

Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα, όποιος ξέρει ας απαντήσει παρακαλώ.

Και κάτι άλλο ρε παιδιά, επειδή είμαι άσχετος με τα καρτοκινητά: Πες ότι παίρνω ένα πακέτο, νομίζω κιόλας ότι έχω από μια προσφορά (αλήθεια πόσο πάει να το πάρεις; ), αλλά δεν έχει χρόνο ομιλίας και στέλνω εκεί που είναι να στείλω για να έχω non stop 600 π.χ, από που θα χρεωθούν αυτά τα 5 ευρώ ή απλά πρέπει να βάλω κάρτα πρώτα και να τα κρατήσει από 'κει;

Είναι και 600 λεπτά ομιλίας και 600 sms με 5 ευρώ το μήνα, προς έναν αριθμό WIND;

Και είναι προς οποιοδήποτε WIND ή πρέπει να είναι Free2go;

Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα, όποιος ξέρει ας απαντήσει παρακαλώ.

Και κάτι άλλο ρε παιδιά, επειδή είμαι άσχετος με τα καρτοκινητά: Πες ότι παίρνω ένα πακέτο, νομίζω κιόλας ότι έχω από μια προσφορά (αλήθεια πόσο πάει να το πάρεις; ), αλλά δεν έχει χρόνο ομιλίας και στέλνω εκεί που είναι να στείλω για να έχω non stop 600 π.χ, από που θα χρεωθούν αυτά τα 5 ευρώ ή απλά πρέπει να βάλω κάρτα πρώτα και να τα κρατήσει από 'κει;

ναι έχει πρόγραμμα που είναι για ένα αριθμό με 600 λεπτά ομιλίας και σμσ..

ο αριθμός πρέπει να είναι free2go.

όσο για το τελευταίο ερώτημα πρέπει πρώτα να βάλεις κάρτα για να μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις!:)

Ευχαριστώ πολύ! :)

παρακαλώ! :)

αν θέλεις να δεις όλα τα νον στοπ προγράμματα της γουιντ ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1023 :)

ναι έχει πρόγραμμα που είναι για ένα αριθμό με 600 λεπτά ομιλίας και σμσ..

ο αριθμός πρέπει να είναι free2go.

όσο για το τελευταίο ερώτημα πρέπει πρώτα να βάλεις κάρτα για να μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις!:)

Λάθος, δεν χρειάζεται να είναι F2G μόνο ο αριθμός... Μπορείς να δηλώσεις και συμβόλαιο WIND...

Θελω κ εγω να ρωτησω με τη σειρα μου σχετικα με τις καρτες 2in1.πηγα σε ενα καταστημα wind στην περιοχη μου αλλα προφανως δεν με πολυ βοηθησαν :(

εχω μια sim με συμβολαιο και ενα καρτοκινητο wind f2go (εχω ενεργοποιησει το non stop 600).και απο τις δυο sim παιρνω τηλεφωνα και δεχομαι μηνυματα...με συμφερει η λυση 2in1 για να μην εχω δυο κινητα πανω μου καθε φορα???

και κατι αλλο τι πληρωνω για να την εχω αυτη τη sim???πληρωνω και επιπλεον καθε μηνα ??

ευχαριστω!!!

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Λάθος, δεν χρειάζεται να είναι F2G μόνο ο αριθμός... Μπορείς να δηλώσεις και συμβόλαιο WIND...

ναι έχεις δίκιο. Δικό μου λάθος. Σόρρυ!:O

kseroume tpt ean dwsoun sta 600 kai videokliseis?

Καλά θα'ταν αλλά δν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο(στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον)...

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία ring me now όταν έχεις πολύ χαμηλό υπόλοιπο;

Ποιο είναι το ελάχιστο πόσο που χρειάζεται για να μπορεί κάνεις να στείλει ένα μήνυμα από το F2G1 ή F2G2;

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία ring me now όταν έχεις πολύ χαμηλό υπόλοιπο;

Ποιο είναι το ελάχιστο πόσο που χρειάζεται για να μπορεί κάνεις να στείλει ένα μήνυμα από το F2G1 ή F2G2;

Το μόνο που γράφει στο site της Wind είναι:

''Η αποστολή γραπτών μηνυμάτων στο 4040 δεν χρεώνεται, ενώ το όριο αποστολής μηνυμάτων είναι 30 ανά ημέρα.''

Νομίζω ότι για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία χρειάζεται τουλάχιστον 0,15€ υπόλοιπο στην κάρτα σου.Για να σιγουρευτείς 100% κάλεσε στο 1260 (Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών).

Χρέωση κλήσης στο 1260:0,12€ (Συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 19%).

ρε παιδια εγω και φιλοι φιλες μου που μιλαμε με τα 600 προς ολους τους wind εχει τυχει σε ολους να μας τελειωσει η καρτα..κ μεις νομιζαμε ειναι τα 5€ κ μιλαμε μεχρι να τελειωσει ο χρονος :wacko:

ρε παιδια εγω και φιλοι φιλες μου που μιλαμε με τα 600 προς ολους τους wind εχει τυχει σε ολους να μας τελειωσει η καρτα..κ μεις νομιζαμε ειναι τα 5€ κ μιλαμε μεχρι να τελειωσει ο χρονος :wacko:

Είσαι σίγουρος ότι η ενεργοποιήση έγινε σωστά?:worry:.Για ενεργοποίηση πρέπει να στείλεις sms με την εντολή ''SMS'' στο 1255.Μήπως σας τελείωσαν τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και ενώ εσείς συνεχίσατε να μιλάτε,εφόσον είχε τελειώσει ο χρόνος ομιλίας σας ''έτρωγε'' την κάρτα??:worry::worry:.Δεν μπορώ να σκεφτώ καμία άλλη εξήγηση.:confused:Για να μάθεις περισσότερα για το ''Wind F2G Non-Stop της παρέας'' κάνε κλίκ ΕΔΩ ή κάλεσε στο 1260 (Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Προπληρωμένης Κινητής Τηλεφωνίας WIND).

Χρέωση στο 1260:0,12€/κλήση συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 19%

Δεν είναι προς όλους τους Wind αλλά προς όλους τους f2g.

Και πράγματι όταν τελειώσουν τα 600 λεπτά 'τρώει' από τον χρόνο ομιλίας.

Χρειάζεται προσοχή γιατί πολύ εύκολα μπορεί να την πατήσει κάποιος!

Οι βιντεοκλήσεις θα είχαν κάποιο ενδιαφέρον απλά για να δουλέψουν λίγο οι εσωτερικές κάμερες των κινητών μας... Σε cu τις δίνουν νομίζω...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Οι βιντεοκλήσεις θα είχαν κάποιο ενδιαφέρον απλά για να δουλέψουν λίγο οι εσωτερικές κάμερες των κινητών μας... Σε cu τις δίνουν νομίζω...

Ναι.. Μακάρι να δώσουν και βίντεοκλήσεις.. Θα είναι το τέλειο πακέτο..

τελικα η καλυτερη καρτοκινητη απο αποψη μυνυματος και χρονου ομιλιας ειναι το mo mad? το πακετο το βρισκω και σε καταστηματα wind?

ευχαριστω:ninja:

masterD

τελικα η καλυτερη καρτοκινητη απο αποψη μυνυματος και χρονου ομιλιας ειναι το mo mad? το πακετο το βρισκω και σε καταστηματα wind?

ευχαριστω:ninja:

Είναι καλύτερη,επειδή έχει διπλασιασμό κάρτας και ενώ το sms το έχει 0,06€ με τον διπλασιασμό γίνεται 0,03€.Το ίδιο ισχύει και με τις χρεώσεις ομιλίας.Η καρτοκινητή τηλεφωνία Mo'Mad συχνάζει στα περίπτερα και στοιχίζει 5€.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova