Jump to content

O καλύτεροs σχολικόs σαs καθηγητήs-ρια.

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η καλυτερη καθηγητρια για μενα ειναι η ΝΙΚΗΤΑΚΗ, μου κανει αγγλικα. Ειμαι ερωτευμενος μαζι της:love::love::love::love:ειναι ισως η ομορφοτερη γυναικα στον κοσμο:love:

Εχουμε και αλλους καλους καθηγητες αλλα μονο αυτη εχω στο μυαλλο μου συνεχως:love:

ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!!

Κι άλλος με καθηγήτρια Αγγλικών;;

Μα καλά τι έχουν; Μέλι; :p

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

• Απαντήσεις 119
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω θυμαμαι 2α γυμνασιου που ειχα καθηγητη θρησκευτικων τον Παπα-Τσακαλο... χα χα

το απειρο γελιο και τελειους βαθμους σε ολους!!

εγω θυμαμαι 2α γυμνασιου που ειχα καθηγητη θρησκευτικων τον Παπα-Τσακαλο... χα χα

το απειρο γελιο και τελειους βαθμους σε ολους!!

Τον γνωστό Παπα-Τσάκαλο;;; :p

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΒΛΑΣΤΟΣ ή G.P. VLASTOS ή ΓΙΏΡΓΗΣ Ο ΤΖΙΠΙΣ

ΑΠΛΆ Η ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΣΤΟ 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΙΔΙΑΡΙΟΥ!!!!!

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΒΛΑΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ....

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ

"ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ...."

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...

Παιδιά, πρέπει να μιλαμε στους καθηγητες-τριες μας στο πληθυντικο,,,ωραια το καταλαβαινω...

αυτοι ομως δεν θα πρεπει να μας μιλανε στον πληθυντικο επισης (στους μαθητες εννοω) ειδικα οταν ειναι και ενηλικοι μαθητες,,,

δηλαδη δεν το καταλαβαινω,,,υπαρχει κατι που μπορω να αντικρουσω την αποψη μιας καθηγητριας συγκεκριμενα οπου μου λεει ''ειμαι καθηγητρια και εσυ μαθητης,,εσυ πρεπει να μου μιλας στον πληθυντικο οχι εγω'':mad:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ///...

υ.γ. δεν ηξερα που να το γραψω:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Παιδιά, πρέπει να μιλαμε στους καθηγητες-τριες μας στο πληθυντικο,,,ωραια το καταλαβαινω...

αυτοι ομως δεν θα πρεπει να μας μιλανε στον πληθυντικο επισης (στους μαθητες εννοω) ειδικα οταν ειναι και ενηλικοι μαθητες,,,

δηλαδη δεν το καταλαβαινω,,,υπαρχει κατι που μπορω να αντικρουσω την αποψη μιας καθηγητριας συγκεκριμενα οπου μου λεει ''ειμαι καθηγητρια και εσυ μαθητης,,εσυ πρεπει να μου μιλας στον πληθυντικο οχι εγω'':mad:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ///...

υ.γ. δεν ηξερα που να το γραψω:O

an sto leei afto kathigitria tote einai dithen kai etsi...pisteyo pos enas logikos dialogos mporei naginei arkei otan sou milaei ston eniko na min se prosvalei..

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Εκεινο που θελω να πω ειναι οτι απο τη στιγμη που ζηταω να μου μιλα στο πληθυντικο οφειλει να μου μιλα στον πληθυντικο...

δεν καταλαβα, υπαρχει καποιος νομος που λεει οτι οι καθηγητριες οφειλουν να μιλουν στον ενικο προς τους μαθητες;;;;;:confused:

Οποιος εχει κανα επιχειρημα να αντικρουσω την αποψη αυτης της καθηγητριας ας μου πει...:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Το οτι ειναι 20-30-40 χρονια μεγαλυτερος δεν σου λεει κατι?!?!

Αν μη τι αλλο οφειλεις να τους μιλας στον πληθυντικο για να εισαι ΕΣΥ σωστος... Το τι θα κανει ο καθηγητης σου ειναι δικο του θεμα και χαρακτηριζεται αναλογα!

Θα μπορουσε ο καθηγητης να σου μιλαει στον πληθυντικο, στην διακριτικη του ευχερεια ειναι, αλλα το θεωρω λιγο εκτος πραγματικοτητας!! Ποτε δεν ειχα καποια αναλογη απαιτηση -αν και ειχαμε 1,2 που μας μιλουσαν στον πληθυντικο (αλλα ακουγοταν πολυ "χαζο" στην ταξη) μιας και ποτε δεν ειχα σχεσεις ανταγωνισμου με τους καθηγητες μου!!

Αυτοι παντα εκαναν την δουλεια τους και εγω την δικη μου...

τελευταιες χρονιες στο λυκειο, ολες τις καθηγητριες στον ενικό.

εννοειται, οτι κ στο ΤΕΙ τα ιδια εκανα.

αλλωστε στην ελληνικη γλωσσα, δεν υπαρχει ο λεγομενος πληθυντικος ευγενιας. ξενοφερτα εθιμα.

ενικος με ενικο. πληθυντικός με πληθυντικό

ΦΙΛΙΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ the Best!

Καθηγητρια που μας έκανε Λογιστικη 2ο ΤΕΛ Τρικάλων. Χαιρόσουν να την ακους να διδασκει....ολοι οι άλλοι ηταν....κλαφτα!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Χατζή. Μαθηματικός, και Γκάτσης Χ. οικονομία μας έκανε!

Στο λύκειο Σταυρούπολης. φοβεροί καθηγητές!!:up:

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

23 ειμαι

πρεπει να ημουνα Α2 Β2 Κ Γ3 αν θυμαμαι καλα

ton mavro ton prolavate?(viologos-ekane k fisiki)

α. οικονομιας με ΜΠΑΔΕΚΑ......... τρελη φαση!!!

και best of the best με την Τσενη στα θρησκευτηκα........ δε θυμαμαι να καναμε μαθημα ως τωρα....

• 7 years later...
Σας έχει μείνει κανείς στο μυαλό ;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Απο την εμπειρια μου στο γυμνασιο και στο λυκειο εχω παρατηρησει οτι υπαρχουν 3 ειδων καθηγητες:

-Εκεινοι που απο το υφος και μονο εμπνεουν σεβασμο και αυστηροτητα και με το που μπουν στην ταξη δεν ακουγεται κιχ,χωρις να χρειαστει καν να φωναξουν ή να κανουν παρατηρησεις.Αυτοι οι καθηγητες κανουν το πιο σοβαρο και αποτελεσματικο μαθημα.

-Εκεινοι που ολοι οι μαθητες τους εχουν γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι,οσο και να φωναζουν και να ουρλιαζουν δεν προκειται να επιβληθουν και η ταξη στην ωρα τους μοιαζει με καφενειο(αλλοι μαθητες θα το εχουν ριξει στην κουβεντα,αλλοι θα κοιμουνται,αλλοι θα παιζουν παιχνιδια,θα ακουν μουσικη,θα τρωνε κτλ.).Κατα την γνωμη μου το πιο αποτυχημενο ειδος καθηγητη.Οι καθηγητες αυτου του ειδους ή που θα ειναι συνεχεια στην τσιτα και θα ουρλιαζουν σαν υστερικοι χωρις αποτελεσμα,ή που θα εχουν παρει χαμπαρι οτι οι μαθητες τους εχουν γραμμενους και θα κανουν κανονικα το μαθημα τους αδιαφορωντας για το αν τους παρακουλουθουν οι μαθητες ή οχι.

-Οι χαβαλετζηδες.Το πιο αγαπητο στους μαθητες ειδος καθηγητη.Προκειται για εκεινους τους καθηγητες που φερονται στους μαθητες σαν να ειναι κολλητοι τους.Συζητανε χαλαρα μαζι τους περι ανεμων και υδατων,συμμετεχουν στα πειραγματα και στις πλακες και δεν δισταζουν ακομη και να κανουν τρακες τσιγαρα απο καπνιζοντες μαθητες ή να αρχισουν να "θαβουν" μαζι με τους μαθητες τους υπολοιπους συναδερφους τους.Οι καθηγητες αυτου του ειδους ειναι συνηθως και αρκετα επιοικεις στην βαθμολογια τους.

ο φιλολογος μου φετος(β' λυκειου).

Ενας ανθρωπος ο οποιος ποτε δεν εχει φωναξει στην ταξη, ενας ανθρωπος με τον οποιο μπορουμε να συζητησουμε καθε προβλημα που μας απασχολει, που εχουμε κανει μεχρι και ομαδικη ψυχοθεραπεια(!) εν ωρα μαθηματος, και ο οποιος σε κανει να θελει να διαβασεις. ο τελειος καθηγητης πραγματικα.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

οταν πηγαινα στο γυμνασιο ο φιλολογος ηταν πολυ καλος,μαλιστα θυμαμαι ειχα συμμετεχει και σε μια χριστ θεατρικη παραστασουλα και του ειχε αρεσει το παιξιμο μου χεχε.Πραματικα σε σχεση με αλλους καθηγητες δεν προσβαλε μαθητες ουτε το παιζε η θα το πεις το μαθημα η θα σε πλακωσω.:lol::lol:

Δυστηχως μετα στο λυκειο οι καθ φιλολογιας ηταν μη πω τη λεξη:X

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

• 2 weeks later...

Σχολικός καθηγητής κανείς. Σε όλους κάτι με χάλαγε και ποτέ δεν ευχαριστιόμουν το μάθημα.

Αντίθετα, ο καθηγητής του ΑΟΘ και ΑΟΔΕ στο φροντιστήριο ήταν κορυφαίος. Πλακατζής για να χαλαρώνει το κλίμα στην τάξη συχνά πυκνά, σοβαρός όταν παρέδιδε και απόλυτα κατανοητός, πράγμα πολύ σπάνιο σε καθηγητές που είχα.

Σχολικος Καθηγητης...δημοτικο κανεις

Γυμνασιο:

Βασιλοπουλου:Φιλολογος απιστευτη,οι βαθμολογιες τσεκουρατες(τον βαθμο τον βαζει με ζορια).Φετος η ιστορια της ειναι φοβερη αλλα ολοι την βριζουν γιατι τους βαζει κατι 8αρια εως 14αρια,αντε 15αρια.

Κεχαγια:Απιστευτη φιλολογος στα νεοελληνικα αλλα και αρχαια.Την ειχα στην 1η αρχαια-οδυσσεια αλλα μετα ηρθε αλλη.Φετος γυρισε και παλι :) με γλωσσα και κειμενα.Ειδικα κειμενα μας εχει χαλαρα,δεν βιαζεται.

Καραβασια: Απιστευτο γελιο η τυπισσα,εμενα με λεει τιποτα δεν κανεις.Συνεχως λεει οταν θυμωνει: Γα.. το κερατο μου το τραγιο.Στην ταξη την ριχνουμε μια ειρωνια και πεταει εξω χωρις απουσια μερικους.

Χατζηγεωργιου:Κανει Οικιακη Οικονομια,αργει παντα κανα 5 λεπτο.Ειναι συνεχως με το μπαστουνι.Μας ελεγε συνεχεια περιστατικα για την ζωη της στο μαθημα...εχει τυχει στο σχολασμα να με πιασει με το κινητο αλλα τα μπαλωσα και την γλιτωσα.Την λεγαμε η χοντρη γιατι ηταν πραγματικα σαν ντουλαπα.

Καπαδελη: Το μαθημα της ειναι παντα υπνος(θρησκευτικα).Φετος αρχισαμε και βλεπουμε εδω και κανενα διμηνο ταινιες...ενας ειχε βγαλει το τηλ του και προσπαθουσε να κλεισει το προτζεκτορα και δεν το πηρε χαμπαρι.

Τοσκας:Φυσικος περιεργος...με χαλουσε την βαθμολογια και γενικως τον πειραζαμε με τον ανεμιστηρα.Αλλα ο κε..... το καταλαβαινε και μας εβαζε να το κλεινουμε.

Παπαθανασιου: Μας εκανε πληροφορικη και με την εδινε.Ειχε βρει απο που ειχα αντιγραψει την εργασια στο Microsoft Word(αν και την ειχα διορθωσει να μην φαινεται τοσο).Γκρινιαζε συνεχως και φορουσε κοντομανικα χειμωνα-καλοκαιρι.

Ιγνατιαδου: Μας κανει αρχαια και Ελενη...δεν την πολυ χωνευω στο μαθημα γιατι ειναι συνεχεια σοβαρη και αυστηρη.Η μονοτονια της απλα δεν σταματα.Μανια σε καθε γραμματικη ενα τεστακι... :/

Παραλληλα κανει και την σχολικη εφημεριδα,οπου απλα ειναι αλλος ανθρωπος.

Σαρδελης: Γυμναστης ο οποιος δεν ανεχεται κακη συμπεριφορα.Μας λεει: Συγνωμη ζητηστε στην προεδρο της ταξης...Πολλες φορες ειναι με το τσιγαρο του εξω απο την εισοδο.

Βοζικη: γυμναστρια που βγηκε σε συνταξη...υπευθυνη τμηματος και συνεχως μας αφηνε να κανουμε οτι θελουμε.Μας ελεγε οταν ξεκινουσαμε το μαθημα: Τρεξτε ντιο γκιρους.

Τους ειχα απο την 1η εως την 3η ολους αυτους.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24