Jump to content

Pocket PC με GPS και φιμέ τζάμια αυτοκινήτου

elteo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι μια χαρά δουλεύουν ...

Σε ευχαριστώ παρά παρά πολύ. Οπότε πάω για mitac 550, εκτός εάν μου προτείνετε κάτι με καλύτερη εμβέλεια αφού μονό αυτό με αφορά κατά κύριο λόγω

• Απαντήσεις 68
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα,

Τελικά μάλλον πάω για το HP iPAQ rx5710 αντι του Μιο 350. Έχω Opel Corsa . Λέτε να έχω πρόβλημα με την εμβέλεια ? Δεν θα ήθελα επίσης να βάλω εξωτερική κεραία. Και παλι συγνωμη

Παιδιά καλησπέρα,

Τελικά μάλλον πάω για το HP iPAQ rx5710 αντι του Μιο 350. Έχω Opel Corsa . Λέτε να έχω πρόβλημα με την εμβέλεια ? Δεν θα ήθελα επίσης να βάλω εξωτερική κεραία. Και παλι συγνωμη

Καλά κάνεις, και εγώ το hp θα προτιμούσα.

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το corsa.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• 2 months later...

Γεια χαρά,

έχει δοκιμάσει κανείς το PDA-GPS του αν έχει σήμα απο δορυφόρους μεσα σε αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια? Περισσότερο με ενδιαφέρει το P3600 το οποίο δεν έχει SIRF STAR 3.

Ευχαριστώ

Γεια χαρά,

έχει δοκιμάσει κανείς το PDA-GPS του αν έχει σήμα απο δορυφόρους μεσα σε αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια? Περισσότερο με ενδιαφέρει το P3600 το οποίο δεν έχει SIRF STAR 3.

Ευχαριστώ

to exw dokimasei me ena mio p550 k den eida kamia diafora

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα :)… εγώ έχω φιμέ στο αυτοκίνητο μου και με το P3600 πιάνει καμπάνα :D.

Πολύ σωστά, τα αθερμικά παρπρίζ είναι το πρόβλημα. Το ξέρω γιατί και εγώ έχω το Citroen C4. Ας στέλνει λοιπόν να μας πει τη γνώμη του για το σήμα του GPS όποιος έχει δοκιμάσει σε γαλλικό αμάξι ή σε οποιοδήποτε άλλο έχει αθερμικό παρπρίζ.

εχω ενα pna vector master 380(http://www.digitalsolutions.gr/index.asp?mod=articles&id=250) τοποθετημενο σε ένα c4 και δεν εχω κανενα προβλημα.

Βάλτε το ψηλά δίπλα στον καθρέφτη.

Εναλλακτικά πιστεύω πως μία εξωτερική-μαγνητική κεραία.. οχι μόνο θα λύσει το πρόβλημα.. αλλα θα έχεις σήμα καμπάνα μετα... :D

"Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D

Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC

Το θέμα είναι να αποφύγεις την εξωτερική κεραία με τα καλώδια. Εγώ προσωπικά αγόρασα ένα Holux bluetooth GPS receiver, το οποίο σύνδεσα με το Fujitsu-Siemens Loox N560 και βρήκα την υγειά μου. To τοποθέτησα στο πίσω τζάμι του C4 και έχει σήμα "καμπάνα"! Πιστέψτε με, η εξωτερική κεραία είναι πρόβλημα όταν θέλεις να οδηγήσεις άνετα αλλά και όταν βγαίνεις από το αυτοκίνητο σε διαδρομές με πολλές στάσεις αλλά και σε ταξίδια. Εκτός και αν κάνεις καμία super dupper προσωπική πατέντα που να περάσεις τα καλώδια με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σε ενοχλούν! Αφήστε είναι φασαρία...

εχω ενα pna vector master 380(http://www.digitalsolutions.gr/index.asp?mod=articles&id=250) τοποθετημενο σε ένα c4 και δεν εχω κανενα προβλημα.

Βάλτε το ψηλά δίπλα στον καθρέφτη.

σνηθως μια λωριδα ψηλα στο παρπριζ δεν εμποδιζει το σημα.

οποτε μια λυση ειναι ψηλα το pda, η εκει να μπει η κεραια εσωτερικα.

Παιδιά έχω Clio ΙΙ του 2003 και παρήγγειλα το Νοκια 6110. Θα πιάνει σήμα το GPS; :cry:

Έχει ειδική θέση στο κάτω μέρος του παρμπρίζ προκειμένου να περνά η ακτινοβολία συγκεκριμένων συσκευών (βλέπε τηλεδιόδια) αλλά με δεδομένο τη μικρή οθόνη και ότι γενικά είναι κινμητό τηλεφωνο και όχι αποκλειστικά gps συσκευή, μια τέτοια λύση δεν είναι και η βέλτιστη.

• 2 weeks later...
gnwrizete mipos ean to ford fiesta tou 2005 exei athermiko parpriz? exw metrio fime tsami(memvrani) iparxei periptwsi na epioreasei to sima tou P350 pou thelo na parw?

Amd Athlon 64 3500+@2.8GHZ ON Msi K8N Neo4 SLI Platinum

NVidia Geforce 6600LE 256mb By Msi

1024 DDR 400 by KINGSTON + 512mb ddr by TWINMOS -160gb by Maxtor - Nec 3551A Labelflash - ASUS DVD-Rom S-ATA

Opoios endiaferetai pm <---> to skotono ^