stl05 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 όχι μια χαρά δουλεύουν ... Σε ευχαριστώ παρά παρά πολύ. Οπότε πάω για mitac 550, εκτός εάν μου προτείνετε κάτι με καλύτερη εμβέλεια αφού μονό αυτό με αφορά κατά κύριο λόγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 μια χαρά είναι...go for it. [ δεν το έχω...αλλά το έχω δουλέψει ] Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stl05 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Παιδιά καλησπέρα, Τελικά μάλλον πάω για το HP iPAQ rx5710 αντι του Μιο 350. Έχω Opel Corsa . Λέτε να έχω πρόβλημα με την εμβέλεια ? Δεν θα ήθελα επίσης να βάλω εξωτερική κεραία. Και παλι συγνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Παιδιά καλησπέρα, Τελικά μάλλον πάω για το HP iPAQ rx5710 αντι του Μιο 350. Έχω Opel Corsa . Λέτε να έχω πρόβλημα με την εμβέλεια ? Δεν θα ήθελα επίσης να βάλω εξωτερική κεραία. Και παλι συγνωμη Καλά κάνεις, και εγώ το hp θα προτιμούσα. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το corsa.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electron_gr Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Γεια χαρά, έχει δοκιμάσει κανείς το PDA-GPS του αν έχει σήμα απο δορυφόρους μεσα σε αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια? Περισσότερο με ενδιαφέρει το P3600 το οποίο δεν έχει SIRF STAR 3. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Γεια χαρά, έχει δοκιμάσει κανείς το PDA-GPS του αν έχει σήμα απο δορυφόρους μεσα σε αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια? Περισσότερο με ενδιαφέρει το P3600 το οποίο δεν έχει SIRF STAR 3. Ευχαριστώ to exw dokimasei me ena mio p550 k den eida kamia diafora Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 kai gw me mio 550 den eixa kanena problhma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα :)… εγώ έχω φιμέ στο αυτοκίνητο μου και με το P3600 πιάνει καμπάνα :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOLERO Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 to provlhma einai me ta gallika autokinhta exoun ena film epano to opoio rixnei to shma den einai thema fime egw exw ena renault scenic kai kovei dramatika to shma Παράθεση SOLERO Samsung Galaxy S & Galaxy Tab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electron_gr Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Δοκίμασα το P3300 σε ένα Saxo με φιμέ τζάμια και ήταν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Κι εγώ έχω φιμέ τέρμα κατράμι και το Qstarz δουλεύει καμπάνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 ειπαμε. το προβλημα ειναι τα αθερμικα παρπριζ και οχι το φιμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas75 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Πολύ σωστά, τα αθερμικά παρπρίζ είναι το πρόβλημα. Το ξέρω γιατί και εγώ έχω το Citroen C4. Ας στέλνει λοιπόν να μας πει τη γνώμη του για το σήμα του GPS όποιος έχει δοκιμάσει σε γαλλικό αμάξι ή σε οποιοδήποτε άλλο έχει αθερμικό παρπρίζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranakis Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 εχω ενα pna vector master 380(http://www.digitalsolutions.gr/index.asp?mod=articles&id=250) τοποθετημενο σε ένα c4 και δεν εχω κανενα προβλημα. Βάλτε το ψηλά δίπλα στον καθρέφτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis77 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Εναλλακτικά πιστεύω πως μία εξωτερική-μαγνητική κεραία.. οχι μόνο θα λύσει το πρόβλημα.. αλλα θα έχεις σήμα καμπάνα μετα... :D Παράθεση "Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas75 Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Το θέμα είναι να αποφύγεις την εξωτερική κεραία με τα καλώδια. Εγώ προσωπικά αγόρασα ένα Holux bluetooth GPS receiver, το οποίο σύνδεσα με το Fujitsu-Siemens Loox N560 και βρήκα την υγειά μου. To τοποθέτησα στο πίσω τζάμι του C4 και έχει σήμα "καμπάνα"! Πιστέψτε με, η εξωτερική κεραία είναι πρόβλημα όταν θέλεις να οδηγήσεις άνετα αλλά και όταν βγαίνεις από το αυτοκίνητο σε διαδρομές με πολλές στάσεις αλλά και σε ταξίδια. Εκτός και αν κάνεις καμία super dupper προσωπική πατέντα που να περάσεις τα καλώδια με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σε ενοχλούν! Αφήστε είναι φασαρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 εχω ενα pna vector master 380(http://www.digitalsolutions.gr/index.asp?mod=articles&id=250) τοποθετημενο σε ένα c4 και δεν εχω κανενα προβλημα. Βάλτε το ψηλά δίπλα στον καθρέφτη. σνηθως μια λωριδα ψηλα στο παρπριζ δεν εμποδιζει το σημα. οποτε μια λυση ειναι ψηλα το pda, η εκει να μπει η κεραια εσωτερικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgrigoriou Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Παιδιά έχω Clio ΙΙ του 2003 και παρήγγειλα το Νοκια 6110. Θα πιάνει σήμα το GPS; :cry: Έχει ειδική θέση στο κάτω μέρος του παρμπρίζ προκειμένου να περνά η ακτινοβολία συγκεκριμένων συσκευών (βλέπε τηλεδιόδια) αλλά με δεδομένο τη μικρή οθόνη και ότι γενικά είναι κινμητό τηλεφωνο και όχι αποκλειστικά gps συσκευή, μια τέτοια λύση δεν είναι και η βέλτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlidis_G Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 gnwrizete mipos ean to ford fiesta tou 2005 exei athermiko parpriz? exw metrio fime tsami(memvrani) iparxei periptwsi na epioreasei to sima tou P350 pou thelo na parw? Παράθεση Amd Athlon 64 3500+@2.8GHZ ON Msi K8N Neo4 SLI Platinum NVidia Geforce 6600LE 256mb By Msi 1024 DDR 400 by KINGSTON + 512mb ddr by TWINMOS -160gb by Maxtor - Nec 3551A Labelflash - ASUS DVD-Rom S-ATA Opoios endiaferetai pm <---> to skotono ^ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts