jois21 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Απλα δε το αντιλαβανονται οπως εσυ, δεν ειναι παντα επειδη θελουν να ειναι αγενεις. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Oρίστε μ...κίες:mad: :fool: :shoot: Μα αφού σε όλα τα εστιατόρια π.χ (τουλάχιστον τα καλά, αλλά και σε fast food) υπήρχε άλλο κομμάτι για καπνίζοντες και άλλο για μη καπνίζοντες, γιατι ενοχλούνται/ενοχλείστε? :confused: Δηλαδή δεν έχω δικαίωμα όταν θα βγω έξω με τη παρέα μου να πάμε κάπου να φάμε να κάνω ένα τσιγάρο (εφόσον έχω τραπέζι για καπνίζοντες)??? Μην τρελαθούμε τελείως πια... Θα σου πω ενα παραδειγμα... Παω με την παρεα μου για φαγητο. Υπαρχει χωρος(και αρκετα μεγαλος) για καπνιστες και μη. Το προβλημα ειναι οτι ΕΝΑΣ απο την παρεα καπνιζει...και δεν μπορει να με σεβαστει εμενα που δεν καπνιζω, αναγκαζοντας με να καθισω στην smoking area(βλεπεις το τσιγαρο παει πολυ με το φαι, τον καφε, το sex και δεν ξερω γω με τι αλλο:rolleyes:). Επομενως ακομα και να υπαρχει smoking area πολυ λιγες φορες θα καθισεις με την παρεα σου σε non-smoking περιοχη γιατι εστω ενας ΑΠΑΙΤΕΙ να καπνισει. Ε εγω ρε φιλε δεν θελω να αναπνεω τον καπνο σου...Ο νομος αυτος εχει σκοπο να κανει το καπνισμα αντικοινωνικο...και γι'αυτο αν ερθεις Αγγλια θα δεις οτι το ποσοστο αυτων που καπνιζουν ειναι πολυ μικροτερο απο την Ελλαδα. Αλλα θα μου πεις και να περασει ο νομος, ο καθε Ελληναρας θα κανει οτι θελει και παλι δεν θα σεβεται τον νομο (αλλωστε ποιος θα τον καταγγειλει/τι θα του κανουν). Αυτος ξερει καλυτερα, η αχρηστη κυβερνηση φταιει για ολα. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Θα σου πω ενα παραδειγμα... Παω με την παρεα μου για φαγητο. Υπαρχει χωρος(και αρκετα μεγαλος) για καπνιστες και μη. Το προβλημα ειναι οτι ΕΝΑΣ απο την παρεα καπνιζει...και δεν μπορει να με σεβαστει εμενα που δεν καπνιζω, αναγκαζοντας με να καθισω στην smoking area(βλεπεις το τσιγαρο παει πολυ με το φαι, τον καφε, το sex και δεν ξερω γω με τι αλλο:rolleyes:). Επομενως ακομα και να υπαρχει smoking area πολυ λιγες φορες θα καθισεις με την παρεα σου σε non-smoking περιοχη γιατι εστω ενας ΑΠΑΙΤΕΙ να καπνισει. Ε εγω ρε φιλε δεν θελω να αναπνεω τον καπνο σου...Ο νομος αυτος εχει σκοπο να κανει το καπνισμα αντικοινωνικο...και γι'αυτο αν ερθεις Αγγλια θα δεις οτι το ποσοστο αυτων που καπνιζουν ειναι πολυ μικροτερο απο την Ελλαδα. Αλλα θα μου πεις και να περασει ο νομος, ο καθε Ελληναρας θα κανει οτι θελει και παλι δεν θα σεβεται τον νομο (αλλωστε ποιος θα τον καταγγειλει/τι θα του κανουν). Αυτος ξερει καλυτερα, η αχρηστη κυβερνηση φταιει για ολα. Δηλαδή θα τη πληρώσουν όλοι οι καπνιστές επειδή εσύ δεν μπορείς να συννενοηθείς με τη παρέα σου? Θα βγάζουμε νόμους για να προλαμβάνουμε καταστάσεις σε επίπεδο...παρέας? Να κάτσεις σε non smoking area, δεν γίνεται να μας απασχολεί και το πως θα γίνει να κάτσεις μς το καπνιστή φίλος σου αλλά να μην καπνίζει κιόλας... Να μην καπνίσει αν είναι φίλος σου! Ξαναλέω, μήπως γινόμαστε υπερβολικοί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Απλα δε το αντιλαβανονται οπως εσυ, δεν ειναι παντα επειδη θελουν να ειναι αγενεις. Πως το αντιλαμβανεται δηλαδη; Βλεπει οτι ενα ντουμανι απο 2-3 τσιγαρα στο ιδιο τασακι ή στην ιδια παρεα ερχεται στο τραπεζακι μας, τι παραπανω πρεπει να κανω δηλαδη για να το αντιληφθει; Κι αν μιλησω θα τ' ακουσω κι απο πανω. :rolleyes: Α και τι non-smoking και smoking area μου λετε, στις περισσοτερες καφετεριες κ.τ.λ. ειναι ολοι μια "χαρουμενη" ντουμανο-παρεα.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Κάπνιζα για χρόνια, από το Λύκειο αλλά κατάφερα εδώ και 4-5 χρόνια και το έκοψα μαχαίρι...άλλη φάση τώρα: Καθαρή αναπνοή, καθαρά δάχτυλα και μια άλλη φρεσκάδα γενικά! Χώρια που δεν χρειάζεται να φορτώνομαι με πακέτα κάθε φορά που βγαίνω έξω, ούτε βλέπω τα ενοχλημένα βλέμματα όσων ταλαιπωρούσα με τον καπνό μου σε κλειστούς χώρους...τώρα που βρέθηκα από την άλλη πλευρά το κατάλαβα! :X Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Ποτέ δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου και ούτε πρόκειται!!! Το τσιγαρο τα παιδια της ηλικιας μου το ξεκινάν για μαγκιά και καλά φαίνονται μεγαλύτεροι και γουστάρουν οι γκό*3νες!!!Αυτα είναι ΗΛΙΘΙΟΤΙΤΕΣ για μένα βέβαια!!! Οταν όμως κάποιο άτομο στην ηλικία των 30 ετών και άνω σίγουρα έχει προβλήματα όπως και αγχος το πως θα τα φέρει εις πέρας και αυτό το μήνα κτλ!!!Αρα το κάνουν περισσότερο για να ξεδώσουν η για να βρουν μια διέξοδο απο αυτο που λέμε καθημερινότητα!!!Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορουν να βρουν καποιο άλλο τρόπο για να ξεδώσουν??? Να παρουν το αμαξι να πανε μια βόλτα ίσως μία βόλτα με το ποδήλατο και άλλα διάφορα!!! Και στο κάτω κάτω οι περισσότεροι καπνιστές ας μην πω όλοι απο κάποια ηλικία και μετά το μετανοιώνουν!!!Επίσης όσοι καπνίζουν βρομάάάνε!!!!όσο καλα και να πλένουν τα ρούχα τους κτλ είναι μη χειρότερα!!! Επίσης όταν η κοπέλα σου καπνίζει πείτε μου πώς να την φιλήσεις???Εγώ ευτυχώς όσες σχέσεις είχα ΚΑΜΟΙΑ δεν κάπνιζε!!!Για μένα είναι ένα κριτήριο το αν ο σύντροφος μου θα καπνίζει ή όχι!!!Επίσης οι γονείς μου δεν καπνίζουν και είμαι χαρούμενος γι αυτό!!! Αυτά και απο μένα!!! Επίσης είναι εντελώς αγενέστατοι αυτοί που δεν σέβονται τον συνάνθρωπό τους που δεν καπνίζει σε καφετέριες κτλ!!!:D :cry: :X Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 ΟΚ κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποχρώνει τον άλλον να αναπνέει τον καπνό του. Το σωστότερο είναι να υπάρχει ξεχωριστά χώρος για τους μη καπνίζοντες και ξεχωριστά για τους καπνίζοντες. Επίσης βέβαια κανείς δεν πρέπει να υποχρεώνει τον καταστηματάρχη και τον κάθε ελεύθερο επαγγελματία να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να πετύχει το μεγαλύτερο κέρδος. Έτσι μπορεί να συνεχίσει να οριοθετεί τον χώρο των καπνιστών στη φάτσα του μαγαζιού (στα καλύτερα σημεία) και των χώρο των μη καπνιστών στο πίσω μέρος του μαγαζιού (δίπλα στις τουαλέτες). ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΗΑ ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ!!!! AHHAHAHAHAHHAHAHAHHA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Με την ευκαιρία αυτή: Υπάρχει μαγαζί που να είναι ολόκληρο για μη καπνίζοντες; Και αν υπάρχει αυτό το θαύμα για την Ελλάδα, ποιό είναι και που βρίσκεται; ΥΓ: Εκτός από τα Starbucks που μόλις θυμήθηκα... :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Με την ευκαιρία αυτή: Υπάρχει μαγαζί που να είναι ολόκληρο για μη καπνίζοντες; Και αν υπάρχει αυτό το θαύμα για την Ελλάδα, ποιό είναι και που βρίσκεται; ΥΓ: Εκτός από τα Starbucks που μόλις θυμήθηκα... :D Να 'μαστε καλα που ανοιξαν κι αυτα :p Το χειροτερο ειναι να μην εχεις internet στο σπιτι και να πρεπει να καταφυγεις σε internet cafe! :cry: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Σιγά μη καπνίζω, με σαχλαμάρες θα ασχολούμαστε……..;:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 εννοειτε καπνίζω,πως θα συντηριθούν αλλωστε κια οι φτωχές καπνοβιομηχανίες;;:lol: :p Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Ούτε κάπνισα, ούτε πρόκειτε να αρχίσω στα 33 μου... ΥΓ: Η δικαιολογία "το άρχισα λόγω προβλημάτων, άγχους κτλ" είναι τουλάχιστον παιδαριώδης! Έχω ζήσει προβλήματα που άλλοι βλέπουν μόνο σε ταινίες & δεν το άρχισα, δεν είναι λύση το τσιγάρο σε τίποτα! Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TYLER7 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ,ΤΟΥ ΜΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ,ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΕΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ,ΚΑΘΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ (ΠΧ ΤΙ ΝΑΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ??ΝΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ?). ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ!! ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΣ ΜΑΓΚΕΣ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ,ΤΟΥ ΜΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ,ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΕΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ,ΚΑΘΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ (ΠΧ ΤΙ ΝΑΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ??ΝΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ?). ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ!! ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΣ ΜΑΓΚΕΣ... Καταρχήν η φιλοσοφία θέλει και σωστή ορθογραφία. "ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ". Και άλλα που βγάζουν μάτια, αλλά σε αφήνω να τα βρεις μόνος σου. Δεύτερον, δεν ήξερα ότι στην φιλοσοφία και ειδικά την ελληνική υπάρχει αυτό το είδος ρατσισμού "ΠΧ ΤΙ ΝΑΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ??ΝΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ?". Τρίτον από παραμύθια άλλο τίποτε. Τι έγινε ορέ παλληκάρια και κοριτσάρες, στη χώρα που καπνίζει σχεδόν το 60%, βρέθηκαν όλοι οι αντικαπνιστές εδώ μέσα. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι τον ευχαριστεί με μια προϋπόθεση φυσικά να σέβεται τον δίπλα του. Έχει χώρο για όλους. Αν αυτός που καπνίζει δεν σέβεται τον άλλον που δεν καπνίζει είναι τόσο ηλίθιος, όσο και αυτός που πέρσι το καλοκαίρι μου ζήτησε να σβήσω το τσιγάρο από απόσταση 15 μέτρων γιατί τον ενοχλούσε και την ίδια στιγμή έβγαλε την τσίχλα από το στόμα και την κόλλησε στο παγκάκι. Και αν μπορείς μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, το καταλάβαμε ότι δεν καπνίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TYLER7 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 ΦΙΛΕ ΑΠΤΟ VANCOUBER ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ.Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΥ Η ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 ΦΙΛΕ ΑΠΤΟ VANCOUBER ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ.Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΥ Η ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ... Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση. Ο καθένας έχει γνώμη και άποψη και φυσικά είναι σεβαστή. Αλλά εγώ δεν ανάφερα πουθενά ότι δεν γράφεις ολοκληρωμένες τις λέξεις αλλά τις γράφεις λάθος, οπότε....... Τα παραμύθια είναι στο ότι ενώ καπνίζει το 60% εδώ μέσα έχει βρεθεί (φυσικά από αυτούς που έχουν ψηφίσει) να μην καπνίζει το 59%!!!!!! Όσο για τον ρατσισμό που αναφέρω και εσύ μου γράφεις "ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ" ξεχνάς ότι ανέφερα και την λέξη σεβασμό. Και τέλος η δημοκρατία του καθενός σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου. Δηλαδή κάποιες απόψεις είναι καλό να τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Να είσαι καλά και με όλο το σεβασμό προς το άτομο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Ποτε δεν καπνισα και ουτε θα καπνισω Το προβλημα ειναι οτι σε χωρους που ζουμε και καπνιζουν οι αλλοι δυστιχως το εισπνεουμε και εμεις Δεν εχω προβλημα με τους καπνιστες , αλλα σεβασμος προς τους αλλους δεν βλαπτει φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 ΟΚ κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποχρώνει τον άλλον να αναπνέει τον καπνό του. Το σωστότερο είναι να υπάρχει ξεχωριστά χώρος για τους μη καπνίζοντες και ξεχωριστά για τους καπνίζοντες. Μόνο που είναι ελαφρώς δύσκολο να πείσεις τον καπνό που έρχεται από την περιοχή αυτών που καπνίζουν να μην πάει στην περιοχή αυτών που δεν καπνίζουν. :p Καλύτερη λύση: Κατάργηση του καπνίσματος. :shifty: :rolleyes: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 καπνιζω και δεν θελω να το κοψω και επειδη κανω καπνο καπνιζω ελαχιστα. αλλα σε κλειστους χωρους σεβομαι τους αλλους και δεν θα κανω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Μόνο που είναι ελαφρώς δύσκολο να πείσεις τον καπνό που έρχεται από την περιοχή αυτών που καπνίζουν να μην πάει στην περιοχή αυτών που δεν καπνίζουν. :p Καλύτερη λύση: Κατάργηση του καπνίσματος. :shifty: :rolleyes: Καλύτερη λύση: Σωστότερος διαχωρισμός των περιοχών καπνιζόντων-μη καπνιζόντων. Πονάει δόντι-κόψει κεφάλι δηλαδή επειδή οι μαγαζάτορες δεν εφαρμόζουν σωστά το νόμο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaplin Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 ακαπνος...δε χρειαζεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 ΦΙΛΕ ΑΠΤΟ VANCOUBER ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ.Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΥ Η ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ... Όροι Πρόσβασης και Χρήσης 4. Υπηρεσίες και Σελίδες Προσωπικού Χαρακτήρα 6. Μορφοποίηση Περιεχομένου 3. "Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων για τη δημοσίευση οποιουδήποτε κειμένου. Τα κεφαλαία είναι ενοχλητικά και καθιστούν δυσανάγνωστες τις δημοσιεύσεις. Παράλληλα, η χρήση των κεφαλαίων γραμμάτων στη netiquette του Διαδικτύου, ισοδυναμεί με την αύξηση τόνου και πιθανότητα θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις στους επισκέπτες/χρήστες του myphone.gr και τους διαχειριστές του.":!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Μόνο που είναι ελαφρώς δύσκολο να πείσεις τον καπνό που έρχεται από την περιοχή αυτών που καπνίζουν να μην πάει στην περιοχή αυτών που δεν καπνίζουν. :p Καλύτερη λύση: Κατάργηση του καπνίσματος. :shifty: :rolleyes: Ή θα σας βάλουμε σε καμιά γυάλα σε λίγο σαν θερμοκήπιο ή έτσι όπως πάει η μόνη περιοχή μη καπνιζόντων θα ναι οι τουαλέτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Ή θα σας βάλουμε σε καμιά γυάλα σε λίγο σαν θερμοκήπιο ή έτσι όπως πάει η μόνη περιοχή μη καπνιζόντων θα ναι οι τουαλέτες. Υποθέτω ότι μόλις γίνεις πατέρας και με το καλό έρθει το μωρό στο σπίτι θα συμπεριφέρεσαι ανάλογα,ε;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Υποθέτω ότι μόλις γίνεις πατέρας και με το καλό έρθει το μωρό στο σπίτι θα συμπεριφέρεσαι ανάλογα,ε;:rolleyes: Τοτε εχει να πεσει καπνισμα στην βεραντα που θα παει συννεφο...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts