ecep Δημοσιεύτηκε February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 7, 2007 Ορμώμενος από το θέμα μάρκας τσιγάρων των καπνιστών: Ψηφίστε να δούμε ποιοι υπερτερούν: 1) Μη καπνιστές? 2) Καπνιστές? ή 3) Πρώην καπνιστές? Ανήκω στην κατηγορία αυτών που την έκαναν από την "απόλαυση" του τσιγάρου προ διετίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 μη καπνιστης φυσικα και δεν βρισκω το λογο να το αρχισω..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 καπνιστης ειμαι και βρισκω ενα σκασμο λογους για να το κοψω... το παλευω παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 μη καπνιστης φυσικα και δεν βρισκω το λογο να το αρχισω..;) συμφωνω και επαυξανω με τον προ-προλαλησαντα... btw σε καλυψε το πμ?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Είμαι πρώην καπνιστής και το έκοψα μαχαίρι :X λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που είχα πριν κάποια χρόνια.. :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δεν έχω καπνίσει ποτέ μου κι ούτε θέλω.Δε με ελκύει καθόλου η ιδέα,ενώ απεχθάνομαι τη μυρωδιά του καπνού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πρώην. Δεκα χρονάκια το 'χω κόψει κι ήμουν καπνίστρια του ενάμισυ πακέτου την ημέρα. Ομολογώ πως ακομα βλέπω στον ύπνο μου πως καπνίζω. Δεν μπορώ να πω πως μου λείπει, όμως, όταν ειμαι κοντά σε φίλους που καπνίζουν, ζηλεύω αφάνταστα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 μη καπνιστης φυσικα και δεν βρισκω το λογο να το αρχισω..;) Καπνιστής φυσικά και δεν βρίσκω το λόγο να το κόψω !!! :blink: :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πλέον ελπίζω πως είμαι στους πρώην, το παλεύω δηλαδή... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 To κοψα τελείως, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έκανα πολλά.. το πολύ 5-6 τη μέρα.. για 1,5 χρόνο περίπου. ;) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δεν καπνιζα ουτε και καπνιζω... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Μολις εκανα ενα τσιγαρο,ολο απο τα κομμενα λεω αλλα τελικα μαλλον δεν θελω να το κοψω,βασικα τωρα με την εξεταστικη το εχω ελαττωσει παρα πολυ γιατι δεν καπνιζω σπιτι επειδη μετα ειναι αποπνικτικα,τραβιεται ομως το ατιμο μερικες φορες... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 δεν καπνιζω σπιτι επειδη μετα ειναι αποπνικτικα,φορες... Η εν λόγω αίσθηση είναι αφόρητη. Δυστυχώς αναγκάζομαι να ανέχομαι την αποπνικτική αυτή ατμόσφαιρα σε κάποια internet cafes...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δεν καπνιζω και ουτε θελω να το αρχισω!;) Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Ontws merikes fores travietai para poly... Kapnisths egw. To kovw opote thelw. Allwste einai poly eykolo, to exw kopsei polles fores mexri shmera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Εγώ δεν καπνίζω αλλά νομίζω ότι πολύ σύντομα θα το ξεκινήσω...:X Εκτός σπιτιού βέβαια και κυρίως όταν είμαι μόνη μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα μου άρεσε πολύ η μυρωδιά του καπνού :ninja: Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Wirelessly posted (NokiaE50-1/3.0 (06.27.1.0) SymbianOS/9.1 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) kapnistria k distixws auth th periodo me thn exetastikh k olh thn piesh ths toyw parakanei. zhleuw to palio mou eauto pou kapniza ana periodous k mporousa na kanw k mina h mines na kapnisw. toulaxiston thelw na to elatwsw sto miso paketo thn hmera pros to paron.. (distixws exw ftasei sto 1.5 paketo sxedon) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Εγώ δεν καπνίζω αλλά νομίζω ότι πολύ σύντομα θα το ξεκινήσω...:X Εκτός σπιτιού βέβαια και κυρίως όταν είμαι μόνη μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα μου άρεσε πολύ η μυρωδιά του καπνού :ninja: Βασικά δεν έχει καμία σχέση η μυρωδιά του καπνού πριν και μετά αφοτου καεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Ακαπνος απο τότε που γεννήθηκα!! Δυστυχώς όμως είμαι παθητικός καπνιστής, καθώς ο "περίγυρος" της δουλειάς έχει και καπνιστές, παρόλο που το κάπνισμα περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένο χώρο..... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δεν καπνίζω.:happy: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δεν καπνίζω.:happy: Me Too:) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 δε καπνίζω και ούτε θα ήθελα να αρχίσω και πιστεύω να τα καταφέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 kanw gyrw sto 1 paketo malbo edw kai 1,5xrono... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δεν καπνίζω... αλλά τελευταία με το παθητικό κάπνισμα η κατάσταση έχει καταντήσει ανυπόφορη... Λέω καμιά φορά όταν κάποιος με ενοχλεί, πχ στο αμφιθέατρο ή σε κάποια υπηρεσία, αν μπορεί να το κρατάει το τσιγάρο λίγο μακριά μου ή αν μπορεί να βγει έξω να το καπνίσει, αφού ούτως ή άλλως απαγορεύεται (αν και θα έπρεπε από μόνος του να σκεφτεί την υγεία και τα δικαιώματα του διπλανού του) και εισπράττω την απάντηση "να πας εσύ έξω" ή "τι λες ρε;;;"!!! :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Βασικά δεν έχει καμία σχέση η μυρωδιά του καπνού πριν και μετά αφοτου καεί. Εννοούσα ότι μου αρέσει ο καπνός που φυσάνε όσοι καπνίζουν, αυτός που δεν αντέχουν οι υπόλοιποι παθητικοί καπνιστές :wacko: Όχι και πολύ φυσιολογικό, το ξέρω!:p Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts