TypeRS Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 R8BA024.Εχεί προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 αντιθετος, ειναι απο τα πιο σταθερα. Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Καλησπέρες! Έχω ένα Κ810i πεταμένο σε μια γωνιά που μετα βίας του δουλεύει το joystick, αλλά αυτό είναι το μόνο του πρόβλημα. Πόσο λέτε να κάνει (απο προσωπικές σας εμπειρίες) αν το πάω στη μαμά Sony να το φτιαξεί; :) Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Καλησπέρες! Έχω ένα Κ810i πεταμένο σε μια γωνιά που μετα βίας του δουλεύει το joystick, αλλά αυτό είναι το μόνο του πρόβλημα. Πόσο λέτε να κάνει (απο προσωπικές σας εμπειρίες) αν το πάω στη μαμά Sony να το φτιαξεί; :) Το joystick νομιζω δεν αλλαζει.ειναι σετ μαζι με πληκτρολογιο. παντως αυθεντικο πληκτρολογιο κοστιζει περιπου 20 ευρο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Καλησπέρες! Έχω ένα Κ810i πεταμένο σε μια γωνιά που μετα βίας του δουλεύει το joystick, αλλά αυτό είναι το μόνο του πρόβλημα. Πόσο λέτε να κάνει (απο προσωπικές σας εμπειρίες) αν το πάω στη μαμά Sony να το φτιαξεί; :) Μου το πουλας και ξεμεινα απο κινητό???????? Υπενθύμιση: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Το joystick σαφώς και αλλάζει. Τιμή δε θυμάμαι πάντως. Αν όμως το πληκτρολόγιο έχει μόνο 20 ευρώ, πάρε ένα πληκτρολόγιο καλύτερα :P Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal-var Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Γειά σας. Είμαι κάτοχος του Sonyericsson K810 και έπειτα από αλλαγή sim το κινητό νέκρωσε έτσι ξαφνικά. Σχεδόν κάθε μέρα αλλάζω τις sim χωρίς πρόβλημα αλλά τώρα το κιητό δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικά. Έχω βγάλει την μπαταρία δοκίμασα μόνο με τον φορτιστή να το ανάψω αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Αύριο θα πάω στο service. Κοίτα έχω ακούσει παράπονα για το service της Sonyericsson αλλά σε μια άλλη σελίδα διάβασα για το service στο κεντρο της ΑΘήνας (αυτό που είναι στον πύργο των Αθηνών) ότι είναι κάπως καλύτερα. Έχετε να μου πείτε κάτι για αυτό? Σκεφτόμουν αρχικά να πήγαινα στην Καλλιθέα. Επίσης δεν ξέρω αν έχει ακόμα στον Πειραιά service αν ξέρετε είναι καλά εκεί? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Γειά σας. Είμαι κάτοχος του Sonyericsson K810 και έπειτα από αλλαγή sim το κινητό νέκρωσε έτσι ξαφνικά. Σχεδόν κάθε μέρα αλλάζω τις sim χωρίς πρόβλημα αλλά τώρα το κιητό δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικά. Έχω βγάλει την μπαταρία δοκίμασα μόνο με τον φορτιστή να το ανάψω αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Αύριο θα πάω στο service. Κοίτα έχω ακούσει παράπονα για το service της Sonyericsson αλλά σε μια άλλη σελίδα διάβασα για το service στο κεντρο της ΑΘήνας (αυτό που είναι στον πύργο των Αθηνών) ότι είναι κάπως καλύτερα. Έχετε να μου πείτε κάτι για αυτό? Σκεφτόμουν αρχικά να πήγαινα στην Καλλιθέα. Επίσης δεν ξέρω αν έχει ακόμα στον Πειραιά service αν ξέρετε είναι καλά εκεί? Ευχαριστώ. εγω ειμαι ευχαριστημενος απο το service στην Καλλιθεα.αλλα αυτο πριν 5 χρονια. τωρα μπορεις να πας και στον Πυργο Αθηνων που εξισουν ειναι καλο..;) το κινητο αναβαθμιση θελει..και θα το παρεις ισως και την ιδια μερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 ξερει κανεις πως μπορω να το φλασαρω ωστε να παιρνει φλας θεματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 .......κανεις; απ οσο γνωριζω δεν παιρνει flash themes οτι και αν του κανεις Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 pdf reader για k810 ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 pdf reader για k810 ξέρει κανείς; Νομιζω οτι ειχα δει μια java εφαρμογη,αλλα δεν δουλευε καλα..(δεν ειμαι 100% σιγουρος) αλλα μην περιμενεις πολλα απο κινητο με κλειστο λειτουργικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 θυμάσαι πως λέγεται η εφαρμογή; Έχει κανείς να προτείνει καμμια καλή εφαρμογή για το τηλέφωνο...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 pdf reader για k810 ξέρει κανείς; Μετέτρεψε το κείμενο σε html, πέρασε τα html αρχεία στο κινητό και διάβασέ τα χρησιμοποιώντας τον browser του κινητού. Είναι μια λύση... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Η εφαρμογή ονομάζεται mobilePdf, είναι εμπορική, αλλά μην περιμένεις πολλά πράγματα. Εμφανίζει μόνο κείμενο, αναδιπλωμένο ώστε να χωράει στην οθόνη, και πολλές φορές έχει πρόβλημα με τα ελληνικά. Η καλύτερη λύση, για πιστώτερη, δωρεάν και απροβλημάτιστη εμφάνιση κειμένου, είναι αυτή που δίνει ο zxr[/member]. Κλείνοντας, για συζητήσεις, απορίες, νέα κλπ. για java 2ME εφαρμογές και παιχνίδια, που κυκλοφορούν υπάρχει το θέμα [thread=212287][Επίσημο] Εφαρμογές και Παιχνίδια[/thread] Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Γεια σας παιδια! Μηπως καποιος να εκανε μια λιστα με ολοκληρωμενες τις εφαρμογες για το κινητο μας; Επισης ξερει κανεις αν γινεται να κραταει το φλας ανοιχτο σαν φακο; Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitakias24 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Απ οτι γνωριζω δεν γινεται γιατι το xenon φλας του k800i λειτουργει με πυκνωτη ,κ δν μπορει να λειτουργει συνεχως ...Αν κανω λαθος διορθωστεμε .. Παράθεση Πωλειται lg gt505...Pm me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Γεια σας παιδια! Μηπως καποιος να εκανε μια λιστα με ολοκληρωμενες τις εφαρμογες για το κινητο μας; Επισης ξερει κανεις αν γινεται να κραταει το φλας ανοιχτο σαν φακο; Ευχαριστω :) Υπαρχει εφαρμογη java torch! με ενα search εδω μεσα θα την βρεις ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Υπαρχει εφαρμογη java torch! με ενα search εδω μεσα θα την βρεις ;) ...η οποία ανάβει το κοκκινο λεντ και οχι το φλας, αφού το φλας είναι όπως των φωτογραφικών μηχανών: απότομη λάμψη για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Κοινώς, αυτό που ζητάς φίλε BASILISP, δεν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 ...η οποία ανάβει το κοκκινο λεντ και οχι το φλας, αφού το φλας είναι όπως των φωτογραφικών μηχανών: απότομη λάμψη για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Κοινώς, αυτό που ζητάς φίλε BASILISP, δεν γίνεται... κανεις λαθος! η παραπανω εφαρμογη ειναι δοκιμασμενη σε Κ800 και δουλευει μια χαρα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 κανεις λαθος! η παραπανω εφαρμογη ειναι δοκιμασμενη σε Κ800 και δουλευει μια χαρα.;) Εξήγησέ μου πώς εννοείς ότι δουλεύει; Ανάβει λευκό φως (από το φλας) ή κόκκινο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Εξήγησέ μου πώς εννοείς ότι δουλεύει; Ανάβει λευκό φως (από το φλας) ή κόκκινο; Αναβει το flash! και μαλιστα δοκιμασμενο σε vodafone live κινητο. αλλωστε γι'αυτο τον λογο βγηκε αυτη η εφαρμογη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 το κοκκινο αναβει...:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 μεχρι 4gb περνει??και χωρις καποιο αρχειο ετσι?? Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts