geofil Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Σου βγάζει την πίστη; Τι εννοεί ο καθένας εύκολο, είναι ανάλογο του πόσο έχει ασχοληθεί με το σπορ. Για το free μπορεί να έχεις δίκαιο, αν και όλα μπορούν να γίνουν free. Δύσκολο πάντως σίγουρα δεν είναι. Τεσπα. Free υπάρχουν αρκετά. Με ένα googlάρισμα θα βρεις μπόλικα. Δεν χρησιμοποίησα κανένα από αυτά πάντως. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Δοκιμασε το super, βαλτο στο γοογλε να το βρεις επιδη εν εχω λινκ. δωρεάν είναι. Πολύ καλό. Εγώ μετατρέπω βιντεοκλιπς κυριως. Μια φορα πυο δοκιμασα ταινια έκανε προβλημα και δνε την εκανε. Αλλα μπορει ωστου μια ευκαιρια αν θες Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Έχω δοκιμάσει το DVD Ripper Platinum της Xilisoft και δούλευε μια χαρά. Μου φάνηκε και αρκετά εύχρηστο. Απλά πρόσεξα ότι αν ανεβάσεις αρκετά το bitrate έχει πρόβλημα αναπαραγωγής με αποτέλεσμα να αποσυγχρονίζεται ο ήχος. Το SUPER το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο που είχα το Z530. Έχω μετατρέψει με αυτό video κάθε μορφής, και ταινίες DivX και ανταποκρίθηκε άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Εγώ παιδιά,έχω πρόβλημα με το track id.Ανοίγω την υπηρεσία,στέλνω το δείγμα,περιμένω για απόκριση και μου βγάζει κάτι κινέζικα!Γιατί?Έχω vodafone cu Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Εγώ παιδιά,έχω πρόβλημα με το track id.Ανοίγω την υπηρεσία,στέλνω το δείγμα,περιμένω για απόκριση και μου βγάζει κάτι κινέζικα!Γιατί?Έχω vodafone cu Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Παιδιά,έχω μια ιδέα.όσοι θέλουμε το vodafone live,μπορούμε να φλασάρουμε το κινητό μας το λογισμικό (το mediterr φυσικά) του κ800!Έτσι,δεν θα υπάρχει κάποια διαφορά και θα έχουμε και vodafone live! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Υπάρχει κόσμος που θέλει να έχει Vodafone Live? Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ναι.Είχε αναφερθεί από κάποιους που ήθελαν το live unlimited Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ναι.Είχε αναφερθεί από κάποιους που ήθελαν το live unlimited Εγώ ρώτησα εδώ και ήθελα το live unlimited. Αλλά τώρα έχω το w580 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFTERDARK Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Kalispera paidia......se liges wres tha exo sta xeria mou to k810.Eimoun katoxos tou k750i gia ena mina pira to s500 alla to dino ston adelfo mou na to paro auto.....vlepete i mixani tou s500 den mou aresei....kai eixa sunithisi to k750......oxi pos tha vgazo treles photo alla na eimastan mia parea tis proalles kai i photo itan aisxos.,.....na sas rotiso aksizei na paro apo to ebay extra battery?ti lete einais e kali piotita i mpatarai sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Kalispera paidia......se liges wres tha exo sta xeria mou to k810.Eimoun katoxos tou k750i gia ena mina pira to s500 alla to dino ston adelfo mou na to paro auto.....vlepete i mixani tou s500 den mou aresei....kai eixa sunithisi to k750......oxi pos tha vgazo treles photo alla na eimastan mia parea tis proalles kai i photo itan aisxos.,.....na sas rotiso aksizei na paro apo to ebay extra battery?ti lete einais e kali piotita i mpatarai sou? Μια χαρά είναι η μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 na rotisw kati ws neos katoxos k810i:P? ginete na xrisimopioume to flash san fako?kai an nai pws?diladi pou benw gia na kanw thn rithmish Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 na rotisw kati ws neos katoxos k810i:P? ginete na xrisimopioume to flash san fako?kai an nai pws?diladi pou benw gia na kanw thn rithmish Γίνεται με μία java εφαρμογή που λέγεται torch. Αλλά: i) δεν ξέρω που μπορείς να την βρείς (γιατί εγώ την έσβησα) και ii) σε μένα δεν δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Από όσο ξέρω δουλεύει κανονικά. Μπορείς να την κατεβάσεις από δω. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 alles tetoies efarmoges opws ayti me to fako .. yparxoun...? gia diafores exypnes xriseis tou kinitou..?? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Πως γίνεται ρε παιδιά να γίνεται φακός το φλας την στιγμή που είναι ξένον και όχι LED? Πόσο θα αντέξει, αν δουλέψει, έτσι το φλας? Έχω την εντύπωση πως τέτοια προγράμματα είναι μόνο για κινητά με LED. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Από όσο ξέρω δουλεύει κανονικά. Πως γίνεται ρε παιδιά να γίνεται φακός το φλας την στιγμή που είναι ξένον και όχι LED? Πόσο θα αντέξει, αν δουλέψει, έτσι το φλας? Έχω την εντύπωση πως τέτοια προγράμματα είναι μόνο για κινητά με LED. Στην δική μου περίπτωση όταν το δοκίμασα μου άναβε το κόκκινο φως (αυτό πριν τραβήξω φωτογραφία) και καμιά φορά στο ξεκούφ άναβε και το φλας. Φυσικά δεν μπορούσα να δω τίποτα. Γι αυτό λέω ότι δεν δούλεψε σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Poio einai to teleutaio update???I R6BC002??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Στην δική μου περίπτωση όταν το δοκίμασα μου άναβε το κόκκινο φως (αυτό πριν τραβήξω φωτογραφία) και καμιά φορά στο ξεκούφ άναβε και το φλας. Φυσικά δεν μπορούσα να δω τίποτα. Γι αυτό λέω ότι δεν δούλεψε σε μένα. Δεν ξέρω για το Κ810, με το Κ800 δούλευε κανονικά. Αυτό γίνεται με το Τorch. Ανάβει το κόκκινο φως. Δοκιμάστε και το Light αν θέλετε. Ίσως αυτό να σας κάνει περισσότερο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Δεν ξέρω για το Κ810, με το Κ800 δούλευε κανονικά. Αυτό γίνεται με το Τorch. Ανάβει το κόκκινο φως. Δοκιμάστε και το Light αν θέλετε. Ίσως αυτό να σας κάνει περισσότερο. Εμένα με το Κ810 μου βγάζει το κόκκινο φως το torch. Οσο για το light μου βγάζει απλά μια λευκή οθόνη. Ούτε το ένα μου κάνει ούτε το άλλο... :-( Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Τουλάχιστον δουλεύει το torch. Όποιος περίμενε κανονικό φακό, σίγουρα θα απογοητευτεί. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Το LED είναι όλο και όλο για να βοηθάει το Autofocus σε δύσκολες καταστάσεις, δεν είναι για να φωτίζει όπως σε άλλα κινητά όπου έχουν ισχυρά άσπρα LED στην θέση του flash. Έτσι και αλλιώς από τα πλεονεκτήματα του K810 που διαφημιζονται είναι ότι διαθέτει κανονικό flash. Και τόσο που λειτουργεί με το πρόγραμμα torch και πάλι πολύ είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ακριβώς. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thessalonikia Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Καλημέρα! Κατοχος πλεον του Κ810i. Δεν ξερω εσεις αλλα εγω το βιβλιαρακι του το βρηκα ελλειπης.Περισσοτερα βρηκα απο μονη μου παρα με το βιβλιο. Μηπως γνωριζει κανεις γιατι δεν το αναφερει πουθενα τον κωδικο ασφαλειας του κινητου? Θελω να το κλειδωσω μα πουθενα δεν τον βρηκα. Ισχυει ο ιδιος για όλα? Παράθεση lots of kisses from Salonica :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ο κωδικός ασφαλείας για όλα τα SE είναι 0000. Αν εννείς αυτό. Άλλοι κωδικοί και κλειδώματα δεν υπάρχουν. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts