Jump to content

Sony Ericsson K810

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει καταφέρει κανείς να κάνει on-line αναβάθμιση;

Όλο σφάλμα πιστοποίησης μου βγάζει... Τι σημαίνει αυτό;

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kalitera einai na kaneis update apo to pc mesw seus an dn 8es to kati parapanw apo to kinito sou!!!

An arxiseis na paizeis me XS++ kai far manager tote exeis polles perissoteres epiloges metatropis opws menu eidopoiiseis ktl!!!Alla uparxoun kai megaliteres pi8anotites na katastrepseis oloklirotika to kinito sou!!!:D:p;):)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Kalitera einai na kaneis update apo to pc mesw seus an dn 8es to kati parapanw apo to kinito sou!!!

An arxiseis na paizeis me XS++ kai far manager tote exeis polles perissoteres epiloges metatropis opws menu eidopoiiseis ktl!!!Alla uparxoun kai megaliteres pi8anotites na katastrepseis oloklirotika to kinito sou!!!:D:p;):)

Για την απλή αναβάθμιση ρώτησα και γιατί δε γίνεται on-line και μου εμφανίζει αυτό το μύνημα;

Τώρα όσον αφορά το FAR Manager με το SEFP, καλύτερα να ρωτήσεις το W800 μου το τι τράβηξε!

Να το καταστρέψεις δύσκολο, εκτός κι αν δεν ξέρεις τι κάνεις...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

'Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά και μέσω pc που δοκίμασα η εφαρμογή αναφέρει σφάλμα οτι δεν αναγνωρίστηκε ο τύπος του τηλεφώνου

kati prepi na alazoun sto on-line update , apo arxes septemvri malon tha douleuoun ola mia xara , logo alages pou kanoun me ta vista. an dite den iparxei to k-810 sto site tis sonyericsson.

kati prepi na alazoun sto on-line update , apo arxes septemvri malon tha douleuoun ola mia xara , logo alages pou kanoun me ta vista. an dite den iparxei to k-810 sto site tis sonyericsson.

Ναι, αυτό το παρατήρησα; Παλιά υπήρχε απ' όσο θυμάμαι... Γιατί το φαίρεσαν;

Νίκος Καββαδίας

πόσο την πήρες αν επιτρέπεται την m2 4gb;

68 ευρω

Kai apo pou???Fantazomai apo ebay i kanw la8os???:blink::worry::shifty::happy:

απο τον κατερελο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

68 ευρω

απο τον κατερελο.

Filoi mou epese sta 59 eyrw i m2 4gb ston katerelo Koitakste EDW

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Πόσο SAR έχει το K810; Το έχουν εξαφανίσει εντελώς από το σάιτ της SE!
Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Πόσο SAR έχει το K810; Το έχουν εξαφανίσει εντελώς από το σάιτ της SE!

Η υψηλότερη τιμή του SAR γι' αυτό το μοντέλο όταν δοκιμάστηκε από την SE για χρήση στο αυτί είναι 1,31 W/kg (10g).

Να θυμίσουμε ότι το όριο είναι 2 W/kg (10g).

Νίκος Καββαδίας

παιδια μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε που μπορω να βρω προγραμματα για το κ810??

ενδιαφερομαι για ενα προγραμμα,η bartender η coctail λεγεται κ ειναι για ποτα!!

ευχαριστω πολυ

παιδια μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε που μπορω να βρω προγραμματα για το κ810??

ενδιαφερομαι για ενα προγραμμα,η bartender η coctail λεγεται κ ειναι για ποτα!!

ευχαριστω πολυ

http://www.mobango.com/media_details/bartender/LyGw8bR4U1c=/

Έχω μια απορία:

Πως μπορώ να μπω στο Ίντερνετ απο το τηλέφωνο αλλα όχι μέσω Vodafone αλλα απο σύνδεση μέσω υπολογιστή που είναι στο ίντερνετ;

paidia yparxei i dynatotita na mporoume na doume arxeia tainiwn sto kinito mas??

sympiesmena,ktl?

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Αυτό με την σύνδεση μέσω υπολογιστή με απασχολεί και μένα. Την λύση με το Bluetooth δε την δοκίμασα γιατί μου φάνηκε πολύ πολύπλοκη. Μέσα αναφέρει κάπου σύνδεση USB Internet, αλλά όταν πας να συνδεθείς λέει ότι θα υπάρχει χρέωση :wacko:

Ο πιο απλός τρόπος για να δει κάποιος ταινία είναι να την μετατρέψει στο κατάλληλο φορμά. Αρκετά καλό πρόγραμμα είναι το SUPER της eRightSoft το οποίο είναι και ΔΩΡΕΑΝ! Απλά επιλέγεις μέγεθος (240Χ320), αλγόριθμο συμπίεσης αν θες, επιλογές για τον ήχο και είσαι έτοιμος. Επίσης υπάρχουν και προγράμματα για κατευθείαν μετατροπή ταινίας DVD σε 3gp.

Επίσης υπάρχουν και προγράμματα για κατευθείαν μετατροπή ταινίας DVD σε 3gp.

Σαν το Xilisoft DVD to 3GP Converter ας πούμε.

Παιδιά καλημέρα σας. Είμαι κι εγώ κάτοχος του Κ 810 από χθές και ομολογώ πως είναι πολύ ωραίο. Έχω όμως μία ερώτηση που μ'έχει ειλικρινά τρελάνει: Βάζω τη ρύθμιση του βίντεο σ'αυτή μου λέει ρύθμιση για ΜΜS τραβάω το βιντεάκι κι αυτό κρατάει καμιά 30αριά δευτ/πτα και μέγεθος 250-300 KB με αποτέλεσμα ναι μεν να φεύγει αλλά ο παραλήπτης να μη μπορεί να τ'ανοίξει γιατί είναι μεγάλο. Υπόψιν το προηγούμενο μοντέλο πού είχα το Κ750 στην ανάλογη ρύθμιση τραβούσε βιντεάκι αυτόματα μόνο του 9" που αντιστοιχούν σε βίντεο 90-100 ΚΒ πράγμα που το κάνει αναγνώσιμο. Μιά βοήθεια παρακαλώ τάχω δοκιμάσει όλα λύση δέ βρίσκω τόσα χρόνια ανακατεύομαι με πολλά κινητά δέ μούχει συμβεί ποτέ αυτό! Μήπως είναι κάτι που μου ξεφεύγει? Ευχαριστώ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

na kanw mia noobistiki erwtisi? to "i" sta modela twn syskevwn ti simainei? den einai gia to i-mode tis cosmote h einai asxeto? pira to k810i alla oute i-mode exei egatestimeno oute kan mporw na parw mms giati palia eixa energopoiisei to i-mode (sto nec N600i)

Όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη έχουν το i στο τίτλο τους.

Δεν έχει καμία σχέση με το i-mode της cosmote.

να ρωτήσω κ εγώ κάτι...??? :help:

τα μηνύματα αυτής της συσκευής πόσους χαρακτήρες παίρνουν...???

εννοω πόσοι είναι οι περισσοτεροι χαχρακτήρες για να χρεώνεται σαν μονό μηνυμα.....

είναι 160 όπως στα περισσοτερα κινητά.....????

γιατι δεν είχα ποτέ sony ericsson αλλά έχω ακούσει κάτι περίεργα για τα μηνύματα στα sony ericsson....

οτι παίρνουν πού πιο λιγους χαρακτήρες κ τέτοια.................................................................... :confused:

να ρωτήσω κ εγώ κάτι...??? :help:

τα μηνύματα αυτής της συσκευής πόσους χαρακτήρες παίρνουν...???

εννοω πόσοι είναι οι περισσοτεροι χαχρακτήρες για να χρεώνεται σαν μονό μηνυμα.....

είναι 160 όπως στα περισσοτερα κινητά.....????

γιατι δεν είχα ποτέ sony ericsson αλλά έχω ακούσει κάτι περίεργα για τα μηνύματα στα sony ericsson....

οτι παίρνουν πού πιο λιγους χαρακτήρες κ τέτοια.................................................................... :confused:

Λοιπόν αν χρησιμοποιείς αγγλικούς χαρακτηρες είναι κανονικα 160 χαρακτήρες. Αν χρησιμποιεις ελληνικα αλλα με ενεργοποιημένους τους εθνικους χαρακτήρες τοτε μόνο γύρω στους 70 μπορείς. Αν οι εθνικοί χαρακτήρες δεν είναι ενεργοί τοτε γραφεις και με ελλληνικα 160 χαρακτήρες σαν ενα μήνυμα. Ομως χωρις τους εθνικούς χαρακτήρες γράφεις μόνο ΚΕΦΑΛΑΙΑ ελληνικα. κάποιους του πειράζει κάποιους οχι. Για να αλλαξεις τους εθνικ.χαρακτ. πατας οταν είσαι στο μήνυμα more / επιλογές. :cool:

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Λοιπόν αν χρησιμοποιείς αγγλικούς χαρακτηρες είναι κανονικα 160 χαρακτήρες. Αν χρησιμποιεις ελληνικα αλλα με ενεργοποιημένους τους εθνικους χαρακτήρες τοτε μόνο γύρω στους 70 μπορείς. Αν οι εθνικοί χαρακτήρες δεν είναι ενεργοί τοτε γραφεις και με ελλληνικα 160 χαρακτήρες σαν ενα μήνυμα. Ομως χωρις τους εθνικούς χαρακτήρες γράφεις μόνο ΚΕΦΑΛΑΙΑ ελληνικα. κάποιους του πειράζει κάποιους οχι. Για να αλλαξεις τους εθνικ.χαρακτ. πατας οταν είσαι στο μήνυμα more / επιλογές. :cool:

α..... ωραία.......

δηλαδή περίπου όπως στην επιλογή "περιορισμένη υποστήριξη χαρακτήρων" στις συσκευές nokia........

ευχαριστώ πολύ.................................................................. :D

na kanw mia noobistiki erwtisi? to "i" sta modela twn syskevwn ti simainei? den einai gia to i-mode tis cosmote h einai asxeto? pira to k810i alla oute i-mode exei egatestimeno oute kan mporw na parw mms giati palia eixa energopoiisei to i-mode (sto nec N600i)

Τα i-Mode κινητά που έχει παρουσιάσει η SE έχουν το χαρακτηριστικό "im", εν αντιθέσει με όλα τα υπόλοιπα που προορίζονται για Ευρώπη και τα ονομάζει "i".

Νίκος Καββαδίας

Σαν το Xilisoft DVD to 3GP Converter ας πούμε.

to opoio sou vgazei tin pisti k den einai k free,e??

apla thelw .. epeidi xreiazetai kamia fora se kana taxidi na exeis kamia tainioula na perasei i wra.. na mou pei kapoios ena tropo ki ena programmataki pou k eykolo sti xrisi einai k den mplekeis me *****,ktl. k an to exei dokimasei kaneis na mou pei entypwseis... (xerw den einai kai psp -exei o aderfos mou,alla den mou to daneizei).

eyxaristw!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• The title was changed to Sony Ericsson K810